Dodaj do ulubionych

Apel do kibicow zuzla

IP: *.gorzow.mm.pl 30.05.05, 09:11
Chcialbym z kims naprawde normalnym porozmawiac na temat tej dyscypliny
sportu. Szczegolnie problemow naszych klubow. Ich szans na awans czy
utrzymanie w lidze, czy tez o zawodnkach i ich sprzecie. AZI blagam o litosc:
nie wcinajcie sie. Pozdrawiam normalnych i zdrowych kibicow ZG.
Obserwuj wątek
    • Gość: zg Re: Apel do kibicow zuzla IP: *.ztpnet.pl 30.05.05, 12:49
      he he malo odp. Scott1
      Wola odp.rikiemu
      • Gość: waldi Re: Apel do kibicow zuzla IP: *.zgora.dialog.net.pl 30.05.05, 13:41
        Moim zdaniem nasze klopoty nie są spowodowane tylko kontuzja Okonia,Nowaczyka i
        chwilowej absencji Sucheckiego.Dziwię sie dlaczego tak doswiadczony zawodnik
        jak Swist jezdzi ostatnio tak chimerycznie,podobnie jak jego szwagier
        Staszewski w Rybniku byl liderem a w ZG nie spełnia pokładanych w nim
        nadziei,Huszcza-wiadomo,jezdzi bo jezdzi na pewno nie z bezinteresownych
        pobudek:)Zastanawia mnie co sie dzieje z zielonogórska młodzieża,przeciez
        kiedys mielismy swietnych wychowanków,ze wspomne chocby
        Krzystyniaka,Jaworka,Zarzeckiego,Protasa czy Walaska a teraz-posucha!Według
        mnie jest trener,który bardzo dobrze zna swój fach i byłby w stanie wyprowadzic
        zielonogórski żużel z dołka,nazywa sie Jan Grabowski,ma pewną,sprawdzona rękę
        do młodziezowców.Mysle,że pod jego okiem na pewno rozwineliby sie
        Pytel,Marcinkowski,Nowaczyk czy chocby Suchecki(kiedy w końcu zacznie
        jezdzić???),Jarek szymkowiak powinien dac sobie spokój z trenerką
        speedwaya.Pozdrawiam wszystkich fanów falubazu tak jak ja wierzących(ślepo)w
        utrzymanie się ukochanej druzyny w ekstralidze
        • Gość: mario Re: Apel do kibicow zuzla IP: *.zgora.dialog.net.pl 30.05.05, 13:44
          A mnie zastanawia dlaczego nasi zawodnicy maja taki kiepski sprzet-przeciez to
          widac w kazdym meczu,starty jeszcze w miare a na dystansie jeden zawodnik gosci
          potrafi jednym atakiem minąc 2 naszych-o co tu chodzi do cholery?trzeba sie
          chyba przyjrzec klubowym mechanikom,a jesli nie daja rady przygotowac maszyny
          na pierwszoligowym poziomie to zle o nich swadczy i powinni odejsc
          • Gość: dr dr Re: Apel do kibicow zuzla IP: *.zgora.dialog.net.pl 30.05.05, 14:33
            Moim zdaniem jak najszybciej należy odsunąć od startów Sucheckiego i dać szanse
            Pytalowi lub Żengocie. Na Sucheckiego stawia się już połowę sezonu a on
            przywozi wielkie nic więc nie ma też NIC DO STRACENIA stawiając teraz na
            Pytela, który jest o kilka lat młodszy a w najgorszym przypadku przywiezie
            także wielkie nic jak Suchecki.
            Osobiście mam pretensję do ludzi w klubie, którzy robili "zakupy". Czemu przy
            tak dużym sponsorze i ponoć drugim budżecie w kraju nikt nie pomyślał, że
            któryś z chłopaków może się połamać... Moim zdaniem brakuje drugiego Okonia a
            mamy tyle keszu, że trzeba było brać Protasa lub Walaska. Owszem Walasek miał
            zoobowiązania, ale równie dobrze mógł sponsorów z Czestochowy reklamować w
            klubie z ZG - nie stanięto na głowie w jego lub innym przypadku tylko
            pomyślano "jakoś to będzie" a okoń zrobił replay z girą i jak teraz jest każdy
            widzi.

Zupełnie odrębną sprawą jest Huszcza. W przyszłym sezonie trzeba usiąść i
            poważnie porozmawiać o panu H. bo Andrew blokuje miejsce młodemu wychowankowi
            klubu i nie można liczyć, że w nieskończoność bedzie przywoził siedem pkt. Przy
            całym szacunku dla naszej legendy - klub powinien wystawić mu pomnik, nazwać
            stadion jego imieniem, zrobić świetne, międzynarodowe (skład z GP) zawody na
            przypadające w tym roku 30-o lecie startów (dobra okazja do pożegnania), dać
            dożywotnią wypłatę za zasługi i znaleźć pożytek dla innych z jego doświadczenia.

Szymkowiak był dobrym żużlowcem a jakim jest trenerem? Trudno powiedzieć bo z
            pustego to i Salomon nie naleje. Podoba mnie się jego słuchawka w uchu i
            kontakt z parkingiem z płyty. U innych tego nie widziałem a to już sygnał, że
            facet ma łeb na karku i.. słuchawkę w uchu:) Pomysł wzięty z Formuły 1 ale
            przecie o to właśnie chozzi.

Na zakończenie śwagry - mogą być jeśli klub zakupi drugiego polskiego lidera
            wtedy świst i staszewski jak znalazł na drugi rzut bo liderzy z nich narazie
            żadni ale szacun dla nich za waleczność i poświęcenie.

Fajnie gdyby ktoś z klubu odpisywał na forum na pytania kibiców bo czasem
            wydaje mnie się, że walimy jak kura jajem w płot a sam chętnie bym się
            dowiedział co z tymi motorami wolnymi i mechanikami?

Pozdo
            • Gość: AMG Re: Apel do kibicow zuzla IP: *.zgora.dialog.net.pl 30.05.05, 14:53
              Może powrót Okonia coś zmieni, choć zanim się rozbuja na dobre to troche meczy
              ucieknie, ale jak narazie nie widze poprawy, coś mi sie zdaje że brak im jest
              zaangażowania i sportowej chęci poszukania nowyc rozwiązań , zmiany silników itd
              • Gość: Scott1 Re: Apel do kibicow zuzla IP: *.gorzow.mm.pl 30.05.05, 18:57
                Moze zarzad klubu zle zrobil sciagajac Kesslera. On jezdzi w II lidze
                angielskiej i tam tez nie jest orlem. Myslalem , ze dogadacie sie z Kowalikiem.
                To jedyny zuzlowiec wolny na rynku. Oczywiscie mysle o tych ,ktorzy maja
                papiery na jazde w extra. Teraz tylko czekac na Okonia. Prosze tylko nie
                zakladac , ze zacznie natychmiast zdobywac po 10 pkt. Zarzad klubu musi w tej
                chwili opracowac plan utrzymania w lidze. Nie widze mozliwosci przeskoczenia
                innych klubow w tabeli. Do ogrania jest tylko Lotos. Im trzeba przekazac
                latarnie i walczyc w barazach. Zapomniec w tym sezonie o potedze i skupic sily
                i srodki dla utrzymania sie.
                • Gość: poi Re: Apel do kibicow zuzla IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.05, 19:45
                  Zanim Okoń "wjedzie" w sezon może minąć trochę czasu, ale tegoroczny, troche
                  mało logiczny, regulamin sprawia że drużyna w pozornie beznadziejnej sytuacji
                  może jeszcze podnieść się z kolan. Przy założeniu oczywiście że Okoń "zatrybi"
                  (o co jestem raczej spokojny) no i 2xszwagier oraz obco będą przyzwoicie
                  punktowali. Jest jeszcze trochę czasu. Będzie dobrze - bo musi być.
                  P.S. Pożytek z Kesslera jest na razie taki że przynajmniej "Niezatapialny" coś
                  tam we Wrocku zrobił.
            • micruz Re: Apel do kibicow zuzla 30.05.05, 22:15
              Gość portalu: dr dr napisał(a):

> Zupełnie odrębną sprawą jest Huszcza. W przyszłym sezonie trzeba usiąść i
              > poważnie porozmawiać o panu H. bo Andrew blokuje miejsce młodemu wychowankowi
              > klubu i nie można liczyć, że w nieskończoność bedzie przywoził siedem pkt. Przy
              >
              > całym szacunku dla naszej legendy - klub powinien wystawić mu pomnik, nazwać
              > stadion jego imieniem, zrobić świetne, międzynarodowe (skład z GP) zawody na
              > przypadające w tym roku 30-o lecie startów (dobra okazja do pożegnania), dać
              > dożywotnią wypłatę za zasługi i znaleźć pożytek dla innych z jego doświadczenia

Zgadzam się jak najbrdziej. Andrzej Huszcza jest dla mnie (a jestem z Gorzowa)
              synonimem Zielonogórskiego klubu - to nazwisko zawsze kojarzyło mi się z
              Zieloną. Odkąd pamiętam .... a to już trochę czasu, pan Andrzej był zawsze i
              bardzo wiele wywalczył dla klubu, dlatego należą mu się wszelkie honory, tak jak
              należały się u nas Jancarzowi. Czas jednak biegnie nieubłaganie...Huszcza jeździ
              i tak rewelacyjnie już tyle czasu, ale myślę że czas się usunąć w cień aby
              ludzie pamiętali wielkiego Huszczę a nie zawodnika, który się kończy...bo to,
              mimo mojego wielkiego szacunku, musi kiedyś nastąpić. Czas także zrobić miejsce
              dla innych, młodszych, zdolnych - niech wygrywają, czego Zielonogórskiemu
              klubowi życzę. I oby nasze drużyny spotykały się na torach...i niech wygrywa
              lepszy.

Pozdrawiam z Gorzowa.
              micruz.
              • Gość: Miechu Re: Apel do kibicow zuzla IP: *.zgora.dialog.net.pl 31.05.05, 13:37
                chciałbym tylko wyrazić szacunek dla kibiców z Gorzowa za wpisy w tym wątku i
                dla pomysłodawcy wątku - można normalnie rozmawiać i to napawa optymizmem. Przy
                okazji pozdro dla przyjaciół z Gorzowa z klubu Amsterdam i ogólnie dla naszych
                współziomków z Południa. Szacuneczek!
                • Gość: Scott1 Re: Apel do kibicow zuzla IP: *.gorzow.mm.pl 31.05.05, 15:04
                  Miechu , o kim myslales pozdrawiajac tych z poludnia? Jesli miales nas na
                  mysli , to my jestesmy bardziej na polnoc. Zartobliwie pozdrawiam.
                  • Gość: zg Re: Apel do kibicow zuzla IP: *.ztpnet.pl 31.05.05, 15:19
                    Moze pozdrawial Legnice????
                    Wiem.... Nową Sól!!!!:) hehe PZDR
                    • Gość: zielonogórski buc Re: Apel do kibicow zuzla IP: *.gorzow.mm.pl 31.05.05, 15:23
                      Ale coś zaśmierdziało,zg pojawił sie na forum.
                      • Gość: Qrnaolek Dzięki,aż miło poczytać ! IP: *.ztpnet.pl 31.05.05, 15:38
                        Ja chciałbym do waszych wywodów z którymi się całkowicie zgadzam dodać coś co
                        zobaczyłem na pierwszym treningu Okonia.Otóż facet po takiej kontuzji/brawo
                        Rajkowski/usiadł na motor i wygrywał ze wszystkimi naszymi, niby objeżdżonymi.
                        O czym to świadczy??O sprzęcie,o formie,o ambicji, o podejściu do zawodu.Nie
                        wiem.Przyczyn jest wiele.Nawet obiektywnych.Ale problem najważniejszy jak z
                        tego wyjść.Chwała regulaminowi że daje jeszcze szansę bo inaczej to ...Ale mam
                        wątpliwości czy trener-menadżer Szymek poradzi sobie.Zawodnicy potrzebują
                        motywacji,finansową mają?!Czy pojawienie się w składzie Okonia ???Pedersen na
                        mechaników nie powinien narzekać a kilka razy zawiódł.Coś jest nie tak ale
                        co?????Na szczęście mnie nie PŁACA ale ja płacę i wymagam.Jak zawodowstwo to
                        zawodowstwo a nie dzia.../nie dokończę bo chcę pogodnym akcentem zakończć mój
                        skromny udział w tej jakże fajnej dyskusji.Chwała dla Scotta i innych.
                        • Gość: Scott1 Re: Dzięki,aż miło poczytać ! IP: *.gorzow.mm.pl 31.05.05, 15:49
                          Popatrz Qrnaolek ilu mamy fajnych , rzeczowo rozmawiajacych kolegow. Az milo
                          patrzec jak wpisuja swoje uwagi Ci, ktorzy dawno tutaj nie witali. Juz dawno
                          nie czytalem tulu cennych uwag na temat tej dyscypliny. Dobrze byloby gdyby
                          czasami tutaj na forum wypowiadali sie przedstawiciele klubow. Pozdrawiam
                          derbowato.
                          • Gość: 1 Re: Dzięki,aż miło poczytać ! IP: *.ztpnet.pl 31.05.05, 15:51
                            nie chwal dnia przed zachodem
                            pzdr
                            • Gość: rozkurcz Re: Dzięki,aż miło poczytać ! IP: *.gorzow.mm.pl 31.05.05, 18:42
                              troche bez sensu ten temat, przecież przyczyny obecnego położenia lubuskich drużyn były już pisane miliony razy wszędzie i tylko się powtarzają. Fajnie, że nie ma wyzwisk, ale jak na siłę chce się założyć temat tylko po to, żeby była kulturalna dyskusja, to wartałoby pogadać o czymś, czego ogólnie nie wiadomo a nie o czymś, co już wszyscy wiedzą...

pozdrawiam
                              • Gość: Scott1 Re: Dzięki,aż miło poczytać ! IP: *.gorzow.mm.pl 31.05.05, 19:11
                                Zuzel jest dyscyplina dynamiczna , zarowno na torze jak i jego zapleczu. Nie
                                zgodzam sie z teza , ze wszystko wiadomo. Jesli wszystko Wiesz to ustaw tabele
                                extra i I ligi. A jezeli Wiesz wiecej to proponuje totalizator i zycze
                                powodzenia. Jesli Ciebie nudza takie dyskusje to przeciez nie ma obowiazku w
                                ich uczestniczeniu. Pozdrawiam i wierze , ze jednak kilka informacji Ciebie
                                zaciekawi.
                                • Gość: Qrnaolek Skoro wszystko wiadomo to PROSZĘ cię powiedz: IP: *.ztpnet.pl 31.05.05, 20:49
                                  Co może być przyczyną takiej sytuacji,że zawodnik po ciężkiej kontuzji/wiadomo
                                  Okoń/,nie jeżdżący od początku ligi wsiada na motor i bije wszystkich obecnych
                                  zawodników ZKZ zdecydowanie.Jest wiele możliwości/tutaj padały na forum/.Ale
                                  która stanowi o takim stanie drużyny a nie innym.Poza tym dyskusja świadczy o
                                  tym,że komuś zależy na zespole.Faktem jest że w takiej dyskusji winien też
                                  uczestniczyć przedstawiciel klubu/rzecznik prasowy na bank/.A czy ktoś się
                                  zainteresował?Dobrze że bilety potaniały.Ale wolałbym kilka piw mniej żeby
                                  zespół nie musiał ciorać się po pierwszoligowych torach.
            • Gość: gość Re: Apel do kibicow zuzla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 21:04
              kolejny raz pojawia się problem mechaników. Kibolu kochany zrozum w końcu, że
              żużel to sport zawodowy (profesjonalny). Zawodnik bierze kasę za punkt, to
              niech też bedzie odpowiedzialny za sprzęt. Pseudo profi A.H ile razy płakał na
              sprzęt, mając nie małą kasę?? Nie można robić żużla na nutę: honor, mała
              ojczyzna, miłość - tylko wymagać od żużlowców. Walasek, Protasiewicz do
              Zielonej?? A kto ich wygwizduje, nie doceniając ich zawodowstwa!!!!
    • Gość: RIKI [...] IP: *.gorzow.mm.pl 31.05.05, 21:34
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: Scott1 Re: koniec żużla w zielonej górze. buhahahahhahah IP: *.gorzow.mm.pl 31.05.05, 22:22
        Riki masz tyle watkow do popisu. Zostaw ten jeden dla innych. Wiem na co Cie
        stac. To osobista prosba. Choc tutaj nie prowokuj.
        • Gość: Qrnaolek Jedyny sposób skuteczny:zbyć milczeniem AZI !!! IP: *.ztpnet.pl 31.05.05, 22:52
    • Gość: RIKI [...] IP: *.gorzow.mm.pl 31.05.05, 22:55
      • Gość: buc zielonogórski [...] IP: *.gorzow.mm.pl 31.05.05, 23:03
        • Gość: Stefan Re: Apel do kibicow zuzla IP: *.gorzow.mm.pl 01.06.05, 00:46
          Ojjj prosty z Ciebie człowieczek, prosty. Nic innego nie potrafisz biedaku tylko
          bezmyślnie kibicować cymbałowi Rikiemu i obrażać innych. Mówią że głupich nie
          sieją, ale ty (umyślnie pisane małą literą) i riki (to samo) jesteście ewidentym
          wyjątkiem.
      • Gość: Scott1 Re: Apel do kibicow zuzla IP: *.gorzow.mm.pl 31.05.05, 23:10
        Jesli to ma znaczyc" slowo magistra" to znaczy , ze osignelismy tyle samo. Ale
        ja nie nigdy nie popre Twojej retoryki.
        • Gość: Scott1 Re: Apel do kibicow zuzla IP: *.gorzow.mm.pl 31.05.05, 23:12
          Dot. Rikiego
    • Gość: Kamil Re: Apel do kibicow zuzla IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.06.05, 09:23
      Nie zbyt często śledzę wszystkie newsy dot. kluby ale obiło mi się o uszy, że
      Ojcu Okonia zaproponowano pomoc w przygotowywaniu sprzętu... Czy wiecie coś na
      ten temat? Czy może Senior Okoniewski odmówił? A może to tylko plotka....
      Myślałem, że to będzie jakieś rozwiązanie....
    • Gość: RIKI Re: Apel do kibicow zuzla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 16:01
      Scott1 sięgnij proszę do źródła, bo ośmieszasz się już nie tylko swoim
      służalczym wobec zielonej góry stylem wypowiedzi, ale też brakiem znajomości
      łacińskich sentencji (nie chodzi o to, ze masz je znac, ale jeśli nie wiesz co
      oznaczają, to nie zgaduj). Styl moich wypowiedzi ma być zrozumiały dla
      zielonogórskiego chłopstwa, więc będę pisał dalej w ten sposób, czy ci się to
      podoba, czy nie i nie powstrzyma mnie nawet nawiedzony admin tego forum, który
      postępuje niezgodnie z regulaminem, ale i nim się zajmę.
      • Gość: zg Re: Apel do kibicow zuzla IP: *.ztpnet.pl 01.06.05, 16:06
        riki jaki ty wyszczekany sie zrobiles!!!!
        Jestes coraz to bardziej zlym psem!! Wiem ze chorujesz na wscieklizne gorzowska
        no ale uwazaj bo jak sie nie da cie opanowac to bedzie trzeba uspic:)
        Operujesz takim jezykiem bo sam jestes wiesniakiem tz.mieszkasz gdzies w
        centrum Gorzowa.
        Ps. nie chialem cie urazic Scott1:) PZDR
      • Gość: RIKI Z CHLEWA!!!! [...] IP: *.ztpnet.pl 01.06.05, 16:12
        • Gość: nicki [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 22:01
          • Gość: zg Re: Apel do kibicow zuzla IP: *.ztpnet.pl 01.06.05, 22:03
            ej ej...spoko!!!
            Tu mialo byc normalnie i na poziomie.
            • Gość: nicki Re: Apel do kibicow zuzla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 22:09
              oj sorki poniosło mnie
            • Gość: buc zielonogórski [...] IP: *.gorzow.mm.pl 01.06.05, 22:10
              • Gość: nicki [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 22:19
                • Gość: zg [...] IP: *.gorzow.mm.pl 01.06.05, 22:23
                  • Gość: zg [...] IP: *.ztpnet.pl 01.06.05, 22:25
                    • Gość: nicki [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 22:30
                      • Gość: Qrnaolek Admin!Hyclu internetowy!Na co czekasz?Przybywaj! IP: *.ztpnet.pl 01.06.05, 22:42
                        Przecież nie można się przebić przez ujadanie tej sfory .Jak nie riki to buce
                        jakieś.Zakompleksione,zalęknione,wulgaryzmami zakrywają swoje stresy.Jak tak
                        wyglądają frustraci żużlowi to jak ten sport ma się rozwijać???Zadnej
                        inteligentnej gierki,zagrywki,akcji po zewnetrznej itd.TYLKO.Gaz do dechy i w
                        lewo, w lewo, w lewo.I wychodzi z tego u tych prymitywów LEWIZNA.Chciałem coś
                        napisać ale mnie cofnęło.Szkoda czasu .Idę spać.Poczekam aż znów będzie ciepło
                        i odejdziecie od kompa aby pić tanie piwo i lasować resztki szarych komórek.
                    • Gość: nicki [...] IP: *.gorzow.mm.pl 01.06.05, 22:32
                      • Gość: zg [...] IP: *.ztpnet.pl 01.06.05, 22:34
                      • Gość: nicki [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 22:34
      • Gość: jaro [...] IP: *.zgora.dialog.net.pl 02.06.05, 12:16
        • Gość: Scott1 Re: Apel do kibicow zuzla IP: *.gorzow.mm.pl 02.06.05, 20:37
          Zaczela sie jazda. Czy to juz tak musi byc, ze nie moge porozmawiac z kim
          chce. Mnie nie interesuje skad jest kto , tylko co ma do powiedzenia. Przeciez
          jest Was tylu inteligentnych ludzi i trzeba sie przebijac przez ten
          zielonogorkso-gorzowski magiel. Taki Riki, ekspert od laciny probuje decydowac
          z kim mam rozmawiac a z kim nie. Daruj sobie gosciu. W ZG i G poczytaj sobie
          co o Tobie mysla i zapamietaj sobie raz na zawsze , ze nie jestes
          reprezentantem naszego miasta. Aby nie wygladalo to tak , ze tylko w G sa tacy
          jak Riki, to chce powiedziec , ze w ZG jest zle rowniez. Tacy jak Kobyla czy
          Niki nigdy nie przyczynia sie do normalnosci. Jeszcze nie przeczytalem jednej
          wlasnej sentecji tych gosci. Jeszcze raz prosze, chcemy porozmawiac a do
          szczekania otwieram nowy watek. Tam bedzie miejsce dla dziczy.

• Gość: zbysia Re: Apel do kibicow zuzla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 12:45
      wegług mnie jest jeszcze szansa na polepszenie sytuacji zielonogórskiego żużla,
      wszystko zależy od klubowych działaczy, a przede wszystkim od postawy
      zawodników. Wczorajszy mecz, choć przegrany lecz nie wielką ilością punktów
      jest dowodem na to, że można powalczyć !
      • Gość: filemon Re: Apel do kibicow zuzla IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 06.06.05, 15:30
        ten mecz trudno było przegrać, ale udało się
        • Gość: ANKONTA Re: Apel do kibicow zuzla IP: *.zgora.dialog.net.pl 06.06.05, 18:52
          Ja myślę że zbyt długo warunki w klubie dyktuje Huszcza ma zasługi
          niezaprzeczalne ale w ostatnim czasie więcej robi złego niż dobrego.To że na
          posiedzeniach rady miasta nic nie robi to można przeżyć ale że chce na
          zasługach dojechać do emerytury,nie inwestując w maszyny to już niedobrze,ale
          najgorzej że przykład z niego biorą młodzi to już
          tragedia. Teraz najważniejsze-klub który kiedyś zasilał
          swoimi wychowankami i ligi i reprezentacje kraju , teraz korzysta z wychowanków
          klubu z którym "darł koty".Jakie są tego efekty każdy fan żużla widzi na
          pierwszy rzut oka.Niestety prawdopodobnie będzie to ostatni na dłuższy czas
          sezon "Myszki Miki" w ekstraklasie... a głównym autorem tego "SUKCESU" są
          Smoleń, Dowhan i Huszcza,który zamiast jeździć wniższych ligach próbuje
          udowodnić teściowi że będzie jeździł dłużej od niego i to w wyższej klasie
          rozgrywek, a przecież nam kibicom nie o to chyba chodzi...
          • Gość: Scott1 Re: Apel do kibicow zuzla IP: *.gorzow.mm.pl 06.06.05, 19:47
            Mysle , ze jestes troche niesprawiedliwy. Huszcza jezdzi bo nie ma wyraznie
            lepszego na jego miejsce. Juniorzy wreszcie zdobyli kilka punktow i moze to
            jest jakis dobry znak. Pomijajac postawe polskich zawodnikow z ZG to najwieksze
            pretensje powinniscie miec za ten mecz do Pedersena. Nigdy go nie lubilem a
            widze , ze on nie lubi ZG. W ostatnim biegu nie chcial jechac bo bolal go
            paluszek. Pogoncie tego faceta. W ostatnim czasie wszedzie zdobywa komplety a w
            ZG wystarczy taki as jak Sawina /pomijam Protasa/ aby objechac cwaniaczka.
            Szkoda tych punktow. Do Okonia nie mozecie miec pretensji. Chcial pomoc ale tor
            byl tragiczny i nie dla faceta po rekonwalescencji. On sie jednak jeszcze
            rozkreci. Gdyby Pedersen mial jego charakter.....
    • hiro normalny mecz 06.06.05, 19:38
      no no jestem pod wrażeniem!-pojechaliście NAPRAWDĘ!
      i tak dupa i tak dupa -ale w tym meczu pojechaliście na elige!-brawo!
      • Gość: kibic zzg Re: normalny mecz IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 06.06.05, 19:47
        jedyna prawda w Twej wypowiedzi, to dupa
        • hiro dupa to do takich paprochów jak ty-niedojdo 06.06.05, 19:59
          Gość portalu: kibic zzg napisał(a):

> jedyna prawda w Twej wypowiedzi, to dupa
          po was synki -po was!!!!!!!!!!!-to juz jest koniec!-nie będzie już
          nic!!!!!!!!!!!!bierki - szachy ale nie żużel!-jesteście zeszmaceni do
          zera!!!!!!!!!!!!!-brawo p.świst!!!!!!!!!!!!!!!!!!<witamy w clubie>
          • Gość: Scott1 Re: dupa to do takich paprochów jak ty-niedojdo IP: *.gorzow.mm.pl 06.06.05, 21:27
            To zero sie wypowiedzialo. Dla mnie szok.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka