Dodaj do ulubionych

Vadim dopnie swego i zrobi coś z niczego

IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.05.05, 10:55
NIGDY NIE MOW ZE CZEGOS SIE NIE DA ZROBIC,
DLATEGO ,ZE ZAWSZE ZNAJDZIE KTOS SZALONY Z INICJATYWA
KTO NIE WIE ZE TEGO SIE NIE DA ZROBIC I TO ZROBI!!!
Nowa Sól ma swojego szalonego wojownika. Gratuluję Nowej Soli.
Obserwuj wątek
    • Gość: N.S. Re: Vadim dopnie swego i zrobi coś z niczego IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.05.05, 13:25
      A co takiego zrobił Tyszkiewicz oprócz gadania o robieniu czegoś?
      • Gość: gauche Re: Vadim dopnie swego i zrobi coś z niczego IP: *.ztpnet.pl 11.05.05, 14:17
        Jak czytam tę propagandę na forum, to mi się niedobrze robi. Wygląda na to, że
        kazdy pracownok nowosolskiego urzędu Miasta ma obowiązek wpisać tekst pochwalny
        na cześć swojego szefa. Do wyborów przecież jeszcze daleko. Dobrze, że w
        mieście coś sie rusza, ale nie przesadzajmy z tym hurraoptymizmem.
        • Gość: leon Re: Vadim dopnie swego i zrobi coś z niczego IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.05.05, 14:42
          styl jest ważny, a tego możemy Nowej Soli pozazdrościć, efekty to sprawa
          subiektywna
        • Gość: werty Re: Vadim dopnie swego i zrobi coś z niczego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.05, 15:05
          nie obrazaj iwonki ludzie maja oczy i rozum...
    • Gość: beatriks Re: Vadim dopnie swego i zrobi coś z niczego IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 11.05.05, 16:43
      ja też jestem pod wrażeniem
      • Gość: zg Re: Vadim dopnie swego i zrobi coś z niczego IP: *.ztpnet.pl 11.05.05, 17:45
        Taka prawda ze lubuscy politycy szczegolnie z ZG na czele z Pania Prezydent
        wypadaja przy Vadimie delikatnie mowiac blado!!:) PZDR
        • Gość: gz Re: Vadim dopnie swego i zrobi coś z niczego IP: *.ztpnet.pl 11.05.05, 17:48
          Ciekawe.Porównaj ile środków pozyskała Ronowicz,a ile Tyszkiewicz.No i gdzie ci
          inwestorzy w Nowej Soli?
          • Gość: zg Re: Vadim dopnie swego i zrobi coś z niczego IP: *.ztpnet.pl 11.05.05, 18:01
            Zrozum ze NS i ZG roznia sie od siebie diametrialnie!!
            Zeby w takim miescie jak Ns cos sie zaczelo to trzeba naprawde sie wysilic a w
            takim miescie jak ZG, oczywiscie tez jest ciezko ale wystarczy miec minimalne
            kompetencje i idziemy do przodu!!
            A teraz???????/ stargnacja jakiej nigdy nie bylo!!!
            Taka prawda! zreszta co ja sie wysilam chyba widac roznice miedzy tymi
            dwoma!!!???
            • Gość: werty Re: Vadim dopnie swego i zrobi coś z niczego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.05, 22:22
              przypominam ze firma NORD wybrala NS po final-four w ktorej oprocz NS byly
              takze Gliwice,Slubice/Kostrzyn i Legnica. Czy to nie sukces +250 mpracy?
            • Gość: dE-reDs Re: Vadim dopnie swego i zrobi coś z niczego IP: *.ztpnet.pl 11.05.05, 22:48
              Stagnacja zg? Czy ty aby nie przesadzasz? Albo jesteś z SLD.Ronowicz zbroi
              strefę,dokarmia UZ,remontuje szkoły i buduje boiska.Pozyskuje środki z
              Unii,rozbudowuje oczyszczalnię,kanalizację miejską i MZK.I to wszystko w
              opozycyjnej większości SLD w radzie miasta.Zgadza się.Tyszkiewicz zasuwa
              ostro,ale Ronowicz wcale nie mniej.
          • Gość: Marian Re: Vadim dopnie swego i zrobi coś z niczego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 18:58
            Brawo Panie Prezydencie. PS. NIe jestem pracownikiem magistratu.
            Pozdrawiam.
    • Gość: wyborca Re: BRAWO NASZA PREZYDENT IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.05.05, 22:35
      zg masz rację że ZG i NS różnią się diametralnie tak jak ich prezydenci:
      Ronowicz nie plecie w kółko pochwał jak Vadim tylko zakasała rękawy i pracuje
      jak przystało na władzę wykonawczą.Pozyskała nie tylko mamonę z Unii, ale także
      na budownictwo socjalne(Vadim nawet wniosku nie przygotował); w ZG bezrobocie
      jest najniższe w woj. lubuskim-13,5% w NS ponad 30%. Jedyny błąd naszej
      prezydent,że tym wszystkim choć odrobinę się nie chwali
      • Gość: Węgrzyn Re: Brawo za co? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.05.05, 00:52
        Chwilę się proszę zastanowić. Listowski dupek, ale zostawił Zieloną Górę z 12%
        bezrobociem i bez długów. Porównywanie zielonej Góry do Nowej Soli jest małym
        nieporozumieniem. W ZG wystarczy nic nie robić tylko nie psuć i już jest
        nieźle. Zielona Góra miała i ma potencjał tylko nikt nie potrafi go
        wykorzystać. Nowa Sól do niedawna była kohjarzona jako miasto złodziei
        narkomanów i nieudaczników. Dzisiaj największe koncerny światowe jak Asus, VW,
        Brigistone i inne trafiają nie do Koziej Wulki, Warszawy, Łodzi, Krakowa czy
        Gdańska tylko do Nowej Soli. O Nowej Soli można przeczytać na pierwszych
        stronach ogólnopolskich dzienników jak GW, Rzeczypospolita czy Puls Biznesu. O
        nowej Soli głośno w Polsacie, TVN, TVP3 czy TVP2. Nowa Sól wyłazi pomału z
        gówna i ja trzymam kciuki za naszego sąsiada. Ci którzy tego nie widzą niech
        sie udadzą do psychiatry.
      • Gość: PO Re: BRAWO NASZA PREZYDENT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.05, 21:35
        Niema ani jednego powodu, by gratulować tej Pani. Ta Pani pojawiła się z nikąd
        i tam też zniknie.
      • Gość: rick Re: BRAWO NASZA PREZYDENT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.05, 14:45
        wyborca stolca
    • Gość: Węgrzyn Re: Vadim dopnie swego i zrobi coś z niczego IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.05.05, 00:55
      I jeszcze jedno. Skoro wy nowosolanie macie tak złego prezydenta. Vadim pieprz
      to. Każdy przyjmie cie z oitwartymi rękoma. Skoro Nopwa Sól cie nie chce choić
      do nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: zg Re: Vadim dopnie swego i zrobi coś z niczego IP: *.ztpnet.pl 12.05.05, 04:19
        Węgrzyn skumal temat!!!!!
        • Gość: zg Re: Vadim dopnie swego i zrobi coś z niczego IP: *.ztpnet.pl 12.05.05, 04:22
          Z SLD sory z sld nie jestem!!!
          Okreslam ich (jesli chodzi o region)- zd......cy Zielonej Góry!!!
    • Gość: Nowosolanie Re: Vadim dopnie swego i zrobi coś z niczego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.05, 11:29
      nie oddamy wadima nikomu!
      • Gość: zg Re: Vadim dopnie swego i zrobi coś z niczego IP: *.ztpnet.pl 12.05.05, 13:03
        Samolub!!!! Moglibyscie sie nim podzielic dla dobra regionu!!!!
        • Gość: normo Re: Vadim dopnie swego i zrobi coś z niczego IP: *.ztpnet.pl 12.05.05, 21:45
          zg.przestań w końcu sr.. za Vadimem na tym forum.gościu niewiele
          zrobił.przepuscił przez palce dwóch inwestorów,cos tam gada o następnych,a ty
          mu prawie loda robisz
    • Gość: Nowosolanie Re: Vadim dopnie swego i zrobi coś z niczego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.05, 14:41
      ale my mamy 36% bezr a wy 13,5% jest roznica? to nam ona jest chyba bardziej
      potrzebny. zreszta jak nam wadima zabiora to juz bylby koniec swiata i kropka
      • dziad53 Re: Vadim dopnie swego i zrobi coś z niczego 12.05.05, 22:33
        Ludzie postawcie koło siebie Vadima i Ronowicz. Czy naprawdę nie widzicie
        różnicy? Przecież ona nie ma pojęcia o rządzeniu miastem. Już pomijam że ta
        pani jest mało medialna i nie nadaje się, żeby ją pokazywać w TV. Vadim wie, co
        chce zrobić ma jakąś wizję. Tylko że Nowa Sól to nie Zielona Góra. Popatrzcie
        sobie jaki budżet ma Nowa Sól, a jaki Zielona Góra. Większość inwestycji naszej
        prezydent to nie trafione buble, czyli pieniądze zmarnowane. Vadim to łebski
        facet. Szkoda tylko, że nie będzie kandydował w najbliższych wyborach na
        prezydenta u nas, bo miałby mój głos. Nienawidzę komuchów, ale z przykrością
        muszę stwierdzić, że listowski był o głowę lepszym prezydentem. Mam nadzieję,
        że mieszkańcy o prawicowych poglądach zgadzają się ze mną, bo wszyscy moi
        znajomi przyznają mi rację.
        • Gość: dE-reDs Re: Vadim dopnie swego i zrobi coś z niczego IP: *.ztpnet.pl 12.05.05, 22:54
          Dziadzie.Przeca ty komuch z dziada pradziada.Nie szukaj na forum sojuszników z
          prawej strony,jeśli twierdzisz ,ze Listowski był o głowę lepszym prezydentem.W
          czym się dziadzie zabuski pytam? W przewałach?
          • dziad53 Re: Vadim dopnie swego i zrobi coś z niczego 12.05.05, 23:32
            Zazwyczaj takim palantom nie odpowiadam, ale zrobię jedyny wyjątek. Jeżeli
            piszesz o przewałach, to co powiesz o tablicach - każda za 30 tys. zł., co
            powiesz o fontannie za 600 tys., która powinna kosztować połowę tego, co
            powiesz o ul.Unii Europejskiej dwa razy droższej. Zresztą sam wiesz, kto tam
            mieszka. A może ci przypomnieć premię dla Barczaka albo sprawę Carrfura... Tak
            wiem, że nic nie udowodniono, ale Listowski i inni przekrętasy z SLD też nieraz
            umknęli sprawiedliwości w sądach. Takich spraw można przytoczyć znacznie
            więcej. A mi się wydaje, że to tylko szczyt góry. Po kadencji wyjdą inne
            sprawy, tak samo jak za listowskiego.Dlatego pod tym wzgledem Listowski i
            Ronowicz są tacy sami. Natomiast jeżeli chodzi o inne rzeczy, na przykład
            inwestycje, listowski był w nich lepszy. Rozejrzyj się, to sam zobaczysz np.
            ile wyremontował ulic miejskich, powstały nowe ronda które rozładowały korki,
            policz choćby odnowione kamienice na deptaku, to zobaczysz różnice.
            • Gość: zg Re: Vadim dopnie swego i zrobi coś z niczego IP: *.ztpnet.pl 13.05.05, 04:15
              Hey dziad53!!!
              Trafiasz w moje mysli\!!!
              Gdzie pracujesz??:)
              Blagam wczytajcie sie w niego bo ja tak nie umiem:)
              Roznica miedzy ZG a NS i roznica miedzy Ronowicz a Wadimem!!!
              Vadim ratuj nasze miasto!!!
              Ps. do kulturalnego!! Nie robie mu laski, poprostu kocham ZG i widze co sie
              dzieje!!PZDR
            • Gość: dE-reDs Re: Vadim dopnie swego i zrobi coś z niczego IP: *.ztpnet.pl 13.05.05, 23:43
              A kto Listowskiemu zatwierdzał pieniądze na inwestycje? Zdominowana przez SLD
              rada miasta.Też się rozejrzyj i oceń jakość wyremontowanych za Listowskiego
              ulic oraz powierzchowność odnowionych( przez opanowaną przez Listowskiego i SLD
              fundację)kamienic.
              • Gość: zg Re: Vadim dopnie swego i zrobi coś z niczego IP: *.ztpnet.pl 14.05.05, 00:14
                hey de-reDs
                Czloweiku wiesz jakie ja mam zdanie na temat sld w ZG???????
                Widze ze nie weisz!!! Jabym ich ...... tych zd.....ów ZG!!!!
                Vadim to odrebny temat!!
                Czy ty slepy jestes i nie widzisz roznicy?????????????
                Chyba trzeba skonczyc dyskusje z Toba bo widze ze z gabinetu UM piszesz!:)
                • Gość: dE-reDs Re: Vadim dopnie swego i zrobi coś z niczego IP: *.ztpnet.pl 14.05.05, 00:22
                  A oprócz bzdurnego argumentu,że piszę z UM masz jeszcze jakieś inne?
                  • Gość: zg Re: Vadim dopnie swego i zrobi coś z niczego IP: *.ztpnet.pl 14.05.05, 00:42
                    Tak juz pisalem- ślepy jestes!!!!!
                    • Gość: dE-reDs Re: Vadim dopnie swego i zrobi coś z niczego IP: *.ztpnet.pl 14.05.05, 00:57
                      Bardzo przekonywujący argument.Tak jak się spodziewałem.Dyskusja cię przerosła.
        • monik789 Re: Vadim dopnie swego i zrobi coś z niczego 12.05.05, 22:56

Vadim twierdzi że najważniejsza sprawa to droga ekspresowa o parametrach
          autostrady wtedy strefy ekonomiczne się sprawdzą nasze władze twierdzą że droga
          ekspresowa to wygodniejsze podróżowanie to właśnie pokazuje różnice miedzy
          mysleniem obu włodarzy miasta.
    • Gość: Zielniak Re: Vadim dopnie swego i zrobi coś z niczego IP: 194.181.106.* 13.05.05, 08:59
      Zielona Góra jest miastem Vadima. Sam kupowałem u niego dwa kompy. Kiedyś z 12
      lat temu Atari potem PCta. To nasz facet z zielonki. Vadim wracaj do nas.
    • primordial Re: Vadim dopnie swego i zrobi coś z niczego 13.05.05, 09:43
      "Zielona Góra jest miastem Vadima. Sam kupowałem u niego dwa kompy. Kiedyś z 12
      lat temu Atari potem PCta."

A ja C64 i dwie Amigi, he he...

Mysle,ze Nowa Sol ma duze szanse. Podam przyklad: mieszkam teraz w Poznaniu;
      Posen zalicza lekki zastoj,ale okolica kwitnie. Gminy wokol miasta porobily
      sobie certyfikacje lokalizacji inwestycji, przyciagaja inwestorow. Obecnie
      najwieksze firmy, koncerny laduja POD Poznaniem.
      Innym skutkiem jest to, ze nie wypalily prognozy sprzed kilku lat,ze wszystkie
      gminy beda stopniowo sie wlaczac do Poznania. Dzisiaj te male gminy radza sobie
      lepiej niz miasto i bronia swojej odrebnosci. Chociaz,co oczywiste, ich sukces
      nie bylby mozliwy bez obecnosci Poznania w poblizu (cale szkolnictwo poznanskie
      pracuje i dostarcza wykwalifikowanych pracownikow, absolwentow na rynek pracy).
      Nowa Sol ma tez takie szanse, moze przyciagac inwestorow, ale nie uniknie
      pracownikow z Zielonej Gory, tak ze nie liczcie ze tych np 350 czy 500 czy ilus
      tam pracownikow to beda tylko ludzie z N Soli.
      • Gość: Zielak Re: Vadim dopnie swego i zrobi coś z niczego IP: 194.181.106.* 13.05.05, 10:15
        A nigdy nikt na to nie liczył. Ludzie z Nowej Soli pracują w Zielonce a ludzie
        z Zielonki w Nowej Soli. Przecież Vadim trąbi na lewo i prawo że Ztielonka i
        Nowa Sól są na siebie skazane i razem powinny realizować jakąs mądrą wspólną
        strategię. Przecież chodzi o to żeby absolwenci uniwerku mieli prace. Dlatego
        myśle że powstał pomysł trójmiasta. Chodzi o wspólne działania. CHodzi o rozwój
        regionu zielonogórskiego. Nieważne jak go zwał.
    • Gość: Zielak Re: Vadim w TVN 24 IP: 194.181.106.* 13.05.05, 16:53
      Przed chwilą widziałem Vadima w TVN 24 Facet prze kilkanaście minut bajerzył na
      temat Nowej Soli. Rewelka. Ma byc powtórka coś koło 22.30. Super cała Polska
      słyszy o Super Nowej Soli.
      • Gość: hehe Re: Vadim w TVN 24 IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.05.05, 17:05
        Nie chrzań?? Tam też już był?? Tego gościa jest wszędzie pełno, co on robi tym z
        telewizji że go chcą nagrywać wszedzie???
        • Gość: Brawo Re: Vadim w TVN 24 IP: *.zgora.dialog.net.pl 15.05.05, 15:00
          Cała Polska usłyszała jak należy walczyć o inwestorów. O mieścicnie nowa Sól
          usłyszała cała Polska i świat poprzez przekazy satelitarne. Brawo. Wypowiedź
          super. Dynamiczna i rzeczowa. Czemu o Zielonej Dziurze nikt nie mówi tak jak o
          Nowej Soli???
    • Gość: maly czesio Re: Vadim dopnie swego i zrobi coś z niczego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.05, 17:10
      'Jestem z Nowej Soli'-jak to dumnie powiedziec :-))) Dzieki Vadim za nadzieje
      na lepsze jutro. Powodzenia
      • Gość: zg Re: Vadim dopnie swego i zrobi coś z niczego IP: *.ztpnet.pl 13.05.05, 19:51
        Nawet jakby klamal i bajerzyl ile wlezie to taka prawda ze o NS jest
        glosno!!!!!!!
        Zaluzmy ryzykowna hipoteze ze nasza dama pojawia sie w TVN i udziela wywiadu
        "No hmmmm no coz moze hmmmmmm ZAPRASZAM NA MSZE W NIEDZIELE!!!"
        • Gość: Zigi Bigi Re: Vadim dopnie swego i zrobi coś z niczego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 21:47
          Kończ Waść, Wstydu oszczędź. Jaka dama, co słowo sprzeczność. Niedługo będziemy
          ziemianki kopać w naszym pięknym niegdyś mieście dzięki RZĄĄĄDOOMM tej
          osobliwości.
          • Gość: gaucho Jeremiady dziennikarskie ot co IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 22:52
            A tak rzecz ujmuje R. Ziemkiewicz:

fakty.interia.pl/ziemkiewicz/news?inf=621953
    • Gość: KOT Re: Vadim dopnie swego i zrobi coś z niczego IP: *.info 14.05.05, 20:34
      Vadim to jest facen kt óry wie czego chce. Durni politycy tylko sie k łócą a
      ten facet robi swoje. Forumowicze napiszcie prawdę z czym do tej pory kojarzyła
      wam sie Nowa Sól. Smród, bród i ubustwo. Narkowman i złodzieje. Zero
      przyszłości. To ze o tym upadłym mieście mówi sie w całoj Polsce to juz coś.
      Ludzie w tym mieście pomalu zaczną odzyskiwać nadzieje. Czy to mało?
      • Gość: zg Re: Vadim dopnie swego i zrobi coś z niczego IP: *.ztpnet.pl 14.05.05, 20:41
        Tu nawet nie ma co dyskutowac, to tak oczywiste jest ze ludzie nazekajacy na
        Vadima to sory ale jakies slepe durnie sa no!!
        • nn.nowasol Re: Vadim dopnie swego i zrobi coś z niczego 15.05.05, 16:13
          Nie można porównywać N.Soli do Z.Góry jak Vadimowi się udało w takim mieście
          to można sobie tylko wyobrazić co by zrobił w Z.Górze z tego miasta powstała
          by perełka a tak macie z bożenką jeden wielki bałagan i ta jej uczciwość też
          gdzieś prysła.
          • Gość: zg Re: Vadim dopnie swego i zrobi coś z niczego IP: *.ztpnet.pl 15.05.05, 16:50
            Dokladnie ZG i NS nie mozna porównywac!!!
            Taksamo nie mozna porownywac Bozenke i Vadima
    • Gość: Krzysiek Re: Vadim dopnie swego i zrobi coś z niczego IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.05.05, 18:09
      Jestem zielonogorzaninem ale troche zazdroszcze tego co sie dzieje w Nowej Soli.
      Oczywiście nie można porównywać Zielonej Gory i Nowej Soli. Jednak Nowa Sol do
      tej pory mi sie kojarzyla tylko ze złodziejami i krasnalami. Teraz wszystcy
      gadają o Nowej Soli i stawiają ją za przykład. Tam coś sie dzieje. Nowosolanie
      sie obudzili i coś próbują zrobić. U nas w Zielonej Górze marazm choć Zielona
      Góra ma potencjał 30 razy większy od nowej Soli. Ja sie ciesze że misto zza
      miedzy się zaczyna rozwijać. To nie chodzi zeby już jutro bylo tam super i
      wszystkie problemy znikneły. Wazne czy ludzie tam dostrzegli iskierke nadziei i
      o to chodzi. Ja się ciesze i trzymam kciuki za Nową Sól.
      • Gość: IIIks Re: Vadim dopnie swego i zrobi coś z niczego IP: *.ztpnet.pl 16.05.05, 18:56
        Ciekawe,bo oba miasta zbroją strefy i oba starają się póki co o inwestorów.To
        gdzie te różnice?
        • Gość: JAZDA Re: Vadim dopnie swego i zrobi coś z niczego IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.05.05, 20:10
          No właśnie niby dlaczego różnice oba miasta leżą przy tej samej trasie, przy tej
          samej linii kolejowej, a NS ma jeszcze port rzeczny...
    • Gość: urwis kibicuję panu Prezydentowi Vadimowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 21:09
      Podoba mi się podejście pana Vadima.
      Zadanie, którego się podjął wydaje się być arcytrudnym.
      Ale sposób jego podejścia do działania
      i determinacja z jaką walczy budzi mój głęboki szacunek.
      Nawet jak są potknięcia.
      Pamiętam jego starcie z radnymi dotyczące odwołania skarbnika miasta.
      Jeżeli dobrze pamiętam, p. Prezydentowi nie podobało się podejście
      p. skarbnik do środków publicznych. Tłumaczyła, że to chodzi tylko o kwotę
      rzędu bodajże ok. 1500 zł, a on twierdził, że nie ważna jest kwota, ważny jest
      szacunek dla grosza publicznego. Tak to przynajmniej odebrałem.
      Ogromnie zaimponował mi tym, marzę o tym, zeby takie podejście było
      czymś dominującym wśród urzędników zielonogórskich.
      Ale mój głos, jest głosem wołającego na puszczy.
      Imponuje mi również to, ze p. Prezydent nie boi się występować tu na forum,
      pamiętam jego wystąpienia również na forum, gdy był jeszcze kandydatem na
      prezydenta.
      Serdecznie Pana pozdrawiam.

urwis
      • Gość: IIIks Re: kibicuję panu Prezydentowi Vadimowi IP: *.ztpnet.pl 17.05.05, 21:32
        Urwis! Et tu mi fili...Nawet ty stałeś się klakierem?:)))
        • Gość: urwis Illks to nie idzie o klakierstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 01:33
          Góż tak uważam i nie nazywałbym tego klakierstwem.Mogę się mylić, natomiast
          klakierem nie byłem i nie zamierzam byc, co najwyżej mogę milczeć, lub nadawać
          anonimowo pod innym nickiem.

Jesteśmy tylko ludźmi, mamy słabości i przywary, pamiętamy o maksymie "nec
          Hercules, contra plures", ale powinniśmy również widziec opór materii, opór
          otoczenia, niszczącą pasywność.
          pzdr
          • Gość: pinka Re: Illks to nie idzie o klakierstwo IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 18.05.05, 09:11
            to nie jest klakierstwo, ja nie znam osobiście pana V. ale jestem jego
            zwolennikiem na odległość. Nawet gdyby w Twojej wypowiedzi mógł ktoś doszukiwać
            się klakierstwa, to już na pewno nie jest do tego uprawniony specjalista od
            kloacznej klaki.
    • Gość: Zenobiusz Re: Vadim dopnie swego i zrobi coś z niczego IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.05.05, 10:55
      Jest tu kilka wpisów zlosliwych nowosolan Z tego co czytalem w Nowej Soli uklad
      w radzie jest na niekorzysć Vadima 10 do 11. Wspólczuje gościowi. Niedosc że
      miasto paskudne i cudotwórca tam nie wiele zrobi to jeszcze zajadłe psy mogą
      odgryśc choćby kawałek nogi. Pieprz to facet i wracaj do zielonki Tu są
      mozliwości i pole do popisu i wykazania sie Pamietam że Vadim byl jednym z
      współzałożycieli stowarzyszenia Moje Miasto w Zielonej Górze które i tak
      osiągnęło sukces dzialając 2 czy 3 miesiące wprowadziło 2 radnych do rady
      miasta. Inna sprawa że Mikulewicz jest wporzo ale Kościelniak to spad który się
      podczepił. Ale fakt pozosteje faktem że Vadim w swoich działaniach jest
      skuteczny. Wracaj chłopie.
      • Gość: zg Re: Vadim dopnie swego i zrobi coś z niczego IP: *.ztpnet.pl 18.05.05, 11:39
        Zgadza sie! Vadim to czlowiek z ZG!!!
        A jak dostal absuratolium w NS przy tak niekozystnym podziale glosow???
        A no tak ze nic zlego na jego temat radni nie moga powiedziec-woleli sie
        wstrzymac od glosu hehehee
        Vadim wracaj i ratuj teraz ZG!!!!!
    • Gość: abc Re: Vadim dopnie swego i zrobi coś z niczego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.05, 15:02
      Zrywajcie sie.Wadim jest z Soli i koniec. Dajcie nam spokoj.Znajdzie sobie
      innego "faworyta" ten jest nasz.
      • Gość: zg Re: Vadim dopnie swego i zrobi coś z niczego IP: *.ztpnet.pl 18.05.05, 17:19
        Spokojnie czlowieku!!
        Vadim jeszcze nie zadecydowal czy bedzie chcal wogole startowac na prezydenta
        ZG!!
        Poza tym to jego decyzja i nikt tu nikogo nie podkrada!!!!
        Vadim wracaj ratuj ZG!!!!
    • Gość: Robotny Re: Vadim dopnie swego i zrobi coś z niczego IP: *.zgora.dialog.net.pl 20.05.05, 09:36
      Dzisiaj przeczytałem w GW o spadku bezrobocia w woj lubuskim. Zgadnijcie gdzie
      najbardziej spadło-----
    • Gość: Iwona Re: Vadim dopnie swego i zrobi coś z niczego IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.05.05, 20:43
      Może jakiś czacik Panie prezydencie? Czy inne publiczne osoby oprócz Vadima
      mają odwagę wypowiadania się na forum pod swoim imieniem i nazwiskiem?
      Pogadajmy Czy bęzie Pan kandydował do Sejmu? Pamiętam jek rynsztokowa prasa się
      rozpisywała na ten temat twierdząc że jeswt pPan karierowiczem i że to Pański
      główny cel. Wg mnie w Warszawce potrzeba ludzi takich jak Pan. Ktos do cholery
      musi walczyć o nasza lubuskie a szczególnie zielonogórskie interesy. Gorzów ma
      swoich ludzi walczących o ich interesy. U nas same polityczne durnie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka