Dodaj do ulubionych

Sprawa Wojciechowskiej

12.01.07, 11:49
Mimo starań popleczników Wojciechowskiej, pamiętamy jej skandaliczne
zachowanie na sesji RM. Tego nie da się zapomnieć. Radna z wieloletnim
stażem, kandydatka na Przewodniczącą Rady obrzuca innych radnych stekiem
chamskich, prymitywnych i wulgarnych wyzwisk. W obecności Radnych,
zaproszonych gości, dziennikarzy...No, no - ma Wojciechowska tupet!!!
Zadziwia mnie stanowisko Radnych - spłynęło to po nich jak po tlustej gęsi.
Razem z ich poczuciem odpowiedzialności i honoru.
Jeszcze bardziej zdziwiony jestem wprowadzeniem cenzury przez włodarzy tego
forum: doszli do wniosku,że o czym, jak o czym, ale o haniebnym zachowaniu
Wojciechowskiej tutaj pisac nie można.... Brawo, Panowie cenzorzy...Oby tak
dalej...
Obserwuj wątek
    • Gość: Obserwator_1 Re: Sprawa Wojciechowskiej IP: *.dip0.t-ipconnect.de 12.01.07, 12:13
      Usuniecie watku samo w soie jest dsyc dziwne. wczesniejszy brak reakcji na
      ewidenten lamamie regulaminu jest takze dosyc wymowny.
      Nalezy miec nadzieje, ze mimo wszystko przyzwoitosc zwyciezy.
      Kiedy to nastapi ? A to juz zupelnie inna sparwa !!!
    • Gość: Obserwator_1 Re: Sprawa Wojciechowskiej IP: *.dip0.t-ipconnect.de 12.01.07, 12:19
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=431&w=53476032&a=53476032
      • Gość: Hak Re: Sprawa Wojciechowskiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.07, 12:20
        na miejscu pani W. schowałbym się do puszczy w kalsztorze. Zeby się nieco
        usunąć. A pani W? A gdzie tam! Wszedzie jej pelno. Niestety. Zero
        samokrytycyzmu i honoru.
        • luckyluke75 Re: Sprawa Wojciechowskiej 12.01.07, 12:25
          Niestety przypuszczam, ze "zalosne wystepy" radnej W. potrwaja jescze jakis
          czas.
          • Gość: Henryk J. Re: Sprawa Wojciechowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 13:03
            luckyluke75 napisał:

> Niestety przypuszczam, ze "zalosne wystepy" radnej W. potrwaja jescze jakis
            > czas.

Narazie żałosne to są "występy" przeciwników Pani Grażyny W.
            I jak widać wysoce nieskuteczne, bo nieuzasadnione, po prostu...

• Gość: Obserwator_1 Re: Sprawa Wojciechowskiej IP: *.dip0.t-ipconnect.de 12.01.07, 13:11
              W tym karju walka z chmastem i brakiem kultury zawsze byla trudna.
              • Gość: bumbum Re: Sprawa Wojciechowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 13:20
                Gość portalu: Obserwator_1 napisał(a):

> W tym karju walka z chmastem i brakiem kultury zawsze byla trudna.

Z błędami ortograficznymi również... :)
                • Gość: Obserwator_1 Re: Sprawa Wojciechowskiej IP: *.dip0.t-ipconnect.de 12.01.07, 13:26
                  ok. "w tym kraju" "walka z chmastwem" raczej wynik pospiechu niz braku
                  zanajomosci ortografii, to chyba nie wymaga wyjasnien;-).
                  Choc moze to tez byc kryterium by usunac moje posty.
                  • Gość: Ahoj Re: Sprawa Wojciechowskiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.07, 13:54
                    Do Bumbuma - jeśli nie odróżniasz błędów ortograficznych od literówek
                    (wynikających najczęściej z pośpiechu) to znaczy, że chodzisz jeszcze do
                    przedszkola. I rodzice tak ci pozwalają klikać? Oj, niegrzeczny chłopczyk.
                    Do Tadeusza J. - co jest nieuzasadnione? Nazwanie przez radną innych w taki
                    spoób to był może pokaz kultury i taktu? Widać, znieczulony jesteś sam na
                    chamstwo. Kolejny gbur...
                    • Gość: Pawel Re: Sprawa Wojciechowskiej IP: *.gorzow.mm.pl 12.01.07, 16:06
                      chcecie czy nie WOjciechowska jest najskuteczniejsza najlepsza i koniec.Ludzie
                      na nia glosuja wiec cos w tym jest!!!
                      • Gość: Smakosz Jedzmy więc fekalia, po polsku - gó.. - IP: *.uwoj.gorzow.pl 15.01.07, 15:36
                        miliony much nie mogą się mylić!

-----------------------------------------------------------------------
                        Zagadka demokracji - mądry i głupi ma jeden głos. Których jest więcej?
                        -----------------------------------------------------------------------
                    • Gość: bumbum Re: Sprawa Wojciechowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 16:34
                      ahoj, ahoj mądraliński...
                      o ludzie, skąd sie takie mutanty biorą? :)
                      łepetynka pełniutka przemyśleń, co?
                      no to trzeba błysnąć na forumie
                      jaki ja jestem mądry!!!
                      a ponadto nie zaczepiaj dzieci w sieci, bo możesz być posądzony, wiesz o co :(
                    • Gość: Henryk J. Re: Sprawa Wojciechowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 16:45
                      Gość portalu: Ahoj napisał(a):
                      Widać, znieczulony jesteś sam na
                      > chamstwo. Kolejny gbur...

Nie rozumiem dlaczego mnie Pan obraża?
                      Czy tak ma wyglądać pokaz kultury i taktu?
                      • Gość: Obserwator_1 Re: Sprawa Wojciechowskiej IP: *.dip0.t-ipconnect.de 12.01.07, 17:35
                        Odniesienie sie do konkretnej sytaucji i nazwanie rzeczy po imieniu to nie
                        chamstwo. Slowo gbur - przeciez to "wersal" przy tym co zeprezentowala radna W.
                        • Gość: Igor Re: Sprawa Wojciechowskiej IP: *.gorzow.mm.pl 12.01.07, 21:12
                          Zastanawia mnie jedno: obrońcy Wojciechowskiej mają wszystkim za złe. Uważają,
                          że krytyka tego, co uczyniła jest nieuazasadniona. Wytykaja innym brak kultury,
                          dobrych manier...A jednoczesnie nie widzą nic złego w tym, że Wojciechowska
                          zachowała sie w sposób skandaliczny obrażając w wulgarny i chamski sposób
                          radnych...Więc jak to jest: jednym można a innym nie?
          • Gość: zzz Re L uckyluke 75 IP: *.gorzow.mm.pl 13.01.07, 08:44
            Widać że ty też masz żal że nie dostałeś się do Rady Miasta.Ale to są LATA
            PRACY POZYTYWNEJ dla miasta i społeczeństwa,nie załamuj się po tej kadencji
            bedziesz startował i się dostaniesz jak popracujesz nad sobą i znajdziesz czs
            żeby pomagać bez interesownie społeczeństwu i wybiorą ciebie do Rady Miasta.A
            co powiesz na wyzwiska od czerwonych małp kojarzysz chyba to są jaja i zobacz
            cisza jak makiem zasiał
            • Gość: radny Re: Re L uckyluke 75 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.07, 21:03
              jakie lata pracy? Nazwisko i tyle.
    • e_werty Re: Sprawa Wojciechowskiej 12.01.07, 21:29
      Jakiś pieniacz i mąciciel znowu podejmuje temat!!!! Idz stary na piwo...
      przestań mącić na forum !!!!!
      • Gość: Pawel Re: Sprawa Wojciechowskiej IP: *.gorzow.mm.pl 12.01.07, 23:26
        pieniacze niech dalej sie pinia, My napewno nie zapomnimy oddac wazny glos w
        nastepnych wyborach na Wojciechowska a takich glosów jest masa wiec takie
        poszczekiwania daja tyle co nic.
        • Gość: kazik Re: Sprawa Wojciechowskiej IP: *.icm.edu.pl 13.01.07, 09:24
          Spiepszaj dziadu...
          • Gość: smerf Re: Sprawa Wojciechowskiej IP: *.gorzow.mm.pl 13.01.07, 09:32
            Wiemy kto to powiedział,osoba publiczna,i co robimy????
    • bes-t Re: Sprawa Wojciechowskiej 13.01.07, 16:30
      ceoll napisał:

> Tego nie da się zapomnieć. Radna z wieloletnim
      > stażem, kandydatka na Przewodniczącą Rady obrzuca innych radnych stekiem
      > chamskich, prymitywnych i wulgarnych wyzwisk. W obecności Radnych,
      > zaproszonych gości, dziennikarzy...No, no - ma Wojciechowska tupet!!!
      > Zadziwia mnie stanowisko Radnych - spłynęło to po nich jak po tlustej gęsi.
      > Razem z ich poczuciem odpowiedzialności i honoru.

Koszmarne babsko. Prymityw. Ale widać, że radni chyba nie lepsi skoro puscili to
      mimo uszu. Najpierw nabluzgala im od ch... i k... a ci jej pozwalają
      przewodniczyć obradom. Napluj im w twarz a oni powiedzą, że deszcz pada.
      • Gość: Pawel Re: Sprawa Wojciechowskiej IP: *.gorzow.mm.pl 13.01.07, 17:12
        Bylo minelo. Nikt z rady juz o tym nie pamieta, teraz wszyscy zyja w komitywie,
        dobrych stosunkach, prywatnie sie znaja i jest ok.
        Skoro sami radni nie widza sprawy nie ma co sie w tym bablac bo patykiem Wisly
        nikt nie zawroci a takie szczekanie w kolko tego samego jest bezsensowne.
        Nikt WOjciechowskiej palcem nie ruszy ani ze stolka wiceprzewodniczacej ani z
        rady co wiecej bedzie ona dalej wybierana przez spoleczenstwo jako
        najskuteczniejsza radna.
        Pozdrawiam Grazynke Wojciechowska!
        • bes-t Re: Sprawa Wojciechowskiej 14.01.07, 02:01
          Gość portalu: Pawel napisał(a):

> Bylo minelo. Nikt z rady juz o tym nie pamieta, teraz wszyscy zyja w komitywie

Radni zapomnieli, ale wyborcy nie zapomną z kim mają do czynienia i kto ich
          reprezentuje.

> bedzie ona dalej wybierana przez spoleczenstwo jako
          > najskuteczniejsza radna.

Jeżeli byłbyś uprzejmy podać jakieś konkretne przykłady skutecznego działania
          p. Wojciechowskiej dla dobra miasta byłbym wdzięczny. Mi jak dotąd przypomina
          się tylko jej skuteczne pobranie dla siebie karty od jednej z firm taksówkowych.
          • Gość: Pawel Re: Sprawa Wojciechowskiej IP: *.gorzow.mm.pl 14.01.07, 08:09
            bes-t napisał:
            > Jeżeli byłbyś uprzejmy podać jakieś konkretne przykłady skutecznego działania
            > p. Wojciechowskiej dla dobra miasta byłbym wdzięczny. Mi jak dotąd przypomina
            > się tylko jej skuteczne pobranie dla siebie karty od jednej z firm
            taksówkowych
            tez pamietam ta sprawe karty i pamietam nawet kto zostal wtedy przez Sad
            skazany za pomowienie WOjciechowskiej w tej sprawie. Mysle ze tobie tez takie
            skazanie sie przyda to odswiezysz sobie pamiec szybciutko.
            • blic Re: Sprawa Wojciechowskiej 14.01.07, 14:09

> Mysle ze tobie tez takie
              > skazanie sie przyda to odswiezysz sobie pamiec szybciutko.

Czy to jest jedyna odpowiedź na pytanie o zasługi radnej Wojciechowskiej? Jeśli
              tak to śmiesznie i pusto.

Mi się radna kojarzy z hałasowaniem w teatrze i agitacją w szkołach.
            • bes-t Re: Sprawa Wojciechowskiej 14.01.07, 15:55

> tez pamietam ta sprawe karty i pamietam nawet kto zostal wtedy przez Sad
              > skazany za pomowienie WOjciechowskiej w tej sprawie.

Wyeliminowanie wieśmaka Surmacza z rady miejskiej było -przyznaję- niwątpliwą
              zasługą Wojciechowskiej. Ale jeżeli jej zwolennicy potrafią podac tylko taki
              przykład jej skutecznych działań dla dobra miasta to jestem zawiedziony.
              Szczerze mówiać spodziewałem się całej listy dokonań G.Wojciechowskiej w
              poprzedniej kadencji. Zamiast tego padją jakieś śmieszne groźby i bełkotliwe
              pomruki. Więc czym tak się wsławila radna Wociechowaska? Zwyciestwo w osobistej
              wojence z Surmaczem to chyba za mało żeby uzasadnić wybór prymitywa, który mimo
              że ma swiadomość że działa publicznie, w obecności dziennikarzy i w świetle
              fleszy, to i tak nie potrafi powstrzymać się miotania chu.jami i kur.wami w
              innych radnych.
              • marek_p Istota sprawy W. 16.01.07, 18:06
                bes-t napisał:

> Więc czym tak się wsławila radna Wociechowaska? Zwyciestwo w osobistej
                > wojence z Surmaczem

Też o tym pisałem i się wzruszałem. Społeczność naszego miasta głosuje
                na kandydatów do Rady Miasta (czyli odpowiednika Parlamentu), takich którzy
                zachowują się na sesji jak w klubie starych znajonych. Tych dobrych i tych
                nie.
                Obrazowo: "wytargają się za kudły", a na drugi dzień sobie wybaczą, bo "Marian
                taki impulsywny (i już)", a "Krycha miała trudne dni".
                To takie prowincjonalne, żeby nie powiedzieć WIOSKOWE.

Rada Miasta powinna zajmować się SPRAWAMI, a nie OSOBAMI.
          • Gość: Pawel Re: Sprawa Wojciechowskiej IP: *.gorzow.mm.pl 14.01.07, 08:12
            bes-t napisał:
            > Radni zapomnieli, ale wyborcy nie zapomną z kim mają do czynienia i kto ich
            > reprezentuje.
            to sam sobie odpowiedziales na pytanie. Kolejny raz wyborcywybiora
            Wojciechowska do rady a radni wybiora ja na wiceprzewodniczaca jak nie na sama
            przewodniczaca.
            Wyborcy widzac skutecznosc Wojciechowskiej udzielaja jej przy okazji kazdych
            wyborow wysokie poparcie czego nie da sie zakrzyczec i zaszczekac!

Grazyno Alleluja i do przodu!!!
          • Gość: zzz Re: Sprawa Wojciechowskiej best IP: *.gorzow.mm.pl 14.01.07, 08:35
            Ale masz argument.Przypomnij sobie kto tą sprawę wygrał??A to że też się nie
            dostałeś do rady miasta to twój problem.
          • Gość: wik Re: Sprawa Wojciechowskiej IP: *.gorzow.mm.pl 15.01.07, 18:50
            Część swoich pieniędzy z diet radnej przekazywała Pani Grażyna na rzecz
            stowarzyszenia, które promuje i wspiera zdolne dzieciaki. To jeden z wielu
            przykładów. Każdej osobie, która do Niej trafi umie pomóc, a przynajmniej się
            stara!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
            • Gość: Obserwator_1 Re: Sprawa Wojciechowskiej IP: *.dip0.t-ipconnect.de 15.01.07, 19:59
              Kto pamieta jej "wystepy" jak SLD niepodzielnie rzadzilo....
              Zgroza !!!
              Co ta Pani zrobila dla Gorzowa !!!!????? Przyklady - ????
              Jej wklad w kulture, w oswiate, w rozwoj regionu ???
              • Gość: ania Re: Sprawa Wojciechowskiej obserwator IP: *.gorzow.mm.pl 15.01.07, 20:47
                Dałbyś już sobie spokój.Jakim Ty człowiekiem jesteś,znienawidzony chyba sam
                przez siebie.
      • Gość: ania Re: Sprawa Wojciechowskiej BES-T IP: *.gorzow.mm.pl 13.01.07, 17:29
        Wykaż się dla społeczeństwa i miasta i nie martw się może do drugiej kadencji
        się dostaniesz.Nie rozpaczaj że nie dostałeś się i nie ubliżaj P.Wojciechowskiej
        • blic Re: Sprawa Wojciechowskiej BES-T 14.01.07, 14:11
          Gość portalu: ania napisał(a):

> Wykaż się dla społeczeństwa i miasta i nie martw się może do drugiej kadencji
          > się dostaniesz.

Czy wszyscy poplecznicy radnej Wojciechowskiej mają siano we łbach?
          Obok złośliwości padło pytanie, na które zamiast odpowiedzi poleciał stek
          inwektyw. Głupich w dodatku.
          Chyba, że pisanych przez lokalnych polityków - w takim wypadku gratuluję
          wyjścia ponad Wasz normalny poziom wulgarności...
          • luckyluke75 Re: Sprawa Wojciechowskiej BES-T 14.01.07, 16:32
            Stek wyzwisk, grozb i bzdur prezentowanych przez oboz zwolennikow W. jest
            zatrwazajacy. Jestem ciekawy kiedy odezwa sie motralizatorzy typu e_werty,
            marek_p nie widzacy "reaknego" problemu jaki niesie z soba ta "nieapetyczna"
            sprawa W. O pewnych rzeczach mozan nie mowic - zgoda - tylko one przez to ie
            znikna. Pomysl obywatelskiego portalu jak najbardziej chlubny, dla mnie
            obywtalskie jest tkaze forum GW. A temat "chamstwa" na salonch jest b. powazny.
            Obserwujemy na codzien do czego prowadzi upadek obyczajow i bark jakiejkolwiek
            kultury politycznej. Stajemy sie skansenem smiesznosci, krajem za ktory trzeba
            sie notorycznie tlumaczyc. Nie dajmy sie zakrzyczec wichrzycielom i pseuso-
            spolecznikom. Wtedy latwiej bedzie o budowe spoleczenstwa obywatelskiego.
            Bo takie narazie to tylko pobozne zyczenie.
            • amb1 Re: Sprawa Wojciechowskiej BES-T 14.01.07, 18:22
              Lucky.
              co do intencji - zgoda.
              Piszesz:
              "Nie dajmy sie zakrzyczec wichrzycielom i pseuso-
              spolecznikom. Wtedy latwiej bedzie o budowe spoleczenstwa obywatelskiego."

Czy nie pomyślałeś jednak o tym, ze za tarczą tzw. dobrego wychowania,
              ogłady i dobrych z wierzchu manier ukrywana jest często indolencja,
              asekurantyzm, ucieczka przed koniecznością konfrontacji z rzeczywistymi problemami?
              Wolę kogoś kto mi wykrzyczy w twarz swoje racje, czy pretensje
              - bo wtedy wiem, że go " do żywego" obchodzą -
              od tego co taki uładzony, kulturalnie polemiczny, nijaki,
              choć z wierzchu bez zarzutu, taki polukrowany tylko.

A społeczeństwo obywaleskie zasadza się przecież na dbałości o sprawy
              społeczności lokalnej. I tutaj bez zaangażowania emocjonalnego: nic.
              A, że niektórzy nie potrafią artykułować i bronić swoich racji
              w cywilizowany sposób? No, póki co, jeszcze nie potrafią.
              Ale jak się ma instynkt społecznikowski i napotyka na mur
              obojętności skrywanej pod płaszczykiem dbałości o formę przede wszystkim,
              to i nerwy puszczają...
              Dziwisz się?

Pozdrawiam.
              • luckyluke75 Re: Sprawa Wojciechowskiej BES-T 14.01.07, 19:33
                Amb1,
                zdrowe emocje jak najbardziej, zaangazowanie w sparwie - tylko przyklasnac !
                Mocny jezyk moze takze byc zaleta. Jestesmy jedank cywilozowanym spoleczenstwem
                ( w pewnym stopniu - lub moze mi sie tak wydaje) wiec obowiazuja chyba jakies
                elementarne zasady dyskusji. Mozna mnie nazwac politycznym idiota, naiwniakem
                etc., ale jezeli uzywa sie epitetow typu ch..., meska k..., sciera to wtedy
                moja wyrozumilosc sie konczy. Nie chcemy przeciez anrachii, dewaluacja jezyka
                publicznego oraz wscieklosc i zacieklosc z jaka takuje sie osoby personalnie
                przekroczyla dawno juz granice zdrowego rozsadku.
                Wiec troche wiecej wstrzemizliwosci i dobrych manier byloby wrecz wsakzane.
                Krzycza wlasnie ci, ktorzy chca swoja indolnecje chca zatuszowac.

W tym konkretnym przypadku mamy do czynienia z grupa ludzi, ktorzy nie maja
                ochoty dyskutowac ( nie akceptuja rzeczywistosci), a na krtyke odpowiadaja
                wiadrem pomyj i chorych insynuacji.

Zaangazowanie emocjonalne -tak- chamstwo -nie.
                Mam nadzieje, ze sie ze mna zgodzisz.

Pozdrawiam.
                • amb1 Re: Sprawa Wojciechowskiej BES-T 14.01.07, 20:29
                  Lucky,

co racja to racja...

Sam też - coraz częściej - tęsknię za cywilizowaną wymianą poglądów.
                  Problem w tym, że ludzie wokół albo poglądów własnych nie mają,
                  albo się z nimi kryją.
                  Wszędzie kalka tego co aktualnie ideowo i "polytycznie" poprawne...
                  albo wręcz odwrotnie.
                  A swoje racje i ich obrona? A jakże, ale wieczorkem, w domku,
                  żonie na uszko - " śmiesznym szeptem po kolacji".

Pozdrawiam.
            • marek_p Re: Sprawa Wojciechowskiej BES-T 16.01.07, 18:16
              luckyluke75 napisał:

> Stek wyzwisk, grozb i bzdur prezentowanych przez oboz zwolennikow W. jest
              > zatrwazajacy. Jestem ciekawy kiedy odezwa sie motralizatorzy typu e_werty,
              > marek_p nie widzacy "reaknego" problemu jaki niesie z soba ta "nieapetyczna"
              > sprawa W. O pewnych rzeczach mozan nie mowic - zgoda - tylko one przez to ie
              > znikna.

Przywołany odzywam się. Tamten wątek przekroczył wszelkie bariery. Fakt, ktoś
              z nas (opiekunów lub pracowników etatowych Gazety) powinien zareagować
              wcześniej. Login podpowiedział mi rozwiązanie, wątek z braku oślej ławki trafił
              na bocznice w postaci "kto nami rządzi" (bbbrraaahhhh)

Tu dyskutujecie (teraz już dyskutujemy) o tym samym, ale jakby inaczej,
              spokojniej. Nie dajmy się zwariować przykładem z góry :))))))
              Furiatom powiedzmy stanowcze NIE ! :)
              • luckyluke75 Dyskutowac kulturalnie !!! 16.01.07, 18:30
              • luckyluke75 Do Marka_p 16.01.07, 18:43
                Pozostajac przy faktach w poprzednim watku regulamin lamany byl przez
                zwolennikow Pani W. Miejmy nadzieje, ze niektorych opuszcza niezdrowe emocje
                oraz powroca do cywilizownej formy dyskusji i wmiany pogladow.
                Niemniej jednak problem istnieje i niemilosernie smierdzi.

Jeszcze jedno pytanie, jak mozna pogodzic z netykieta i regulaminem ( co prawda
                smieszne!!!) grozby - osobnika o nicku "Pawel" - tym razem nie uzywa inwektyw,
                lecz jego posty dalekie sa "regulaminowych".
                Nie chodzi mi dyskusje bez emocji ( czasem i "mocnijesze" slowo sie przyda),
                lecz forma jaka przybierja te grozby, razi swoja bezsczelnoscia , poczuciem
                bezkarnosci i zwyczajnym "chamstwem".

Z nadzieja na poprawe -
                pozdrawiam

• luckyluke75 Re: Sprawa Wojciechowskiej 13.01.07, 19:28
      My o tej sprawie nie zapomnimy. Rachunek zostanie jeszcze wystawiony.

Nie dla buty, chmastwa i aroganji!!!
      • Gość: Pawel Wojciechowska liderem w wyborach IP: *.gorzow.mm.pl 13.01.07, 19:42
        no i nie zapominajcie rachunek wystawia wyborcy,
        a tym rachunkiem bedzie kolejna wygrana w wyborach Grazynki WOjciechowskiej.
        • Gość: Obserwator_1 Re: Wojciechowska liderem w wyborach IP: *.dip0.t-ipconnect.de 15.01.07, 10:10
          gorzow.pl: "Tak jak większość mieszkańców, czyli w domu, niewykluczone nawet,
          że w samotności, wieczór sylwestrowy spędzi Grażyna Wojciechowska
          wiceprzewodnicząca Rady Miasta. "Mam dosyć wszystkiego i wszystkich, chcę więc
          spokoju"- mówi radna."
          A moze wstyd bylo sie gdziekolwiek pokazac.
          mam dosyc wszystkich... to najlepszy komenatrz, jaki swiat wokol nas jest
          okrutny..
      • Gość: Pawel Re: Sprawa Wojciechowskiej IP: *.gorzow.mm.pl 13.01.07, 19:59
        luckyluke75 napisał:

> My o tej sprawie nie zapomnimy. Rachunek zostanie jeszcze wystawiony.

a te wy to kto ty i jeszcze kilku desperatow ktorzy wplyw na wynik wyborow maja
        zerowy. hahahahaahaha
        powodzenia oszolomie
      • Gość: xyz Re: Sprawa Wojciechowskiej luckyluke fe IP: *.gorzow.mm.pl 13.01.07, 20:35
        O tobie jak widać już zaponmieli,nie dostałeś się do Rady Miasta no i trudno
        życie toczy się dalej,a rachunek to wystaw sobie co w poprzedniej kadencji
        zrobiłeś dla miasta i społeczeństwa powodzenia
        • Gość: Pawel Wojciechowska najlepsza radna IP: *.gorzow.mm.pl 13.01.07, 20:42
          po co ma rachunek wystawiac wyborcy widza ze nic nie zrobil dlatego nie zostal
          wybrany.Wyborcy wybieaja takie osoby jak Wojciechowska bo wiedza ze sa to osoby
          skuteczne ktore dzialaja na rzecz wyborcow do ktorych wyborcy moga sie zawsze
          zwracac i nie odejda bez pomocy.
          Wojciechowska najlepsza radna !!!!
          • Gość: ania Re: Wojciechowska najlepsza radna IP: *.gorzow.mm.pl 13.01.07, 20:49
            Panie Pawle zgadzam się z Panem w 100%,pięć lat temu miałam tragiczną sytuację
            i proszę sobie wyobrazić że jedyna Radna P.Wojciechowska mi pomogła,a byłam nie
            tylko u niej i zawsze będę głosowała na nią i moja cała wielka rodzina.
          • Gość: Bernard Re: Wojciechowska najlepsza radna IP: *.ed.shawcable.net 14.01.07, 03:09
            Hey Pawel,
            Nie wiem czy Wojciechowska jest taka super...
            Wiemjednak , ze na pewno nie zasluguje na takie opluwanie jakie mozemy widziec
            na tym forum...
            :)
            • Gość: Pawel Re: Wojciechowska najlepsza radna IP: *.gorzow.mm.pl 14.01.07, 08:07
              a ja wiem ze Wojciechowska jest super a z tego opluwania Wojciechowska sie
              smieje. Psy sobie szczekaaj a karawana jedzie dalej!
              Wyborcy sa i tak za nia wiec niech psy sobie szczekaja a Wojciechowska i tak
              zostanie wybrana czy im sie to podoba czy nie.
              Na wojciechowska nie ma mocnych i takie szczekania nie pomoga w niczym a wrecz
              polepszaja jej sytuacja.
              Ludzie widza ze nie ma na WOjciechowska sily i jej przeciwnicy nie maja innych
              metod na nia jak bicie piany przez napinaczy na tym forum
              • Gość: Bernard Re: Wojciechowska najlepsza radna IP: *.ed.shawcable.net 14.01.07, 08:23
                Hey Pawel,
                Krytykow Wojciechowskiwej cechuje brak konsekwencji...
                Dlatego wychodza na idiotow...
                Jesli bowiem uwazaja, ze obrazenie innych przez radna jest az takim
                problemem...dlaczego toleruja zachowanie Prezydenta RP ktory publicznie nazywa
                komiete malpa...(ta w czerwonym)...
                Gdyby naprawde chodzilo im o "moralnosc" w tym samym zdaniu krytykowaliby i
                Kaczynskiego i Wojciechowska...
                Nie robia tego psiaki pisowskie...
                Wnioski mozesz wyciagnac sam..
                • Gość: Pawel Re: Wojciechowska najlepsza radna IP: *.gorzow.mm.pl 14.01.07, 08:33
                  Ja myle ze to w innym miejscu jest trop tych co to pisza ale sprawa wkrotce
                  sie wyjasni i poznamy piszacych te brednie.
                  Takze Bernardzie proponowalbym nie wskazywac stony politycznej z ktorej
                  padaja te poszczekiwania na forum bo moze byc zupelnie inaczej.
                  Sprawa piszacych tak zawziecie te bzdury napewno bedzie wyjasniona, nie
                  wyobrazam sobie ze osoby piszace takie brednie zostana anonimowe,dlatego kroki
                  zmierzajace do ich ujawnienia zostaly podjete i tak cz owak wyjdzie kto na
                  siebie ma kompa z ktorego atakuja Grazyne Wojciechowska.
                  • Gość: Pawel Re: Wojciechowska najlepsza radna IP: *.gorzow.mm.pl 14.01.07, 08:36
                    No a juz napewno nie moga pozostac bezkarne osoby ktore godzily w
                    Wojciechowska w przeniesionym temacie do innego podforum.
                    • marek_p Re: Wojciechowska najlepsza radna 16.01.07, 18:36

> No a juz napewno nie moga pozostac bezkarne osoby ktore godzily
                      > w Wojciechowska w przeniesionym temacie do innego podforum.

Wątek ten wystawiłem na bocznicę w dużej mierze dzięki wypowiedziom różnych
                      takich osób podpisujących się imionami. Zakres środków artystycznych, którymi
                      się posłużył niezalogowany autor np tej wypowiedzi:
                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=431&w=53476032&a=54707968
                      kwalifikuje się do założenia sprawy cywilnej. Tylko osoba bardzo oddalona
                      od standardów moralnych mogłaby mieć wątpliwość w temacie wynik...

Marek Pogorzelec (jeszcze opiekun forum_gorzow)
                      • luckyluke75 Re: Wojciechowska najlepsza radna 16.01.07, 18:48
                        roznych osob ?! - ja mam przeczucie , ze to radna W. sama pisze
                      • luckyluke75 Re: Wojciechowska najlepsza radna 16.01.07, 18:54
                        marek_p napisał:

> Gość portalu: Pawel napisał(a):
                        >
                        > > No a juz napewno nie moga pozostac bezkarne osoby ktore godzily
                        > > w Wojciechowska w przeniesionym temacie do innego podforum.
                        >
                        > Wątek ten wystawiłem na bocznicę w dużej mierze dzięki wypowiedziom różnych
                        > takich osób podpisujących się imionami. Zakres środków artystycznych, którymi
                        > się posłużył niezalogowany autor np tej wypowiedzi:
                        > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=431&w=53476032&a=54707968
                        > kwalifikuje się do założenia sprawy cywilnej. Tylko osoba bardzo oddalona
                        > od standardów moralnych mogłaby mieć wątpliwość w temacie wynik...
                        >
                        > Marek Pogorzelec (jeszcze opiekun forum_gorzow)

Proponowalbym tego typu "zachowania" "wycinac", watek o zachowaniu radenj W.
                        byc moze bedzie przestroga dla innych chcacych obrazac lub nie ptrafiacych
                        opanowac emocji "prowincjonalnych politykow" - spoleczenstwo obywtaleskie tez
                        ma prawo wyrazac swoje niezdowolenie !
                        Nie dajmy sie zakrzyczec "chmastwu" !!!

• Gość: zzz Re: Wojciechowska najlepsza radna IP: *.gorzow.mm.pl 14.01.07, 08:39
                    P.Pawle przecież Pan też się domyśla,kto tak szczeka,domniemam,że to te osoby
                    które nie dostały się do Rady Miasta,dlaczego była cisza przed wyborami do Rady
                    a po wyborach,zaczął się kabaret.
                    • Gość: Pawel Re: Wojciechowska najlepsza radna IP: *.gorzow.mm.pl 14.01.07, 08:43
                      Domyslanie sie to za malo my poznamy prawde ko tak pomawial i obrazal
                      Wojciechowska w przeniesionym temacie, intenret nie jest anonimowy!
                      Spoleczenstwo musi wiedziec kto tak bardzo obawia sie Wojciechowskiej i kto
                      jest takim nikczemnikiem ze nie potrafi powiedziec czegos w oczy a stosuje
                      takie podstepne i skandaliczne metody.
                      To jest ewidentne zlamanie prawa w przeniesionym do innego podforum temacie a
                      dotyczacym G Wojciechowskiej.
                      • amb1 Forma nie do przyjęcia, ale... 14.01.07, 09:55
                        Paweł,

trochę się chyba zagalopowałeś.

Ale wracając do tematu...

Czy to jest najważniejsze,
                        że Radna Wojciechowska wyraziła
                        swoje zdanie w "krótkich żołnierskich słowach"?
                        Czy pozostali Radni to mimozy nie potrafiące
                        stanąć ponad oczywistym dysonansem i zastanowić się
                        nad tym co ten wybuch spowodowało?
                        I zastanowić się na tym,
                        - nie nad formą ( naganną ) wypowiedzi,
                        ale nad problemem którego dotyka?
                        Nad tym, ze Radni tak umiłowali rozgrywki międzyklubowe
                        i to że "racja musi być po naszej stronie",
                        że po drodze zapominają kto ich i po co tam oddelegował.
                        Nie partie ale mieszkańcy!
                        I interes miasta i mieszkańców jest nadrzędny.
                        I co by nie mówić o Radnej Wojciechowskiej
                        to jedno trzeba jej przyznać:
                        więzi z wyborcami nie traci na chwilę,
                        a interesu miasta i mieszkańców broni jak może.
                        A, że czasem przeklnie, nazwie kogoś po imieniu?
                        Mnie to nie przeszkadza, niech się bronią
                        i pracą i postawą udowadniają, że na takie epitety
                        nie zasługują.
                        Mimozy, cholera. Delikatni tacy. Kulturalni.
                        A w cholewce kozik.
                        • Gość: zzz. Re: Forma nie do przyjęcia, ale... IP: *.gorzow.mm.pl 14.01.07, 09:58
                          Przecież o to chodzi jak wspomniałeś,NIE traci kontaktu z mieszkańcami i broni
                          interesu miasta.
                          • marek_p Re: Forma nie do przyjęcia, ale... 16.01.07, 18:55
                            Gość portalu: zzz. napisał(a):

> Przecież o to chodzi jak wspomniałeś,NIE traci kontaktu z mieszkańcami
                            > i broni interesu miasta.

Doceniam starania p. Wojciechowskiej, które doprowadziły do uratowania
                            tygodnika Ziemia Gorzowska.
                            Doceniam wrażliwość (tak WRAŻLIWOŚĆ) na sprawy drugiego człowieka (takiego
                            z imienia i nazwiska, potrzebującego).
                            Ta pani w tym kierunku się sprawdziła i DOBRZE, ŻE TAKIE OSOBY SĄ W NASZYM
                            MIEŚCIE.

Rada Miasta jest jednak od załatwiania spraw nie pojedyńczych Marianów,
                            czy Krysiek tylko do wyznaczania kierunków, dbania o interes całego
                            społeczeństwa.
                            Tu nie zauważyłem pozytywów w jej działalności. No może jeden temat (ale
                            nie chciałbym tu wymieniać szczegółów). Zauważyłem za to dużo personalnych
                            zawieruch, które z pewnością antagonizują - ludzie wtedy skupiają się nie
                            na problemach a na osobach - pisałem już o tym).

Nie popieram Obserwatora, ani LuckiLuka (o ile to dwie różne osoby),
                            że to niewątpliwie skandaliczne zachowanie radnej Wojciechowskiej to
                            wystarczjący powód do złożenia przez nią mandatu, ale nie chciałbym,
                            aby wygrała ona w kolejnych wyborach.

Tyle na ten temat - starałem się szczerze i obiektywnie.
                            • luckyluke75 Re: Forma nie do przyjęcia, ale... 16.01.07, 19:00
                              nie mowilem o skladaniu mandatu, caly czas mowie o rezygancji z funkcji v-ce
                              przewodniczacej rady miasta. to wala dokladnosci.
                        • Gość: Pawel Re: Forma nie do przyjęcia, ale... IP: *.gorzow.mm.pl 14.01.07, 10:20
                          nie ja sie zagalopowalem a ci ktorzy pomawilai WOjciechowska za posrednictwem
                          forum korzystajac jak im sie wydaje z anonimowowsci internetu.
                          Wystraczy przecyztac przeniesiony watek zeby zrozumiec jak daleko sie
                          zagalopowali ci szczekacze wobec ktorych trzeba wyciagnac surowe konsekwencje.

i sluszne jest co napisal amb1 ze Wojciechowska więzi z wyborcami nie traci na
                          chwilę, a interesu miasta i mieszkańców broni jak może.
                          • Gość: xyz Re: Forma nie do przyjęcia, ale... IP: *.gorzow.mm.pl 14.01.07, 10:29
                            P.Wojciechowska broniła i będzie bronić interesu miasta i społeczeństwa,czy
                            komuś się to podoba czy nie
                  • Gość: Bernard Re: Wojciechowska najlepsza radna IP: *.ed.shawcable.net 14.01.07, 09:05
                    Hey Pawel,
                    Mam ten "komfort" przygladania sie wzystkiemu z dystansu...
                    Nie obchodza mnie uklady i inne powiazania..
                    Kto i dlaczego, z nie majacego wiekszego znaczenia incydentu robi afere, a nie
                    przejmuje sie gnojeniem kobiet przez szefa Panstwa, jest dla mnie ciekawostka
                    typu..."dlaczego ta kura ma trzy nogi"...
                    Rozumiesz..???
                    Bez znaczenia...choc jest o czym pogadac...
                    Byle do wyborow..
                    • Gość: aga Re: Wojciechowska najlepsza radna Bernard IP: *.gorzow.mm.pl 14.01.07, 09:20
                      Witam Bernard,to jest poprostu zazdrość ludzi którzy nie dostali się do Rady
                      Miasta,przed wyborami nie było żadnego szczekania,dlatego też można myśleć kogo
                      to zabolało.Ja osobiście i moja rodzina od bardzo wielu lat głosujemy na
                      P.Wojciechowską,bo wiemy co ona znaczy i robi dla miasta i społeczeństwa.
                      • Gość: aga Re: Wojciechowska najlepsza radna Bernard IP: *.gorzow.mm.pl 14.01.07, 09:22
                        Czy komuś się to podoba,czy nie zostanę przy swoim myśleniu.
                        • Gość: Bernard Re: Wojciechowska najlepsza radna Bernard IP: *.ed.shawcable.net 14.01.07, 09:35
                          Hey aga,
                          Interesujacym jest ze sami spodziewamy sie "wyroumialosci" w przypadku
                          popelnienia przez nas jakiejs "gaafy"..
                          Wszyscy jestesmy "tylko ludzmi" a wiec popelniamy bledy...
                          Nie potrafimy, lub nie chcemy jednak, znalezc odrobine "zyczliwosci" dla
                          innych w podobnej sytuacji...
                          Mazowiecki ma racje...Polacy kochaja nienawidziec...
                          • Gość: aga Re: Wojciechowska najlepsza radna Bernard IP: *.gorzow.mm.pl 14.01.07, 09:47
                            Słuszne spostrzeżenie,choćby np(czerwone małpy) i jest cisza w tym kontekście.
                            • Gość: Bernard Re: Wojciechowska najlepsza radna Bernard IP: *.ed.shawcable.net 14.01.07, 09:53
                              hey aga,
                              Sam nie podnosil bym tematu wyzywania dziennikarki od "malp" przez Prezydenta
                              gdyby nie fakt iz jego milosnicy tak bardzo podniecaja sie podobnymn
                              zachowaniem radnej...
                              Albo ktos nie lubi chamstwa albo chamskie zachowanie jest dozwolone jedynie
                              wybranym...
                              • Gość: aga Re: Wojciechowska najlepsza radna Bernard IP: *.gorzow.mm.pl 14.01.07, 10:03
                                Witam Bernard,zgadza się,ale to jest głowa państwa,i takiego miejsca nie
                                powinno być,ale człowiek jest tylko człowiekiem.Ludzie którzy obrażają P.W.to
                                są tylko i wyłącznie ci którzy nie dostali się do rady miasta innych nie biorę
                                pod uwagę pozdrawiam również żonę
                                • Gość: Obserwator_1 Strasza nawet wiezieniem !!!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 14.01.07, 13:04
                                  W swoim zacietrzewieniu i slepej milosci do radnej W. niektorzy zampomnienli,
                                  kto kogo i w jaki sposob obrazal. Smieszne jest strasznie "konsekwencjami
                                  karnymi" przez "Pawla" - wystarczy przeczytac jego komenterze we wspomnianym
                                  przez niego watku.
                                  Do splyconych komentarzy Bernarda nie ma snesu jakiekolwiek odniesienie.
                                  Proces gnilny postepuje nadal...
                                  • Gość: alek Re: "ziemia gorzowska" ja tego nauczyla IP: *.ztpnet.pl 14.01.07, 17:35
                                    Za duuuuzo misia polarnego sie naczytala
                                    • Gość: ania Re: "ziemia gorzowska" ja tego nauczyla alek IP: *.gorzow.mm.pl 14.01.07, 21:14
                                      Jak widać Ty również go się naczytałeś,bo wiesz o co chodzi,czyli?????????
                                  • Gość: Pawel Re: Strasza nawet wiezieniem !!!! IP: *.gorzow.mm.pl 14.01.07, 23:52
                                    no to sie posmiejesz juz wkrotce
                                    • Gość: Obserwaor_1 "Wirtualna rzeczywistosc - majaki "wczorajszych" IP: *.dip0.t-ipconnect.de 15.01.07, 09:10
                                      Zapmietaj sobie, ze czasy komuny minely i nie bedziesz mie "trolu" straszyl,
                                      musisz zaczac wczesniej wstawac i sporo sie jescze nauczyc.

Jednak ilosc krytycznych glosow na forum zrobila na radenj W. wrazenie - stad
                                      te nerwowe zachowanie.
                                      I niech sie tak nie puszy bo jeszcze peknie ze zlosci.
                                      • Gość: Ahoj Re: "Wirtualna rzeczywistosc - majaki "wczorajszy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.07, 16:14
                                        Znów do Bumbuma,który wysilił sie i oto owoc tych prac umysłowych :
                                        "ahoj, ahoj mądraliński... o ludzie, skąd sie takie mutanty biorą? :)
                                        łepetynka pełniutka przemyśleń, co? no to trzeba błysnąć na forumie
                                        jaki ja jestem mądry!!!" Sam sie czepiales literowek u innego forumowicza, wiec
                                        calosc twoich wypocin akurat pasuje do ciebie. Z tą różnica, że nie mozna o
                                        tobie powiedziec, żes madralinski, bo jest na odwrót. O moja łepetynkę się nie
                                        martw, bo lepiej, ajk jest pełna przemysleń, niż tak jak twoja - pusta jak
                                        dzwon katerdralny. Sam "błysnąłeś" koślawą uwagą o błedach ortograficznych,
                                        które nimi nie były. Do szkoły marsz!
                                        A tak na temat - dlaczego chamstow pani G.W. jest tolerowane, a jej zwolenicy
                                        wrecz dostaja teraz spazmów w jej obronie? Chamstwo jest chamstwem, dordzy
                                        zwolennicy i raczcie w swej slepej obronie wziąć to pod uwagę. To zreszta nie
                                        pierwszy wyskok pani radnej. jesli was tak oszołomiła, głopsujcie na nia nadal.
                                        takie wasze prawo. Ale nie odbierajcie innym prawa do słusznej krytyki.Sama
                                        przeprosila za te chamskie teksty, a wy nadal nie widzicie zła? Ładnie
                                        powiedziała? Cacy? Swoja droga, oczekuje KONKRETNEJ oceny, co ta pani, jako
                                        radna, zrobiła dla ludzie w Gorzowie. Pominmy gadania, chodzi mi o czyny.
                                        • Gość: bumbum Re: "Wirtualna rzeczywistosc - majaki "wczorajszy IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 15.01.07, 22:07
                                          ahoj! Ah.ju, przekonałeś mnie, jesteś wielki :)
                                          • andrzejusa Re: "Wirtualna rzeczywistosc - majaki "wczorajszy 15.01.07, 22:24
                                            do czego tu bumbum przekonywac?

chamskie zachowanie bylo? bylo!
                                            bez wzgledu na zaslugi , bumbum,

chamskie , ze je nazwe, chasko-komunistyczne zachowania,
                                            sie skonczyly!
                                            wojciechowska tak , jak kazdy inny, powinna zrozumiec:

nie ma juz pierwszych sekretarzy,

i nie ma dozywotnich wojciechowskich!

niech spada chamidlo stare,
                                            jak nie potrafi myslec!

pozdrowienia
                                            • Gość: bumbum Re: "Wirtualna rzeczywistosc - majaki "wczorajszy IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 15.01.07, 22:36
                                              ostro pojechałeś po Grażynie W.

myślę , że nie doceniasz tej pani
                                              są jednostki niezniszczalne
                                              i Grazyna W. właśnie taka jest

idę o zakład, że cała ta wrzawa na forum nic nie zmieni
                                              jezeli Prezydentem mógł zostać Tadeusz J.,
                                              to dlaczego radną nie może być Grazyna W.?
    • Gość: Obserwator_1 Re: "Wirtualna rzeczywistosc - majaki "wczorajszy IP: *.dip0.t-ipconnect.de 16.01.07, 09:52
      Na tle tych wszstkich "gorzowskich nieudcznikow" Tadeusz J. to super manager.
    • luckyluke75 "Wirtualna rzeczywistosc-majaczenie wczorajsczych 16.01.07, 10:29
      Powiedz lepiej co zrobila twoja idolka, na to wszyscy czekaja ?
      Zalosne jest zachowanie politykow, ktorzy nie zauwazaja , ze ich czas sie
      konczy, zamiast odejsc z honorem, obrzucja blotem wszytkich i wszedzie szukaja
      spiskow. Dotyczy to w szczegolnosci "loklanych megalomanow" - typu radna W.
      Grozby, inwektywy, "chore majaki"- o to caly potencjal "najskeuteczniejszej i
      najpopularniejszej" radnej. Ta kobieta ma co najwyzej kwlifikacje na
      soltysa "koziej wolki" ( choc i to jest watpliwe. tam trzeba tez wykzac sie
      elemntarna kultura osobista).

W przeprosoinych nie bylo skruchy i checi poprawy , ani zalowania za "grzechy"-
      wrecz przeciwnie buta i poczucie bledu ( ze przeprosila!).

Moze ta pani W. jest sympatyczna prywatnie ( brak danych do zweryfikowania),
      niestety jako v-ce przewodinczaca jest nie do zaakceptowania.
    • Gość: nieuzależniony władza to narkotyk IP: *.gorzow.mm.pl 16.01.07, 17:25
      P. Wojciechowska za długo jest juz radną i władza jej uderzyła do głowy.
      Wiedzieliście jak długo przemawiała ze sceny na bulwarze podczas finału WOŚP?
      Nawet konferansjerzy gadali krócej, hi, hi, hi.
      • Gość: zzz Re: władza to narkotyk IP: *.gorzow.mm.pl 16.01.07, 18:14
        czy widziałeś innych radnych,którzy zainteresowali by się chociażby co się
        dzieje przy takiej akcji,bo ja nie.
    • marek_p Prośba 16.01.07, 19:09
      ... bez personalnych ataków i wulgaryzmów - plisss!
      • luckyluke75 Re: Prośba 16.01.07, 19:18
        Apeluje o przestrzeganie regulaminu - to wsytsarczy !!!
        • andrzejusa Re: Prośba 16.01.07, 22:25
          czesc bumbum,
          piszesz ze ostro pojechalem po pani W.

nie pojechalem ostro,
          bo generalnie po nikim ostro nie jade,
          ale:
          jezeli kobieta , ze ta sie wyraze , dojrzala;
          rzuca hu-ami , i musi wiedziec , ze to sie rozniesie,
          malo , trafi do prasy!

to coz o takim zachowaniu mozna napisac?

jest to zachowanie ponizej jakiejkolwiek krytyki,
          to po prostu sciek!

pozdrowienia

ps.
          nie napisalem , ze nie powinnabyc radna,
          niech bedzie i jest,
          ale podstawowy poziom powinna trzymac,
          i nic ja z tego nie zwalnia!
      • Gość: Bernard Re: Prośba IP: *.ed.shawcable.net 17.01.07, 06:52
        Hey marek,
        Sluszna uwaga..
        Poza tym plisss.
        Poprawnie bedzie " PLEASE " !!!
        Niby to samo ...a jednak...
        PS. Kontrolowac sie pacany!!! he he he
        • Gość: Obserwator_1 Re: Prośba IP: *.dip0.t-ipconnect.de 17.01.07, 10:54
          Bernard daj spokuj ( giw mi e brejk !!!)... inaczej pomysla , ze ty tak na serio
          • Gość: zzz Re: Prośba do Obserwatora IP: *.gorzow.mm.pl 17.01.07, 16:50
            Dobrze by było żebyś Ty sobie dał spokój,wycisz się a będzie dobrze z Twoim
            zdrówkiem lepiej się poczujesz
            • Gość: Obserwator_1 Re: Prośba do Obserwatora IP: *.dip0.t-ipconnect.de 17.01.07, 20:16
              Czuje sie swietnie, nie licz na to, ze bede siedzial cicho !!!

Jestem ciekawy co pani radna W. nidlugo zaprezentuje ?
              A tak mimo chodem.... gdzie sa jej sukcesy, zaslugi, przyklady skutecznosci ?
              Cisza, jak makiem zasial - a niby taka super jest !
            • Gość: Obserwator_1 Prośba do radnej Wojciechowskiej IP: *.dip0.t-ipconnect.de 17.01.07, 20:21
              Prosze niech Pani ustapi z funkcji v-ce przewodniczacej i skoncentruje sie na
              pracy splecznej jako radna dla dobra miasta i jego mieszkancow. Przeciez do
              tego zaszyczytow i tytulow nie potrzeba.
              Wtedy bylby to szczere i wiarygodne przeprosiny - szczegolnie wyborcow.
              Zchowlaby sie wtedy Pani z honorem.

W trosce o wizerunek i dobro gorzowa zycze sobie i gorzowianom aby nastopilo to
              jak najszybciej.
          • Gość: Bernard Re: Prośba IP: *.ed.shawcable.net 17.01.07, 20:35
            Hey obserwator,
            Poprawnie bedzie; "Give me a break!!!"
            I oczywiscie zarty sobie stroje ..
            Moj angielski jednak poprawny...
            PS. To tylko forum..
            Usmiechnijmy sie ..
            Smile, please...
            he he he
            • Gość: Obserwator_1 Re: Prośba IP: *.dip0.t-ipconnect.de 18.01.07, 09:28
              wiec kip smajling !!!
              Dystans u poczucie humoru to deficitowe cechy u niejtorych uczestnikow forum
              • Gość: Chętny Re: Prośba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.07, 11:30
                A moze zrobimy zrzutkę i kupimy Bernardowi słownik synonimów? Bo on biedaczek
                zna tylko jedno słowo: PACAN. To jego drugię imię pewnie... Ale niech się chłop
                rozwija w tej Kanadzie...
                Ps. No właśnie, czekamy na listę tego, co zrobiła radna W. w swoich kilku
                kadencjach (oprócz kwieścistych i często pustawych przemówieniach do ludu).
                Proszę zwolenników, tak chociaż 10 spraw wymieńcie.
                • Gość: Obserwator_1 Re: Prośba IP: *.dip0.t-ipconnect.de 18.01.07, 12:33
                  chyba sie jednak nie doczekamy...
                  tych owianych legenda sukcesow... radnej W.

• Gość: olaf Re: Prośba Obserwator IP: *.gorzow.mm.pl 18.01.07, 13:07
                    Byłeś w poprzedniej kadencji jako radny,no więc słuchamy.
                    • Gość: Obserwator_1 Re: Prośba Obserwator IP: *.dip0.t-ipconnect.de 18.01.07, 13:17
                      Czekac sobie mozecie, ja nie obrazam ludzi i nie kreuje sie na supermana- ja
                      czyni to wasza idolka, wiec gdzie sa jeje niesamowite dokonania... null, zero,
                      niente, nic.... cos blado wpada wasza "najskuteczniejsza" radna !!!!
                      • Gość: olaf Re: Prośba Obserwator IP: *.gorzow.mm.pl 18.01.07, 14:06
                        Po czym tak sądzisz że blado wypada P.Wojciechowska.A tak na marginesie byłeś w
                        poprzedniej kadencji i dobrze wiesz jak odbywają się sesje i co P.Wojciechowska
                        znaczy w Radzie Miasta także nie zaprzeczaj samemu sobie że nic nie zrobiła dla
                        miasta pozdrawiam
                        • Gość: Chętny Re: Prośba Obserwator IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.07, 14:51
                          Toś się Olaf teraz skompromitował. Nieważne, czy Obserwator był, czy nie był
                          radny. Piszemy o radnej W. I jak pada konkretne pytanie o jej "zasługi" to na
                          forum cisza i tylko przeczucanie pytania na innych. Czyli brakuje wam jednak
                          tych zasług. Gdyby były, już dawno byłaby tu lista załatwionych spraw. I nie
                          10, ale kilka razy więcej. A tak? Jak napisał wcześniej Obserwator chyba,
                          niente, null, zero. Tak, wiemy jak odbywają się sejse RM, ale co to ma do
                          rzeczy? NIC! Co pani W. znaczy na radzie? Uswiadom mnie i kilku innych, bo
                          jakoś jej znaczenia nie potrafię chyba docenic. Mówi ta pani dużo, owszem, ale
                          pytam o czyny! Nie o obietnicę, że pomoże, załatwi, ale urzeczywistnienie
                          takiej obietnicy. A jeśli nie jest w stanie realizować swoich przedwyborczych
                          obietnic, to po kij się pcha do Rady? Pokazywac to się może każdy przy każdej
                          okazji i robić tym zamieszanie, że się działa. Ale bywanie i gadanie o byle
                          czym to nie działania. Czekam cierpliwie na liste załatwionych spraw przez
                          panią radną. No, nie dajcie się prosić ;)
                          • Gość: Chętny Re: Prośba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.07, 16:26
                            A jednak... Jak co do czego, to na forum cisza. A tu wyścigi w wyliczaniu
                            zasług powinny być!
                            • Gość: olaf Re: Prośba IP: *.gorzow.mm.pl 18.01.07, 16:44
                              Np.Uratowana gazeta ziemia gorzowska,nie podaję kolejnych ponieważ zaraz będą
                              odpowiedzi że to nie ona lub coś innego.Ktoś jest nakręcany tylko nie w tą
                              stronę
                              • Gość: Obserwator_1 Re: Prośba IP: *.dip0.t-ipconnect.de 18.01.07, 18:53
                                Niedlugo powiedza, ze bylem prezydentem......... hahahaha
                                Masz racje Chetny, przedsatwicie konkrety !
                                Jak odbywaja sie sesje rady ? Niestety tez taka wieza nie dysponuja, byc moze
                                podobnie jak ta inauguracyjna - pani W. walo z grubej rury !!!
                                • Gość: olaf Re: Prośba obserwator IP: *.gorzow.mm.pl 18.01.07, 19:19
                                  Np.uratowanie gazety ziemia gorzowska,czyli miejsca pracy osób które dzisiaj
                                  szukałyby pracy,dalej to wiesz dobrze tylko poprostu nie możesz ścierpieć że to
                                  nie Ty jesteś w Radzie Miasta i taki to jest Twój problem
                                  • Gość: Obserwator_1 Re: Prośba obserwator IP: *.dip0.t-ipconnect.de 18.01.07, 19:23
                                    No jezeli to jest jedyny sukces...to jej zaslugi sa ogromne.
                                    Na temat poziomu tej gazety nie bede sie wypowiadal, ze wzgledu na sentyment.
                                    • Gość: olaf Re: Prośba obserwator IP: *.gorzow.mm.pl 18.01.07, 20:33
                                      No i jak sam widzisz co by się nie napisało to jest wszystko be,odpowiedz jest
                                      negatywna,pytam jaki jest sens pisania zasług P.Wojciechowskiej,a tak na
                                      marginesie czy jedna radna może zaspokoić wszystkie potrzeby społeczeństwa.
                                • Gość: olaf Re: Prośba obserwator IP: *.gorzow.mm.pl 18.01.07, 19:22
                                  sory ale prezydent nie sięgnąłby do takiego poziomu
                                  • Gość: Obserwator_1 Re: Prośba obserwator IP: *.dip0.t-ipconnect.de 18.01.07, 19:27
                                    ja sie do waszego poziomu nie znizam, nie uzywam inwektyw, pomowien, polprawd i
                                    zachowuje sie jak na cywilizowanego czlowieka przystalo.
                                    Poprostu w rzetelnej dyskusji nie jestescie wstanie sie obronic, ucikacie do
                                    atakow personalnych /nie wybrednych zreszta/ unikacie faktow i nie macie
                                    programu - to wasz problem, a kolejny powazny to brak kultury waszej liderki.
                                    • Gość: zzz Re: Prośba obserwator IP: *.gorzow.mm.pl 18.01.07, 20:36
                                      Włącz sobie teletop i popatrz,posłuchaj jakie brednie mówią o szpitalu,
                                      • Gość: Obserwator_1 Re: Prośba obserwator IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.01.07, 09:30
                                        Moze w koncu zaczniemy wybuerac rozsadnie, ludzi ktorzysa kompetetni, maja
                                        programy i pojecie o tym co robia.
                                        Kolesiostwo, prywata, nepotyzm i chamstwo oto ktyteria jakie trzeba spelnic.
                                        Zenujacy jest udzial w radzie dzieci niektorych "zasluzonych" tatusiow.
                                        Nawet nie chce sie juz o tym pisac.
                                        Fuj...
                                        • Gość: ania Re: Prośba obserwator IP: *.gorzow.mm.pl 19.01.07, 10:40
                                          Dlaczego nie wypowiesz się na temat uratowanej gazety ziemia gorzowska co za
                                          tym idzie miejsca pracy,przez P.Wojciechowską.
                                          • Gość: Obserwator_1 Re: Prośba obserwator IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.01.07, 10:53
                                            To jest jedny sukces "superwomen" - troche malo !!!
                                            • Gość: ania Re: Prośba obserwator IP: *.gorzow.mm.pl 19.01.07, 11:55
                                              A jednak jest,a Ty jako były Radny napisz o swoich sukcesach dla
                                              społeczeństwa,czy w jakiś sposób pomogłeś bezrobotnym w znalezieniu pracy itp
                                              pozdrawiam
                                              • Gość: Chetny Re: Prośba obserwator IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.07, 12:21
                                                Ania, ile Ty masz lat? Chyab jeszcze malo, bo zyjesz idealami. czy sadzisz, ze
                                                Pani G.W. kupila Ziemie G. zeby ratowac miejsca pracy? Ona ulokowala kapital! o
                                                prostu zainwestowala. Ale nie wierz, ze ratowala miejsca pracy ludziom! A
                                                pamietasz, jak pani G.W. miala kiedys biuro turystyczne? I co zrobila, jak zle
                                                sie dzialo? Ludzie poszli na bruk! jakby teraz bylo tez tak zel, to nie mysl,ze
                                                by sie cackala, bo ludzie straca prace. W biznesie niestety sa inne prawa i to
                                                ona bedzie ratowala w pierwszej kolejnosci swoje pieniadze. Niemale zreszta.
                                                OK. W jakim sensie uratowala tytuł, ale nie ona kupiłby go kto inny. Tytuł za
                                                duzo jest wart, zeby tak sobie zniknac.
                                                Olaf napisal ze cokolwiek byscie nie napisali, my sie czepiamy. Wiesz, jak na
                                                kilka kadencji, "uratowanie" Ziemi to chyba za malo, zeby tak tu sie podniecac
                                                zaslugami pani W. Co zrobila np. dla sowjego ukochanego Zawarcia, ktore jest
                                                najgorzej rozwijajaca sie dzielnica miasta, najbardziej zaniedbana i
                                                najbrzydsza?
                                                Ja nie czepiam sie dla zasady, ale naprawde chetnie sie dowiem o prawdziwych i
                                                wymiernych zaslugach radnej. Obserwator ma racje, po prostu barkuje wam
                                                argumentow, faktow, dowodow. A to one powinny byc wizytowka radnego.
                                                Pani W. siwetnie błyszczy i lawiruje na sesjach, miedzy nimi i w ogole. Ale
                                                tylko słownie. Czynów nie dostrzegam żadnych. To juz bez porownaniw iecej
                                                zrobil wywalony ex-przewodniczacy pan Kaczanowski, mimo swojego pechowego konca
                                                w Radzie Miasta. No, ale on dal sie zlapac. Pani W. sie udaje...
                                                • Gość: Obserwator_1 Re: Prośba obserwator IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.01.07, 13:14
                                                  Brak innych znaczacych osiagniec jest bardzo wymowny. Teraz W, to Rupert
                                                  Murdoch z prowincji ;). "Uratowana" przez nia Ziemia G. w swioch redakcjynych
                                                  komentarzach atakuje dosc bezlitosnie radnych opozycyjnych do pani W. pomijajc
                                                  wstydliwe wystepki pani W.
                                                  Wiec pobudki natury spolecznej i troske o miejsca pracy nalezy wlozyc miedzy
                                                  bajki.
                                                  Pani W. jest konsyliacyjna jezeli widzi w sprawie wlasny interes ( wtedy
                                                  potrafi byc takze skuteczna), ale nie daj boze ktos wstapi z krytka lub zagrozi
                                                  pozycji "superwoman" W.
                                                  Jestem ciekawy co ta pani zrobila dla rozwoju przygranicznej wspolpracy,
                                                  poprawienia wizerunku maista ( tu ma wybitny wklad ...ch... k.. szmaciarze -
                                                  jej wysoka kultura jest niezaprzeczalan grrrrr...)
                                                  Zawracie inetersuja ja pewnie tyle co zeszloroczny snieg - ja teraz "kochaja"
                                                  na dolinkach.
                                                • Gość: ania Re: Prośba obserwator IP: *.gorzow.mm.pl 19.01.07, 13:20
                                                  Witam,może zbyt za mało wiem o P.Wojciechowskiej,o jej sukcesach,upadkach może
                                                  jeszcze się nie przekonałam? Nie chciałabym zmienić zdanie,jak narazie jest
                                                  ok,pozdrawiam
                                                  • Gość: Obserwator_1 Re: Prośba obserwator IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.01.07, 13:29
                                                    To juz inny sposob podejscia do dyskusji, masz prawo lubic i popierac W. tak
                                                    jak inni maja prawo ja krytykowac ( w koncu to polityk i osoba publiczna ,
                                                    ktora z dzialalnosci publicznej czerpie rowniez korzysci materialne - zawodowy
                                                    spolecznik - to okreslenie chyba do panie rdenj pasuje najlepiej).

Z demokratycznym pozdrowieniem
                                                  • Gość: ania Re: Prośba obserwator IP: *.gorzow.mm.pl 19.01.07, 13:44
                                                    Ok,ale za ostra krytyka,przecież są inne formy krytyki,przyznasz mi
                                                    rację,pozdrawiam
                                                  • Gość: Chetny Re: Prośba obserwator IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.07, 13:49
                                                    Ania, ale radny, czyli reprezentant, który na sesji, czyli oficjalnym
                                                    posiedzeniu, rzuca bluzgami rodem z ulicy, jest wg Ciebie ok? Nie stac na
                                                    kulturalnych, elokwentnych radnych? Dlaczego wybieramy karierowiczów,
                                                    miłośników stołków, pijaków, a potem się dziwimy, że jest tak źle? Nie mam na
                                                    myśli tylko Gorzowa. Co się dzieje w rządzie? Ale tych ludzi przecież ktoś
                                                    wybrał? Dlaczego tak obniżamy standardy? Są przecież ludzie honoru, ale ci giną
                                                    w motłochu :(
                                                  • Gość: Obserwator_1 Re: Prośba obserwator IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.01.07, 14:04
                                                    a jaka forma jest dopuszczalna wg ciebie. krytaykujemy ostro nie obrazajac
                                                    nikogo i nie uzywajac wulgaryzmow. lepiej przyjzyj sie atakom zwolennikow W.
                                                  • Gość: Chetny Re: Prośba obserwator IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.07, 14:06
                                                    ... bo to stara zasada, że jak brakuje argumentów, to się bluzga. Niestety.
                                                    Najlepszą obroną jest podobno atak... I tak robią fani pani W. (a może ma po
                                                    prostu licza rodzinę w Gorzowie?)
                                                  • Gość: ania Re: Prośba obserwator IP: *.gorzow.mm.pl 19.01.07, 14:24
                                                    Oj,chyba się troszeczkę przeliczyłam w stosunku do W,no ale cóż człowiek uczy
                                                    się całe życie na błędach,w pewnych kwestiach muszę się zgodzić z Wami
                                                    pozdrawiam
                                                  • Gość: ania Re: Prośba obserwator IP: *.gorzow.mm.pl 19.01.07, 14:29
                                                    Dla mnie osobiście ubliżanie w ten sposób jest naganne,musiałabym to słyszeć
                                                    osobiście,bo tak prawdę mówiąc trudno mi dać wiarę w to co zaistniało pozdrawiam
                                                  • Gość: Chetny Re: Prośba obserwator IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.07, 14:36
                                                    Nie wierzysz, ze pani W. nabluzgala? Poczytaj archiwum GW lub GL. Sama potem za
                                                    te swoje bluzgi przepraszala, ze sie uniosla itp. Wiec akurat tu nie ma co
                                                    wierzyc czy nie wierzyc. To sa fakty. Smutne...
                                                  • Gość: Obserwator_1 Powod krytyki IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.01.07, 15:11
                                                    to zachowanie nie bylo jednym, ale pierwszym udokumentowanym w obecnosci
                                                    przedstawiciela mediowi radnych. Fakt niesamczny i szokujacy dlatego wywowal
                                                    taka reakcje- przynajmniej na forum.
                                                  • Gość: ania Re: Powod krytyki IP: *.gorzow.mm.pl 19.01.07, 17:00
                                                    Czy to jest jedyna radna która w ten sposób się zachowała?
                                                  • Gość: Obserwator_1 Re: Powod krytyki IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.01.07, 20:04
                                                    nikt tej pani w sposb wulgarny nie odpowiadal.
                                                    zastawianie sie ponad normami, bo ja jestem "grazynka" i wszystko mi wolno
                                                    zawsze towarzyszylo pani radnej w.
                                                    dla twojej wiadomosci obrazilo kilka osob ...to bylo 30 min show ( z
                                                    najwulgarniejszymi okreslaniami znanymi w jezyku polskim )
                                                  • Gość: ania Re: Powod krytyki IP: *.gorzow.mm.pl 19.01.07, 21:02
                                                    Byłam na ostatniej sesji jako widz,i wyobraż sobie zachowanie radnych wobec
                                                    P.W.było jakby sprawy nie było,także przeprosiny zostały przyjęte przez Radnych.
                                                  • Gość: ania Re: Powod krytyki IP: *.gorzow.mm.pl 19.01.07, 21:35
                                                    Mam dla Ciebie propozycję,jak tak bardzo Ci zależy,spotkaj się z P.W. przyjmuje
                                                    w UM powiedz co Ci leży na sercu,będzie Ci lżej pozdrawiam
                                                  • Gość: olaf Re: Powod krytyki IP: *.gorzow.mm.pl 19.01.07, 22:22
                                                    Obserwator skoro twierdzisz że ta Pani zachowuje się tak od wielu lat to
                                                    dlaczego do tej pory nie krytykowałeś takich zachowań,dopiero teraz jak się nie
                                                    dostałeś do Rady,przecież uczestniczyłeś w sesjach.
                                                  • Gość: Obserwator_1 Re: Powod krytyki IP: *.dip0.t-ipconnect.de 20.01.07, 11:26
                                                    Pania W. krytykowalem od zawsze, wlasnie za jej zachowanie. Zenujace to jest !!!
                                                    Buraczane towarzystwo wzajemnej adoracji.
                                                    bankieciki, wodeczka, kolesie...
                                                  • Gość: iza Re: Powod krytyki IP: *.gorzow.mm.pl 20.01.07, 13:36
                                                    To dlaczego z tym nic nie robiłeś,tylko dopiero teraz,przecież ta pani jest od
                                                    wielu lat a tak na marginesie Ty naprawdę nie masz innych problemów
                                                  • Gość: Obserwator_1 wojciechowska musi odejsc !!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 20.01.07, 17:38
                                                    Wojciechowska na stanowisku v-ce przewodniczacej to hanba.
                        • Gość: adam Re: Prośba Obserwator IP: *.gorzow.mm.pl 21.01.07, 00:07
                          Zadziwiająca jest nienawiść ludzka. Przeraża poziom dyskusji, a właściwiwe
                          jadu, jaki tu niektórzy wy[puszczają. Aż strach żyć w jednym mieście.
                          Wstydzilibyście się tej nagonki. Nikt nie twierdzi, że radna zachowała się
                          właściwie, ale prawda jest taka, że przeprosiła publicznie i nie było to łatwe.
                          Przeprosiny wszyscy przyjęli. A gdyby nie, powinni sami wystąpić z roszczceniem
                          przeciwko radnej. A tym, którzy tak tu syczą, nigdy nie zdarzyło się dać
                          wyprowadzić z rózwnowagi? A inni, nie plują na siebie głośniej lub ciszej? A
                          fałszywa dyplomacja niektórych jest według Was lepsza od słabości emocjonalnej
                          człowieka, któremu na czymś bardzo zależy i czuje się oszukany? A zadhowanie
                          pana, kóry jest teraz przewodniczącym klubu, który łamie przepisy i nic spbie z
                          tego nie robi, pomógł upaść naszym szpitalom i kombinuje, na czym by tu
                          najlepiej wypaść? To jest w porządku? Co niektórzy z Was wiedzą o
                          Wojciechowskiej? Boli Was, że jest sobą? Boli Was, że jest otyła? I nie zamyka
                          się w czterech scianach? A czy to nie jest przejawem zła, jaki w Was tkwi?
                          Gdzie tolerancja? Gdzie Wasza uczciwość i dobro, kórego w niej nie widzicie.
                          Czy nie za bardzo poświęciliście się opluwaniu? A może to wszystko na co Was
                          stać? Dajcie już swięty spokój. A jak jesteście tacy odważni, ujawnijcie się i
                          zróbcie z tego otwartą sprawę. Zoaczymy, kim są ci "Bohaterowie" Internetu.
                          • Gość: jjj Re: Prośba Obserwator IP: *.gorzow.mm.pl 21.01.07, 09:01
                            no wlasnie
                            • Gość: antek Re: Prośba Obserwator IP: *.gorzow.mm.pl 21.01.07, 09:16
                              Ja uważam,że obserwator jest tak wściekły że nie dostał się do Rady Miasta i
                              uważa że każde chwyty dozwolone.Taka kasa przeszła.
    • Gość: jjj Re: Sprawa Wojciechowskiej IP: *.gorzow.mm.pl 21.01.07, 09:41
      Grazyna Wojciechowska jest w radzie nie dla pieniedzy ale po to zeby pomagac
      innym mieszkancom naszego miasta
      • Gość: ania Re: Sprawa Wojciechowskiej IP: *.gorzow.mm.pl 21.01.07, 10:14
        W miarę możliwości pomaga.
        • Gość: jjj Re: Sprawa Wojciechowskiej IP: *.gorzow.mm.pl 21.01.07, 10:34
          pomaga kazdemu kto sie zwraca do niej o pomoc , nikogo nie odprawila z
          kwitkiem nikomu nie daje obietnic bez pokrycia!
          • Gość: ania Re: Sprawa Wojciechowskiej IP: *.gorzow.mm.pl 21.01.07, 10:43
            Tak,zgadza się,obserwator nie może przetrawić nie dostania się do Rady Miasta
            nad tym to musi popracować i nad sobą oraz wzbudzić zaufanie społeczeństwa i
            pracowa z nimi,w miarę możliwości znać problemy miasta i społeczeństwa.
    • Gość: Jan Re: Sprawa Wojciechowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 12:13
      Jaka Wojciechowska --tacy radni. Chamstwo znow wybralismy do Rady i tak
      bedziemy mieli zawsze jak nie bedzie tam ludzi kulturalnych.Przecież gdyby
      Radni mieli troche rozumu i honoru to oddaliby sprawe do sadu i wyrzuciloby sie
      babe z Rady, co ona tam robi, wystawia tylko zle swiadectwp o calej radzie.
      Ale o tej radzie to tez nic dobrego nie mozna powiedziec, zrobilo sie
      kumplostwo i reka reke myje, bo kazdy z nich cos ma na sumnieniu i tylko mysli
      zeby mu sie do t...... nie dobrali.Wojciechowska obrzucila ich blotem a oni
      mysla ze deszcz pada.
    • Gość: Goja Re: Sprawa Wojciechowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 12:16
      Przeciez u tej Pani Wojciechowskiej to liczy sie tylko kasa i nic wiecej,
      gazeta przeciez pisala z ilu miejsc bierze za nic pieniadze.Potrafila sie dobrze
      ustawic wsrod swojej bandy.
      • Gość: marta Re: Sprawa Wojciechowskiej IP: *.gorzow.mm.pl 21.01.07, 13:11
        Po czym tak sądzisz?
      • Gość: jjj Re: Sprawa Wojciechowskiej IP: *.gorzow.mm.pl 21.01.07, 13:15
        Pani Wojciechowska pomaga ludziom bezinteresownie nieprawda ze zalerzy jej na
        pieniadzach, Ona wielu osobom pomaga bezinteresownie, nikomu nie odmawia
        pomocy, wszystkim ktorzy zwroca sie do niej o pomoc natychmiast jej udziela
      • Gość: ola Re: Sprawa Wojciechowskiej IP: *.gorzow.mm.pl 21.01.07, 13:20
        pokaz, co sam/a potrafisz, ukdradła Ci coś, jak tak., wal do sądu. Skandal,jak
        miernymi ludzikami jesteście, to przecież jakaś nieuleczalna choroba, nie
        znacie człowieka i plujecie, żeby dać upust swojej słabości, hańą nie jest
        Wojciechowska w Radzie, ale tacy jak Goja tutaj. I jeszcze rzucają opinię na
        Gorzów. Sam/a nie potrafisz się ustawić sród swojej bandy i masz pretensje do
        garbatego, że ma dzieci proste? Brak słów. Zostawić lustrację, sprawdzić tych
        krzykaczy, co nie mają cywilnej odwagi, żeby wypowiedzieć się bez krycia za
        nickiem. Życzę oświecenia.
        • Gość: Obserwator_1 Wojciechowska powinna ustapic !!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 21.01.07, 14:03
          Kolejny raz rozbawily mnie pozbawinego jakiegokolwiek sensu "wpociny"
          zwolennikow pani W. jewdno musicie zaakceptowac - sierotki poperelowskie -
          dzisiaj mamy demokracje, wolnosc wyowiedzi oraz krytyki partii plitycznych.
          politykow i innych oosb publicznych. Pani W. nie wytrzymuje nerwowo, nie
          spelnia takze standardow moralnych, do tego jest osoba publiczna i powinna
          sobie radzic z krytycznymi oponiami na swoj temat.
          Nietorzy chyba nie znaja specyfiki forum i internetu ( dlatego zadaja danych
          osobowych. by moc pluc i bluzgac ).

P.S. dziekuje za troske o moje finanse, akurat o nie musicie sie martwic.

Wojchiechowska powinna ustapic !!!

• Gość: jjj Re: Wojciechowska powinna ustapic !!! IP: *.gorzow.mm.pl 21.01.07, 14:16
            Wojciechowska nie ustapi bo pomaga ludziom i ludzie na nia glosuja,
            Wojciechowska jest jedynym skutecznym politykiem w radzie, kazdemu pomoze nie
            daje obietnic bez pokrycia jak inni
            • Gość: Obserwator_1 Re: Wojciechowska powinna ustapic !!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 21.01.07, 14:33
              Prosimy o przyklady, wszystko to tylko powierzchowna gadanina.
              Krzyczec to napewno potrafi !!! Fakt bezsporny.
        • Gość: Henryk J. Re: Sprawa Wojciechowskiej - ??? IP: *.gorzow.mm.pl 21.01.07, 17:16
          Nie ma żadnej sprawy Grazyny W. !!!
          Jest sprawa psychiki jej przeciwników.
          Pani Grażyno, ma Pani poparcie tysięcy gorzowian!!!

• Gość: Obserwator_1 Re: Sprawa Wojciechowskiej - ??? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 21.01.07, 17:26
            Raczej pani W i jej zwolennicy powinni skorzystac z pomocy psychaitry, cierpia
            na rozdwojenie jazni !!!
            Na razie chamstwo gora :(
            • Gość: jjj Re: Sprawa Wojciechowskiej - ??? IP: *.gorzow.mm.pl 21.01.07, 17:27
              Wojciechowska jest debesciak .
              ludzie sa za nia za jej pomoc bezinteresownoac bezpartyjnosc
              • Gość: Obserwator_1 Re: Sprawa Wojciechowskiej - ??? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 21.01.07, 17:57
                Radna, ktora od lat glosno krzyczy, wygraza, nawiazuje do najgorszych wzorcow
                zachowan....
                Precz z "chamstwem", ktore wlazlo na salony...dla dobra miasta radna grazyna
                wojciechowska powinna ustapic z funkcji v-ce przewodniczacej miasta
                • Gość: jjj Re: Sprawa Wojciechowskiej - ??? IP: *.gorzow.mm.pl 21.01.07, 19:54
                  dla dobra miasta radna Grazyna Wojciechowska powinna zostac Przewodniczaca Rady
                  Miasta
                  • Gość: Obserwator_1 Re: Sprawa Wojciechowskiej - ??? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 21.01.07, 20:05
                    Dla dobra spolecznosci gorzowskiej, spelndoru miasta radna Wojciechowska
                    powinna natychmisat zrezygnowac z funkcji v-ce przewodniczacjej miasta.
                    Polityczny i kulturalny "smrod "jaki powstal dieki jej dzialaniu, dotral nawet
                    za odre.
                    Kocz wasc wstydu oszczedz.
                    • Gość: Zoopie Re: Sprawa Wojciechowskiej - ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.07, 12:38
                      jjj napisał (-a?): "pomaga kazdemu kto sie zwraca do niej o pomoc , nikogo nie
                      odprawila z kwitkiem nikomu nie daje obietnic bez pokrycia!" Otóz moja
                      odpowiedz na te bzdury: NIE POMAGA KAŻDEMU, ODPRAWIŁA Z KWITKIEM NIEJEDNA
                      OSOBĘ, DAJE MNÓSTWO OBIETNIC BEZ POKRYCIA, NIE EJST BEZINTERESOWNA. Ludzie, czy
                      was letnie słońce tak zaslepiło??? Ja rozumiem, ze mozna byc zwolennikiem
                      kogos, ale bez przesady. W tyłek niedługo wejdziecie pani W. A moze to po
                      prostu sama pani radna tu klika? ;) Gdyb zostala przewodniczącą rady, większego
                      wstydu dla miasta nie mogłoby byc. Ktos, kto jest przewodniczącym Rady Miasta,
                      powinien bcy bez zarzutu. A nie dac sie ponosic. Mnie tez czasem zdarza się, ze
                      ktos mnie wyprowadzi z równowagi, ale nigdy, NIGDY nie obrzuciłem nikogo w taki
                      sposób, w jaki zrobila to pani W. Po to jest się dorosłym, żeby panowac nad
                      emocjami. A jak sie nie panuje, to znaczy, że ma się problemy emocjonalen i kto
                      wie, jakie tam jeszcze. A jak sie ma problemy, nie należy się pchac na funkcje
                      jakiekolwiek. Bo to wstyd dla funcki, miasta i siebie samego. Jeśli zwolennicy
                      pani W. tego nie dostrzegaja w swym chorobliwym zaślepieniu, to znaczy, ze
                      przydzłby się im dobry psychiatra. Fanatyzm jest gorszy o wszystkiego co jest
                      na tym swiecie. Pozdrawiam

• Gość: iza Re: Sprawa Wojciechowskiej - ??? IP: *.gorzow.mm.pl 22.01.07, 13:12
                      Dla dobra społeczności i miasta,idz osobiście do P.W i przedstaw petycję
                      zdobądz się na odwagę,same pisanie na forum nic nie pomoże wręcz przeciwnie.
                      • Gość: Zoopie Re: Sprawa Wojciechowskiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.07, 13:53
                        Iza, wiem, chciałabyś zeby twoje było górą, ale właśnie byłem kiedyś u pani
                        radnej podczas jej dyżuru ws. leżącej w jej kompetencjach. Wysłuchała, owszem,
                        obiecała pomóc, a jak! Tyle że na obiecankach sie skonczylo. Powiem ci jeszcze,
                        ze wczesniej probowalem rozwiazac te sprawe innymi drogami, a jak nic nie
                        pomagalo, udalem sie do radnej. No i sobioe czekam. A to juz rocznice obietnic
                        mijają. A więc raczej ty zdobadz sie na odwage i napisz, co konkretnego ta pani
                        zrobila. A pisanie na forum jak najbardziej pomoze. Bo pisac mozna sobie o
                        wszystkim. Czasy cenzury sie skonczyly, gdybys nie zauwazyla. Nikogo swoim
                        wpisem nie obrazilem, ty natomiast tak. Napisalem tylko FAKTY. Ale wy,
                        zwolennicy pani W. oczywiscie jestescie na nie slepi i glusi. Szkoda...
                        • Gość: Obserwator_1 Re: Sprawa Wojciechowskiej IP: *.dip0.t-ipconnect.de 22.01.07, 14:02
                          jak widac kazdy majacy odmienne zadanie, niz te reprezentowane przez radna W i
                          jej zwolennikow, jest od razu ostro atakowany.

Wojciechowska jest obciazeniem dla rady miejskiej, powinna natychmisat ustapic.
                          • Gość: zzz Re: Sprawa Wojciechowskiej IP: *.gorzow.mm.pl 22.01.07, 14:05
                            To pomóż jej
                            • Gość: Obserwrator_1 Re: Sprawa Wojciechowskiej IP: *.dip0.t-ipconnect.de 22.01.07, 14:14
                              Chetnie pomoge pani radnej W. w napisaniu oswidczenia, w ktorym to rezygnuje z
                              funkcji V-ce przewodniczacej miasta.
                              • Gość: zzz Re: Sprawa Wojciechowskiej IP: *.gorzow.mm.pl 22.01.07, 14:46
                                Witam,kiedy się wybieramy.Chętnie Ci potowarzyszę i pomogę
                                • Gość: Chetny Re: Sprawa Wojciechowskiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.07, 14:52
                                  Obserwatorze, nie masz wrażenia, ze trafiliśmy na beton? Argumenty nie
                                  trafiają, faktom zaprzeczają, może pomnik niech postawią radnej? Warunek - sami
                                  za to zapłacą z własnej kieszeni, nie podatników. Pomników ci u nas
                                  dostatek...
                                  • Gość: jjj Re: Sprawa Wojciechowskiej IP: *.gorzow.mm.pl 22.01.07, 17:04
                                    Warunek - sami
                                    >
                                    > za to zapłacą z własnej kieszeni, nie podatników. Pomników ci u nas
                                    > dostatek...
                                    Warunki to mozesz stawiac ....
                                    Sluszna inycjatywa Grazynie Wojciechowskiej za jej pomoc bezinteresowna dla
                                    mieszkancow a takze prace na rzecz miasta nalezy sie pomnik!!!!Q!!!!!
                                • Gość: Obserwator_1 Re: Sprawa Wojciechowskiej IP: *.dip0.t-ipconnect.de 22.01.07, 15:08
                                  Beton jak za dawnych czasow, ale to mam takie wrazenie wrocily do zycia
                                  publicznego na dobre........ufff duszno strasznie tutaj
    • Gość: jjj Re: Sprawa Wojciechowskiej IP: *.gorzow.mm.pl 22.01.07, 16:12
      tak to szczera prawda ze Wojciechowska jest najlepsza radna w miescie.
      Pozdrawiamy z calego serca Wojciechowska
      • Gość: Obserwator_1 Re: Sprawa Wojciechowskiej IP: *.dip0.t-ipconnect.de 22.01.07, 16:33
        Porzebujecie terapii......... w Tworkach !!!
        Wojciechowska Powinna natychmisat ustapic z funkcji v-ce przewodniczacej rady
        misasta !!! A moze jest na liscie Madeja ?
        • Gość: jjj Re: Sprawa Wojciechowskiej IP: *.gorzow.mm.pl 22.01.07, 16:45
          Tak to prawda Wojciechowska jest na liscie Madeja jako kandydatka do objecia
          funkcji komisarza po odejsciu TE-DE ale to miala byc tajemnica.
          Wojciechowska powinna byc przewodniczaca rady albo prezydentem Gorzowa
          • Gość: Obserwator_1 Re: Sprawa Wojciechowskiej IP: *.dip0.t-ipconnect.de 22.01.07, 16:53
            Biedne to nasze miasto... zakompleksione miernoty, palajace checia zemsty chca
            sie dorwac do wladzy....
            Ale nie przeliczcie sie "polityczne hieny" !!!
            • Gość: Pawel Re: Sprawa Wojciechowskiej IP: *.gorzow.mm.pl 22.01.07, 16:55
              Wzywam obserwatora zeby sie utopil buahaha
              • Gość: jjj Re: Sprawa Wojciechowskiej IP: *.gorzow.mm.pl 22.01.07, 16:58
                Grazyna Wojciechowska ma niezly ubaw czytajac te pierdy takich typow jak
                obserator_1 podajacy sie czasem za juryste ktory nas bawi do lez. Taki
                sfrustrowaniec walkuje w kolko jedno i to samo.
                A prawda jest taka ze:
                Wojciechowska jest najlepsza wybrana przez mieszkancow dlatego bedzie zawsze
                w radzie i zawsze na kierowniczych stanowiskach.
                WOjciechowska jest the best!!!
        • Gość: olaf Re: Sprawa Wojciechowskiej IP: *.gorzow.mm.pl 22.01.07, 18:05
          Chyba Ty pobierałeś terapię w Tworkach skoro wiesz,no i zobacz nie pomogło Ci
          ma to odwrotny skutek,także musisz zmienić na głębsze leczenie.Wojciechowska
          super vic-przewodnicząca
          • Gość: Chetny Re: Sprawa Wojciechowskiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.07, 19:06
            Nie, ja sądze, że WOjciechowska ma ubaw, czytajac zwolennikow. Mysl;i sobie :
            Ale ci ludzie naiwni. Namieszalam, postapisalm jak ostatni xxx, a ten motłoch
            nadal slepo wierzy, ze jestem taka fajna. Powim bardziej dosadnie niz
            Obsewrator, zwolennickom pani W. juz zadna terapia nie pomoze. Pomagac mozna
            probowac, jak jeszcze jest szansa na ratunek. Tu juz nic nie pomoze. Jest taki
            rodzaj zaslepienia, ze i medycyna nie da rady. :( Obserwatorze, beton jakis
            taki portojny. Jak w schronie przeciwatomowym. Tyle ze jakby przyszlo co do
            czego i pani Grazynka by sie na swoich fanow wypiela, byloby zdziwienie. Niech
            sobie zyje nadal w utopii ten ród zwolennikow. Trudno, taka mamy Rade, jakie
            spoleczenstwo. Czyli chore...Zamiast podac jakies rozsadne argumenty, tylko
            bluzgaja na krytyków. Tylko to im zostalo. Cóż... Niewiele...
            • Gość: Obserwator_1 Re: Sprawa Wojciechowskiej IP: *.dip0.t-ipconnect.de 22.01.07, 19:31
              jestem pewny , ze radna W. w tym palce macza, poczytaj sobie wpisy jej niby
              zwolennikow. Wszastko pisane jednym stylem ( uzwanie tych samych sfomulowan).
              Wedlug mnie pani radna traci nerwy, czuje , ze jej koniec na stanowisko v-ce
              przewodniczacej ( a byc moze i mandant radnej) jest juz blisko....stad
              te "poszczekiwania"- grozenie... itp.
              Nie dajmy sie zakrzyczec siermiedze, chamstwu, kolesiostwu !!!
              tradycjnie juz wzywam radna Wojciechowska do ustapienia z funkcji v-ce
              przewodniczacej rady miasta.
              • Gość: olaf Re: Sprawa Wojciechowskiej IP: *.gorzow.mm.pl 22.01.07, 19:56
                Wiem że byłeś bardzo blisko a nawet siedzieliścieobok siebie i dlatego też
                wiesz jak P.W, się zachowywała,także obserwator musi minąć troszeczkę czasu
                abyś ponownie startował do rady mista daj z siebie wszystko jak obecna P.vice a
                będzie dobrze pomagaj społeczeństwu.
                • Gość: Obserwator_1 Re: Sprawa Wojciechowskiej IP: *.dip0.t-ipconnect.de 22.01.07, 21:28
                  Przypomne, ze zachowanie i forma uprawiania polityki przez radna W. nie meisci
                  w normach cywilizowanych obywateli od dawna. Ostatnim swoim wystepem przelala
                  czare goryczy. To nie byl jednorazowy wstepek. Nie bede przytaczal tutaj
                  przykladow, bo zostana napewno zanegowane przez grono zwolennikow / lepiej cyba
                  bedzie klakierow/ radnej W.
                  Po raz kolejny ponowie swoj apel o chwile zadumy nas wlasna dzialalnosci i
                  zachowaniem. Miejmay nazieje, ze dla dobra miasta i atmosfery politycznej
                  komkluzja bedzie pozytywna - radna W. zdecyduje sie na rezygnacje z funkcji v-
                  ce przewodniczacej miasta. Niech zwyciezy sila rozumu, rozwagi... niech opadna
                  emocje i chec zemsty.
                  Niech sie radna W. zastanowi z czyjej listy weszla do rady , a kto wybral ja na
                  v-ce przewodniczaca !!! Przeciez to zdrada wyborcow !!!
                  • Gość: jjj Re: Sprawa Wojciechowskiej IP: *.gorzow.mm.pl 22.01.07, 21:44
                    hahahaha
                    • Gość: Obserwator_1 Gdzie podziala sie ludzka godnosc ? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 22.01.07, 21:46
                      Mam jescze jedno pytanie czy takie zachowanie przystoi 60- letniej kobiecie, z
                      wykszatlcenia nauczycielowi, smozwanczemu spolecznikowi, superwoman ????!!!!
                      Miej kobieto troche szacunku do samej siebie...
                      Zalosny jest keidy czlowiek z zyciwowym doswiadczeniem, u schylku swojej
                      zawodowej i publicznej dzialanosci zachwuje sie w sposob uwlaczajacy ludzkiej
                      godonosci.
                      I takie osoby maja byc przykaldem dla maszych dzieci, wnukow...?!!!
                      Wlasnie tego typu zachowania , buta i arogancje oraz skrajny populizm prowadza
                      do erozji demokratycznych zachowan spoelczenstwo, do obojetnosci i barku
                      udzialu w zyciu publicznym.

Jezyk i forma w jakim odpowiada sie namoje posty jest bardzo podobyn do jezyka
                      uzytego na slawetnej sesji.
                      Reszte pozostawiam bysterj uwadze i ocenie uczestnikow forum.
                      Z demokrytcznym pozdrowieniem
                      Obserwator_1

• Gość: jjj Re: Gdzie podziala sie ludzka godnosc ? IP: *.gorzow.mm.pl 22.01.07, 21:48
                        powtarzasz sie burku to samo napisales w przeniesionym temacie, wymysl
                        szczekaczu cos nowego bo juz ci sie koncepcja jurysto skonczyla i robisz
                        przedruki swoich wypocin
                  • Gość: olaf Re: Sprawa Wojciechowskiej IP: *.gorzow.mm.pl 22.01.07, 21:47
                    czarno na białym,masz żal nie dostania się do rady,także pracuj nad sobą
                    • Gość: jjj Re: Sprawa Wojciechowskiej IP: *.gorzow.mm.pl 22.01.07, 21:48
                      moze niech obserwator jurysta popracuje przy swoim czlonku reka troche bo mu
                      cisnienie na mozgownice uderza
                      • Gość: Obserwator_1 Pogarda dla ponizania ludzi IP: *.dip0.t-ipconnect.de 22.01.07, 21:57
                        Oto kolejny przyklad erdycji klakierow radenj W. / moze nawet jej samej /
                        Jezeli pan radna W. nie jest sama wstanie ocenic jak nisko upadla, podczas
                        sesji inauguracyjnej...byc moze jej rodzina dostrzeze skale kompromitacji i
                        odwiedzie W. od dalszego tapalnia sie w blocie.
                        Najlepsze wyjscie - radna W. zrezygnuje z funkcji v-ce przewodniczacej rady
                        miasta.
                        Dam za to na msze !!!
                        • Gość: jjj Re: Pogarda dla ponizania ludzi IP: *.gorzow.mm.pl 22.01.07, 21:58
                          buahahahahahahaha
                          psie glosy nie ida pod niebiosy
                          • Gość: Obserwator_1 Re: Pogarda dla ponizania ludzi IP: *.dip0.t-ipconnect.de 22.01.07, 22:02
                            zrob sobie rachunek sumienia.
                            a mozesz ty juz go nie masz...
                            mozesz jescze spokojnie spac ?
                            ja bym sie na twoim miejscu ze wstydu pod zimie zapadl.

wspolczuje ludzia tak zaslepionym nienoawiscia i prywata...
                            to emocjnalne wraki.
                            • Gość: hjjj Re: Pogarda dla ponizania ludzi IP: *.gorzow.mm.pl 22.01.07, 22:04
                              wow wzruszyla mnie twoja historia obserwator_1 mysle ze po tych slowach
                              Wojciechowska zrezygnuje
                              buahahahaha
                        • Gość: jjj Re: Pogarda dla ponizania ludzi IP: *.gorzow.mm.pl 22.01.07, 22:00
                          ale ten obsrywator to buc nad buce apeluje do obsrywator_1 vel jurysta o
                          przybycie na stacje pkp gdzie przy 2 pisuarze w latrynie dworcowej wrecze mu
                          medal za ewidenta prostote i pustote. Wraz z medalem otrzyma do wypicia litr
                          konskiego moczu
                          buahahaha
                          • Gość: Obserwator_1 Re: Pogarda dla ponizania ludzi IP: *.dip0.t-ipconnect.de 22.01.07, 22:08
                            Bedziemy cie bacznie obserwowali, wiec miej sie na bacznosci !!!
                            W radzie maista nie ma miejsca dla prywaty i "chamskiego" zachowania.

• Gość: jjjj Re: Pogarda dla ponizania ludzi IP: *.gorzow.mm.pl 22.01.07, 22:08
                              i co te wasze obserwowanie da? poszczekiwanie czy cos jeszcze?
                              • Gość: jjjj Re: Pogarda dla ponizania ludzi IP: *.gorzow.mm.pl 22.01.07, 22:09
                                obserwujcie obserwujcie a potem obsrywujcie na nic wiecej was nie stac
                                pospolite burki szczekajace z budy hahahahaha
    • Gość: jjjj Re: Sprawa Wojciechowskiej IP: *.gorzow.mm.pl 22.01.07, 22:07
      Obsrywator jestes taki wspanialy tak dbasz o ten temat, potrafisz tak
      nawiazywac do kazdej wypowiedzi, twoje apele sa fascynujace, tylko dlaczego te
      twoje zabiegi nie przynosza zadnego skutku?
      normalny czlowiek zrobilby cos poza szczekaniem ciebie ogranicza tylko
      szczekanie za posrednictwem internetu. nie masz odwagi koles zrobic czegos
      wiecej poza szczekaniem jak burek z budy
      • Gość: Obserwator_1 Re: Sprawa Wojciechowskiej IP: *.dip0.t-ipconnect.de 22.01.07, 22:10
        Czas sprawiedliwosci juz blisko !!!
        • Gość: jjjj Re: Sprawa Wojciechowskiej IP: *.gorzow.mm.pl 22.01.07, 22:11
          super wreszcie leb ci przy samym tylku ukreca za te poszczekiwania , matka to
          miala zrobic przy porodzie ale jej nie wyszlo , a teraz jak sprawiedliowsc
          nadchodzi wkoncu to sie stanie i blad matki zostanie naprawiony
          a buahahahaha
          • Gość: jjjj Re: Sprawa Wojciechowskiej IP: *.gorzow.mm.pl 22.01.07, 22:14
            Wojciechowska najlepsza radna , Wojciechowska na Prezydenta!!!!!!
            • Gość: rak Re: Sprawa Wojciechowskiej IP: *.gorzow.mm.pl 23.01.07, 00:17
              kto tu jest moderatorem? ta dyskusja to jakiś skandal, dwie czy trzy
              niedojrzałe osoby opluwają się wzajemnie. wstyd dla całego miasta, wyrzucić
              ten temat, a obrażeni niech wniosą sprawy do sądu, skandal, skandal i jeszcze
              raz skandal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              • Gość: Obserwator_1 Re: Sprawa Wojciechowskiej IP: *.dip0.t-ipconnect.de 23.01.07, 09:10
                Prosilbym bardzo o niestosowanie uogolnienien, najepsza metoda aby zamknac usta
                krytykom, wrzucic ich do jednego worka z "opluwaczami". Jest regulamin, ktorego
                kazdy uczsetnik forum zobowiazuje sie przestrzegac. Posty obrazliwe i lamiace
                regulamin powinny zostac natychmiast usuniete.
                Radnej W. bardzo by bylo na reke, ususniecie niewygodnych glosow.
                Kolejnym krokiem do obiektywnej oceny bedzie dokladniejsze spojrzenie na tresc
                postow tzw. "grupy W" lub jej samej.
                Okazuje sie "popis" radnej W. nie byl jednorazowym wyskokiem, kontynuacje tego
                typu zachowan mamy teraz na forum.
                Temat jest zbyt powazny aby, prwodopodobnie na zyczenie "opluwaczy" zdjac go
                z "tablicy".

Wiec proponuje, dokladniejsze czytanie niektorych wpisow.
                Regulamin obowiazuje wszystkich !!! A moze jednak nie ?!!
                • Gość: Chetny Re: Sprawa Wojciechowskiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.07, 10:14
                  jjj napisal m.in. "ale ten obsrywator to buc nad buce apeluje do obsrywator_1
                  vel jurysta o przybycie na stacje pkp gdzie przy 2 pisuarze w latrynie
                  dworcowej wrecze mu medal za ewidenta prostote i pustote. Wraz z medalem
                  otrzyma do wypicia litr konskiego moczu buahahaha" Ludzie, człowieku jjj,
                  przecież to właśnie to, o czym mówimy. Chamstwo, prostactwo i totalny brak
                  jakichkolwiek przemyśleń. Wzywasz do ujawnienia się, zarzucasz, że kllikamy pod
                  płaszczykiem internetu, a sam bluzgasz ponad przeciętność. My nikogo nie
                  obrażamy. Stosujemy konstruktywną krytyjkę (jeśli wiesz, co to w ogóle znaczy).
                  Jak sądzę, w wątku chodzi o to, aby podyskutować o postępku radnej W., jej
                  działalności. Jak dotąd, pojawił się JEDEN pozytyw - uratowała Ziemie
                  Gorzowską. Ale jak pisaliśmy, nie było to ratowanie ZG, ale inwestycja
                  kapitału. Czekaliśmy na kolejne "zasługi" ale w zamian doczekaliśmy się
                  chamskich wpisów "jjj". To przykre, jak nie ma argumentów, które potwierdzałyby
                  waszą tezę, że radna W. jest taka super, ale jeśli wam brakuje argumentów,
                  przynajmniej nie zniżajcie się do poziomu bruku i nie "szczekajcie" (pożyczam
                  sformułowanie od "jjj"). Spodziewam się dalszego obrażania, a ja nadal wzywam
                  do sensownej odpowiedzi na pytanie o zasługi radnej W. Słuchaj jjj, jakbyś był
                  na przykład na sesji, która powiedzmy miałaby takie zaśługi omawiać, też bys
                  rzucał "burkami", "szczekaczami" i podobnymi tekstami? Nie, bo tam byłby czas
                  na RZECZOWĄ DYSKUSJĘ. A tej nie mozna z wami przeprowadzić. NIE MACIE PÓŁ
                  ARGUMENTU. Więc rzucacie obelgi. Powtarzam, najlepszą obroną jest atak...
                  Dopóki będą tacy wyborcy, dotąd będziemy mieli chore miasto i państwo. przykre,
                  bo oczekiwałem,że po prawie 100 wpisach, doczekam się w końcu uczcciwej oceny
                  pracy radnej. Kolejna sprawa - racja, ktoś,kto nazwya się nauczycielem, ni moze
                  w taki spoób się zachowywac. Gdyby w szkołach nauczyciele tak reagowali na
                  zachowanie uczniów (bywa naprawdę wkurzające), albo by poszli na zieloną
                  trawkę, albo przynajmniej na dywanki do dyrektora). A tu? Nic! Radna
                  nabluzgała, przeprosiła i uważa, że jest o.k. DOŚĆ TEGO!
                  Ps. Nigdy nie siedziałem w Radzie, bo ktoś tu coś taiego insynuował. Jestem
                  tylko (albo aż) mieszkańcem Gorzowa i wstyd mi, że mamy takich reprezentantów w
                  Radzie, któa powinna być jak czysta jak łza. :( Gorzówek...
                  • Gość: zzz Re: Sprawa Wojciechowskiej IP: *.gorzow.mm.pl 23.01.07, 11:10
                    Gdybyśmy mieli rozliczać wszystkich za takie zachowanie,to nie miałby kto
                    rządzić krajem.
                    • Gość: Gorzowianin Re: Sprawa Wojciechowskiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.07, 11:13
                      Wiesz co zzz, sory, ale głupi jesteś.
                      • Gość: zzz Re: Sprawa Wojciechowskiej IP: *.gorzow.mm.pl 23.01.07, 11:57
                        vice.versa sory
                        • Gość: Parol Re: Sprawa Wojciechowskiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.07, 12:08
                          zzz, przeczytaj sobie ze trzy razy tekst po dwukropku: "Gdybyśmy mieli
                          rozliczać wszystkich za takie zachowanie,to nie miałby kto rządzić krajem."
                          Sądzę jednak, że to ty jesteś głupi. A jak ci lekarz powie, żeś chory, też
                          powiesz, że jest głupi? To ty tu wymagasz leczenia. Człowieku, o czym ty
                          bredzisz? Naprawdę uważasz, że nie ma rozsądnych, uczciwych, KULTURALNYCH
                          ludzi, którzy mogliby nami rządzić? Współczuję...
    • Gość: Obserwator_1 Dokad zmierzemy... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 23.01.07, 12:08
      Wsciekle ataki, nie spelniajace jakichkolwiek standardow cywilizowanej wyminy
      pogladow, relatiwizacja chamskiego, prostackiegio zachowania, to sa alternatywy
      na przyszlosc ?!! Do takiej konkluzji mozna dojsc czytajac / przyznaje wtapliwa
      przyjemnosc/ chore "wypciny" zwolennikow radnej W ( przypuszczam , ze takze jej
      samej).
      Jak nisko musimy upasc jako spolecznsto ?!
      Glosy domagajace sie usuniecia watku, prowadza do umacniania
      sie "niebzpeicznych" tendencji. Nie potarfimy juz bronic sie przed brutalna
      wulgarnoscia, bezkarnym lamaniem prawa .... nie dajym zalac sie fali
      agresywnego i brutalnego chmastwa.
      • Gość: Mała Re: Dokad zmierzamy... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.07, 13:03
        Tylko jak? Skoro radny, który zachowuje się porównywalnie do pijaczka spod
        budki z piwem, nie potrafi potem sie uderzyc w pierś?
        • Gość: Obserwator_1 Re: Dokad zmierzamy... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 23.01.07, 13:32
          O jakim przypadku piszesz ?!
          Przeprosiny W. byly nieszczere, jej komentarz do nich wsrod swoich byl az nadto
          wymowny. To bylo moje ponizenie oarz najwiekszy blad ( nie tyrada z uzyciem
          wulgaryzmow, a wlasne przeprosiny za nia)
          Wiec o czym rozmawiamy... !!!
          Porby odwrocenia uwagi przez klakierow sa caly czas podejmowane.
          • Gość: Mała Re: Dokad zmierzamy... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.07, 13:48
            Podejrzewam, ze przeprosimy były wymuszone, bo wypadało przeprosić. Ale co
            radna myśli, to jej. Nie sądzę, że było to szczere. Gdyby było, postanowiłaby
            odejśc. W imię dobrego wizerunku Rady Miasta. Rozumiem, że jak się zdarza raz,
            że się kogoś obrazi, może się skończy na przeprosinach. Ale jeśli dziwne,
            przykre zdrzazenia powtarzają się, powinno się oczekiwać od reprezentanta
            honorowego kroku, czyli rezygnacji ze stanowiska. Tylko że ja się zastanawiam,
            co zrobić, jeśli reprezentant nie ma poczucia przyzwoitości i honoru? Nie
            oderwiesz takiego od stołka.
            • Gość: Obserwator_1 Re: Dokad zmierzamy... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 23.01.07, 14:43
              Niestety mamy ograniczne pole manewru, ale publiczny ostracyzm i walka z tego
              typu patologiami to chyba na razie jedyne rozsadne rozwiazanie.
              Zgody i przyzwolenia na takie zachowanie nie bedzie.
              Zycze nam cierpliwosci.
              Ekipa W. jednka wykazuje pewna nerwowosc.
              Przyzwoitosc musi zwyciezyc.
              • Gość: Mała Re: Dokad zmierzamy... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.07, 14:46
                Hmmm... Nerwowość... Ja sądzę, że to już atak paranoi w wykonaniu zwolenników
                radnej. Albo jej rodziny... Albo jej samej... Ale z pewnościa wypowiedzi na
                poziomie dyskusji to nie są :(
                • Gość: Obserwator_1 Re: Dokad zmierzamy... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 23.01.07, 14:50
                  Nie z nimi jakakolwiek dyskusja nie jest mozliwa, podobnie z radna W.
                  • Gość: jjjj Re: Dokad zmierzamy... IP: *.gorzow.mm.pl 23.01.07, 17:20
                    to zamknij paszcze bo ci naszcze obserwator buahahaha
                    • Gość: Kibic Re: Dokad zmierzamy... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.07, 09:52
                      jjj, tym sotatnim wpisem udowodniles, zes cham i prostak, a dyskusja z toba
                      uwlacza ludzkiej godnosci. Osiagnales poziom bruku. Mozesz byc dumny z siebie.
                      nizej upasc nie mozna.
                      • Gość: Obserwator_1 Re: Dokad zmierzamy... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 24.01.07, 10:55
                        Bark oszanowania godnosci wspolrozmowcow, przeciwnikow poliytcznych i krytykow
                        to sa standardy jakie reprezentuje radna W. i jej klika.
                        Jestem ciekawy jaka bedzie atmosfera na dzisiejszej radzeie, moze znowu kmus
                        nerwy puszcza?!
                        Obserwator_1
                        • Gość: Kaska Re: Dokad zmierzamy... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.07, 11:26
                          Mnie przeraza poziom tej dyskusji. Nie jestem ani za, ani przecie pani radenj
                          Wojciechowskiej. Ale ten jjj gada jak potłuczony albo potłuczona. Poza tym, ze
                          wykazuje sie brakiem kultury. Te, jjj, poczytaj sobie wlasne wpsiy. I co? No,
                          budka z piwem doslownie. Ktos tu pisal, zeby wymienic zaslugi radnej. Wlasnie,
                          powie mi ktos, co ona zrobila? Moze sie przekonam.
                          • Gość: Obserwator_1 Re: Dokad zmierzamy... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 24.01.07, 11:55
                            Standardy morlane, normy zachowania, odpowiedzilanosc osobista i poliytczna za
                            wlasne czyny.
                            Dla przypomnienia bylo to zachowanie uwlaczajce ludzkiej godnosci, powadze
                            radnej oraz kolega z klubu LiD, zachowanie 60-letniej kobiety, pedagoga z
                            wykszatlcnia, samozwanczego-splecznika oraz radnej i polityka z duzym
                            doswiadczeniem... wybuch nie byl jednorazowy, lub krotkotrawaly...zbeszatni
                            zostali wszyscy ..
                            Jezeli, ktos nie potrafi panowac nad soba powinien ustapic.

Czekamy na liste sukcesow i osiagniec !!!
                      • Gość: jjj Re: Dokad zmierzamy... IP: *.gorzow.mm.pl 24.01.07, 16:23
                        wzruszylem sie do lez
                        • Gość: jjj Re: Dokad zmierzamy... IP: *.gorzow.mm.pl 24.01.07, 16:25
                          mozecie sobie czekac mamy was w wiadomym miejscu> Wojciechowska jest najlepsza
                          i wasze szczekanie jej nie rusza hahahhaa
    • Gość: jjj Re: Sprawa Wojciechowskiej IP: *.gorzow.mm.pl 24.01.07, 16:38
      zastanawiam sie czy te szczekania takich typow jak obserwator cos zmienia?
      Gdyby ten obserwator zaczal robic cos w kierunku odsuniecia od wladzy
      Wojciechowskiej konkretnego to moze tak ale takie walkowanie w kolko tego
      samego do czego ma prowadzic?
      Ludzie sie z tego smieja nie prowadzi to do czekogokolwiek, te ponad 1000 osob
      co glosowalo na Wojciechowska widac mialo powod, a ja nie widze potrzeby by
      przekonywac byle kogo (obserwatora) jakie sa zaslugi Wojciechowskiej bo ponad
      1000 wyborcow zna je, Alepiej stracic z tego grona jednaego takiego frajera niz
      go zyskac.
      Z POZDROWIENIEM I STANOWCZYM NIE DLA FRAJEROW I SZCZEKACZY INTERNETOWYCH!!!
      • Gość: Obserwator_1 Re: Sprawa Wojciechowskiej IP: *.dip0.t-ipconnect.de 24.01.07, 17:07
        Obietnice bez pokrycia, medialny "wrzask", pseudo-spoleczne akcje, idace w parze
        z barkiem kultury , arogancja i buta - oto obraz skutecznosci i charakterystyka
        radnej W.
        Czy ta 60-letnia kobieta moze jescze rano spogladac w lustro, po tym morzu pomyj
        jakie wylala na swoich kolegow ?!!
        Ludzie kulturalni, wyksztalceni , inteligentni nie zachowuja sie w ten sposob.
        Postawila sie na jednej plaszczynie z ludzmi typu lepper, lyzwinski, hojarska...
        Niech wyciagnie wkoncu konsekwencje wobec siebie.

jestem ciekawy jakich nowych obleg wobec mnie jeszcze uzyjecie.
        • Gość: jjj Re: Sprawa Wojciechowskiej IP: *.gorzow.mm.pl 24.01.07, 17:13
          jakos wyborcom Wojciechowskiej to nie przeszkadza wiec w czym problem?
          • Gość: hektor Re: Sprawa Wojciechowskiej IP: *.gorzow.mm.pl 24.01.07, 17:34
            Rozmawiałem z kilkoma ludzmi, którzy zbierali podpisy dla Wojciechowskiej.
            Szkoda, że nie słyszałeś co mieli do powiedzenia.
            Jeden z tych powiedział, że robił to ponieważ dostał obietnice załatwienia
            pracy.Oczywiście nie muszę pisać, że to tylko takie tam- puste obietnice!
            • Gość: olga Re: Sprawa Wojciechowskiej hektor IP: *.gorzow.mm.pl 24.01.07, 18:41
              To jest niemożliwe,przecież tak nie można
          • Gość: Obserwator_1 Re: Sprawa Wojciechowskiej IP: *.dip0.t-ipconnect.de 24.01.07, 17:35
            A skad masz takie widomosci ?! Przeprowadziles wsrod nich ankiete ?
            Ludzie sa zbulwersowani !!!
            Emerytka moze pani radna bajki opowiadac, moze jej uwierza, reszta mieszkancow
            raczje nie !!
            • Gość: jjj Re: Sprawa Wojciechowskiej IP: *.gorzow.mm.pl 24.01.07, 18:14
              ludzie sa zadowoleni z postway WOjciechowskiej i jestem wiecej jak pewny ze w
              nastepnych wyborqach takze otrzyma solidne umocowanie w postaci wysokiego
              wyniku wyborczego.
              A narazie mozesz sobie osrywatorku gdybac speulowaci i poszczekiwac dalej,
              Wojciechowska napewno nie sutapi, radni jej nie odwolaja wiec cala ta twoja
              akcja jest do bani
              Z pozdrowieniem nie dla idiotow
              • Gość: Obserwator_1 Re: Sprawa Wojciechowskiej IP: *.dip0.t-ipconnect.de 24.01.07, 19:23
                Na miejscu radnej W. i waszym "szanowna sforo" nie odtrabil bym jescze
                ostatecznego zwyciestwa ! Nosil wilk razy kilka poniesili i wilka !
                Nic nie zmieni faktu, ze osoba nie majaca jakichkolwiek uprawnien moralynch i
                politycznych sparwujaca funkcje v-ce przewodniczacej rady miasta to hanba i
                wstyd.
                Przezylismy komunizm , przezyjemy wojciechowska, pis i inne plagi.
                • Gość: jjj Re: Sprawa Wojciechowskiej IP: *.gorzow.mm.pl 24.01.07, 19:44
                  no i co z tego? Co na to radni? WIdac Wojciechowska ma takie umocowanie
                  spoleczne ze nie sa w stanie jej ruszyc. Skoro radnym to nie przeszkadza
                  mieszkancy oddaja swoje glosy na Wojciechowska nie widze sprawy.
                  Wybory sa demokratyczne i sa wyrazem woli wyborcow tak wiec wyorcy powiedzieli
                  tak dla Wojciechowskiej wybierajac ja miazdzaca roznica glosow co do innych
                  wybieranych.
                  Tak wiec Wojciechowska w oczach wyborcow jest ok , nie pozostaje nic innego
                  jak pogratulowac Wojciechowskiej tylu glosow i cieszyc sie ze jest jedyna
                  radna niezlaezna i niuwiklana w uklady.
                  WOJCIECHOWSKA JEST OK!!
                • Gość: olga Re: Sprawa Wojciechowskiej IP: *.gorzow.mm.pl 24.01.07, 19:45
                  Która ma plaga rządzić,chyba nie PO
                  • Gość: Obserwator_1 Re: Sprawa Wojciechowskiej IP: *.dip0.t-ipconnect.de 25.01.07, 08:00
                    Ciemnogrod sie niestety wzmacnia !!!
                    Zaprzecznie rzeczywistosci przez klakierow W i nia sama osiagnelo stopien
                    absurdu.
                    • Gość: jjj Re: Sprawa Wojciechowskiej IP: *.gorzow.mm.pl 25.01.07, 08:10
                      i kogo to obchodzi? Wojciechowska wybrali ludzie do rady, /radni na v-ce wiec
                      problrmu nie ma.
    • Gość: jjj Re: Sprawa Wojciechowskiej IP: *.gorzow.mm.pl 25.01.07, 08:12
      absurdem jest ciagle walkowanie przez obsrywatora oklepanego tematu.
      Wojciechowskiej nikt z funkcji nie usunie a wyborcy za 4 lata ja ponownie
      wybiora to wiecej jak pewne. Te krzyki obsrywatora sa jak groch o sciane czyli
      skutek zero 0 ha ha ha
      • Gość: jjj Re: Sprawa Wojciechowskiej IP: *.gorzow.mm.pl 25.01.07, 08:23
        Na prawdziwe argumenty ze zachowanie Wojciechowskiej jest niczym wielkim,bo
        radni ktorzy ja wybrali nic sobiez tego nie zrobili nawet nie wystapili z
        inicjatywa odebrania jej funkcji v-ce. obsrywator dalej szczeka walkujac w
        kolko to samo. Moze teraz obsrywator napisz cos o radnych bez honoru ktorzy
        siedza cicho jak mysz pod miotla. Oni wiedza ze Wojciechowska jest najlepsza
        radna ktora ma silne umocowanie wsrod wyborcow. Nikt nie podskoczy
        Wojciechowskiej w radzie dlatego ze ona jest wybrana znacznie wieksza liczba
        glosow niz pozostali na ktorych glosowali rodziny i znajomi bo coz to jest 200-
        300 glosow, smiech na sali. Wojciechowska to ma wyborcow jej glosy to jest cos.
        Tak wiec obsrywatorku twoje psie glosy nie ida pod niebiosy i mozesz sobie
        dalej robic swoje a Wojciechowska na to jak na lato.
        Wojciechowska jest najlepsza i koniec!!!
        • Gość: Obserwator_1 Re: Sprawa Wojciechowskiej IP: *.dip0.t-ipconnect.de 25.01.07, 09:30
          Twoje pojecie na temat demokracji i zasad funkcjonowania organow samorzadowych,
          relacji spolecznych jest zalosne, ze zadna dyskusja z toba nie ma sensu.
          Nie zamierzem wiecej odpowiadca na tego typu pseudo-laurki na czesc twojej
          idolki.
          Fakt pozostanie faktem "baba" zachowala sie po prostu skandalicznie i w kazdym
          cywilizowanym kraju nie byloby juz jej w zyciu publicznym.
          "babsztyl" nie ma w sobie choc krzty kultury i honoru.
          Ale widac taka moda panuje obecnie w naszym kraju.
          • Gość: jjj Re: Sprawa Wojciechowskiej IP: *.gorzow.mm.pl 25.01.07, 09:56
            i to nikomu nie przeszkadza a nawet radni wybieraja Wojciechowska na v-ce
            przewodniczaca znakiem tego wiedza ze jej skutecznosc dosiwadczenie sa
            odpowiednie do pelnienia tej funkcji i kierowania rada i jej obradami ww
            przypadku nieobecnosci przewodniczacego albo podczas zastepowania go. Sprawa
            jest prosta nie ma lepszej kandydatki raz ze na v-ce przewodniczaca a dwa na
            reprezentantke mieszkancow rejonu z ktorego kandydowala Wojciechowska gdyz
            liczba glosow mowi sama za siebie.
            a co do babsztyla to moge powiedziec tyle ze z babsztyla sie zrodziles
            bucu.hahahaha
          • Gość: jjj Re: Sprawa Wojciechowskiej IP: *.gorzow.mm.pl 25.01.07, 09:58

> Twoje pojecie na temat demokracji i zasad funkcjonowania organow
            samorzadowych,
            >
            > relacji spolecznych jest zalosne, ze zadna dyskusja z toba nie ma sensu.

twoje za to jest fantastyczne znasz sie na prawie jurysto kopjujac opinie
            innych z innych adresow www co ci pokazalem w innym watku bucu, potraisz
            szczekac wkolko to samo co i tak zadnego skutku nie ma i miec nie bedzie
            hahahaha
            PSIE GLOSY NIE IDA POD NIEBIOSY BUAHAHAHAHAHAHAHA hau hau obserwator hau hau
    • Gość: jjj Re: Sprawa Wojciechowskiej IP: *.gorzow.mm.pl 25.01.07, 10:06
      Jak wspaniale ze jest ktos tak uczciwy i wspanialy jak obserwator_1 osoba ktora
      tak potrafi czuwac nad poprawnoscia jezyka, kultura slowa, zasadami zachowan.
      Ktora wskazuje na osoby nie potrafiace sie zachowac zgodnie ze standardami .
      Znajaca sie na prawie i demokracji. Organizujaca liczne akcje spoleczne w celu
      odsuniecia osob ktore nie powinny reprezentowac spoleczenstwa( AKcje polegajace
      na szczekaniu w kolko tej samej spiewki)
      Ten obserwator_1 to wspaniala osoba na ktora chcialbym oddac swoj glos .
      obserwator_1 vel jurysta bedze kandydowal na stanowisko ds obslugi szaletu
      dworcowego. Taka osoba jak obserwator_1 doskonale by sie sprawdzila w roli
      osoby wydajacej papier toaletowy, ma odpowiednie kwalifikacje moralne do
      pelnienia tych obowiazkow.
      Ponad przecietna szczekliwosc jest wystarczajaca do wszczecia alarmu w
      przypadku nie oplacenia przez korzystajacego z wc oplaty za skorzystanie z
      kabiny badz pisuaru.
      Obserator_1
    • Gość: J.J. Re: Sprawa Wojciechowskiej IP: 83.12.243.* 25.01.07, 10:17
      Wojciechowska to wstyd i plama na honorze naszego miasta.
      • Gość: To nie ja EWa Re: Sprawa Wojciechowskiej IP: *.gorzow.mm.pl 25.01.07, 10:20
        Wojciechowska to duma dla ponad 1000 osob ktorzy oddali na nia glos!!!
        • Gość: Obserwator_1 Schizofrenia IP: *.dip0.t-ipconnect.de 25.01.07, 10:46
          Jedynym miejscem w jakim powinniscie sie znalezc to oddzial zamkniety - wam juz
          nie mozna pomoc !!!
          Prawdziwi demokraci potrafia sie obronic, zwyciestwo chmastwa i oportunizmu
          jest krotkotrwale.
          Tapalnie sie w szambie sparawia wam przyjemnosc - tego nie da sie ukryc.
          Mozecie byc pewni, ze nastepnym razem "babsztyl" do rady nie wejdzie.
          • Gość: jjj Re: Schizofrenia matka obsewatora IP: *.gorzow.mm.pl 25.01.07, 10:49
            nastepnm razem jestesmy pewni ze Wojciechowska wejdzie do rady i zostanie
            przewodniczaca a w najgorszym razie v-ce jest to wiecej jak pewne hahahahahaha
          • Gość: jjjj Re: Schizofrenia IP: *.gorzow.mm.pl 25.01.07, 10:55

> Mozecie byc pewni, ze nastepnym razem "babsztyl" do rady nie wejdzie.

buahahahaha idz zamelduj to koniowi, wplyw na to kto wejsdzie a kto nie masz
            zerowy.
            Wojciechowska wejdzie na 100% czy ci sie to podoba czy nie
            buahahahahahah jasnowidz sie znalazl co za bucyfal ahahahaha
    • Gość: To nie ja EWa Re: Sprawa Wojciechowskiej IP: *.gorzow.mm.pl 25.01.07, 10:19
      Tyle jadu co ma w sobie ten Obserwator_1 to chyba za dużo jak na człowieka.
      To naprawdę jest to chyba jakiś pies, który urwał się z łańcucha.
      Czytając wypociny tego gościa odnoszę wrażenie ze to niezrównoważony frustrat,
      który kwalifikuje się na leczenie albo na ukręcenie łba przy samym tyłku.
      To tyle, co do moich wrażeń na temat tego barachła, jakim jest ten
      Obserwator_1,.
    • Gość: jjj Wojciechowska najlepsza radna IP: *.gorzow.mm.pl 25.01.07, 11:03
      powiem tyle Wojciechowska jest najlepsza bedzie wybierana zawsze chyba ze sama
      zakonczy juz kariere polityczna ale poki co na to bym nie liczyl . obsrywatro
      poszol won do wc na dworzec tam dla ciebie jest miejsce .
      Wojciechowska jest najlepsza !!!
    • Gość: Obserwator_1 Publiczna debata w sprawie "chamstwa" IP: *.dip0.t-ipconnect.de 25.01.07, 11:39
      www.gorzow24.pl/?news,7159
      Obrazila sie ! Radna W. rozmawia tylko z klakierami i potakiwaczami
      ( podbienstwo do blizniakow). Niedlugo wszysyc beda jej wrogami.
      Nie przynos wiecej wstydu, ustap !!!
      Nie dla chamstwa !!!
      • Gość: jjj Re: Publiczna debata w sprawie "chamstwa" IP: *.gorzow.mm.pl 25.01.07, 12:06
        ok juz ustepuje buahahahaha
      • Gość: jjj Re: Publiczna debata w sprawie "chamstwa" IP: *.gorzow.mm.pl 25.01.07, 12:08
        cos jeszcze czy tylko ma ustapic? buehehehehehe
        ustapila co dalej?
        buahahahahaha
        siadaj ty obserwator teraz na ustep buahahahaha
      • Gość: Cherny Re: Publiczna debata w sprawie "chamstwa" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.07, 12:43
        Nie zagladalem tu przez chwile, czytam i oczom nie wierze. OK. Obsewrator nie
        lubi radnej W. Ma takie prawo. Ale nie mozna powiedziec o nim, ze ma jad itp. Z
        tego, co czytam, widze, ze wypowiada sie kulturalnie i na poziomie
        cywuilizopwanej rozmowy. A ze czasem go jjj wyprowdazi z rownowagi, to i powie
        cos mocniejszego, ale nadal zostaje to na poziomie. Natomisat jjj przesadza od
        dawna. Czlowieku, puknij sie w łepek! Radna ma poparcie 1000 gorzowian, ale
        miasto liczy sobie ponad 100 tys. ludzi, wiec ma zwolennikow ledwie garstke.
        Wliczajac znajomych, sasiadow, rodzine, wychodzi tego malusio! Oj, malusio!
        Fakt, ze nie potrafisz rozmawiac i podobnie jak twjej idolce, puszszaja ci
        nerwy. Szczekasz byle co, coraz bardziej bez ladu i skladu. Nie badz taki
        pewnien tej swojej radnej. Wg mnie jest ona tylko osoba zajmujaca niepotrzebnie
        stolek, przynosi za to wstyd miastu (przypomnij sobie pewnien koncert, podczas
        ktorego wykonawca poprosil o uspokojenie sie tej pani, bo inaczej zakonczy
        wystep). Przyklady mozna mnozyc. Wystep na sesji to jedno z wieli wydarzen.
        Jesli, jjj, nie potrafisz sie z tym pogodzic, czas zejsc na ziemie, pojsc od
        dobrego lekarza i sie leczyc. Twoje niektore wypowiedzi sa po prostu chamskie.
        Nie widzisz tego? Kazdy przyzwoity czlowiek ma odrobine samokrytycyzmu. Ty go
        nie masz. Zero refleksji nad samym soba. A to juz choroba. Troche pokory,
        czlowieczku! To, czy radna nadal bedzie radna, czy w przyszlej kadencji bedzie
        wybrana, zalezy od ludzi. mam nadzieje, ze w koncu honor zwyciezy.
        Ps. jjj, nie fanzol, ze radna W.jest nieuwiklana w zadne uklady. Malo widocznie
        wiesz. Albo twoja wiedza o radnej sprowadza sie do pisania peanow na jej czesc.
        (O ile rozumiesz to slowo) ;)
        • Gość: jjj Re: Publiczna debata w sprawie "chamstwa" IP: *.gorzow.mm.pl 25.01.07, 12:53

> (Gość portalu: Cherny napisał(a):
          O ile rozumiesz to slowo) ;)
          na takie wymowki penis ci w spojowki czlowieczku zenujacy
          o ile wiesz co mam na mysli:)
    • Gość: jjj Re: Sprawa Wojciechowskiej IP: *.gorzow.mm.pl 25.01.07, 12:15
      ustap obserwator mowimy stanowcze nie twojemu szczekaniu
      apeluje do obserwator_1 o ustapienie nie dla szczekania i buty
      • Gość: Obserwator_1 Upadek obyczajow IP: *.dip0.t-ipconnect.de 25.01.07, 12:27
        Pamietej, ze czasy politycznej anarchii i ciemonogrodu mina...
        radnej w. bardzo ciezko opusicic miejsce przy korycie.
        przy pytniu o plany na przyszlosc , czy tez osiagniecia z poprzediej kadencji
        mozna uslyszec tylko pusty smiech - zalosne widowisko z udzialem " babsztyla z
        zawarcia "
        • Gość: jjj Re: Upadek obsrywatora IP: *.gorzow.mm.pl 25.01.07, 12:54
          nikomu to nie przeszkadza radni ja wybieraja na v-ce przewodniczac i jest super
          jest super i o to chodzi
          • Gość: Chetny Re: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.07, 12:56
            Jak jest tak super, to dlaczego jest tak zle??? Jak mowilem, nie masz za grosz
            samokrytycyzmu. I masz chyba rozowe okularki. Proponuje je zdjac. I to
            najlepiej blisko radnej. Bedzie lepszy efekt ;)
            • Gość: jjj Re: IP: *.gorzow.mm.pl 25.01.07, 13:01
              i co z tego?
              Wojciechowska jest super ma ponad 1000 glosow gdzie inni maja 200-300 ledwo to
              tylko glosy rodzin i znajomych Wojciechowska to ma jednak biorac to pod uwage
              znacznie lepsza pozycje.
              Radni wybieraja Wojciechowska na v-ce przewodniczaca znaczy sie ze jej ufaja ,
              wiedza ze jest profesjonalna , niezalezna jednym slowem lepsza niz inni co nie
              zostali wybrani do rady ani ci co zostali wybrani
              • Gość: Kazik Re: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.07, 13:14
                jjj ma dziwna logike myslenia politycznego. I co z tego, ze tysiac mieszkancow
                na nia glosowalo? I co? Bedzie teraz gadac jak kiedys Walesa, ze narod go
                wybral? Część narodu... Tak samo jak znikoma częśc wybarła ostatnio radną
                Wojciechowską. Mnie sie zdaje, ze ty jjj naprawde jestes radną. Chociaz... czy
                ona sama by sie tak bronila? Ona jednak przeprosila, widac - ma kobieta resztki
                poczucia przyzwoitosci. Ale ty przechodzisz sam siebie. Ożeń sie może z radną,
                co? Skoro taka madra, super, bedzie ci dobrze :) He he he
                • Gość: jjjjj Re: IP: *.gorzow.mm.pl 25.01.07, 13:21
                  heheheh ale fajnie hehehe
                  Wazne sa tylko te dni ktorych jeszcze nie znamy , wazne sa nastepne wybory na
                  ktore czekamy i wazne jest to ze po nastepnych wyborach Wojciechowska bedzie
                  przewodniczaca tralalalalala
                  hahahaha
                  • Gość: Kazik Re: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.07, 13:25
                    Wiesz co, zrelaksuj sie, pojdz na ryby, popatrz na przyrode, ogolnie wyluzuj.
                    Jestes ciezko chory, a ciezko chorym czasem pomaga taka terapia przyrodnicza.
                    Matko, aleś ty durny i naiwny. I po raz trzeci powtarzam, zeby ci sie
                    utrwalilo, zes chory czlowiek. I tak na oddziale pozwalaja ci siedziec w
                    internecie? Ile dales lekarzowi? :0
                    • Gość: jjj Re: IP: *.gorzow.mm.pl 25.01.07, 13:30
                      kazik twoje teksty sa glupie jak dialogi w filmach porno
                      • Gość: Marian Re: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.07, 13:32
                        jjj, nie kompromituj sie. Idz do domu.
                        • Gość: Chetny Re: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.07, 13:34
                          jjj pokazal po prostu calą swoja a "klasę". Pijaczki spod budki z piwem mają
                          wyższą kulturę osobista. I ktoś taki jest zwolennikiem radnej Wojciechowskiej.
                          taka radna, jacy jej wyborcy. Dno.
                    • Gość: jjj Re: IP: *.gorzow.mm.pl 25.01.07, 13:36
                      no buce nie bede juz z wami tu polemizowal boscie dno . Wojciechowska z was sie
                      smieje mozecie sobie szczekac ile wlezie skutek z tego bedzie zerowy.
                      Wojciehcowska jest najlepsza a wy piszcie ile chcecie jak wam potrzebne to do
                      szczescia. Wojciechowska znalazla w zyciu szczescie jest niezalezna spelniona i
                      kij wam w oko zazdrosnicy i niedolegi zyciowe, jak to powiedzial prezydent
                      burki przyplataly sie i szczekaja
                      buahahaha
                      WOjciechowska byla jest i bedzie
                      buahahahahahaha
                      • Gość: Obserwator_1 Upadek obyczajow IP: *.dip0.t-ipconnect.de 25.01.07, 14:24
                        Naprawde nie warto chyba, znizac sie do poziomu reperznetowanego przez W i jej
                        klakierow. Swoimi oblegami chca nas wyprowadzic z rownowagi.
                        Radna W. pod roznymi nickami grozila tutaj juz sadem, wystraczy poczytac jej
                        wpisy i porwnac z jej wypowiedziami podczas sesji rady miejskiej - uzywa tych
                        samych slow i robi te same bledy stylistyczne.
                        Ta kobieta jest pozbawiona wszelkich skropulow i wstydu.
                        Majaczenie i popraciu 1000 osob robi sie juz nudne.
                        To co ta pani naprawde potrafi robic to tylko destrukcja.
                        Jest jeszcze watek naduzywania alkoholu , ale akurat ta sprawa nie dotyczy
                        tylko W. Choc sposob w jaki zachowuje sie nawet na publicznych imprezach jest
                        zenujacy.
                        To co ma radna W do zaprezentowania to elementarny brak kultury, pieniactwo i
                        awaturnictwo polityczne.

Ciekawe czy mnie w koncu poda do sadu ? Tyle razy juz to zapowiadala.
                        • Gość: Chetny Re: Upadek obyczajow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.07, 11:42
                          Masz racje Obserwator. Nie zniżajmy się do poziomu reprezentowanego przez jjj.
                          Nie damy sie wyprowadzic z równowagi. jjj am prblemy emocjonalen, wiec nalezy
                          postepowac z nim jak z chorym. Przytakiwac moze nie bedziemy, ale i w dyskusje
                          wdawacs ie tez nie. Prawda i sprawiedlowisc dziejowa i tak w swoim czasie wyjda
                          na wierzch. A pani W. skonczy w najlepszym przypadku jak jej męski odpowiednik
                          Lepper, czyli zaczna odwracac sie od niej wyborcy. Ja sie nie godze na
                          chamstwo, awanturnictwo i karierowiczostwo na Radzie Miasta. Jestem cierpliwy.
                          Kiedys to sie skonczy. A w Radzie beda zasiadali WYŁĄCZNIE ludzie godni
                          zaufania, rzeczywiście pomocni, znający się na rządzeniu. Howgh!
                          • Gość: Obserwator_1 Re: Upadek obyczajow IP: *.dip0.t-ipconnect.de 26.01.07, 12:06
                            Juz nie takie "kareiery" zamienialy sie w pyl.
                            • Gość: Chetny Re: Upadek obyczajow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.07, 12:24
                              Racja. Najgorsza jest buta, pycha i nadmierna, niczym właściwie nieuzasadniona
                              pewność siebie zwolenników radnej. Rozumiem, ze mają jakies poglądy, że są za
                              radną, ale może, gdyby odezwali się tu rzeczywiście jacyś, z którymi można
                              byłoby podyskutować byłoby juz nieźle. Ale "rozmowa" z jjj to jak dyskusja ze
                              ślepym o kolorach :( Ale tak w przyrodzie jest... Kazdy alkoholik zaprzecza, ze
                              nim jest. Kazdy "burak" (czytaj - jjj) jest przekonany, że jest taki
                              elokwentny, ma poczucie humoru, jest partnerem do dyskusji. Sądzę, że jesli nie
                              jest to radna W. ma rzeczywiscie ubaw czytając jego wpisy. Albo sie zalamala,
                              że ma takie chamstwo jako elektorat. My w każdym razie swoje wiemy.
                              jjj - klikaj sobie dalej. Tylko sie za bardzo nie podniecaj przy tej szpitalnej
                              klawiaturce, bo wrzody jeszcze ci przybeda. Zdrówka życzę ;)
                            • Gość: xyz Re: Obserwator IP: *.gorzow.mm.pl 28.01.07, 09:22
                              Skoro tak negatywnie wypowiadasz się o P.W. to napisz co Ty zrobiłeś dla miasta
                              i spłeczństwa będąc w Radzie Miasta,słucham i pozdrawiam
                              • Gość: chetny Re: Obserwator IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.07, 11:28
                                Zachowujecie sie jak przedszkolaki - to nie ja, to on! Tyle razy padlo pytanie
                                o zaslugi radnej W. a wy ciagle, zeby Obserwator podal swoje. Brak wam
                                argumentow, wiec odbijacie pileczke. Koniec dyskusji...

• Gość: xyz Re: Obserwator IP: *.gorzow.mm.pl 29.01.07, 17:34
                                  P.W. wie i Ci co powinni wiedzieć,czy wam to się podoba czy nie.Proszę iść do
                                  UM i tam uzyskać bliższych informacji na temat pracy P.W.Uważm temat za
                                  zakończony,miłego dnia życzę pa
                                  • Gość: Obsewator_1 Re: Obserwator IP: *.dip0.t-ipconnect.de 29.01.07, 21:00
                                    Nikt nie zna konkretnych osiagniec i sukcesow pani W., bo poprostu takie nie
                                    istnieja.......bicie piany i autopromocja nic poza tym.
                                    Ale wiecej nic juz nie napisze. Naplula radnym w twarz,a im to zupelnie nie
                                    przeszkadza. Co kraj to obyczaj - chyba ?!
                                    Czekam na lepsze czasy.
    • Gość: jjj Re: Sprawa Wojciechowskiej IP: *.gorzow.mm.pl 30.01.07, 13:04
      Zmieniam zdanie, posypuję glowę popiołem. I przepraszam wszystkich za swój
      styl, za język. Zagalopowałem się. Pani Wojciechowska postapiła niezwykle
      nietaktownie obrzucając radnych chamskimi i wulgarnymi wyzwiskami. Nie powinna
      w ten sposób się zachowywac. Niech zlozy mandat, niech odejdzie z rady...
      • Gość: Obserwator_1 Re: Sprawa Wojciechowskiej IP: *.dip0.t-ipconnect.de 30.01.07, 13:48
        Czyzby wewnetrzne przemiana !??!! Nie chce mi sie wierzyc ... ale moze cuda sie
        zdarzaja.
        Oby bylo to przyczynkiem do uzdrowienia naszego zycia politycznego w miescie...
        Tym razem forma wypowiedzi zupelnie inna..widac mozna.

Obserwator_1

Niech sie dzieje wola nieba...
        • Gość: jjj Re: Sprawa Wojciechowskiej IP: *.gorzow.mm.pl 30.01.07, 13:52
          psie glosy nie ida pod niebiosy . buahahaha
          jakies dziadostwo z psa zrodzone sie podszywa.
          Ja zdania nie zmieniam!

Wojciechowska jest i bedzie najlepsza!!!
          • Gość: Obserwator_1 Re: Sprawa Wojciechowskiej IP: *.dip0.t-ipconnect.de 30.01.07, 13:56
            I znowu radna sie odezwala...
            Zycze pani przyjemnosci w taplniu sie w rynsztoku, mi nie sprawia to
            przyjemnosci.
            Jescze znajdzie sie na was nachajka.
          • Gość: jjj Re: Sprawa Wojciechowskiej IP: *.gorzow.mm.pl 30.01.07, 14:14
            Znowu mnie poniosło....Sorry - to już ostatni raz. Obiecuję u uroczyście.
            Komsomolskie słowo, jakem jjj. A Wojciechowska powinna odejść!!!
            • Gość: Monika Re: Sprawa Wojciechowskiej jjj IP: *.gorzow.mm.pl 30.01.07, 15:44
              Nie rób z siebie pajaca albo przygłupa
              • Gość: jjj Re: Sprawa Wojciechowskiej jjj IP: *.gorzow.mm.pl 31.01.07, 08:40
                O, i kto to mówi!!??? A jakieś dowody? Ja pajac? Przygłup?
                To w takim razie kim jest osoba piastująca publiczną funkcję, kandydująca na
                stanowisko przewodniczącej Rady Miasta wulgarnie, prostacko i chamsko
                wyzywająca publicznie innych radnych?? Jak określić takie zachowanie??
                • Gość: Kask Re: Sprawa Wojciechowskiej jjj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.07, 14:26
                  No wlasnie. Gdyby byla uczcciwa, honorowa i odwazna, zlozylaby mandat wice. A
                  tak? Odspawac wreszcie od stolka!!!
                • Gość: monika Re: Sprawa Wojciechowskiej jjj IP: *.gorzow.mm.pl 31.01.07, 17:19
                  Po co Ci dowody na głupotę,wystarczy jak przeczytasz swoje posty,już nie wiesz
                  w którą stronę masz uderzyć,czy być za Radną czy przeciw.
                  • Gość: Obserwator_1 Re: Sprawa Wojciechowskiej jjj IP: *.dip0.t-ipconnect.de 01.02.07, 11:00
                    Wstyd !!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka