pomruk 09.01.06, 22:52 nie chodzi. Jest to zegar na Poczcie przy placu Pocztowym (dawniej Lenina, dawniej niejakiego H.). Wstyd, bo nie chodzi od dawna, a w tym miejscu często turyści/Niemcy stoją i podziwiaja widok Filarów w kierunku Ratusza. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pomruk Re: Jeszcze jeden zegar 10.01.06, 14:12 Wbrew wszelkim dobrym obyczajom netykiety "pociagne" jeszcze ten temat (ostatni raz) a to w nadziei, ze ktos to przeczyta, moze się zawstydzi, może bedzie miał wpływ... No bo dziś znów przechodziłem koło poczty i cholera mnie brała, sorry. Odpowiedz Link Zgłoś
pomruk Re: Jeszcze jeden zegar 10.01.06, 14:14 I wzięła mnie ta cholera, zadzwonie na Pocztę, może jeszcze kto? Odpowiedz Link Zgłoś
pomruk Re: Jeszcze jeden zegar 11.01.06, 09:52 No i zadzwoniłem na TEPSę. pod pierwszym numerem usłyszałem, jak facetka spytała "a czy to jest problem?". Pod drugim podała mi inny numer, mówiąc na boku "Jezus Maria". Wreszcie pod trzecim (068 322 4437) uprzejmy facet wyjawił mi, ze nie ma pieniędzy na ten cel i TPSA nie zamierza zegara naprawić. Biedna TEPSA! Nie ma pieniedzy! Polecam w/w numer wszystkim, kt. TPSA wku........ Dziękuję za uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niki Re: Jeszcze jeden zegar IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.01.06, 08:57 może kiedyś będzie chodził Odpowiedz Link Zgłoś