Dodaj do ulubionych

ZESPÓŁ na wesele - pomocy!!!

10.08.06, 08:01
bardzo proszę o pomoc!!!pomożcie mi wybrać kapele na wesele!! zalezymi na tym
zeby duzo grali i mieli dobry kontakt z weselnikami!! No i ważne, aby umieli
sie zachowac, bez chamskich oczepin i glupich tekstow.
Dziękuje!! Jeszcze dzis musze to zalatwic.
Acha - zespol do 3 razy sztuka odpada - nie ma juz wolnych terminow.....
a Fraglesi - dosc duzo biora....
Obserwuj wątek
    • Gość: iss Re: ZESPÓŁ na wesele - pomocy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 08:29
      Polecam zespół KOKTAJL- byłam na wielu weselach i tak jak na weselu gdzie grał
      Koktajl to się nigdzie indziej nie bawiłam!
      • Gość: wiolka Re: ZESPÓŁ na wesele - pomocy!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.06, 09:09
        A ja polecam NAJ z Koźli albo Rewers.Są najlepsi
        • Gość: gogo Re: ZESPÓŁ na wesele - pomocy!!! IP: *.adb.pl 11.08.06, 13:46
          Czy mozecie podac namiary na zespol NAJ?
          • Gość: wiolka Do gogo... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.06, 18:59
            numer telefonu mam ale nie wiem czy jeszcze aktualny, moge napisać na maila
            • Gość: gosc Re: Do gogo... IP: *.dip.t-dialin.net 12.08.06, 06:31
              witam !
              zapraszam na www.klezmer.prv.pl
    • szymciomania Re: ZESPÓŁ na wesele - pomocy!!! 11.08.06, 00:01
      U mnie na weselu gral zespol REVERS, sa naprawde swietni, ale tez i drodzy, my
      placilismy w lutym tego roku 2800 (chcieli 3 tys.)
      • Gość: Paskuda Re: ZESPÓŁ na wesele - pomocy!!! IP: 213.77.48.* 11.08.06, 07:26
        Z tego co wiem, to na przyszly rok Revers chce brac juz 4000.....
        Kogo będzie stac na to?? Czy zrobienie wesela bedzie dostepne juz tylko dla
        elity?... smutne....
        • Gość: jonasz Re: ZESPÓŁ na wesele - pomocy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 09:37
          Revers, Fragles > kto o nich słyszał poza ZG ? amba odwala bo ktoś kiedys zapłacił krocie być moze ze względu na to iż "zaspał" i zbyt późno szukał kapeli na wesele.Fraglesi już zimą kiedy szukałem zespołu zawołali prawie 3000 złotych ale powiedzili że do września cena wzrośnie.Nie wiem co to za jełopy i skąd biorą swoje ceny,ale tak jest z każdym elementem weselnych przygotowań.
          Wystarczy powiedzieć że fryzura ma być na wesele to cena skacze kilka krotnie.
          To samo jest z restauracjami, rozmowy zaczynają od ustalonej kwoty, a potem dorzucają swoje i co ? nie ma wyjścia trzeba płacić.
    • szymciomania Re: ZESPÓŁ na wesele - pomocy!!! 11.08.06, 11:17
      Ja zespol REVERS poznalam na weselu u ludzi z Poznania, tak mi sie podobalo, ze
      powiedzialam sobie ze u mnie tez musza zagrac. Sama jestem z Zagania, wiec jak
      widac nie tylko ZG zna ten zespol.
      • Gość: Ania Re: ZESPÓŁ na wesele - pomocy!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.06, 12:45
        polecam zespół ASTRA z Babimostu. U mnie grali na weselu, są rewek
        lacyjni.Mają swoją stronę w internecie
        • Gość: Grześ ASTRA Z Babimostu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.06, 12:47
          są świetni i w miarę przystępni w cenie:)
    • Gość: Jovi proponuję ASTRĘ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.06, 14:00
      byłam na weselu na którym grali - wspaniale! Robią do tego fajną atmosferę z
      kolorowymi światłami i (jeżeli ktoś chce) z dymem. Dla mnie rewelacja
      • Gość: aga Re: proponuję ASTRĘ IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.08.06, 16:14
        Hej!!Wez Samowar sa rewelacyjni, maja swoją strone intarnetową. POLECAM byłam
        na ich koncertach!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: Kasia Cadillac IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.08.06, 19:39
          Z pelna kultura,swietnym kontaktem z goscmi weselnymi,roznorodnym repertuarem
          spotkasz sie kontaktujac sie z zespolem Cadillac.Grali na moim weselu, potem u
          nastepnych dwoch par mlodych z mojej rodziny,ktorzy byli zachwyceni zespolem u
          mnie i potem zaangazowali zespol u siebie.Dobry zespol ma duze znaczenie w
          stworzeniu milej atmosfery,a oni,oprocz rewelacyjnej strony muzycznej sa
          kulturalni i bezposredni.Polecam!
      • Gość: Mada78 Re: proponuję ASTRĘ IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.08.06, 13:42
        U mnie na weselu też grała Astra z Babimostu. Zespół rewelacja, kulturalni,
        komunikatywni, niepijący co przy odtwarzaniu muzyki jest ważne. Goście do dziś
        wspominają super atmosferę, którą stworzyli: światła, dym, fajne aranżacje
        piosenek. Nie wyśrubowana cena. Polecam
    • kaktiebia Re: ZESPÓŁ na wesele - pomocy!!! 14.08.06, 21:55
      ja moge zagrac i zaspiewac.
      • Gość: gość Re: ZESPÓŁ na wesele - pomocy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 01:36
        Polecam www.bumerang.z.pl
        • Gość: zygi Re: ZESPÓŁ na wesele - pomocy!!! IP: *.ztpnet.pl 16.08.06, 09:28
          a mnie zależy na zespole, który nie chlasta gołdy, bo u kuzynki to zespół z ZG
          (nie pomnę teraz nazwy) tłoczył garnuch za garnuchem, a muzy z godziny na
          godzine coraz mniej... Chcę mieć zespół, który zamiast opróżniania kolejnych
          flaszek bedzie grał dobrą muzę na trzeźwo i nie piszcie mi proszę (członkowie
          zespołów), że artysta bez wódy to jak szeryf bez gwiazdy szeryfa;)
    • Gość: zygi Re: ZESPÓŁ na wesele - pomocy!!! IP: *.ztpnet.pl 16.08.06, 09:31
      w ogóle nie rozumiem przyzwolenia na picie zespołu na weselu... przecież oni są
      w pracy, dostają niemałe pieniądze jak za 8h pracy przy instrumentach i jeszcze
      gołdę czeszą na potęgę i mało tego, jeszcze młodej parze każą flaszkę jedną czy
      dwie na odchodne dawać, jak dla mnie to przegięcie pały, ja w pracy nie tłoczę
      i nie wiem czemu pozwala się na to zespołom weselnym...

• Gość: Aśka Re: ZESPÓŁ na wesele - pomocy!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.08.06, 23:12
      Szczerze polecam Aquarius. Byłam na weselu, na którym grali, zespół 5-osobowy, z
      perkusją, śpiewa dziewczyna i 2 facetów wszystko profi, czułam się jak na
      koncercie (piękne głosy). Grają dla młodych i starszych, wszyscy się bawili, no
      i jak na żywy skład są trochę tańsi (ok. 2500). Pozdrawiam
    • Gość: roma Re: ZESPÓŁ na wesele - pomocy!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 04.09.06, 18:07
      polecam aquarius maja swoja strone biora 2000 26 sierpnia grali na moim weselu -wszyscy byli zadowoleni pozdrawiam pa
      PS.TEL.668 136720 MARIUSZ WOZNIAK
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka