Dodaj do ulubionych

nuda wieje z tego forum

01.03.03, 20:55
wiecie..tak sobie przegladam te wasze posty i wieje od nich takim malym
miasteczkiem... ludzie! napiszcie cos ciekawego, rzuccie ciekawym tematem, bo
az sie w zoladku przewraca od tych mydlin, ktore tu sa...ble
Obserwuj wątek
    • Gość: pol Re: nuda wieje z tego forum IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 01.03.03, 21:00
      Witamy gościa z Nowego Jorku.
      • mijaczek Re: nuda wieje z tego forum 01.03.03, 21:27
        Gość portalu: pol napisał(a):

> Witamy gościa z Nowego Jorku.

witam, ale chcialabym wiedziec skad posiadasz takie informacje?
    • markoniec Re: nuda wieje z tego forum 01.03.03, 21:22
      no to rzuć !
      znasz to ? : " nudzić się może ten tylko, kto sam jest nudny "
      • mijaczek Re: nuda wieje z tego forum 01.03.03, 21:30
        ales ty elokwentny!!!! dlugo sie zastanwiales nad tym tekstem? a poza tym i tak
        ci nie wyszedl, bo to, co napisales jest kompletnie bez sensu w odniesieniu do
        tego co ja napisalam.
        • markoniec Re: nuda wieje z tego forum 01.03.03, 21:34
          fakt, to tylko Kotarbiński
          • mijaczek Re: nuda wieje z tego forum 01.03.03, 21:43
            prosze cie- nie mydl mi oczu filozofia, blagam...

a jesli chodzi o poprzednia wypowiedz, to nie miala ona sensu, poniewaz nie
            powiedzialam, ze ja sie nudze, tylko, ze tematy sa nudne. ja iwdze roznice,
            wiec nie mow mi, ze to ja jestem najnudniejsza w tym temacie. prawda jest taka,
            ze problemy i zagadnienia omawiane na tym forum wygladaja jak
            poniedzialkowa "gazeta lubuska"
            • markoniec Re: nuda wieje z tego forum 01.03.03, 21:50
              błaganie przyjęte, pomyślę, może coś wymyślę.
              Ale od moich mądrości już tutaj raczej dostają mdłości.
              Może lepiej przyłączę się do Ciebie i narzeknę.
              Pozdrawiam
              • Gość: Elzbieta Powaga sytuacji IP: *.sympatico.ca 02.03.03, 00:54
                Re: Gaude Mater Polonia!
                Autor: jasiek z toronto
                Data: 01-03-03 22:46

Panie Arkadiuszu, w obecnej sytuacji niezadowolenia
                spolecznego, pomysl kwasniewskiego z utworzeniem partii prezydenckiej
                w zasadzie nie ma racji bytu, gdyz odrzucenie jewropejskiego kolchozu jest
                rownoczesnym votum nieufonosci dla obecnego nie-rzadu i w tym przypadku tworzy
                sie realna mozliwosc utworzenia tymczasowego rzadu na okres nie dluzszy jak 90
                dni, co jest wystarczajacym czasem na rozpisanie wyborow do Sejmu i Senatu -
                mam na mysli znanych i nieskorumpowanych kandydatow do Sejmu i Senatu.

Ale, jesli kwasniewskiego "ekipa" sprowokuje sytuacje pozwalajaca na
                wprowadzenie stanu wyjatkowego z racji obecnego niezadowolenia spolecznego, a
                byc moze skorzystac z tego stanu rzeczy, wowczas tworzy sie dla niego i
                jego "ekipy" mozliwosc utrzymania "tylka" na sali sejmowej
                do czasu, az wepchniecie do jewropejskiego kolchozu stanie sie faktem do czego
                usilnie dazy.

Aby uniknac kwasniewskiego "geszeftu", to WSZYSCY musza stanac na blokadach: od
                chlopa do posla, by policja nie szukala (nie miala mozliwosci znalezc)
                pretekstu do uzycia sily, gdyz Rolnicy sa ostatnia szansa na
                rozpoczecie myslenia na temat wolnej i niepodleglej (nikomu) Polsce.

(pomijam sprawe legalnego uruchomienia i polaczenia Polakow zamieszkalych poza
                granicami Polski z Polska. Mam na mysli pomoc
                w doslownym tego slowa znaczeniu).

===========================
                jasiek z toronto

• Gość: Natalia Re: nuda wieje z tego forum IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 02.03.03, 10:33
                markoniec napisał:

> błaganie przyjęte, pomyślę, może coś wymyślę.
                > Ale od moich mądrości już tutaj raczej dostają mdłości.
                > Może lepiej przyłączę się do Ciebie i narzeknę.
                > Pozdrawiam
                A może jest jak z dresiarzem, który się zwierzył: "Źle jest. Żel podrożał, bijo
                naszych i Shazza przytyła".
                • mijaczek Re: nuda wieje z tego forum 02.03.03, 18:56
                  a moze jest tak, ze zielona gora zaczyna powoli przymierac i skupia sie na
                  problemach, na ktorych skupiac sie nie powinno. wydaje mi sie, ze ktos powinien
                  rozruszac na dobry poczatek najpierw to forum, a potem cale miasto!
                  • Gość: marek Re: nuda wieje z tego forum IP: *.zgora.dialog.net.pl 02.03.03, 22:42
                    mijaczek napisała:

> a moze jest tak, ze zielona gora zaczyna powoli przymierac i skupia sie na
                    > problemach, na ktorych skupiac sie nie powinno. wydaje mi sie, ze ktos
                    powinien
                    >
                    > rozruszac na dobry poczatek najpierw to forum, a potem cale miasto!
                    Tekst mijaczka to takie Ble,Ble,Ble.Ale jeśli chce coś rozruszać to ma zielone
                    światło.Czekam na poruszycielskie działania.Trzymam kciuki-Ble,Ble,Ble.
            • arwena Re: nuda wieje z tego forum 03.03.03, 18:27
              mijaczek napisała:
              > prosze cie- nie mydl mi oczu filozofia, blagam...
              a to dobry tekst

mydlic oczy filozofia... jaki jest sens twego zycia mijaczek?
              serio pytam
    • arwena Re: nuda wieje z tego forum 03.03.03, 18:25
      mijaczek napisała:
      > wiecie..tak sobie przegladam te wasze posty i wieje od nich takim malym
      > miasteczkiem... ludzie! napiszcie cos ciekawego, rzuccie ciekawym tematem, bo
      bo to jest male miasteczko
      a malomiasteczkowe problemy dla ludzi z malego miasteczka wazne sa

ciekawy temat dla osoby piszacej:
      > az sie w zoladku przewraca od tych mydlin, ktore tu sa...ble

az strach na krytyke sie wystawiac. twoim sukcesem jest tak dlugi watek. z
      premedytacja go wydluzam, ale uwazam ze latwiej zranic, zniszczyc, skrytykowac,
      niz cos stworzyc, zainspirowac, rozpoczac
      a pozytywne uczucia wazniejsze sa, latwiej nimi cel osiagnac.
      albo po prostu sprawic aby ktos sie usmiechnal

wiec nie feruj prosze tak latwo tak powaznych wyrokow. to przykre.
      • mijaczek Re: nuda wieje z tego forum 04.03.03, 02:43
        widzisz droga arweno...moj problem chyba wlasnie polega na studiowaniu
        filozofii. chodzi moze wlasnie o to, ze dla mnie sprawy ducha sa troche
        wazniejsze od tego czy pan X zdefraudowal milion czy dwa.
        sensu zycia szukam poza sprawami poruszanymi czesto na tym forum.
        a jesli chodzi o dlugosc mojego watka, to naprawde nie zalezy mi na wywolaniu
        burzy, tylko na zwrocenie uwagi ludziom, ze moze czas otworzyc okno i wpuscic
        troche swiezego powietrza... nie chce rzucac oskarzen, krytykowac, chce
        (jako "obca")tylko powiedziec wam, ze nudnawo na tym forum i tyle..

pozdrawiam
        • tezgucio Re: nuda wieje z tego forum 05.03.03, 19:49
          Duch głodny bo ciało syte. Może jakaś kuracja mocno odchudzająca? Ciekaw jestem
          gdzie duch wtedy powędruje.
        • arwena Re: nuda wieje z tego forum 07.03.03, 10:47
          mijaczek napisała:
          > troche swiezego powietrza... nie chce rzucac oskarzen, krytykowac, chce
          > (jako "obca")tylko powiedziec wam, ze nudnawo na tym forum i tyle..
          generalnie zgadzam sie z toba. ale diabel tkwi w szczegolach
          czemu mowi sie tylko o zlych rzeczach?
          niczego naprawde nie da sie pochwalic?
          • markoniec Re: nuda wieje z tego forum 07.03.03, 21:01
            zajadłej polityki jest bardzo dużo, Polacy są strasznie zapalczywi i mściwi.
            Osobiście pewne rzeczy zostawiam prokuratorom. Nie silę się na oceny , bo
            nie mam do tego podstaw i wiedzy dostatecznej.
            Wolę wątki o przyrodzie, sporcie i miłości (choćby do przyrody).
            Nasze Forum nie jest nudne, ale nie ma na nim więzi Forumowiczów, brak
            wyraźnych przyjaźni , mało serca.
            Forum Gorzowa jest pod tym względem cieplejsze.
            • Gość: pol Re: nuda wieje z tego forum IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 07.03.03, 21:18
              Całkowicie się z Tobą zgadzam :-)
              • mijaczek Re: nuda wieje z tego forum 11.03.03, 17:35
                no i tak znowu sobie przegladam te posty i znowu sie zastanawiam czemu ma
                sluzyc to forum? przeglad prasy? listy o gospodarce? moze w tgakim arzie ktos
                zacznie pisac o tym ile domow w centrum zielonej ma nadal funkcjonujace
                kurniki? mi naprawde nie chodzi o to, zeby tylko krytykowac. zajrzyjcie sobie
                na inne fora, np. krakow. tam ludzi rozmawiaja o tym co dzieje sie w miescie po
                godzinach pracy, dlaczego tutaj nie mozna chociazby poruszyc tematu knajp, kin,
                teatru czy czegokolwiek? a moz ejest tak, ze wszyscy zielonogorscy forumowicze
                chca z siebie zrobic oczytanych i swiatlych ludzi, ktorzy byle g***em sie nie
                interesuja, bo najwazniejsze to podyskutowac o wladzy, pieniadzach i
                przestepstwach.
                chcialabym zobaczyc, ze ludzie z zielonej potrafia jeszcze sie wyluzowac, no
                chyba, ze srednia wieku na tym forum wynosi 99 lat, to co innego.....
                • Gość: pol Re: nuda wieje z tego forum IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 11.03.03, 18:31
                  Mam jedno pytanie, czy Ty jesteś blondynką?
                  • mijaczek Re: nuda wieje z tego forum 11.03.03, 19:04
                    zawiode cie - nie.
                    • Gość: pol Re: nuda wieje z tego forum IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 11.03.03, 19:35
                      mijaczek napisała:

> zawiode cie - nie.

Dziwne? bo twoje posty wyraźnie wskazują na to, że twoje IQ jest koloru blond.
                      • mijaczek Pol - mam jedno pytanko 12.03.03, 02:38
                        od mojego IQ to wara, a tak na marginesie, kolega Pol nie napisal mi skad
                        posiada informacje, ze jestem z Nowego York'u, no chyba, ze dla niego NJ to New
                        York....., no ale przeciez to z moim IQ jest cos nie tak, wiec chyba Pol mi cos
                        powie na ten temat? prawda?
                • arwena Re: nuda wieje z tego forum 12.03.03, 11:32
                  mijaczek napisała:
                  > no i tak znowu sobie przegladam te posty i znowu sie zastanawiam czemu ma
                  > sluzyc to forum? przeglad prasy? listy o gospodarce?
                  tez mi sie to nie podoba - ale wynika z linkowania artykulow w gazecie. tak
                  wiec przeglad prasy wlasnie

> co dzieje sie w miescie po godzinach pracy, dlaczego tutaj nie mozna
                  > chociazby poruszyc tematu knajp, kin, teatru czy czegokolwiek?
                  bylo wielokrotnie. jestes tu przez chwile tylko

> chcialabym zobaczyc, ze ludzie z zielonej potrafia jeszcze sie wyluzowac, no
                  > chyba, ze srednia wieku na tym forum wynosi 99 lat, to co innego.....
                  cha cha
                  • mijaczek Re: nuda wieje z tego forum 12.03.03, 16:28
                    arwena napisała:

> mijaczek napisała:
                    > > no i tak znowu sobie przegladam te posty i znowu sie zastanawiam czemu ma
                    > > sluzyc to forum? przeglad prasy? listy o gospodarce?
                    > tez mi sie to nie podoba - ale wynika z linkowania artykulow w gazecie. tak
                    > wiec przeglad prasy wlasnie

ja nie twierdze, ze nalezy to zlikwidowac, ja tylko mowie, ze moze by jakas
                    rownowage wprowadzic, troche sie posmiac, a nie na wszystkim i na wszystkich
                    psy wieszac, wrecz obgadywac - pan taki i taki z pania taka i taka w zwiazku ze
                    sprawa taka i taka zrobili to i to, a to sie okazalo, ze juz dwa lata temu ten
                    z tamtym przejeli to, zeby tamci przejeli tamto. ja rozumiem, ze wszyscy sa po
                    prostu wsciekli, ze panstwo, w ktorym zyjemy jest nienormalne, ale moze by tak
                    znalezc cos pozytywnego, nie u kogos w mieszkaniu, firmie czy portfelu, tylko
                    gdzies blisko, w czlowieku.

> > co dzieje sie w miescie po godzinach pracy, dlaczego tutaj nie mozna
                    > > chociazby poruszyc tematu knajp, kin, teatru czy czegokolwiek?
                    > bylo wielokrotnie. jestes tu przez chwile tylko
                    >

zgadzam sie, teamty byly poruszane wczesniej, ale czy to znaczy, ze czas
                    rozrywki juz sie skonczyl??? czy naprawde tak nudno jest w zielonej, ze nie ma
                    o czym pisac? nie wierze, ze nie ma na tym forum studentow czy ludzi czujacych
                    potrzebe rozwoju kulturalnego tego miasta, bo powiedzmy sobie szczerze, ze jest
                    waskie rono ludzi, ktorym winobranie kojarzy sie jeszcze z kultura...

> > chcialabym zobaczyc, ze ludzie z zielonej potrafia jeszcze sie wyluzowac,
                    > no
                    > > chyba, ze srednia wieku na tym forum wynosi 99 lat, to co innego.....
                    > cha cha

hahaha?
        • Gość: Gemlox Re: nuda wieje z tego forum IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 12.03.03, 17:05
          mijaczek napisała:

> widzisz droga arweno...moj problem chyba wlasnie polega na studiowaniu
          > filozofii. chodzi moze wlasnie o to, ze dla mnie sprawy ducha sa troche
          > wazniejsze od tego czy pan X zdefraudowal milion czy dwa.
          > sensu zycia szukam poza sprawami poruszanymi czesto na tym forum.
          > a jesli chodzi o dlugosc mojego watka, to naprawde nie zalezy mi na wywolaniu
          > burzy, tylko na zwrocenie uwagi ludziom, ze moze czas otworzyc okno i wpuscic
          > troche swiezego powietrza... nie chce rzucac oskarzen, krytykowac, chce
          > (jako "obca")tylko powiedziec wam, ze nudnawo na tym forum i tyle..
          >
          > pozdrawiam

Dlugosc wacka???? Och...
    • Gość: Stefcia R. to się rozerwij IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.03.03, 21:37
      www.pudelsi.art.pl/3.html
      • markoniec Re: to się rozerwij 12.03.03, 15:31
        "Wolność słowa " :-)
        • mijaczek Re: to się rozerwij 14.03.03, 01:58
          no wlasnie!!! wolnosc!!!
    • Gość: magda Re: nuda wieje z tego forum IP: *.warrington.ifl.net / 10.3.8.* 14.03.03, 19:11
      popieram! nuda i nic wiecej!
      • markoniec Re: nuda wieje z tego forum 14.03.03, 20:01
        nuda też może być ciekawa, a już na pewno ciekawsza niż nic więcej :-)
        • Gość: mijaczek Re: nuda wieje z tego forum IP: *.union01.nj.comcast.net 15.03.03, 01:28
          markoniec napisał:

> nuda też może być ciekawa, a już na pewno ciekawsza niż nic więcej :-)
          z calym szacunkiem, ale wiekszego sucharu do nie slyszalam, ani tym bardziej
          nie czytalam! jak do jasnej cholery nuda moze byc ciekawa przeciez to dwie
          skrajnosci. nuda jest nudna ciekawe jest ciekawe i nie ma innej mozliwosci. a
          ja naprawde chcialabym porozmawiaz z kims o czyms ciekawym. i w zwiazku z tym
          zaloze nowy watek, pewnie nikt tam nic nie dopisze, ale sprobujemy!
          • markoniec Re: nuda wieje z tego forum 15.03.03, 08:14
            mówiłem ? już jest ciekawie, ja napiszę, chyba, że sobie nie życzysz
            • Gość: mijaczek Re: nuda wieje z tego forum IP: *.union01.nj.comcast.net 15.03.03, 23:43
              markoniec napisał:

> mówiłem ? już jest ciekawie, ja napiszę, chyba, że sobie nie życzysz

alez oczywiscie, ze sobie zycze, to milo z kims popisac :)
    • mijaczek Re: nuda wieje z tego forum 20.03.03, 00:01
      wiecie, zupelnie tu u nas w zielonej sie zmienilo. ja tego nie rozumiem,
      wszedzie wiosna, a tu jak szaro, politycznie i nudno bylo tak jest. oczywiscie
      zaraz przeczytam, ze krytykuje, ze bzdury gadam i tak dalej,ale po pierwsze
      wolnosc slowa, a po drugie nigdzie nie jest napisane dla jakich ludzi
      przeznaczone jest forum i dlatego wlasnie stwierdzam, ze dla ludzi w moim wieku
      nie ma tu nic, co mogloby nas zainteresowac.
      nuda nuda nuda po stokroc nuda
      • arwena Re: nuda wieje z tego forum 20.03.03, 08:42
        nudne sie robi to co piszesz
        • mijaczek Re: nuda wieje z tego forum 20.03.03, 15:37
          arwena napisała:

> nudne sie robi to co piszesz

no to w takim razie zaczynam w koncu pasowac do tego forum!!!!! hurrrrrra!!!!
          musze wymyslic jakis nudnawy temat to moze ty zaczniesz ze mna
          rozmawiac...tylko, ze... kurde..ja nie chce zanudzic sie na smierc!
          tak zle i tak niedobrze...
          • sela1 Re: nuda wieje z tego forum 20.03.03, 17:01
            mijaczek napisała:

> arwena napisała:
            >
            > > nudne sie robi to co piszesz
            >
            > no to w takim razie zaczynam w koncu pasowac do tego forum!!!!!
            hurrrrrra!!!!

Absolutnie nie pasujesz do tego forum, jesteś straszliwie nudna i wybacz za
            określenie, beznadziejnie głupia.
            • Gość: mijaczek Re: nuda wieje z tego forum IP: *.union01.nj.comcast.net 20.03.03, 17:35

> Absolutnie nie pasujesz do tego forum, jesteś straszliwie nudna i wybacz za
              > określenie, beznadziejnie głupia.

a ty musisz byc bezgranicznie madra, skoro potrafisz oceniac ludzi nawet ich
              nie znajac, a wydawac opinie na temat czyjes glupoty zaledwie po przeczytaniu
              kilku zdan przez niego napisanych. przykro mi, ale to niestety nie swiadczy o
              mojej glupocie, a jedynie o twojej dziwnej checi skomentowania mojej
              wypowiedzi, ale braku jakiegokolwiek pomyslu na sensowne zdanie.
              pozdrawiam i zycze takich samych pochopnych opini na twoj temat, jakie ty
              wydajesz na temat ludzi, o ktorych nie masz zielonego pojecia. nie dziwie
              sie,ze to forum jest takie nudne - skoro za napisanie swojej opini (ktora w
              zasadzie nie moze byc podstawa do orzekania o czymkolwiek), czyta sie tu, ze
              jest sie glupim. kazdy normalny czlowiek podziekowalby i poszedl stad w cholere.

zmija

dziekujemy pani z wasem
              • darth4 Re: nuda wieje z tego forum 20.03.03, 21:28
                Gość portalu: mijaczek napisał(a):
                > zmija
                > dziekujemy pani z wasem

Świetne. Jak już się Panie kłócą to z klasą :)
                • arwena Re: nuda wieje z tego forum 21.03.03, 08:02
                  darth4 napisał:
                  > Świetne. Jak już się Panie kłócą to z klasą :)
                  smutne acz prawdziwe
                  panowie maja latwiej. dlaczego my nie mozemy po razie dac i spokoj?

czasami mialabym na to wielka ochote, nie tylko w kierunku pań, a moze nawet
                  przede wszystkim w kierunku *&$%&%( panow. tylko cos mocniejszego jeszcze w tej
                  dloni potrzebne.

skad tyle agresji w niespotykanie spokojnym czlowieku?
                  tfu, przepraszam, kobiecie?
                • mijaczek Re: nuda wieje z tego forum 21.03.03, 15:09
                  darth4 napisał:

> Gość portalu: mijaczek napisał(a):
                  > > zmija
                  > > dziekujemy pani z wasem
                  >
                  > Świetne. Jak już się Panie kłócą to z klasą :)

ja sie z nikim nie kloce. probuje jedynie przedstwic swoje zdanie. przeciez
                  nigdzie nie jest napisane, ze musi mi sie podobac to monotematyczne forum. a
                  skoro jestem mieszkancem zielonej to chyba mam prawo zauwazyc, ze przydaloby
                  sie wiecej luzu na tym forum?
              • arwena Re: nuda wieje z tego forum 21.03.03, 08:03
                Gość portalu: mijaczek napisał(a):
                > a ty musisz byc bezgranicznie madra, skoro potrafisz oceniac ludzi nawet ich
                > nie znajac, a wydawac opinie na temat czyjes glupoty zaledwie po przeczytaniu
                > kilku zdan przez niego napisanych.

> pozdrawiam i zycze takich samych pochopnych opini na twoj temat, jakie ty
                > wydajesz na temat ludzi, o ktorych nie masz zielonego pojecia.

no no no... mowi sie o kole historii czasami
                • mijaczek Re: nuda wieje z tego forum 21.03.03, 15:06
                  arwena napisała:

> no no no... mowi sie o kole historii czasami

tylko, ze ja nikogo od glupich nie wyzywam i nie twierdze, ze jedni powinni byc
                  na tym forum, inni nie. ja tylko postuluje poszerzenie spectrum tematow
                  zawartych w tym forum, a nie pseudo-inteligenckie samosady. poza tym jak
                  mieszkalam 19 lat w zielonej tak mi sie zawsze wydawalo, ze to miasto to
                  najbardziej spokojne i tolerancyjne miejsce w polsce. widac w necie z ludzi
                  wychodzi ich prawdziwe ego (a moze raczej superego, ktore w przypadku
                  niektorych jest dosc ograniczone). w kazdym razie jak polityka panowala na
                  zielonogorskim forum, tak panuje. a do tego ten totalitaryzm niektorych ludzi...
                  troche demokracji! widac osobowosci o absolutnych zapedach nie znosza krytyki...
                  no coz...
                  • markoniec Re: nuda wieje z tego forum 21.03.03, 18:45
                    a ja naprawdę lubię Was Obie :-)
    • Gość: siur Re: nuda wieje z tego forum IP: *.zgora.dialog.net.pl 21.03.03, 20:04
      mijaczek napisała:

> wiecie..tak sobie przegladam te wasze posty i wieje od nich takim malym
      > miasteczkiem... ludzie! napiszcie cos ciekawego, rzuccie ciekawym tematem, bo
      siur
      • Gość: mijaczek Re: nuda wieje z tego forum IP: *.union01.nj.comcast.net 21.03.03, 21:49
        no prosze... a teraz w druga strone...jedni mnie nie znaja i mowia, ze jestem
        glupia, drudzy (czyt:markoniec) mnie nie znaja i mnie lubia! dziekuje bardzo :)
        a czemuz to taki zaszczyt mnie kopnal jesli mozna spytac panie markoniec?
        z powazaniem
        mijaczek :)
        • markoniec Re: nuda wieje z tego forum 22.03.03, 13:49
          bo lubię Ludzi , a już Kobiety po prostu uwielbiam :-)))
          Gorąco pozdrawiam Waćpannę :-)
    • Gość: GEMBA Re: nuda wieje z tego forum IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.03.03, 12:24
      To fakt!
      • mijaczek Re: nuda wieje z tego forum 22.03.03, 23:22
        alez dziekuje bardzo... kobieta jestem i to jest pewne, a i komplementy jak
        kazda lubie przyjmowac. pozdrawiam kawalera markonca!
    • Gość: mix Re: nuda wieje z tego forum IP: *.zgora.dialog.net.pl 04.04.03, 20:33
      zajrzyj republika.pl/zielonagora_/
    • proca_toya Re: nuda wieje z tego forum 04.04.03, 22:47
      mijaczek napisała:

i piana jakaś taka szara
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka