cover_wielki 23.03.06, 21:51 W Warszawie jedna syrenka stoi na cokole i nikt się nie czepia. ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lasa Re: Syrenka byłego posła blokuje parking IP: *.ztpnet.pl 23.03.06, 22:40 Gruby! Bierz tą swoją syrenkę zanim wyparuje płyn do spryskiwaczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bob Re: Syrenka byłego posła blokuje parking IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.06, 23:17 proste-wywieżć na parking pan doktorek zapłaci!!!!!!!!!!!to napewno znajdzie czassssssssss Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Syrenka byłego posła blokuje parking IP: *.ztpnet.pl 24.03.06, 00:08 A może by tak GW zainterweniowała w sprawie wielu innych samochodów nadających się do usunięcia z parkingów. Wystarczy przejść się po mieście. Jak wiosną Pan doktor wyjedzie na ulice to nie jeden będzie się oglądał bo to historia polskiej motoryzacji. Odpowiedz Link Zgłoś
ohmygoodnes obok mojego domu stoi skuter - do wziecia 26.03.06, 07:58 zrobilem mu zdjecie w zimie, bo byl do polowy zasypany sniegiem, teraz sniegu nie ma a skuter ciagle stoi. ze tak powiem - do wziecia. Powisle, stacja Orlen na Dobrej, obok Tamki ☼☼ newsy z 26 marca 1956: ☼☼ Korea Płn: "nie mamy broni atomowej" to już się ciągnie od 50 lat... Odpowiedz Link Zgłoś
oczapowski Tera bedzie czym wywiezc bande z niepodleglosci!! 24.03.06, 12:05 Powinni sie zapakowac wszystkie eksmitowane sld-upki razem do tej syrenki i spuscic w cigacicach z mostu do odry...Moze nawet do morza doplyna..?! Jak nie pomyla kierunkow...oczywiscie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ripost Re: Tera bedzie czym wywiezc bande z niepodleglos IP: *.dip0.t-ipconnect.de 26.03.06, 12:21 Do ociapowskiego, jestes chyba a na pewno to wiem mocherowym beretem ,tylko uwazaj w czasie wiatru bo ci spadnie z czerepa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: Syrenka byłego posła blokuje parking IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 12:29 Pani redaktor,to że na miejskim placy pod Centrum Biznesu stoi stary trabant reklamowy z powybijanymi szybami - to pani nie przeskadza? Czy Ronowicz też wyśle do siebie pismo w sprawie usunięcia wraka? Więcej obiektywizmu w krytyce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: głupia hołota Tyle zostało po SLD . Co my tera zrobim bez niech? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 18:22 Kto nam tera bendzie mówił jak żyć i kto nam byndzie dawał na zupe ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: głupia hołota Tyle zostało po SLD . Co my tera zrobim bez niech? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 18:23 Kto nam tera bendzie mówił jak żyć i kto nam byndzie dawał na zupe ? A już wim ! W PiS du byndzie nam mówiło i da nam chliba. Odpowiedz Link Zgłoś
ewengarda Re: Syrenka byłego posła blokuje parking 24.03.06, 19:39 Jak Pan Posel nie ma co zrobic z Syrenka, to ja ja chetnie przygarne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dam Re: Syrenka byłego posła blokuje parking IP: *.uz.zgora.pl / *.uz.zgora.pl 24.03.06, 20:17 Cover... jesteś wielki!!! No przy najmniej od pewnego czasu sie nie czepia, bo nie tak dawno czepiali się mocno - tak mocno żże aż się była przemiesciła w miejskiej przestrzeni. Czego i przedmiotowej syrence i innym zawalidrgom życzę. Pozdr :) Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: Syrenka byłego posła blokuje parking 24.03.06, 20:46 Dzięki za uznanie. A w Łodzi Hubert walczy i na razie Zielona Górą ! Więcej info kliknij w czerwony link ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Realista Re: Syrenka byłego posła blokuje parking IP: *.dip0.t-ipconnect.de 26.03.06, 12:27 Wystarczy odwiedzic zachodnich sasiadow,ile jest tam aut zubieglej epoki i w jakim stanie ,pielegnuja je lepiej niz dzieci,no ale POLAK potrafi ale zpier.....lic,a tradycje? gleboko w portkach az sie zyg...c chce.taki to slowianski narod. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mista_onanista chooj ujednak nie w każdej tkwi - tylko w Jarka IP: *.chello.pl 24.03.06, 21:32 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tasaq Re: Syrenka byłego posła blokuje parking IP: *.kronopol.com.pl 24.03.06, 21:34 a ja tą syrenkę z chęcią kupię s1.bitefight.pl/c.php?uid=74306 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja ja Re: Syrenka byłego posła blokuje parking IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 11:29 czyżby z posła zmienił się w osła i nic nie rozumie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niss syrenka IP: 80.51.245.* 25.03.06, 14:05 Tak jest.Do SYRENKI zapakować cały PIS zielonogórski,przykryć moherem i pod muzeum postawic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIS Re: syrenka IP: *.dip0.t-ipconnect.de 26.03.06, 12:30 Masz racje niss,przykryc ich ale nie mocherem tylko szorsta papa i polac smola niech zastygna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patriota hej IP: *.CNet2.Gawex.PL 25.03.06, 18:18 to jedyny polski samochód a oni sie czepiaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T-800 Re: Syrenka byłego posła blokuje parking IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 25.03.06, 18:36 To był sprzęt! Królowa szos! Na Allegro powinien wystawić! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T-801 Re: Syrenka byłego posła blokuje parking IP: *.dip0.t-ipconnect.de 26.03.06, 12:34 Jak ja jezdzilem tym sprzetem to ty jezdziles ,ale dupa po zwize,az sobie jadra poobcierales ,ty konstruktorze zbolaly. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaorac prl w usa ten problem dawno rozwiazali IP: *.hsd1.wa.comcast.net 25.03.06, 22:38 kazdy wlasciciel posesji i kazdy odcinek miasta ma umowy z firmami holowniczymi. gdy ktos parkuje nieprawidlowo, wystarczy zadzwonic do firmy holowniczej i w ciagu 15 minut samochod jest odprowadzany na parking zamkniety. kara wykupienia 300 dolarow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek pytanie tylko, czy jest zaparkowany nieprawidlowo IP: *.tirol.surfer.at 26.03.06, 14:44 nie czytalem dokladnie, ale nie bylo chyba nic na ten temat, tylko ze stoi i miejsce zajmuje Odpowiedz Link Zgłoś
prudent1 Re: Syrenka byłego posła blokuje parking 25.03.06, 22:54 A propos tej czesci ciala, czy wiesz, ze wymyslil ja radziecki uczony Wolow? Przeciz mowi sie : Ty d...wolowa...To stary kawal, ale ciagle jeszcze niezly, tak, jak Iwan Gog - radziecki malarz, Pietja Goras - radziecki matematyk, czy tez Iwan Montan - radziecki piosenkarz, tworca okularow, radziecki Gruzin - G...widze itp. Odpowiedz Link Zgłoś
bolekzaja Re: Syrenka byłego posła blokuje parking 26.03.06, 06:20 jeżeli jest to poseł sympatyzujacy z Pisem to go nie ruszać , a niedaj boże ma swoje 5 minut w radio maryyjjjjjjjjjjjjja - to tym bardziej - wara od niego toż to juz świety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaa Re: Syrenka byłego posła blokuje parking IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.06, 13:41 Wtórny analfabetyzm także dla władz Zielonej Góry,Ze nie mogą uprzątnąć wraka i obciążyć kosztami właściciela.akie mamy prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Syrenka byłego posła blokuje parking IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.03.06, 17:58 Przyznam się, że chciałbym mieć taka syrenkę Odpowiedz Link Zgłoś
meisje Re: Syrenka byłego posła blokuje parking 27.03.06, 08:29 a od kiedy to sld martwi sie o zwyklych obywateli? Syrenka nie dziwi.... Odpowiedz Link Zgłoś