Dodaj do ulubionych

Takie są nasze elity

IP: *.lubin.dialog.net.pl 03.06.05, 15:55
Te badania były zbędne, gołym okiem widać, że politycy reprezentują poziom
zerowy.
Obserwuj wątek
    • Gość: mellow Re: Takie są nasze elity IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.05, 08:23
      Wycieczki na Kubę nie przysparzają popularności.
    • Gość: 22 Re: Takie są nasze elity IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.05, 08:59
      Najbliższa koszula ciału. Wystarczy od czasu do czasu "zabłądzić" w kablówce na
      relacje z sesji i jest się wyleczonym od chęci interesowania się publicznym
      działaniem.
    • Gość: Pedro Carramba Re: Takie są nasze elity IP: *.zgora.dialog.net.pl 04.06.05, 10:08
      A najgorsze sa w polityce PISuary bo szczaja na wszystkich pozostalych
      polityków.
    • Gość: ja23 Re: Takie są nasze elity IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 10:10
      o B.Wontorze nikt nie pamięta ??? och jak mi przykro
      • Gość: zibi Re: Takie są nasze elity IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 10:11
        B.Wontor rozpierniczył ZSMP !!!
        • Gość: ring Re: Takie są nasze elity IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 04.06.05, 14:12
          to dobrze czy źle ?
          Ludzie nie znają nazwisk bo głosują na listy, dlatego tak ważne są miejsca na
          tych listach !!! i dlatego tak trudno wprowadzić wybory na zasadzie
          jednomandatowej
        • Gość: Jurek Re: Takie są nasze elity IP: *.zgora.dialog.net.pl 04.06.05, 14:32
          Dla mnie się liczy co Wontor załatwił. A załatwił chociażby dodatkowe pieniądze
          na salę sportową na Hynowie. Takie rzeczy są namacalne i takie powinniśmy
          doceniać. Kuba może była i niewypałem ale przedewszystkim dlatego, że to była
          raczej wycieczka kolesiów, a nie rzeczowa delegacja.
          Niestety inni posłowie w ZG nic dla niej nie zrobili, a część nawet ie
          potrafiła się postarać by WSA, czy TVP3 była w ZG. Dla mnie takie akcje się
          liczą, i Gorzów pod tym względem ma wspaniałych parlamentarzystów, my niestety
          nieefektywnych bajkarzy.
          Ps. Jedynie Zych jeszcze walczy o spółkę GAZowniczą w ZG, tylko czy będzie
          skuteczny? A może panowie z północy by pomogli?, niestety obawiam się, że i
          przez nich przemawia zawiść i lepiej by Warszawka miała taką spółkę niż
          Zielona...
          • Gość: Większy Brat Re: Takie są nasze elity IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.05, 23:51
            Jaki elektorat takie "elyty". Spójrzcie w lustro - jasne?
    • Gość: albi Podatek liniowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 16:27
      Zapraszam na debatę oksfordzką:"Podatek liniowy szansą dla polskiej
      gospodarki".Kampus B, al. Wojska Polskiego 69, Aula C. - 6 czerwca
      (poniedziałek) godz.16.00.
    • Gość: zyga Re: Takie są nasze elity IP: 213.172.177.* 06.06.05, 07:44
      a co z Owocem? Przyznam, ze jest zauwazalny,ostatnio robil koncert z okazji
      dnia dziecka z udzialem majki Jezowskiej. Moja corka byla zachwycona.
      • Gość: o jejku jejku Re: Takie są nasze elity IP: 213.199.251.* 06.06.05, 08:03
        Osłabiasz mnie - w takim razie podczas wyborow zdaj sie na córkę(ale jaja
        zaraz padnę)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka