Gość: profesor IP: *.ztpnet.pl 28.06.06, 23:46 wpisałem się, jestem poważnym naukowcem, w forum dysusyjnym radia zachód. Zostałem zlustrowany. Moją wypwiedz ktoś zdilejtował! Pewnie jakiś komuch w tym radiu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: też profesor Re: radio IP: *.ztpnet.pl 28.06.06, 23:50 iech się pan nie dziwi; jeżeli ktokolwiek napisze cokolwiek na jakiegoś dziennikarz cokolwiek złego,natychmiast jest to kasowane przez jakiegoś aparatczyka. JA NAPISAŁEM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TEŻ PROFESOR Re: radio IP: *.ztpnet.pl 28.06.06, 23:59 nIE LUBIE TEGO RADIA OD JAKIEGOŚ CZASU, BO MOICH DOBRYCH DZIENIKARZY MUSZĘ SZUKAĆ W TYM MIAŁKIM PROGRAMIE! Nie lubię Gromadzkiego, Stefaowicza, Zyń, Karpińskiego,Mincera.Szanuję za wyczucie, takt, wiedzę, profesjonalizm Malitowskiego, Walkowiak, Kwatkowską, Hypkiego. Reszta to mierzwa! Czekam na zmiany! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie-profesor Re: radio IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.06, 00:16 Szkoda, że trzy wpisy to jedna i ta sama osoba. Załosne jak ktos chce zwrócic uwage na siebie. I znowu temat Radia Zachód. Czy Ci ludzie naprawde komus cos zrobili ? Przeciez wystarczy przełączyc stację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: docent Re: radio IP: *.zachod.pl 29.06.06, 18:13 ble, ble, ble. Faktycznie mogliby już zejść z tego tematu. To się robi po prostu nudne..... Odpowiedz Link Zgłoś