mijaczek 01.03.03, 20:55 wiecie..tak sobie przegladam te wasze posty i wieje od nich takim malym miasteczkiem... ludzie! napiszcie cos ciekawego, rzuccie ciekawym tematem, bo az sie w zoladku przewraca od tych mydlin, ktore tu sa...ble Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pol Re: nuda wieje z tego forum IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 01.03.03, 21:00 Witamy gościa z Nowego Jorku. Odpowiedz Link Zgłoś
mijaczek Re: nuda wieje z tego forum 01.03.03, 21:27 Gość portalu: pol napisał(a): > Witamy gościa z Nowego Jorku. witam, ale chcialabym wiedziec skad posiadasz takie informacje? Odpowiedz Link Zgłoś
markoniec Re: nuda wieje z tego forum 01.03.03, 21:22 no to rzuć ! znasz to ? : " nudzić się może ten tylko, kto sam jest nudny " Odpowiedz Link Zgłoś
mijaczek Re: nuda wieje z tego forum 01.03.03, 21:30 ales ty elokwentny!!!! dlugo sie zastanwiales nad tym tekstem? a poza tym i tak ci nie wyszedl, bo to, co napisales jest kompletnie bez sensu w odniesieniu do tego co ja napisalam. Odpowiedz Link Zgłoś
markoniec Re: nuda wieje z tego forum 01.03.03, 21:34 fakt, to tylko Kotarbiński Odpowiedz Link Zgłoś
mijaczek Re: nuda wieje z tego forum 01.03.03, 21:43 prosze cie- nie mydl mi oczu filozofia, blagam... a jesli chodzi o poprzednia wypowiedz, to nie miala ona sensu, poniewaz nie powiedzialam, ze ja sie nudze, tylko, ze tematy sa nudne. ja iwdze roznice, wiec nie mow mi, ze to ja jestem najnudniejsza w tym temacie. prawda jest taka, ze problemy i zagadnienia omawiane na tym forum wygladaja jak poniedzialkowa "gazeta lubuska" Odpowiedz Link Zgłoś
markoniec Re: nuda wieje z tego forum 01.03.03, 21:50 błaganie przyjęte, pomyślę, może coś wymyślę. Ale od moich mądrości już tutaj raczej dostają mdłości. Może lepiej przyłączę się do Ciebie i narzeknę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elzbieta Powaga sytuacji IP: *.sympatico.ca 02.03.03, 00:54 Re: Gaude Mater Polonia! Autor: jasiek z toronto Data: 01-03-03 22:46 Panie Arkadiuszu, w obecnej sytuacji niezadowolenia spolecznego, pomysl kwasniewskiego z utworzeniem partii prezydenckiej w zasadzie nie ma racji bytu, gdyz odrzucenie jewropejskiego kolchozu jest rownoczesnym votum nieufonosci dla obecnego nie-rzadu i w tym przypadku tworzy sie realna mozliwosc utworzenia tymczasowego rzadu na okres nie dluzszy jak 90 dni, co jest wystarczajacym czasem na rozpisanie wyborow do Sejmu i Senatu - mam na mysli znanych i nieskorumpowanych kandydatow do Sejmu i Senatu. Ale, jesli kwasniewskiego "ekipa" sprowokuje sytuacje pozwalajaca na wprowadzenie stanu wyjatkowego z racji obecnego niezadowolenia spolecznego, a byc moze skorzystac z tego stanu rzeczy, wowczas tworzy sie dla niego i jego "ekipy" mozliwosc utrzymania "tylka" na sali sejmowej do czasu, az wepchniecie do jewropejskiego kolchozu stanie sie faktem do czego usilnie dazy. Aby uniknac kwasniewskiego "geszeftu", to WSZYSCY musza stanac na blokadach: od chlopa do posla, by policja nie szukala (nie miala mozliwosci znalezc) pretekstu do uzycia sily, gdyz Rolnicy sa ostatnia szansa na rozpoczecie myslenia na temat wolnej i niepodleglej (nikomu) Polsce. (pomijam sprawe legalnego uruchomienia i polaczenia Polakow zamieszkalych poza granicami Polski z Polska. Mam na mysli pomoc w doslownym tego slowa znaczeniu). =========================== jasiek z toronto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Re: nuda wieje z tego forum IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 02.03.03, 10:33 markoniec napisał: > błaganie przyjęte, pomyślę, może coś wymyślę. > Ale od moich mądrości już tutaj raczej dostają mdłości. > Może lepiej przyłączę się do Ciebie i narzeknę. > Pozdrawiam A może jest jak z dresiarzem, który się zwierzył: "Źle jest. Żel podrożał, bijo naszych i Shazza przytyła". Odpowiedz Link Zgłoś
mijaczek Re: nuda wieje z tego forum 02.03.03, 18:56 a moze jest tak, ze zielona gora zaczyna powoli przymierac i skupia sie na problemach, na ktorych skupiac sie nie powinno. wydaje mi sie, ze ktos powinien rozruszac na dobry poczatek najpierw to forum, a potem cale miasto! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: nuda wieje z tego forum IP: *.zgora.dialog.net.pl 02.03.03, 22:42 mijaczek napisała: > a moze jest tak, ze zielona gora zaczyna powoli przymierac i skupia sie na > problemach, na ktorych skupiac sie nie powinno. wydaje mi sie, ze ktos powinien > > rozruszac na dobry poczatek najpierw to forum, a potem cale miasto! Tekst mijaczka to takie Ble,Ble,Ble.Ale jeśli chce coś rozruszać to ma zielone światło.Czekam na poruszycielskie działania.Trzymam kciuki-Ble,Ble,Ble. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: nuda wieje z tego forum 03.03.03, 18:27 mijaczek napisała: > prosze cie- nie mydl mi oczu filozofia, blagam... a to dobry tekst mydlic oczy filozofia... jaki jest sens twego zycia mijaczek? serio pytam Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: nuda wieje z tego forum 03.03.03, 18:25 mijaczek napisała: > wiecie..tak sobie przegladam te wasze posty i wieje od nich takim malym > miasteczkiem... ludzie! napiszcie cos ciekawego, rzuccie ciekawym tematem, bo bo to jest male miasteczko a malomiasteczkowe problemy dla ludzi z malego miasteczka wazne sa ciekawy temat dla osoby piszacej: > az sie w zoladku przewraca od tych mydlin, ktore tu sa...ble az strach na krytyke sie wystawiac. twoim sukcesem jest tak dlugi watek. z premedytacja go wydluzam, ale uwazam ze latwiej zranic, zniszczyc, skrytykowac, niz cos stworzyc, zainspirowac, rozpoczac a pozytywne uczucia wazniejsze sa, latwiej nimi cel osiagnac. albo po prostu sprawic aby ktos sie usmiechnal wiec nie feruj prosze tak latwo tak powaznych wyrokow. to przykre. Odpowiedz Link Zgłoś
mijaczek Re: nuda wieje z tego forum 04.03.03, 02:43 widzisz droga arweno...moj problem chyba wlasnie polega na studiowaniu filozofii. chodzi moze wlasnie o to, ze dla mnie sprawy ducha sa troche wazniejsze od tego czy pan X zdefraudowal milion czy dwa. sensu zycia szukam poza sprawami poruszanymi czesto na tym forum. a jesli chodzi o dlugosc mojego watka, to naprawde nie zalezy mi na wywolaniu burzy, tylko na zwrocenie uwagi ludziom, ze moze czas otworzyc okno i wpuscic troche swiezego powietrza... nie chce rzucac oskarzen, krytykowac, chce (jako "obca")tylko powiedziec wam, ze nudnawo na tym forum i tyle.. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: nuda wieje z tego forum 05.03.03, 19:49 Duch głodny bo ciało syte. Może jakaś kuracja mocno odchudzająca? Ciekaw jestem gdzie duch wtedy powędruje. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: nuda wieje z tego forum 07.03.03, 10:47 mijaczek napisała: > troche swiezego powietrza... nie chce rzucac oskarzen, krytykowac, chce > (jako "obca")tylko powiedziec wam, ze nudnawo na tym forum i tyle.. generalnie zgadzam sie z toba. ale diabel tkwi w szczegolach czemu mowi sie tylko o zlych rzeczach? niczego naprawde nie da sie pochwalic? Odpowiedz Link Zgłoś
markoniec Re: nuda wieje z tego forum 07.03.03, 21:01 zajadłej polityki jest bardzo dużo, Polacy są strasznie zapalczywi i mściwi. Osobiście pewne rzeczy zostawiam prokuratorom. Nie silę się na oceny , bo nie mam do tego podstaw i wiedzy dostatecznej. Wolę wątki o przyrodzie, sporcie i miłości (choćby do przyrody). Nasze Forum nie jest nudne, ale nie ma na nim więzi Forumowiczów, brak wyraźnych przyjaźni , mało serca. Forum Gorzowa jest pod tym względem cieplejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol Re: nuda wieje z tego forum IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 07.03.03, 21:18 Całkowicie się z Tobą zgadzam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mijaczek Re: nuda wieje z tego forum 11.03.03, 17:35 no i tak znowu sobie przegladam te posty i znowu sie zastanawiam czemu ma sluzyc to forum? przeglad prasy? listy o gospodarce? moze w tgakim arzie ktos zacznie pisac o tym ile domow w centrum zielonej ma nadal funkcjonujace kurniki? mi naprawde nie chodzi o to, zeby tylko krytykowac. zajrzyjcie sobie na inne fora, np. krakow. tam ludzi rozmawiaja o tym co dzieje sie w miescie po godzinach pracy, dlaczego tutaj nie mozna chociazby poruszyc tematu knajp, kin, teatru czy czegokolwiek? a moz ejest tak, ze wszyscy zielonogorscy forumowicze chca z siebie zrobic oczytanych i swiatlych ludzi, ktorzy byle g***em sie nie interesuja, bo najwazniejsze to podyskutowac o wladzy, pieniadzach i przestepstwach. chcialabym zobaczyc, ze ludzie z zielonej potrafia jeszcze sie wyluzowac, no chyba, ze srednia wieku na tym forum wynosi 99 lat, to co innego..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol Re: nuda wieje z tego forum IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 11.03.03, 18:31 Mam jedno pytanie, czy Ty jesteś blondynką? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol Re: nuda wieje z tego forum IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 11.03.03, 19:35 mijaczek napisała: > zawiode cie - nie. Dziwne? bo twoje posty wyraźnie wskazują na to, że twoje IQ jest koloru blond. Odpowiedz Link Zgłoś
mijaczek Pol - mam jedno pytanko 12.03.03, 02:38 od mojego IQ to wara, a tak na marginesie, kolega Pol nie napisal mi skad posiada informacje, ze jestem z Nowego York'u, no chyba, ze dla niego NJ to New York....., no ale przeciez to z moim IQ jest cos nie tak, wiec chyba Pol mi cos powie na ten temat? prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: nuda wieje z tego forum 12.03.03, 11:32 mijaczek napisała: > no i tak znowu sobie przegladam te posty i znowu sie zastanawiam czemu ma > sluzyc to forum? przeglad prasy? listy o gospodarce? tez mi sie to nie podoba - ale wynika z linkowania artykulow w gazecie. tak wiec przeglad prasy wlasnie > co dzieje sie w miescie po godzinach pracy, dlaczego tutaj nie mozna > chociazby poruszyc tematu knajp, kin, teatru czy czegokolwiek? bylo wielokrotnie. jestes tu przez chwile tylko > chcialabym zobaczyc, ze ludzie z zielonej potrafia jeszcze sie wyluzowac, no > chyba, ze srednia wieku na tym forum wynosi 99 lat, to co innego..... cha cha Odpowiedz Link Zgłoś
mijaczek Re: nuda wieje z tego forum 12.03.03, 16:28 arwena napisała: > mijaczek napisała: > > no i tak znowu sobie przegladam te posty i znowu sie zastanawiam czemu ma > > sluzyc to forum? przeglad prasy? listy o gospodarce? > tez mi sie to nie podoba - ale wynika z linkowania artykulow w gazecie. tak > wiec przeglad prasy wlasnie ja nie twierdze, ze nalezy to zlikwidowac, ja tylko mowie, ze moze by jakas rownowage wprowadzic, troche sie posmiac, a nie na wszystkim i na wszystkich psy wieszac, wrecz obgadywac - pan taki i taki z pania taka i taka w zwiazku ze sprawa taka i taka zrobili to i to, a to sie okazalo, ze juz dwa lata temu ten z tamtym przejeli to, zeby tamci przejeli tamto. ja rozumiem, ze wszyscy sa po prostu wsciekli, ze panstwo, w ktorym zyjemy jest nienormalne, ale moze by tak znalezc cos pozytywnego, nie u kogos w mieszkaniu, firmie czy portfelu, tylko gdzies blisko, w czlowieku. > > co dzieje sie w miescie po godzinach pracy, dlaczego tutaj nie mozna > > chociazby poruszyc tematu knajp, kin, teatru czy czegokolwiek? > bylo wielokrotnie. jestes tu przez chwile tylko > zgadzam sie, teamty byly poruszane wczesniej, ale czy to znaczy, ze czas rozrywki juz sie skonczyl??? czy naprawde tak nudno jest w zielonej, ze nie ma o czym pisac? nie wierze, ze nie ma na tym forum studentow czy ludzi czujacych potrzebe rozwoju kulturalnego tego miasta, bo powiedzmy sobie szczerze, ze jest waskie rono ludzi, ktorym winobranie kojarzy sie jeszcze z kultura... > > chcialabym zobaczyc, ze ludzie z zielonej potrafia jeszcze sie wyluzowac, > no > > chyba, ze srednia wieku na tym forum wynosi 99 lat, to co innego..... > cha cha hahaha? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gemlox Re: nuda wieje z tego forum IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 12.03.03, 17:05 mijaczek napisała: > widzisz droga arweno...moj problem chyba wlasnie polega na studiowaniu > filozofii. chodzi moze wlasnie o to, ze dla mnie sprawy ducha sa troche > wazniejsze od tego czy pan X zdefraudowal milion czy dwa. > sensu zycia szukam poza sprawami poruszanymi czesto na tym forum. > a jesli chodzi o dlugosc mojego watka, to naprawde nie zalezy mi na wywolaniu > burzy, tylko na zwrocenie uwagi ludziom, ze moze czas otworzyc okno i wpuscic > troche swiezego powietrza... nie chce rzucac oskarzen, krytykowac, chce > (jako "obca")tylko powiedziec wam, ze nudnawo na tym forum i tyle.. > > pozdrawiam Dlugosc wacka???? Och... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefcia R. to się rozerwij IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.03.03, 21:37 www.pudelsi.art.pl/3.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: nuda wieje z tego forum IP: *.warrington.ifl.net / 10.3.8.* 14.03.03, 19:11 popieram! nuda i nic wiecej! Odpowiedz Link Zgłoś
markoniec Re: nuda wieje z tego forum 14.03.03, 20:01 nuda też może być ciekawa, a już na pewno ciekawsza niż nic więcej :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mijaczek Re: nuda wieje z tego forum IP: *.union01.nj.comcast.net 15.03.03, 01:28 markoniec napisał: > nuda też może być ciekawa, a już na pewno ciekawsza niż nic więcej :-) z calym szacunkiem, ale wiekszego sucharu do nie slyszalam, ani tym bardziej nie czytalam! jak do jasnej cholery nuda moze byc ciekawa przeciez to dwie skrajnosci. nuda jest nudna ciekawe jest ciekawe i nie ma innej mozliwosci. a ja naprawde chcialabym porozmawiaz z kims o czyms ciekawym. i w zwiazku z tym zaloze nowy watek, pewnie nikt tam nic nie dopisze, ale sprobujemy! Odpowiedz Link Zgłoś
markoniec Re: nuda wieje z tego forum 15.03.03, 08:14 mówiłem ? już jest ciekawie, ja napiszę, chyba, że sobie nie życzysz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mijaczek Re: nuda wieje z tego forum IP: *.union01.nj.comcast.net 15.03.03, 23:43 markoniec napisał: > mówiłem ? już jest ciekawie, ja napiszę, chyba, że sobie nie życzysz alez oczywiscie, ze sobie zycze, to milo z kims popisac :) Odpowiedz Link Zgłoś
mijaczek Re: nuda wieje z tego forum 20.03.03, 00:01 wiecie, zupelnie tu u nas w zielonej sie zmienilo. ja tego nie rozumiem, wszedzie wiosna, a tu jak szaro, politycznie i nudno bylo tak jest. oczywiscie zaraz przeczytam, ze krytykuje, ze bzdury gadam i tak dalej,ale po pierwsze wolnosc slowa, a po drugie nigdzie nie jest napisane dla jakich ludzi przeznaczone jest forum i dlatego wlasnie stwierdzam, ze dla ludzi w moim wieku nie ma tu nic, co mogloby nas zainteresowac. nuda nuda nuda po stokroc nuda Odpowiedz Link Zgłoś
mijaczek Re: nuda wieje z tego forum 20.03.03, 15:37 arwena napisała: > nudne sie robi to co piszesz no to w takim razie zaczynam w koncu pasowac do tego forum!!!!! hurrrrrra!!!! musze wymyslic jakis nudnawy temat to moze ty zaczniesz ze mna rozmawiac...tylko, ze... kurde..ja nie chce zanudzic sie na smierc! tak zle i tak niedobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
sela1 Re: nuda wieje z tego forum 20.03.03, 17:01 mijaczek napisała: > arwena napisała: > > > nudne sie robi to co piszesz > > no to w takim razie zaczynam w koncu pasowac do tego forum!!!!! hurrrrrra!!!! Absolutnie nie pasujesz do tego forum, jesteś straszliwie nudna i wybacz za określenie, beznadziejnie głupia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mijaczek Re: nuda wieje z tego forum IP: *.union01.nj.comcast.net 20.03.03, 17:35 > Absolutnie nie pasujesz do tego forum, jesteś straszliwie nudna i wybacz za > określenie, beznadziejnie głupia. a ty musisz byc bezgranicznie madra, skoro potrafisz oceniac ludzi nawet ich nie znajac, a wydawac opinie na temat czyjes glupoty zaledwie po przeczytaniu kilku zdan przez niego napisanych. przykro mi, ale to niestety nie swiadczy o mojej glupocie, a jedynie o twojej dziwnej checi skomentowania mojej wypowiedzi, ale braku jakiegokolwiek pomyslu na sensowne zdanie. pozdrawiam i zycze takich samych pochopnych opini na twoj temat, jakie ty wydajesz na temat ludzi, o ktorych nie masz zielonego pojecia. nie dziwie sie,ze to forum jest takie nudne - skoro za napisanie swojej opini (ktora w zasadzie nie moze byc podstawa do orzekania o czymkolwiek), czyta sie tu, ze jest sie glupim. kazdy normalny czlowiek podziekowalby i poszedl stad w cholere. zmija dziekujemy pani z wasem Odpowiedz Link Zgłoś
darth4 Re: nuda wieje z tego forum 20.03.03, 21:28 Gość portalu: mijaczek napisał(a): > zmija > dziekujemy pani z wasem Świetne. Jak już się Panie kłócą to z klasą :) Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: nuda wieje z tego forum 21.03.03, 08:02 darth4 napisał: > Świetne. Jak już się Panie kłócą to z klasą :) smutne acz prawdziwe panowie maja latwiej. dlaczego my nie mozemy po razie dac i spokoj? czasami mialabym na to wielka ochote, nie tylko w kierunku pań, a moze nawet przede wszystkim w kierunku *&$%&%( panow. tylko cos mocniejszego jeszcze w tej dloni potrzebne. skad tyle agresji w niespotykanie spokojnym czlowieku? tfu, przepraszam, kobiecie? Odpowiedz Link Zgłoś
mijaczek Re: nuda wieje z tego forum 21.03.03, 15:09 darth4 napisał: > Gość portalu: mijaczek napisał(a): > > zmija > > dziekujemy pani z wasem > > Świetne. Jak już się Panie kłócą to z klasą :) ja sie z nikim nie kloce. probuje jedynie przedstwic swoje zdanie. przeciez nigdzie nie jest napisane, ze musi mi sie podobac to monotematyczne forum. a skoro jestem mieszkancem zielonej to chyba mam prawo zauwazyc, ze przydaloby sie wiecej luzu na tym forum? Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: nuda wieje z tego forum 21.03.03, 08:03 Gość portalu: mijaczek napisał(a): > a ty musisz byc bezgranicznie madra, skoro potrafisz oceniac ludzi nawet ich > nie znajac, a wydawac opinie na temat czyjes glupoty zaledwie po przeczytaniu > kilku zdan przez niego napisanych. > pozdrawiam i zycze takich samych pochopnych opini na twoj temat, jakie ty > wydajesz na temat ludzi, o ktorych nie masz zielonego pojecia. no no no... mowi sie o kole historii czasami Odpowiedz Link Zgłoś
mijaczek Re: nuda wieje z tego forum 21.03.03, 15:06 arwena napisała: > no no no... mowi sie o kole historii czasami tylko, ze ja nikogo od glupich nie wyzywam i nie twierdze, ze jedni powinni byc na tym forum, inni nie. ja tylko postuluje poszerzenie spectrum tematow zawartych w tym forum, a nie pseudo-inteligenckie samosady. poza tym jak mieszkalam 19 lat w zielonej tak mi sie zawsze wydawalo, ze to miasto to najbardziej spokojne i tolerancyjne miejsce w polsce. widac w necie z ludzi wychodzi ich prawdziwe ego (a moze raczej superego, ktore w przypadku niektorych jest dosc ograniczone). w kazdym razie jak polityka panowala na zielonogorskim forum, tak panuje. a do tego ten totalitaryzm niektorych ludzi... troche demokracji! widac osobowosci o absolutnych zapedach nie znosza krytyki... no coz... Odpowiedz Link Zgłoś
markoniec Re: nuda wieje z tego forum 21.03.03, 18:45 a ja naprawdę lubię Was Obie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siur Re: nuda wieje z tego forum IP: *.zgora.dialog.net.pl 21.03.03, 20:04 mijaczek napisała: > wiecie..tak sobie przegladam te wasze posty i wieje od nich takim malym > miasteczkiem... ludzie! napiszcie cos ciekawego, rzuccie ciekawym tematem, bo > az sie w zoladku przewraca od tych mydlin, ktore tu sa...ble siur Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mijaczek Re: nuda wieje z tego forum IP: *.union01.nj.comcast.net 21.03.03, 21:49 no prosze... a teraz w druga strone...jedni mnie nie znaja i mowia, ze jestem glupia, drudzy (czyt:markoniec) mnie nie znaja i mnie lubia! dziekuje bardzo :) a czemuz to taki zaszczyt mnie kopnal jesli mozna spytac panie markoniec? z powazaniem mijaczek :) Odpowiedz Link Zgłoś
markoniec Re: nuda wieje z tego forum 22.03.03, 13:49 bo lubię Ludzi , a już Kobiety po prostu uwielbiam :-))) Gorąco pozdrawiam Waćpannę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GEMBA Re: nuda wieje z tego forum IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.03.03, 12:24 To fakt! Odpowiedz Link Zgłoś
mijaczek Re: nuda wieje z tego forum 22.03.03, 23:22 alez dziekuje bardzo... kobieta jestem i to jest pewne, a i komplementy jak kazda lubie przyjmowac. pozdrawiam kawalera markonca! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mix Re: nuda wieje z tego forum IP: *.zgora.dialog.net.pl 04.04.03, 20:33 zajrzyj republika.pl/zielonagora_/ Odpowiedz Link Zgłoś
proca_toya Re: nuda wieje z tego forum 04.04.03, 22:47 mijaczek napisała: > az sie w zoladku przewraca od tych mydlin, ktore tu sa...ble i piana jakaś taka szara Odpowiedz Link Zgłoś