Gość: wyborca IP: *.lubin.dialog.net.pl 03.06.05, 15:55 Te badania były zbędne, gołym okiem widać, że politycy reprezentują poziom zerowy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mellow Re: Takie są nasze elity IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.05, 08:23 Wycieczki na Kubę nie przysparzają popularności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 22 Re: Takie są nasze elity IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.05, 08:59 Najbliższa koszula ciału. Wystarczy od czasu do czasu "zabłądzić" w kablówce na relacje z sesji i jest się wyleczonym od chęci interesowania się publicznym działaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pedro Carramba Re: Takie są nasze elity IP: *.zgora.dialog.net.pl 04.06.05, 10:08 A najgorsze sa w polityce PISuary bo szczaja na wszystkich pozostalych polityków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja23 Re: Takie są nasze elity IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 10:10 o B.Wontorze nikt nie pamięta ??? och jak mi przykro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi Re: Takie są nasze elity IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 10:11 B.Wontor rozpierniczył ZSMP !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ring Re: Takie są nasze elity IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 04.06.05, 14:12 to dobrze czy źle ? Ludzie nie znają nazwisk bo głosują na listy, dlatego tak ważne są miejsca na tych listach !!! i dlatego tak trudno wprowadzić wybory na zasadzie jednomandatowej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Re: Takie są nasze elity IP: *.zgora.dialog.net.pl 04.06.05, 14:32 Dla mnie się liczy co Wontor załatwił. A załatwił chociażby dodatkowe pieniądze na salę sportową na Hynowie. Takie rzeczy są namacalne i takie powinniśmy doceniać. Kuba może była i niewypałem ale przedewszystkim dlatego, że to była raczej wycieczka kolesiów, a nie rzeczowa delegacja. Niestety inni posłowie w ZG nic dla niej nie zrobili, a część nawet ie potrafiła się postarać by WSA, czy TVP3 była w ZG. Dla mnie takie akcje się liczą, i Gorzów pod tym względem ma wspaniałych parlamentarzystów, my niestety nieefektywnych bajkarzy. Ps. Jedynie Zych jeszcze walczy o spółkę GAZowniczą w ZG, tylko czy będzie skuteczny? A może panowie z północy by pomogli?, niestety obawiam się, że i przez nich przemawia zawiść i lepiej by Warszawka miała taką spółkę niż Zielona... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Większy Brat Re: Takie są nasze elity IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.05, 23:51 Jaki elektorat takie "elyty". Spójrzcie w lustro - jasne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: albi Podatek liniowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 16:27 Zapraszam na debatę oksfordzką:"Podatek liniowy szansą dla polskiej gospodarki".Kampus B, al. Wojska Polskiego 69, Aula C. - 6 czerwca (poniedziałek) godz.16.00. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyga Re: Takie są nasze elity IP: 213.172.177.* 06.06.05, 07:44 a co z Owocem? Przyznam, ze jest zauwazalny,ostatnio robil koncert z okazji dnia dziecka z udzialem majki Jezowskiej. Moja corka byla zachwycona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o jejku jejku Re: Takie są nasze elity IP: 213.199.251.* 06.06.05, 08:03 Osłabiasz mnie - w takim razie podczas wyborow zdaj sie na córkę(ale jaja zaraz padnę) Odpowiedz Link Zgłoś