Dodaj do ulubionych

Ale się uśmiałem. Prezydent Lech Kaczyński, był

23.07.06, 11:31
z gospodarczą wizyta zlustrować warszawską Policję. W pewnej chwili podszedł
do Kaczyńskiego policjant z psem i wywiązała się taka dyskusja:
Policjant (do psa): "Ira siad, siad Ira... Ira siad!" (pies bez efektu, nadal
stoi przy nodze pana)
Na to Kaczyński: "Irasiad, chyba trochę jest zdenerwowany"...

Źródło: TVN 24, "Szkło kontaktowe".
Ale mamy głowę państwa. Wyłącznie do użytku wewnętrznego.
Obserwuj wątek
    • Gość: ooodddoo Re: Ale się uśmiałem. Prezydent Lech Kaczyński, b IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.06, 11:47
      cóż, demokracja to dyktatura większości i to właśnie ta większość wybrała nam
      takiego........ (tu każdy może sobie sam dopowiedzieć :))...
    • Gość: bss Re: Ale się uśmiałem. Prezydent Lech Kaczyński, b IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 12:06
      Nie jest on moim idolem, ale uważam że w ten sposób to można podobną łatkę
      przypiąć każdemu. Poczytaj, pooglądaj co mówi się , co pisze o dość częstym i
      dziwacznym zachowaniu USA-ńskiego prezydenta. Ooooo, był też włoski zjadacz
      własnych kóz popijając je kawą ( liberał czy cóś ). Przykładów można mnożyć i
      dopatrywać się u każdego, a szkło kontaktowe pomimo, że sam oglądam uważam za
      stronnicze, przeginające wszystko co śmieszne i złe tylko na jedną stronę.
      Zwykły program rozrywkowy, w którym goście prowadzącego oprócz p.Andrusa nie
      mają nic do powiedzenia , sprawiają wrażenie głupszych od pokazywanych w
      szkiełku postaci polityków.
      • Gość: zadra10 Nie chodzi o sz. kontaktowe, ale o gafy polityków IP: *.ztpnet.pl 23.07.06, 12:37
        Pouczają innych a sami dają kwiaty łodygami do góry, mają zniszczone buty,
        reklamówki z kanapkami do samolotu i mówią Irasiad lub "co to jest ta
        rekonstrukcja?" albo mają bardzo nieprofesjonalne rozwolnienie i upokażają
        normalnych ludzi w naszym kraju kreując "aferę kartoflaną".
        • Gość: zadra10 Re: Nie chodzi o sz. kontaktowe, ale o gafy polit IP: *.ztpnet.pl 23.07.06, 12:49
          upokarzają też:)
    • aski68 Szkło Kontaktowe jest super :))) 23.07.06, 12:26
      Oglądam je namiętnie :)
      Kwiatki do góry nogami podawane, rozpięta marynarka to i Irasiad nie dziwi :)))
      A może to nie ten ? :)))
      Pewnie... każdemu można łatkę przypiąć, jak se da :)
      Wyjąć zdanie z kontekstu, "uwypuklić" gafę po to jest ten program, by takie
      rzeczy wyłapywać (przyznam, że ciężka to praca ) a politycy są po to by ich nie
      popełniać ! za to im płacimy (wbrew własnej woli)

pozdrawiam

pzdr
    • anna_1503 Re: Ale się uśmiałem. Prezydent Lech Kaczyński, b 23.07.06, 13:14
      Przecież to wcale nie musiało być gafą, zależy jak ktoś chce to oczytać. Można
      to przeciez uznać za dowcip sytuacyjny. Ale jak ktoś chce we wszystkim widzieć
      same gafy, to będzie je widział i tyle.
    • Gość: ? Re: Ale się uśmiałem. Prezydent Lech Kaczyński, b IP: *.zgora.dialog.net.pl 23.07.06, 13:38
      A może to akurat był żarcik Kaczyńskiego? Tylko, nikt nie potrafi wyobrazić
      sobie sytuacji - Kaczyński żartuje.
      • Gość: bss Re: Ale się uśmiałem. Prezydent Lech Kaczyński, b IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 14:20
        >>>Tylko, nikt nie potrafi wyobrazić <<<

Tak , szczególnie panowie, którzy są gośćmi prowadzących "szkło kontaktowe".
        Oprócz błyskotliwego i inteligentnego p.Andrusa reszta nie ma nic sensownego do
        powiedzenia. Bezsensowny bełkot z pod nosa pozostałych panów obniża poziom
        programu, który z założenia jest pr. rozrywkowym , a nie informacyjnym.
        Dobry operator kamery, dobry montażysta i sprawne oko oraz ucho reportera w
        połączeniu ze skrawkami materiałów z najbardziej inteligentnej istoty zrobi
        zupełnego idiotę.
        • Gość: Heniek Re: Ale się uśmiałem. Prezydent Lech Kaczyński, b IP: *.ztpnet.pl 23.07.06, 22:24
          ..."z najbardziej inteligentnej istoty zrobi zupełnego idiotę". No to chyba nie
          o Kaczyńskim per "inteligentny";)
          • Gość: doorny dog Swięto policji jak prostytutka.Kaczorom uległa ... IP: *.ztpnet.pl 23.07.06, 22:56
            Nikt nie zaprotestuje.
            Wszyscy na baczność.
            Nikt nie zada kłopotliwego pytania.
            A w "ogórki" można pokazać że coś sie robi.
            Klechy grzeczne jak na zawołanie.TVN i inne wizje pokaża.

Tylko QRWA ten pies ASIAD wszystko popsół...
      • aski68 Re: Ale się uśmiałem. Prezydent Lech Kaczyński, b 24.07.06, 10:50
        Gość portalu: ? napisał(a):

> A może to akurat był żarcik Kaczyńskiego? Tylko, nikt nie potrafi wyobrazić
        > sobie sytuacji - Kaczyński żartuje.

Przyszło mi to do głowy :)))))
        Nttwe przez chwilkę ulotną tam było , ale zaraz wyleciało :))))
        Kaczyński i żart DOBRE :))))
        • Gość: męskigen Do aśki (tranwestytki?)dziwna ksywa!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 11:37
          Kiedy Ty przestaniesz wpisywać te Twoje wyświechtane "motto?" Każdy wpis musisz
          tak kończyć??co na to Twój lekarz?
    • Gość: Anna z Zg Widziałam to dzisiaj dopiero. Tragikomiczne. IP: *.ztpnet.pl 25.07.06, 23:11
      A do nowych wyborów ponad 4 lata...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka