krzysiek_u 21.11.05, 13:14 Witam ziomków :) Wybieram się do Z.G. nie mam niestety mapy , GPS-u się jeszcze nie dorobiłem. Podajcie jakieś namiary na e-mape zielonej góry, interesuje mnie okolica anieli krzywoń Z góry dzięki. Ziomek z Gorzowa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzysiek_u Re: e-mapa zielonej góry ? 21.11.05, 13:18 ta pod operą coś nie chce się załadować arc.um.zielona-gora.pl/zg/start.jsp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Re: e-mapa zielonej góry ? IP: *.zgora.dialog.net.pl 21.11.05, 14:48 www.zgora.pl/mapa/index.html skocz.pl/amli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZIELONKA Re: e-mapa zielonej góry ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.05, 13:32 "Zielonej Góry" pisze sie duża literą:P pozdro ;) Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiek_u Re: e-mapa zielonej góry ? 21.11.05, 13:44 Czepiasz się :) Akurat palec z shifta mnie się omsknął:) Oczywiście chodzi o Zieloną Górę:) Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: e-mapa zielonej góry ? 21.11.05, 14:38 z tego co wiem to na www.zielona-gora.pl (ale to moze wlasnie ta co nie chodzi) jeszcze na www.pf.pl (zawsze wchodzilam przez google, stad dalszej czesci linka nie pamietam) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZIELONKA Re: e-mapa zielonej góry ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.05, 14:40 tak czepiam sie:) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naskret Re: e-mapa zielonej góry ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.05, 15:08 www.pilot.pl Odpowiedz Link Zgłoś