Dodaj do ulubionych

Syrenka byłego posła blokuje parking

23.03.06, 21:51
W Warszawie jedna syrenka stoi na cokole i nikt się nie czepia. ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: lasa Re: Syrenka byłego posła blokuje parking IP: *.ztpnet.pl 23.03.06, 22:40
      Gruby! Bierz tą swoją syrenkę zanim wyparuje płyn do spryskiwaczy
      • Gość: bob Re: Syrenka byłego posła blokuje parking IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.06, 23:17
        proste-wywieżć na parking pan doktorek zapłaci!!!!!!!!!!!to napewno znajdzie
        czassssssssss
        • Gość: as Re: Syrenka byłego posła blokuje parking IP: *.ztpnet.pl 24.03.06, 00:08
          A może by tak GW zainterweniowała w sprawie wielu innych samochodów nadających
          się do usunięcia z parkingów. Wystarczy przejść się po mieście. Jak wiosną Pan
          doktor wyjedzie na ulice to nie jeden będzie się oglądał bo to historia
          polskiej motoryzacji.
          • ohmygoodnes obok mojego domu stoi skuter - do wziecia 26.03.06, 07:58
            zrobilem mu zdjecie w zimie, bo byl do polowy zasypany sniegiem, teraz sniegu
            nie ma a skuter ciagle stoi. ze tak powiem - do wziecia. Powisle, stacja Orlen
            na Dobrej, obok Tamki

☼☼ newsy z 26 marca 1956: ☼☼
            Korea Płn: "nie mamy broni atomowej"
            to już się ciągnie od 50 lat...
    • oczapowski Tera bedzie czym wywiezc bande z niepodleglosci!! 24.03.06, 12:05
      Powinni sie zapakowac wszystkie eksmitowane sld-upki razem do tej syrenki i
      spuscic w cigacicach z mostu do odry...Moze nawet do morza doplyna..?! Jak nie
      pomyla kierunkow...oczywiscie...
      • Gość: Ripost Re: Tera bedzie czym wywiezc bande z niepodleglos IP: *.dip0.t-ipconnect.de 26.03.06, 12:21
        Do ociapowskiego, jestes chyba a na pewno to wiem mocherowym beretem ,tylko
        uwazaj w czasie wiatru bo ci spadnie z czerepa.
    • Gość: kierowca Re: Syrenka byłego posła blokuje parking IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 12:29
      Pani redaktor,to że na miejskim placy pod Centrum Biznesu stoi stary trabant
      reklamowy z powybijanymi szybami - to pani nie przeskadza? Czy Ronowicz też
      wyśle do siebie pismo w sprawie usunięcia wraka? Więcej obiektywizmu w krytyce.
    • Gość: głupia hołota Tyle zostało po SLD . Co my tera zrobim bez niech? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 18:22
      Kto nam tera bendzie mówił jak żyć i kto nam byndzie dawał na zupe ?
    • Gość: głupia hołota Tyle zostało po SLD . Co my tera zrobim bez niech? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 18:23
      Kto nam tera bendzie mówił jak żyć i kto nam byndzie dawał na zupe ? A już
      wim ! W PiS du byndzie nam mówiło i da nam chliba.
    • ewengarda Re: Syrenka byłego posła blokuje parking 24.03.06, 19:39
      Jak Pan Posel nie ma co zrobic z Syrenka, to ja ja chetnie przygarne.
    • Gość: Dam Re: Syrenka byłego posła blokuje parking IP: *.uz.zgora.pl / *.uz.zgora.pl 24.03.06, 20:17
      Cover... jesteś wielki!!!

No przy najmniej od pewnego czasu sie nie czepia, bo nie tak dawno czepiali się
      mocno - tak mocno żże aż się była przemiesciła w miejskiej przestrzeni.

Czego i przedmiotowej syrence i innym zawalidrgom życzę.
      Pozdr :)
      • cover_wielki Re: Syrenka byłego posła blokuje parking 24.03.06, 20:46
        Dzięki za uznanie. A w Łodzi Hubert walczy i na razie Zielona Górą ! Więcej
        info kliknij w czerwony link ;)
      • Gość: Realista Re: Syrenka byłego posła blokuje parking IP: *.dip0.t-ipconnect.de 26.03.06, 12:27
        Wystarczy odwiedzic zachodnich sasiadow,ile jest tam aut zubieglej epoki i w
        jakim stanie ,pielegnuja je lepiej niz dzieci,no ale POLAK potrafi ale
        zpier.....lic,a tradycje? gleboko w portkach az sie zyg...c chce.taki to
        slowianski narod.
    • Gość: mista_onanista chooj ujednak nie w każdej tkwi - tylko w Jarka IP: *.chello.pl 24.03.06, 21:32
    • Gość: tasaq Re: Syrenka byłego posła blokuje parking IP: *.kronopol.com.pl 24.03.06, 21:34
      a ja tą syrenkę z chęcią kupię
      s1.bitefight.pl/c.php?uid=74306
    • Gość: ja ja Re: Syrenka byłego posła blokuje parking IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 11:29
      czyżby z posła zmienił się w osła i nic nie rozumie ?
      • Gość: niss syrenka IP: 80.51.245.* 25.03.06, 14:05
        Tak jest.Do SYRENKI zapakować cały PIS zielonogórski,przykryć moherem i pod
        muzeum postawic.
        • Gość: MIS Re: syrenka IP: *.dip0.t-ipconnect.de 26.03.06, 12:30
          Masz racje niss,przykryc ich ale nie mocherem tylko szorsta papa i polac smola
          niech zastygna.
    • ciagciulaciag Syrenka byłego posła to zakazany Owoc! 25.03.06, 16:32
    • Gość: Patriota hej IP: *.CNet2.Gawex.PL 25.03.06, 18:18
      to jedyny polski samochód a oni sie czepiaja
    • Gość: T-800 Re: Syrenka byłego posła blokuje parking IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 25.03.06, 18:36
      To był sprzęt! Królowa szos!

Na Allegro powinien wystawić!
      • Gość: T-801 Re: Syrenka byłego posła blokuje parking IP: *.dip0.t-ipconnect.de 26.03.06, 12:34
        Jak ja jezdzilem tym sprzetem to ty jezdziles ,ale dupa po zwize,az sobie jadra
        poobcierales ,ty konstruktorze zbolaly.
    • Gość: zaorac prl w usa ten problem dawno rozwiazali IP: *.hsd1.wa.comcast.net 25.03.06, 22:38
      kazdy wlasciciel posesji i kazdy odcinek miasta ma umowy z firmami holowniczymi.
      gdy ktos parkuje nieprawidlowo, wystarczy zadzwonic do firmy holowniczej i w
      ciagu 15 minut samochod jest odprowadzany na parking zamkniety. kara wykupienia
      300 dolarow.
      • Gość: Bartek pytanie tylko, czy jest zaparkowany nieprawidlowo IP: *.tirol.surfer.at 26.03.06, 14:44
        nie czytalem dokladnie, ale nie bylo chyba nic na ten temat, tylko ze stoi i
        miejsce zajmuje
    • prudent1 Re: Syrenka byłego posła blokuje parking 25.03.06, 22:54
      A propos tej czesci ciala, czy wiesz, ze wymyslil ja radziecki uczony Wolow?
      Przeciz mowi sie : Ty d...wolowa...To stary kawal, ale ciagle jeszcze niezly,
      tak, jak Iwan Gog - radziecki malarz, Pietja Goras - radziecki matematyk, czy
      tez Iwan Montan - radziecki piosenkarz, tworca okularow, radziecki Gruzin -
      G...widze itp.
    • bolekzaja Re: Syrenka byłego posła blokuje parking 26.03.06, 06:20
      jeżeli jest to poseł sympatyzujacy z Pisem to go nie ruszać , a niedaj boże ma
      swoje 5 minut w radio maryyjjjjjjjjjjjjja - to tym bardziej - wara od niego toż
      to juz świety
    • Gość: aaaaa Re: Syrenka byłego posła blokuje parking IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.06, 13:41
      Wtórny analfabetyzm także dla władz Zielonej Góry,Ze nie mogą uprzątnąć wraka
      i obciążyć kosztami właściciela.akie mamy prawo.
    • Gość: a Re: Syrenka byłego posła blokuje parking IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.03.06, 17:58
      Przyznam się, że chciałbym mieć taka syrenkę
    • meisje Re: Syrenka byłego posła blokuje parking 27.03.06, 08:29
      a od kiedy to sld martwi sie o zwyklych obywateli? Syrenka nie dziwi....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka