Dodaj do ulubionych

załozyc gaz do auta

01.05.06, 22:11
prosze niech ktos poleci mi gdzie jest najlepszy i solidny warsztat gdzie
mozna zalozyc gaz do auta?
Obserwuj wątek
    • trabancik Re: załozyc gaz do auta 02.05.06, 15:00
      z własnego doświadczenia polecic mogę zakład na zaciszu - zaraz za lidlem. Mam
      dwa zagazowane samochody pod opieką pana Sławka - i jest po prostu rewelacja.
      telewon do warsztatu 68 452 38 11.
    • aski68 Re: załozyc gaz do auta 02.05.06, 18:36
      Polecam Nową Sól
      607889434 Dymowscy
      Mam od roku i sobie chwalę :) warto się przejechać
      pzdr
      • Gość: szpieg 10 Re: załozyc gaz do auta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.06, 21:06
      • szpieg10 Re: załozyc gaz do auta 02.05.06, 21:10
        a czy ktoś słyszał coś o warsztacie w krępie kolo zielonej góry?
        • Gość: ANDI Re: załozyc gaz do auta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.06, 21:19
          KOLEGA TAKSIARZ TWIERDZI ŻE TEN KOŁO LIDLA I TEN Z KRĘPY KIEDYS PRACOWALI RAZEM
          POTEM SIĘ POPSZTYKALI I SIĘ ROZSTALI
    • Gość: ANDI Re: załozyc gaz do auta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.06, 19:53
      ZAKLADAŁEM TRZY LATA TEMU WŁAŚNIE TAM ZA LIDLEM-FACET UWINĄŁ SIĘ DOSYĆ SPRAWNIE
      Z INSTALACJĄ,JEDNAK PO OK.PÓŁ ROKU CHCIAŁEM AŻEBY WYREGULOWAŁ MI INSTALACJĘ -
      WTEDY DOŚĆ OBCESOWO ŻADAŁ ZAPŁATY.JEST DOŚĆ BUTNY A NAWET AROGANCKI-OCZYWISCIE
      PRZED ZAŁOZENIEM INST. TAKI NIE BYŁ-JEST ON PRZEDSTAWICIELEM FIRMY NOWOSOLSKIEJ
      • aski68 Re: załozyc gaz do auta 02.05.06, 20:13
        Niedługo mam przegląd, więc dam znać co i jak.
        Ale dzwoniłem już do nich raz i uzyskałem odpowiedź.
        Póki co, nie narzekam. Instalacja działa ślicznie, a to przecież najważniejsze
        pzdr
        • Gość: gość Re: załozyc gaz do auta IP: *.kom / *.os1.kn.pl 02.05.06, 22:33
          polecam Lubuskie Centrum Autogazu na Batorego.
          Passat 1.8 przejechał na tej instalacji 60.000km bez probl.
          Regulacje i obsługa bez problemów.
          • Gość: POLO Re: załozyc gaz do auta IP: *.ztpnet.pl 03.05.06, 10:00
            Polecam pana Sowę z Batorego, instalacja działa bez poblemu i profesjonalnie załorzona . Odradzam krępę.
          • Gość: POLO Re: załozyc gaz do auta IP: *.ztpnet.pl 03.05.06, 10:00
            Polecam pana Sowę z Batorego, instalacja działa bez poblemu i profesjonalnie załorzona . Odradzam krępę. U mnie działa super.
            • Gość: robokop Re: załozyc gaz do auta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.06, 22:15
              najlepszy jest Ochotny. zaajebizcie robi, reguluje tak ze mi Hundai 1.5 pali 7,8 literka. tylko warsztat ma w Torzymiu.
    • Gość: lpg Re: załozyc gaz do auta IP: *.zgora.dialog.net.pl 04.05.06, 08:23
      Polecam zakład za lidlem - mam nakulowane 140 tys km na gaziei z instalacją
      wszystko OK, jedynie regulacje od czasu do czasu - ale to przecież normalne.
    • Gość: szpieg 10 Re: załozyc gaz do auta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 10:31
      czyli jeden z lepszych warsztatów to ten koło lidla a ja często spotykałem się
      z opinia ze ten w krępie jest najlepszy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka