Dodaj do ulubionych

RED. MINCER WYMYŚLIŁ RONOWICZ

IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.02, 10:36
Wiele się mówi o tym kto tak na prawdę stoi za kandydatami na prezydenta.
Otóż jaskółki doniosły, że samą kandydatkę Ronowicz wymyślił eks- wice
prezydent red. E. Mincer. Nawet jej teksty, program i cała kampania to jego
sprawka. A wszystko to pod skrzydłami Radia Zachód. Kto wie może z poparcia
red. Krupy? Może chcą sobie wydeptać ścieżki do męża p. Ronowicz po nowe
Auto?? Bacznie się przyglądajmy jakimi samochodami będzie jeździć nowa p.
Prezydent. Może tak się zdarzyć, że będą one z salonu jej męża???
A co do osób wspomagających kampanię to zapewne znacie red. GROMADZKIEGO???
Zastanówmy się czemu Robercik też włączył się w kampanię p. Ronowicz??? Może
dlatego, że jest członkiem rady nadzorczej tego samego radia co p. Mincer???
Poczytajcie artykuły p. Gromadzkiego, p. Bogiel i już wiadomo dlaczego Gazeta
Lubuska nie lubi Listowskiego! LUBUSKA ZA RONOWICZ, RADIO ZACHÓD TEŻ.... oj
dziennikarze...
Obserwuj wątek
    • Gość: inny_wyborca Re: RED. MINCER WYMYŚLIŁ RONOWICZ IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 02.11.02, 11:08
      Od kiedy lubuska i Gromadzki nie lubia Listowkiego? Fajne by to bylo, ale
      niestety to niemozliwe. Chyba gazet nie czytasz. Akurat Gromadzki to ostatni
      redaktor ktory moglby sie czerwonym narazic. Wiec pokaz w ktorym miejscu
      prowadzi on kampanie p. Ronowicz. Zapewne masz zdjecia z deptaka jak Gromadzki
      rozdaje ulotki z jej podobizna... jesli takowych zdjec nie masz to nie bredz
      wiecej.
      A te jaskolki co Ci donosza to jakies takie zdechle chyba, bo gadanie ze ktos
      robi Ronowiczowej kampanie bo chce dostac samochod od jej meza jest po prostu
      komiczne. Kolejna telenowela wymyslona przez ludzi Listka. A jesli chodzi o
      samochod przyszlej pani prezydent to prawde mowiac lepiej zeby jezdzila Skoda
      niz Lancia - nie trzeba byc prezydentem burzujem.

• Gość: Zoja Re: RED. MINCER WYMYŚLIŁ RONOWICZ IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 02.11.02, 16:01
        Może wyśledzimy tego "człowieka listka"co tu te bzdury wypisuje
        i na Sybir go!

• Gość: Rysiaczek Re: RED. MINCER WYMYŚLIŁ RONOWICZ IP: *.zgora.dialog.net.pl 15.12.02, 16:38
        Gość portalu: inny_wyborca napisał(a):

> Od kiedy lubuska i Gromadzki nie lubia Listowkiego? Fajne by to bylo, ale
        > niestety to niemozliwe. Chyba gazet nie czytasz. Akurat Gromadzki to ostatni
        > redaktor ktory moglby sie czerwonym narazic. Wiec pokaz w ktorym miejscu
        > prowadzi on kampanie p. Ronowicz. Zapewne masz zdjecia z deptaka jak
        Gromadzki
        Gromadzki to sługus Brachmańskiego. Co za tym idzie, na lewicy jednych lubi
        innych nie.

• Gość: sagan Re: RED. MINCER WYMYŚLIŁ RONOWICZ IP: *.dialog.net.pl / *.zgora.dialog.net.pl 02.11.02, 16:36
      poszły konie po betonie;
      może uda się zdeptać Ronowicz ? w każdym razie jakieś błotko zawsze może się
      przyczepić;
    • Gość: sagan Re: RED. MINCER WYMYŚLIŁ RONOWICZ IP: *.dialog.net.pl / *.zgora.dialog.net.pl 02.11.02, 16:37
      poszły konie po betonie;
      przyczepić;
    • Gość: sagan Re: RED. MINCER WYMYŚLIŁ RONOWICZ IP: *.dialog.net.pl / *.zgora.dialog.net.pl 02.11.02, 16:39
      poszły konie po betonie;
      przyczepić;
      • Gość: Ignacy Re: RED. MINCER WYMYŚLIŁ RONOWICZ IP: *.dzonkow.sdi.tpnet.pl 02.11.02, 17:36
        Do wyborcy;-)"kłamstwo powtórzone sto razy staje się prawdą" powiedział zdaje
        się twój idol ;)))hehe
    • niedoscigniona Re: RED. MINCER WYMYŚLIŁ RONOWICZ 03.11.02, 15:26
      buhahaahhahahhha....wyborco, no na nic innego mnie juz nie stac widzac twoje
      wypociny:P czytając kolejne twoje watki lub posty coraz bardziej utwierdzam sie
      w przekonaniu, ze mamy do czynienia z osobowoscia ukształtowana przez świat
      mydlanych oper (i to tych w nagorszym wydaniu), w którym zblazowane panie z
      francuskimi pieskami na ramieniu, z racji "nicnieróbstwa" pochłoniete sa do
      reszty plotkami i to jest całe ich zycie......szkoda mi cie "wyborco" bo
      wichrzysz, gdzie popadnie....a prawda jest taka, ze nie masz nic do powiedzenia
      poza plotkowaniem. Weż sie za szydełkowanie, więcej pozytku przyniesie:P
      • Gość: Malutka Re: RED. MINCER WYMYŚLIŁ RONOWICZ IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.11.02, 10:55
        Jeśli to prawda, to Edwardowi Mincerowi należy postawić pomnik.
        • Gość: Sceptyk Re: RED. MINCER WYMYŚLIŁ RONOWICZ IP: *.luzyckie.sdi.tpnet.pl 14.11.02, 00:30
          Poczekajmy z tym pomnikiem przynajmniej do końca kadencji Pani Ronowicz. Wtedy
          będziemy oceniać, czy pomnik Panu Mincerowi się należy. Ale jakoś nie mogę
          uwierzyć, że jest jeszcze ktoś wśród kandydatów, kto dająć się wybrać do rady,
          czy na stanowisko prezydenta - myśli o nas maluczkich. Władza i pieniądze, to
          jest prawdziwa przyczyna startu w wyborach. Dotyczy to oczywiście także
          prawicy. Nawiasem mówiąć Listowski nie był moim kandydatem. Ronowicz zresztą
          też nie.
        • Gość: Condemnation Re: RED. MINCER WYMYŚLIŁ RONOWICZ IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 15.12.02, 14:07
          Albo lepiej spalić na stosie!!!
          • Gość: Mis palenie IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 15.12.02, 14:14
            To się spal, tylko wcześniej zawiadom telewizje, żebu cie sfilmowali.
          • Gość: dupex Re: RED. MINCER WYMYŚLIŁ RONOWICZ IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 17.12.02, 11:07
          • Gość: dupex Re: RED. MINCER WYMYŚLIŁ RONOWICZ IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 17.12.02, 11:13
            BLA BLA BLA...
            Ścierają się na forum dwa oboziki a ja jestem z trzeciego i z tego co wiem to
            pan redaktor Mincer już składał podanie o bezpłatny urlop na cztery lata... No
            cóż pospieszył się pan redaktorzyna:)
            A mój obozik mówi mi, że i tak skończy się to wszystko zarządem komisarycznym a
            wtedy do boju uderzy... Ruszczu:)))
            • tezgucio Re: RED. MINCER WYMYŚLIŁ RONOWICZ 17.12.02, 13:10
              Bardzo trafny nick.
            • Gość: Radiowiec Mincer feeeeeeee... IP: *.arx.pl / 192.168.0.* 17.12.02, 13:52
              Gość portalu: dupex napisał(a):

> BLA BLA BLA...
              > Ścierają się na forum dwa oboziki a ja jestem z trzeciego i z tego co wiem to
              > pan redaktor Mincer już składał podanie o bezpłatny urlop na cztery lata...
              No
              > cóż pospieszył się pan redaktorzyna:)
              > A mój obozik mówi mi, że i tak skończy się to wszystko zarządem komisarycznym
              a
              >
              > wtedy do boju uderzy... Ruszczu:)))

Mincer to PALANT! To do niego bardzo podobne...
              • Gość: Ala Re: Mincer jest OK IP: *.zgora.dialog.net.pl 21.12.02, 18:30
                Nie taki głupi skoro Pani Ronowicz wygrała.
                • Gość: Anastazja Re: Mincer jest OK IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.12.02, 21:17
                  Gość portalu: Ala napisał(a):

> Nie taki głupi skoro Pani Ronowicz wygrała.

Ale Czesia w Milionerach to wpuścił w "maliny" na 100%
                  • Gość: Sceptyk Re: Mincer jest OK IP: *.luzyckie.sdi.tpnet.pl 22.12.02, 22:57
                    Chyba nie zamierzał. Mógł się pomylić, jeśli nie widział typów na ekranie, jak
                    my, telewidzowie (Eile i E...ly)i nie miał czasu na zastanowienie. Nie można
                    mieć do niego pretensji.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka