Dodaj do ulubionych

Forza Szkoła Podst.Pomorskie

18.07.06, 18:54
Użyłem słowa FORZA dlatego ,że z włoskiego oznacza to naprzód.A naprzód dla
Szkoły Podstawowej na Osiedlu Pomorskim oznacza,żeby Dyrekcja nie godziła się
tak łatwo na fanaberie niektórych mieszkańców z bloku 6 i 7 którym podobno
przeszkadza organizowanie przez szkołę wesel.Dyrekcja szkoły powinna sama
przeprowadzić sondaż wśród mieszkańców tych bloków którym w większości nie
przeszkadza głośna muzyka. Poza tym Panie które organizują te przyjęcia są
biednymi pracownikami szkoły zatem dorobienie kilku groszy jest dla nich
wzmocnieniem budżetu domowego.Nie poddawajcie się tak łatwo i zróbcie listę
na którą - jestem przekonany - wpisze się większość mieszkańców naszej
społeczności.Ci co organizowali listę przeciw weselom są w zdecydowanej
mniejszości. FORZA,FORZA,FORZA!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: qvc Re: Forza Szkoła Podst.Pomorskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 21:40
      A sam gdzie mieszkasz? W bloku 6 czy 7?
      • Gość: sela Re: Forza Szkoła Podst.Pomorskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 22:12
        Gość portalu: qvc napisał(a):

> A sam gdzie mieszkasz? W bloku 6 czy 7?

on czerpie zyski z organizacji wesel :-)
      • Gość: Yogi Re: Forza Szkoła Podst.Pomorskie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.06, 12:16
        Jeżeli chodzi o mnie to w "7"- i mnie wesela nie przeszkadzają.
        • Gość: apu Re: Forza Szkoła Podst.Pomorskie IP: *.ztpnet.pl 19.07.06, 18:22
          a ja mieszkam w 12 i zawsze slysze ta muzyke gdy ide spaci - nie przeszkadza mi to
          • Gość: mucha Re: Forza Szkoła Podst.Pomorskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 10:55
            tez mieszkam blisko szkoły i miło jest posłuchać wieczorem muzyki
    • Gość: Dociekliwy Re: Forza Szkoła Podst.Pomorskie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.06, 10:26
      A kto zna incjatorki kampanii które zbierały podpisy przeciwko weselom
      urządzanym w Szkole.Dobrze bysmy wiedzieli kto zacz. Coś mi się wydaje ,że są
      to przynajmniej dwie kobiety z "6" i jedna z "7". Jeżeli ktoś wie kto to
      taki , podajcie na forum.
      • Gość: mieszkaniec 7 Re: Forza Szkoła Podst.Pomorskie IP: *.ztpnet.pl 22.07.06, 13:58
        I bardzo dobrze,że zbierały podpisy.Ja mieszkam w 7 i za każdym razem wesela mi
        przeszkadzają.Krzyki i wrzaski do samego rana.A w niedzielę poprawiny.Gdyby
        pani dyrektor mieszkała blisko stołówki ,a nie na końcu osiedla to by inaczej
        na forum gadała.
        • Gość: XZ Re: Forza Szkoła Podst.Pomorskie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 09:32
          " 7 " znajduje się prawie 300m od szkoły. I Pani przeszkadza muzyka ??? Bajer
          jak nic. Chodzi tylko o dokuczanie drugiemu człowiekowi o nic wiecej .I tal
          spowodujemy , że wiekszość opowie się za weselami . Lista już krąży .
      • Gość: spółdzielca Re: Forza Szkoła Podst.Pomorskie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.06, 22:40
        To jest krecia robota Prezesa Biczyka.Te panie z 6 i 7 chca zamieszać i
        skłócić.Na weselach jest dobra muzyka i jest klawo.Ciszę bardziej zakłucają
        tiry i pociągi .
    • Gość: Muzyka za darmo. Re: Forza Szkoła Podst.Pomorskie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.06, 08:03
      Dzisiaj w nocy było wesele w Szkole. Muzyka super , nóżki same chodziły .
      I tak ma być . Mieszkam w " 12 ".
      • Gość: 6 Re: Forza Szkoła Podst.Pomorskie IP: *.ztpnet.pl 30.07.06, 10:16
        Raczej wydzieranie się i wrzaski.Tak nie ma być.
    • Gość: trolek Re: Forza Szkoła Podst.Pomorskie IP: *.ztpnet.pl 01.08.06, 03:16
      a ja mieszkam w bloku nr 14 i też słyszę muzykę ale mi ona kompletnie
      nieprzeszkadza... Trzeba być choć trochę tolerancyjnym... Ale w 14 zdarzają się
      tacy co im wszystko przeszkadza... Choćby pewnej Pani,która goni samochody
      zaparkowane przed naszym blokiem nawet w przypadku gdy są to dostawcy mebli lub
      AGD... Nawet zakupów nie można wynieść. A to już jest przesada... W szkole
      wymienili okna, widać że coś się dzieje... Skoro uczciwie zarabiają i w dodatku
      z pożytkiem dla szkoły to ja nie widzę problemu... Jeżeli taka lista trafi do
      moich rąk to z chęcią podpiszę się ZA WESELAMI!!!
      • Gość: gauche Re: Forza Szkoła Podst.Pomorskie IP: *.ztpnet.pl 08.08.06, 19:34
        Też mieszkam w 14 i zupełnie nie przeszkadzają mi śpiewy ze szkoły w nocy. Przy
        muzyczce nawet lepiej się spi :-)
    • Gość: slusz1 biedni pracownicy szkoły!- IP: *.ztpnet.pl 01.08.06, 16:30
      nie potępiam organizacji takich imprez,ale skoro szkoła ma z tego TAAkie
      kokosy,to dlaczego jeszcze MY rodzice musimy płacić za: papier toaletowy, sale
      komputerową itp. A poza tym,szkoła i budynki mieszkalne są w bardzo bliskiej
      odległosci od siebie.Czyj to był projekt?
      Nie trzeba od razu bulwersować się Pani Dyrektor, z ludżmi najpierw trzeba
      porozmawiać, dogadać się, może nawet wypić kawę. A sama Pani wie,że tego WAM
      Panie DYREKTORKI brakuje! Dogadujecie sie tylko z tymi,którzy COŚ MOGĄ!

ps. czy w szkole można pic alkohol?
      • Gość: kawka Re: biedni pracownicy szkoły!- IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.06, 19:00
        Tempota i głupota.Wszyscy chcą dobrych warunków w szkole i dobrych wyników w
        nauce za darmo.Dzieciom każą załatwiać się w szkole bo oszczędzają na wodzie i
        paierze toaletowym-tam jest zadarmo.
    • Gość: Gość weselny Re: Forza Szkoła Podst.Pomorskie IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.06, 18:59
      Podawajcie tą listę dalej do podpisu. Przeciwstawmy się tym znudzonym do życia
      niektórym mieszkankom głównie z " 6 " i " 7 ".
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka