Dodaj do ulubionych

Porozumienie podpisane. LPR, PIS, Lepper i Rydzyk

02.02.06, 18:25
Transmisja tego znaczącego wydarzenia tylko w TV Trwam i RM. To bardzo jasna
deklaracja. Kaczyński wreszcie zrzucił maskę. A reszta dziennikarzy w
proteście położyła na podłodze swój sprzęt. Zostali oszukani. A Rydzyk staje
się najważniejszym "graczem" w Polsce. To czarny dzień mojego kraju.
Populiści u władzy:((
TO NIE JEST MOJA POLSKA!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Myśliciel Re: Porozumienie podpisane. LPR, PIS, Lepper i Ry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.06, 18:40
      Przypomina mi się taka książka... Dokładnie podobnie powiedział poseł PIS
      wychodząc z "Gabinetu Parafowania" "Wszystkie media będą teraz równe ale
      niektóre równiejsze..."

P.S. Kiedy to forum zostanie zamknięte?
      • Gość: Myśliciel Re: Porozumienie podpisane. LPR, PIS, Lepper i Ry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.06, 18:41
        Poseł = Marek Suski
        • Gość: kolorowe okulary Re: Porozumienie podpisane. LPR, PIS, Lepper i Ry IP: *.dialog.net / *.zgora.dialog.net.pl 02.02.06, 19:16
          Oj jak można tak na czarno wszystko widzieć, trochę optymizmu niezależne będą
          Tubisie!!!
    • Gość: cyc Re: Porozumienie podpisane. LPR, PIS, Lepper i Ry IP: *.zgora.dialog.net.pl 02.02.06, 20:08
      utarli nosa cwaniaczką z TVN,TVP,Polsatu,GW i in.!!!
      • Gość: grzesiek234 Jeszcze będą skamleć o czas antenowy. IP: *.zgora.dialog.net.pl 02.02.06, 21:15
        W TV Trwam to sobie mogą się pokazywać. Ale Kaczuchy dały ciała. Bez normalnej
        TV są nikim.
        • fars zaatakowali silniejszego 02.02.06, 22:03
          z IV władzą nie wygra nawet IV RP, błąd taktyczny, ciekawe czyj to był pomysł
          • tezgucio Re: zaatakowali silniejszego 02.02.06, 23:38
            fars napisała:
            > z IV władzą nie wygra nawet IV RP, błąd taktyczny, ciekawe czyj to był pomysł
            władza rozzuchwala każdego
          • Gość: miki Re: do farsa IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.02.06, 08:15
            to nie błąd taktyczny ! postraszą dziennikarzy lustracją w ich środowisku
            (której teraz nie można przeprowadzać!!!) i zobaczysz jak stadami osrani ze
            strachu dziennikarze przejdą na stronę Kaczyńskich !!!
            • pawel.zary Re: do miki - kto sie kogo boi 03.02.06, 08:45
              Gość portalu: miki napisał(a):

> to nie błąd taktyczny ! postraszą dziennikarzy lustracją w ich środowisku
              > (której teraz nie można przeprowadzać!!!) i zobaczysz jak stadami osrani ze
              > strachu dziennikarze przejdą na stronę Kaczyńskich !!!

Potem postraszą odbieraniem majątków przedsiębiorców i ci też przejdą masowo na
              ich stronę :-)
              Potem zakwestionują kwalifikacje korpusu urzędniczego ....
              Na koniec zaczną szukać wrogów we własnej partii :-)))

• rembert Re: do miki - kto sie kogo boi 03.02.06, 09:13
                Homosowietikus w krzyżackim płaszczu.
              • Gość: miki Re: do pawła IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.02.06, 10:14
                zauważ,że wśród obecnych dziennikarzy oczym świadczą wiadomości jakie mają
                wcześniej niż np.prokuratura jest ponad 50 % byłych i obecnych etatowych
                pracowników służb specjalnych,które walczą między sobą o władze w Polsce.Przed
                wyborami prezydenckimi dwaj byli pułkownicy UOP przyprowadzili do sejmu żonę
                oficera ABW i ona załatwiła kandydata lewicy p.Cimoszewicza,dziennikarze
                pomogli jak mogli każdy działał dla swoich służb wśród dziennikarzy należy
                ujawnić byłych i obecnych współpracowników wśród polityków również inaczej
                wszystko będzie kręciło się w kólko !!!
                • pawel.zary Re: do pawła - dlaczego premier nie nakazuje ....? 03.02.06, 11:53
                  Gość portalu: miki napisał(a):

> zauważ,że wśród obecnych dziennikarzy oczym świadczą wiadomości jakie mają
                  > wcześniej niż np.prokuratura jest ponad 50 % byłych i obecnych etatowych
                  > pracowników służb specjalnych,które walczą między sobą o władze w
                  Polsce.Przed
                  > wyborami prezydenckimi dwaj byli pułkownicy UOP przyprowadzili do sejmu żonę
                  > oficera ABW i ona załatwiła kandydata lewicy p.Cimoszewicza,dziennikarze
                  > pomogli jak mogli każdy działał dla swoich służb wśród dziennikarzy należy
                  > ujawnić byłych i obecnych współpracowników wśród polityków również inaczej
                  > wszystko będzie kręciło się w kólko !!!

Jestem za! :-) Tylko nie wierzę i obserwuję jednostronne patrzenie na sprawę
                  współpracowników - naiwnością jest po prostu wiara, że w PiS-ie ich nie ma :-)
                  Skoro PiS tak bardzo chce "oczyścić" państwo, to dlaczego premier nie NAKAZUJE
                  OFICJALNIE ministrowi odpowiedzialnemu za służby, wycofanie wszystkich
                  aktualnych współpracowników z rządu i parlamentu? :-) Za bardzo klub PiS-u by
                  sie osłabił przymusowym odejściem jakichś "działaczy"? ;-)) A tu każda szabla
                  potrzebna :-))))
                  Dziennikarze sa winni? "Czwarta władza"? :-)
                  Ale dziennikarze nie stanowia prawa i nie są władzą wykonawczą - to tam jest
                  prawdziwe zagrożenie.
                  Jeżeli rząd i PiS tak dbaja o "czystość", to dlaczego nie rozwiązali KRRiTV i
                  nie prywatyzują mediów? Jest odrotnie - zawłaszczają je (przynajmniej do tej
                  pory wszystko na to wskazuje) dla swoich celów.
                  Czym większa konkurencja i ilość mediów - tym mniejszy wpływ manipulacji.
                  Naiwna wiara (wyborców), że "prawdziwi patrioci i Polacy" teraz bedą
                  przekazywać tylko "prawdę" :-))) i wyrachowanie (szefów partyjnych) jest prosta
                  i czytelna :-)
      • Gość: ja Re: Porozumienie podpisane. LPR, PIS, Lepper i Ry IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.02.06, 10:14
        cwaniaczkom - głąbie pisowy
      • zadra10 Re: Porozumienie podpisane. LPR, PIS, Lepper i Ry 03.02.06, 17:05
        Gość portalu: cyc napisał(a):

> utarli nosa cwaniaczką z TVN,TVP,Polsatu,GW i in.!!!
        Do nauki ortografii. znamienne że takie prostaki bez szkoły też mają pc-ty
    • Gość: Polak Re: Porozumienie podpisane. LPR, PIS, Lepper i Ry IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.02.06, 09:03
      Dzięki Kaczyńskim i wstydzę się że jestem Polakiem
      • Gość: CD Re: Porozumienie podpisane. LPR, PIS, Lepper i Ry IP: *.gala.net.pl 03.02.06, 09:13
        Nie jesteś zatem godny nazywać siebie Polakiem.

P.s.
        Napisz do pani Merkel, może cię adoptuje.
      • Gość: Prawdziwy Polak Szkoda mi Ciebie IP: 195.175.37.* 03.02.06, 09:41
        Ja się wstydzę takich ludzi jak Ty.
        Podam Ci definicję "Prawdziwego Polaka".
        Jest to człowiek wychowany na historii Państwa Polskiego, Polskiej literaturze
        (nie czerwonej),który kocha swój Kraj. Ma zasady moralne oparte o dobro, honor
        i swoją Ojczyznę. Jest prawy, pracowity, zaradny, uczynny i dobry dla innych.
        Sowietyzacja Państwa Polskiego - wypaczyła wszystkie te zachowania. Zostawiła
        te same pojęcia - a ich znaczenie i interpretacja przeciwne w praktyce.
        Jeżeli jesteś po studiach to Ci przybliżę to:
        Uczyłeś się Ekonomii kapitalizmu - i tam pojęcia były zrozumiałe i jasne.
        Następnie przechodziłeś do Ekonomii socjalizmu - i tam pojęcia były te same co
        w kapitaliźmie tylko już inaczej interpretowane i dla nie towarzyszy -
        niezrozumiałe. To taka różnica.
        Na pewno - Prawdziwy Polak - to nie złodziej, pijak i bandyta...- jak jest
        odbierany na świecie. Patogie stanowią ułamek każdego społeczeństwa. A ci
        pierwsi przetrłi szlak na Zachód. Nieroby, pijaki i złodzieje. Teraz jak mamy
        dostęp do innych państw i wybierają się ...już lepiej przygotowani do życia.
        Świat stopniowo zmienia opinię o Polakach. Ale musi dużo czasu upłynąć aby się
        przekonali o wartościach Prawdziwego Polaka.
        Prawdziwy Polak - jest osobowością, która się nie złamie w obliczu żadnych
        przeciwieństw.
        Wszystko to zależy od rodziny w której się wychował. Jest to 70% wartości jego
        poglądów tzw. stały trzon na którym sie opierał.
        Dziecko "gnidy" bedzie zawsze gnidowate.
        Prawdziwy Polak chce coś dobrego zrobić dla firmy, ulicy, miasta, kraju w
        którym żyje i pracuje - nie zważając na dobra i nie bacząc na wyrzeczenia.
        • armex Re: Szkoda mi Ciebie 03.02.06, 11:01
          Wszystko to zależy od rodziny w której się wychował. Jest to 70% wartości jego
          > poglądów tzw. stały trzon na którym sie opierał.

a może 75% lub 90%??Czy robiłeś jakieś badania??

> Świat stopniowo zmienia opinię o Polakach. Ale musi dużo czasu upłynąć aby
          się
          > przekonali o wartościach Prawdziwego Polaka.
          > Prawdziwy Polak - jest osobowością, która się nie złamie w obliczu żadnych
          > przeciwieństw.

tu mi brakuje tylko słowa że pochodzi z narodu wybranego i mam pełen obraz
          autora tekstu.Trochę lat żyje na na tym świecie i wreszcie poznałem definicje
          prawdziwego Polaka - brawo.Ja cały czas myślałem że ludzie dzielą się na
          głupich i mądrych nie ważne od ich przekonań politycznych i wyznawanej religi.

>Jest to człowiek wychowany na historii Państwa Polskiego, Polskiej literaturze
          > (nie czerwonej),który kocha swój Kraj. Ma zasady moralne oparte o dobro,
          honor

Szkoda,ja według Twojej kwalifikacji nie jestem prawdziwym Polakiem bo
          wychowałem się też na Broniewskim a to przecież czerwoniec-komunista.
          • armex Re: Szkoda mi Ciebie 03.02.06, 11:12
            Zapomniałem dodać nie wstydze się że jestem Polakiem ale wstydze się że kraj
            nasz reprezentuje taki prezydent i taki rząd.Wstyd ala prawdziwych Polaków że
            nami rządzą teraz Kaczyńscy,Giertychy czy Leper.
        • pawel.zary Re: Szkoda mi Ciebie 03.02.06, 12:01
          Gość portalu: Prawdziwy Polak napisał(a):

> > Prawdziwy Polak chce coś dobrego zrobić dla firmy, ulicy, miasta, kraju w
          > którym żyje i pracuje - nie zważając na dobra i nie bacząc na wyrzeczenia.

Masz rację. Jak myślisz, te 300 tys. Polaków, którzy wyjechali i pracują np. w
          Wlk. Brytanii, "nie bacząc na wyrzeczenia", to "prawdziwi Polacy"?
          • Gość: stefan kto wprowadził w kraju ciemnogród ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 14:21
            A to prawdziwy liberał-demokrata-wolnościowiec i diabli wiedzą jak daleko
            farbowany. Stefan Niesiołowski ,członek PO - WIELKI REFORMATOR I KRYTYK.
            Działalność polityczna w III RP
            Jest współzałożycielem ZChN, od początku w jego władzach naczelnych. W sejmie
            kontraktowym wspólnie z Markiem Jurkiem i Janem Łopuszańskim współtworzył
            charakterystyczny wizerunek tej partii. Niesiołowski wystąpił ze Zjednoczenia w
            2001. Wraz ze Zbigniewem Romaszewskim współtworzył ugrupowanie "Suwerenność-
            Praca-Sprawiedliwość".
            Był posłem trzech kadencji: w latach 1989-1991 (w sejmie PRL X kadencji), 1991-
            1993 (w sejmie III RP I kadencji) i 1997-2001 z ramienia Klubu Parlamentarnego
            AWS (w sejmie III kadencji był przewodniczącym zespołu chrześcijańsko-
            narodowego w ramach klubu parlamentarnego AWS, skupiającego posłów i senatorów
            ZChN). Od 2005 jest senatorem Platformy Obywatelskiej.
            Odznaczenia, publikacje, zainteresowania
            Odznaczony został Krzyżem Kawalerskim Orderu Odrodzenia Polski przez rząd
            londyński.
            Jest członkiem m. in. Klubu Inteligencji Katolickiej w Łodzi, Stowarzyszenia
            Dziennikarzy Katolickich oraz Stowarzyszenia Pisarzy Polskich.
        • Gość: Darek Re: Szkoda mi Ciebie IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.02.06, 12:14
          taki jak"prawdziwy Polak"powinien się zapisać do MW lub do LPR. Poznał by
          swoich kumpli zrobili by mu zakrapianą imprezke która może skończyła by się
          niespodziewanie na podłodze hehehe.
          • Gość: niezależny BRAWO PiS , LPR i SAMOOBRONA !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 12:22
            Wyrazy szacuku za umowę która może wrezscie rozpieprzy tą polityczno-medialno-
            sądowniczą bandę dzierżącą zakamuflowaną władzę w naszym państwie .
        • Gość: antyprawdziwy Re: Szkoda mi Ciebie IP: *.dialog.net / *.zgora.dialog.net.pl 03.02.06, 13:51
          Te..Prawdziwy Polak, a nie zapomniałeś o metryce która stwierdza czystość
          rasową do piątego pokolenia, a w Twoim wypadku dodałbym wynik badania
          psychiatrycznego, koniecznie z informacją ile ci jeszcze IQ pod tą łysą glacą
          zostało, może żeby z "gnidami" walczyć egenikę wprowadzimy???? Ja tam
          jestem "herbowy" z mamusi i tatusia i jak już na twoją modłę wszystko
          przerobimy, to dam ci stadko gęsi do pasaniam bo wiem już, ze cię żadne warunki
          nie zmogą i że "nie zważając na dobra i nie bacząc na wyrzeczenia" gesi mi
          będziesz pasać. Jezu gdzie takich ludzi chowają????? pod szafą???
    • Gość: Lwey bez drużyny Co tam obrażone media…w porównaniu z zapowiedzią IP: *.uz.zgora.pl 03.02.06, 15:15
      obniżenia podatków tylnymi drzwiami i to w dodatku przez kogo? przez
      tzw. "populistów". PO tej wypowiedzi będzie musiała się zastanowić "działać
      Ęlegancko czy skutecznie"

podatki.wp.pl/POD,2,b,1,wid,8175632,wiadomosci.html?rfbawp=1138975369.643&katn=Gospodarka&widn=Dziecko+%3D+ulga+podatkowa%
      3F+&kat=1355
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka