Dodaj do ulubionych

Zielonogórski PiS się rozpędza i wypuszcza jedynki

20.09.06, 22:22
p.Łatwiński chce lasy wycinać, a prof. Lipnicki je ratować? czy to będzie
spójna wizja rozwoju miasta? Panowie, proszę, porozmawiajcie wpierw i nie
czyńcie falstartu, bez przejrzystego vide niedopracowanego programu
wyborczego to jest własnie falstart...
Obserwuj wątek
    • Gość: Jola Re: Zielonogórski PiS się rozpędza i wypuszcza je IP: *.ztpnet.pl 21.09.06, 06:09
      Ja raczej widzę w tym plus, że mają dwa spojrzenia na temat wycinki lasów i nie
      boją się o tym publicznie rozmawiać.To zbyt ważny temat,żeby uzgodnić go w
      zaciszu gabinetu.
      • Gość: key Re: Zielonogórski PiS się rozpędza i wypuszcza je IP: *.zgora.dialog.net.pl 21.09.06, 07:45
        Jestem za a nawet przeciw
        • Gość: r Re: Zielonogórski PiS się rozpędza i wypuszcza je IP: *.zgora.dialog.net.pl 21.09.06, 07:48
          A dlaczego nie ma juz Sapy?
          • Gość: pacjent Re: Zielonogórski PiS się rozpędza i wypuszcza je IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.06, 08:07
            Sapa będzie otwierał listę PiS do sejmiku.
    • Gość: maciek Re: Zielonogórski PiS się rozpędza i wypuszcza je IP: *.uz.zgora.pl 21.09.06, 07:53
      Czytając listę proponowanych kandydatów na radnych z PiS uważam za smieszną.
      Czyzby nasza Rada Miejska w nastepnej kadencji miała działać z weteranami. Ba
      niektórzy Radni zdobedą emeryturę jako Radnii. A gdzie ta młodzież gdzie nowe
      twarze, gdzie nowe spojrzenie na zagadnienia miasta. Z etatowymi Radnymi
      reprezentantami PiS napewno nie zrobimy kroku do przodu jako Miasto Zielona
      Góra . Będzie wszystko po staremu kulało. Napewno mój głos bedzie pzreciwny na
      tę liste weteranów.
      • Gość: Adam Re: Zielonogórski PiS się rozpędza i wypuszcza je IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 08:06
        kilku miejscowych musi zostać ,nie można obłożyć się tylko nowymi.proces
        kształcenia się w radzie trwa przynajmniej dwa lata , a reszta.bez starych
        radnych ,chociaż w częśći pójdziemy na żywioł i wogóle nic nie zrobimy.To
        trzeba przemyśleć .Są radni ,którzy naprawdę pracują na rzecz miasta , a nie
        swoją i nie są umoczeni w żadne układy..Są nimi radny Lipnicki,Napierała ,
        Zawadzka ,Panek gara i jeszcze wielu innych.
      • Gość: x Re: Zielonogórski PiS się rozpędza i wypuszcza je IP: *.zgora.dialog.net.pl 21.09.06, 09:04
        nasłało cię SLD??
    • Gość: Maciek Re: Zielonogórski PiS się rozpędza i wypuszcza je IP: *.uz.zgora.pl 21.09.06, 09:09
      tak samo bede analizował kandydatów z listy sld takze myli się mój przedmóca.
    • Gość: K Re: Zielonogórski PiS się rozpędza i wypuszcza je IP: 81.210.17.* 21.09.06, 09:36
      Budziński zabiega o głosy kościoła? Należał do ZNP, atakował kilka lat temu
      Biskupa na Radzie Pedagogicznej w swojej szkole...Lipnicki chyba dzięki
      wsparciu sld otwiera listę w swoim okręgu
      • Gość: M. Re: Zielonogórski PiS się rozpędza i wypuszcza je IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.06, 09:39
        I znowu Ty A.Kleinie odzywasz się na forum? Twoja żona pracowała z Budzińskim w
        III LO i to ona opowiedziała tobie te bzdury?
      • Gość: s Re: Zielonogórski PiS się rozpędza i wypuszcza je IP: *.zgora.dialog.net.pl 21.09.06, 10:15
        Biskup jest często widywany z SLD.On ich nawraca.Jak Budzyński atakował biskupa
        to mu pewnie chodziło o kontakty biskupa z SLD.On nie rozumie ,że jak sie
        biskup z SLD spotyka to ich nawraca.
      • Gość: wyborca Re: Coś umoczone te jedynki.... IP: *.zgora.dialog.net.pl 21.09.06, 21:04

Czy nie warto równiez porównac terminy rad i egzaminów kierowców
        przeprowadzanych przez jednego radnego , ktory otwiera listę pisu?
    • artur12222 Głosując na PiS głosujesz na Samoobronę!!!!!!!!! 21.09.06, 09:46
      GŁOSUJĄC NA PiS GŁOSUJESZ NA SAMOOBRONĘ!!!!!!!!
      • Gość: Jacek Re: Głosując na PiS głosujesz na Samoobronę!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 10:33
        to głosuj na niezależnych , oni partie mają w nosie i chcą zrobić coś dla
        miasta i jego mieszkańców.Są otwarci i niezależni. Żadna partia ich nie
        przekupi.nawet Kościelniak ,lekarz starej daty wyszedł z "MOJEGO MIASTA" to coś
        znaczy.,a był chyba 3 kadencje.
    • Gość: Maciek Re: Zielonogórski PiS się rozpędza i wypuszcza je IP: *.uz.zgora.pl 21.09.06, 11:04
      Panie Jacku to racja trzeba w naszej Radzie Miasta Zielonej Góry nowych twarzy
      z nowymi twórczymi pomysłami. Mamy zdolnych i pomysłowych Zielonogórzan tylko
      te cholerne kliki partyjne ich niedopuszczają. Niektórzy Radni myslą ze są
      stałymi etatowcami. dobrze by było wprowadzic kadencyjnoś też w Radach Miejskich
      Dwie kadencje, tak jak wybór Prezydenta. Teraz jest tak - dobry działacz
      partyjny koleś po fachu to niech będzie Radnym bo nim był do tej pory. Może to
      dobre dla swojej partii ale nie dla miasta.

• Gość: elektorat Re: Zielonogórski PiS się rozpędza i wypuszcza je IP: *.slawa-slaska.sdi.tpnet.pl 21.09.06, 13:23
        stawiam na młodych!!świeży umysł zawsze coś nowego zafunduje nam wyborcom.tylko
        z daleka od samoobrony!!!!najlepiej jakby wcale nie istniała.jestem za
        kadecyjnością radnych i tych z sejmiku.
        • Gość: mały polak Re: Zielonogórski PiS się rozpędza i wypuszcza je IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.06, 15:25
          Głosujesz na PiS to głosujesz na Samoobrone i LPR.
          A Sapa chyba nie miałby żadnych szans w mieście wszyscy go tu znają już.
          Więc spróbuje do sejmiku gdzie większość wyborców będzie go kojarzyła z PiS-em
          a nie z nazwiskiem.
    • Gość: rkm Re: Zielonogórski PiS się rozpędza i wypuszcza je IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 15:50
      Racja. tylko czy PIS to jest partia przyszlosci,czy przeszlosci.
    • Gość: poprawny wg SN Zielonogórski PiS się rozpędza i wypuszcza jedynk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 15:58
      PiS jest organizacją przestępczą!
      • Gość: alek Re: Zielonogórski PiS się rozpędza i wypuszcza je IP: *.ztpnet.pl 21.09.06, 17:03
        Na jakiej podstwwie tak uwazasz ???

Po tych wszystkich aferach z udzialem czlonkow sld i srodowisk przestępczych???

To za to tez jest winne PiS ???
        • Gość: politykeer Re: Zielonogórski PiS się rozpędza i wypuszcza je IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 18:09
          czy to prawda, że kandydaci PiSu w ZG mają poparcie zielonogórkskiego Radia
          Maryja?
          • Gość: k Re: Zielonogórski PiS się rozpędza i wypuszcza je IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.09.06, 12:50
            zielonogorskie koło radia maryja to mama posła wontora
            • Gość: zielonogórzanin Re: Zielonogórski PiS się rozpędza i wypuszcza je IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 13:57
              spox
          • Gość: replay Re: replay IP: *.zgora.dialog.net.pl 23.09.06, 12:40

Czy nie warto równiez porównac terminy rad i egzaminów kierowców
            przeprowadzanych przez jednego radnego , ktory otwiera listę pisu?

• Gość: Juzu Re: Zielonogórski PiS się rozpędza i wypuszcza je IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.06, 17:29
      Może nie organizacja przestepcza to za mocno powiedzia , ale zawładcza. Dobrze
      to okreslił Prezydent Krakowa porównując tą zawładczosć do Hitlera.
      • Gość: alek Re: Zielonogórski PiS się rozpędza i wypuszcza je IP: *.ztpnet.pl 21.09.06, 17:59
        Marie i Donalda mozna porownac do obalonego Saddama.

Żli i zalośni.

Ta lista liderow zielonogorskiego PiS jest b. dobra.
        Oby tak dalej.
        • Gość: zielonogórzanin Re: Zielonogórski PiS się rozpędza i wypuszcza je IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 18:06
          dobrze, że takich jak ty jest tak niewiele.. w ogóle, skąd wy się bierzecie?
          już wiem, z klucza partyjnego ;)
          • Gość: monk Re: Zielonogórski PiS się rozpędza i wypuszcza je IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.06, 18:31
            Pis to ośmieszanie naszego kraju.Chyba ludziska już zmądrzeli i notowania
            spadają.Więc prezydent z PiS to porazka dla Zielonki.
            • Gość: wyborca Re: Zielonogórski PiS się rozpędza i wypuszcza je IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 19:59
              zgodnie z prawem, PiS to złodzieje, kłamcy, a także pedofilie, zoofile, a i
              nekrofile się znajdą; oczywiście nie chodzi mi o konkretne osoby, a jedynie o
              abstrakcyjny twór jakim jest PiS :)
    • Gość: Łatwiński Zielonogórski PiS popiera Bożennę Bukiewicz!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 22:05
      Mówię krótko Bożena jest Najlepsza. Pozdrawiam ją.
    • Gość: TakaGaleria Zielonogórski PiS się rozpędza i wypuszcza jedynk IP: *.ztpnet.pl 22.09.06, 09:13
      Spokojnie, świata nie zmienisz. Możesz jednak pomóc człowiekowi.
      www.takagaleria.com.pl/
      • Gość: Zielonogórzanin PIS to ulicznica głosuj na Platformę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 22:04
        Ciekawe kogo jeszcze będą szukać do tej koalicji i co ddadzą w zamian.
        Bożenna Bukiewicz Prezydentem Zielonej Góry.
        • Gość: alek Re: PO to ulicznica głosuj na PiS IP: *.ztpnet.pl 22.09.06, 22:56
          Swiete PO przez caly czas do dnia wczorajszego uwazalo ze rzad z "kryminalista
          Lepperem" nie ma racji bytu.
          Pis ich zdaniem sie skompromitowal idac z LPR i Samoobrona w koalicje mimo iz
          samo PO nie chcialo, przedterminowych wyborow tez nie chialo (jakwnie mowili iz
          czekaja az sadaze PO pojda w gore i dopiero mozna rozwiazac parlament)

wczoraj Tusk powiedizla ze Andrzej juz sie zmienil a PO moze isc w koalicje z
          kazdym nawet z samoobrona,lpr,i sld.

Zawsze mowili ze z SLD i samoobrona NIGDY!!!!

Jak sie do tego odniesiesz zielonogorzanin????

Wiem wiem.... winny PiS bo zmusil do tego bieda PO :)
          • Gość: też mi zielono :) Re: PO to ulicznica głosuj na PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 23:17
            wszystko lepsze niż PiS u władzy.. lepsze dla Polski.. a co do ulicznicy..
            cóż.. nie wiesz, że "polityka to brudna dziw_ka" ?
            • Gość: alek Re: PO to ulicznica głosuj na PiS IP: *.ztpnet.pl 22.09.06, 23:18
              Tak nawet samoobrona,lpr i sld jest lepsze od pis-u

tak wmawiac musi PO byle do korytka dopchac sie :)

Tusk po wladze nawet z Saddamem by poszedl byle byla.
              • Gość: SKOKuś Re: PO to ulicznica głosuj na PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 23:25
                jakby to była prawda, to mielibyśmy władzę PO-PiS;
                lepsze wszystko, tylko nie cała władza w rękach PiSu.. Prezydent PiS, Premier
                PiS, PiS z koalicjantami jak dotąd tworzył też większość w Sejmie... mimo to
                PiS niewiele zrobił. Oczywiście wszystkiemu winne są wszechobecne spiski,
                komuniści, esbecja i oczywiście PO :)
                PiS mając tyle władzy po prostu nie wie co z nią zrobić.
                • Gość: alek Re: PO to ulicznica głosuj na PiS IP: *.ztpnet.pl 22.09.06, 23:28
                  Pewnie nigdy sie nie doczekam komentarza w sprawie Leppera i Tuska i ich
                  przyjazni??????

Cisza jak makiem zasial :)
                  • Gość: zdumiony Re: PO to ulicznica głosuj na PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 23:40
                    to, że ktoś sobie podał rękę, nie oznacza zaraz, że jest w przyjaźni; w ogóle
                    mówienie o przyjaźni w kontekście polityki, to jakaś abstrakcja :) a polityce
                    nie ma przyjaźni, są za to koalicje :) a co do zmiany zdania, jeśli już
                    koniecznie chcesz to usłyszeć, to tylko krowa nie zmienia poglądów...
                  • marcin_zielonagora Re: PO to ulicznica głosuj na PiS 22.09.06, 23:43
                    Nie wiem o który post ci chodzi bo ostatnio rzadko przeglądam forum :)

Słowo "przyjaźń" w odniesieniu do Tuska i Leppera jest chyba przesadzone. Odpowiedź jest prosta: wspólny wróg zawsze wszystkich jednoczy :P I tak jest chyba w tym przypadku.

A jeśli chodzi o PO, to nie podoba mi się lista do sejmiku którą ułożył Bachalski (dużo przedstawicieli Gorzowa i to w niektórych przypadkach zagorzałych przeciwników ZG). Mam nadzieje że Fiedorowicz znowu spowoduje że ta lista zostanie zmieniona, bo w takim układzie to aż mi się nie chce głosować na PO. Już raz udało się zmienić listę ułożoną przez Bachalskiego (jeśli chodzi o wybory parlamentarne, na której zielonogórzan było bardzo mało). Mam nadzieję że tak się stanie i teraz.
                    • Gość: alek Re: PO to ulicznica głosuj na PiS IP: *.ztpnet.pl 23.09.06, 00:32
                      Marcin to nie wiesz ze zielonogorskiego PO wlasiwie nie ma????

Tu rzadzi Bachal.
                      On wie jacy ludzie sa odpowiedni na stanowisko ranych do sejmiku, kto bedzie
                      odpowiedni na prezydenta Zielonej, kto powinien byc marszalkiem.

Gorzow i tylko Gorzow.
                      Nie ma jak glosowac na PO.
                      Nie dosc ze na gorozwian to jeszcze wychodzi ze samoobrona.

Krowa nie zmiena zdania?
                      W takim przypadku?????
                      Z kryminalistami Tusk chce sie ukladac?
                      Przeciez 2 dni temu to byl skandal aby Pis rzadil z Lepperem a teraz to Tusk
                      moze ????

ZALOSNE.

Ps. o przyjazni mowilem w przenosni !!! :))))
                      • Gość: alek Re: PO to ulicznica głosuj na PiS IP: *.ztpnet.pl 23.09.06, 00:35
                        Ps. marcin mozesz powiedziec gdzie mozna znalesc ta listte PO (gorozwian)????
                        • marcin_zielonagora Re: PO to ulicznica głosuj na PiS 23.09.06, 10:45
                          Nie przesadzaj alek. Przed wyborami parlamentarnymi zielonogórskie PO też nie istniało, ale jak to się skończyło to było widać (lista do parlamentu całkowicie po myśli ZG). Mam nadzieję że będzie tak samo z listą do sejmiku wojewódzkiego. Jak w Gorzowie wygra Bachalski to zwolni się miejsce przewodniczącego w regionie, które wg mnie trafi do Fiedorowicza. Dobrze że Bukiewicz startuje w ZG w wyborach prezydenckich, Fiedorowicz bardziej przyda się w Warszawie, zresztą cały czas powtarzał że go nie interesuje kandydowanie na prezydenta ZG (swego czasu nawet namawiał Bukiewicz żeby to ona wystartowała).

"Platforma Obywatelska ogłosiła liderów list do lubuskiego sejmiku. W okręgu 1 (Gorzów, powiat ziemski i Strzelecko-Drezdenecki) z pierwszych miejsc wystartują adwokat Artur Wiśniewski i wiceprzewodniczący sejmiku Henryk M. Woźniak; w okręg 2 (Słubice Sulęcin i Świebodzin) Tomasz Możejko, nauczyciel historii i kandydat PO na burmistrza Świebodzina oraz Bogusław Zborowski, weterynarz z Przytocznej; w okręgu 3 (Gubin, Krosno, Żary) Krzysztof Świtalski, koncertmistrz zielonogórskiej filharmonii i kandydat na burmistrza Gubina oraz Krzysztof Szymański, kandydat na burmistrza Żar; w okręgu 4 (Zielona Góra i powiat ziemski) Sebastian Ciemnoczołowski i adwokat Krzysztof Szymański; w okręgu 5 (Nowa Sól, Żagań) przedsiębiorca Klaudiusz Balcerzak i Małgorzata Szablowska, szefowa nowosolskiego sanepidu." (z Gazety Wyborczej)
                          • Gość: alek Re: PO sam Grzow IP: *.ztpnet.pl 23.09.06, 13:09
                            "okręgu 4 (Zielona Góra i powiat ziemski) Sebastian
                            Ciemnoczołowski i adwokat Krzysztof Szymański;"

Ciemnoczolowski?????????
                            Niemozliwe marcin!!! to poorostu tragedia.
                            Przeciez to jeden z najwierniejszych wspolpracownikow Bachala, ktory w ZG
                            mieszka a raczej jest zameldowany od niedawna byle narobic zametu w
                            zielonogorskich strukturach PO.
                            Ost. w lubuskiej pisali ze kolo zielonogorskeigo PO jakims cudem wybronilo sie z
                            tego konia trojanskiego i nie bedize go na zielongoroskiej liscie do sejmiku.

Masakra!!!!!

Glosujac na po do sejmiku glosujesz na Wozniaka i Bachala.
                            • marcin_zielonagora Re: PO sam Grzow 23.09.06, 13:55
                              Też jestem wkurzony, zwłaszcza za Ciemnoczołowskiego. Dzisiaj w lubuskiej są przedstawieni kandydaci różnych partii: PSL, Samoobrona, LPR, SLD, PiS, wszystko jest normalnie tzn. trochę przedstawicieli Gorzowa (w północnych okręgach), trochę przedstawicieli ZG (w południowych okręgach). Najgorzej wygląda sytuacja w PO. Tutaj tylko Gorzów, tak jak w ułożonych przez Bachalskiego listach do parlamentu. Mam nadzieję że zostanie to zmienione. Fiedorowicz musi trochę nad tym popracować. Ponoć ostateczny głos będzie należał do władz krajowych tzn. m.in. do sekretarza generalnego PO (Grzegorza Schetyny). Poza tym nie wiem czy słyszałeś że jest małe zamieszanie w Sejmie, bowiem nie wszyscy posłowie zgadzają się z ułożonymi w regionach listami do sejmików (zapewne niezadowolony jest też Fiedorowicz). Dlatego uważam że nie ma czym się aż tak bardzo dołować, zapewne na tych listach zostaną wprowadzone koretky i to nie tylko w przypadku województwa lubuskiego. Liczę na to. Bo jak mam głosować na Ciemnoczołowskiego to wolę wogóle nie głosować albo zagłosować na inną partię.
                              • Gość: alek Re: PO sam Grzow IP: *.ztpnet.pl 23.09.06, 14:06
                                W sejmie to nigdy nic nie wiadomo marcin.

Skoro Bachal moze kandydowac na prezia GW tzn a Czesio nie tzn. ze w sejmie
                                troche sie poprzemienialo jesi chodzi o pozycje tych dwoch osob.

nie wierz w to ze Czesio nie chcial isc na prezia ZG.:)

Uwazam ze zielonogorskie PO jest juz na tyle slabe ze nie potrafi zroibc szumu
                                medialnego i pwoiedziec spoleczenstwu prosto w oczy ze panuje dyktat Bachala.
                                Zielonogorscy czlonkoie PO powinni powiedziec spoleczenstwu zielonogorskiemu co
                                mysla o niby ich kandydatach do sejmiku.

To nic dobrego z tego bnie bedize marcin.
                                Nie dosc ze marszalek z GW to i wiekszosc radnych i to w takim okresie jak teraz
                                z taka kasa z UE.
                                • marcin_zielonagora Re: PO sam Grzow 23.09.06, 14:20
                                  Ja cały czas wierzę że dojdzie do zmiany na listach PO. Na Ciemnoczołowskiego nie zagłosuję.
                                  • marcin_zielonagora Re: PO sam Grzow 23.09.06, 14:48
                                    Poczytałem trochę statut PO i jest jedna ważna rzecz: władze regionów wskazują potencjalnych kadydatów np. do sejmku, parlamentu. Ostateczna decyzja co do tego kto będzie kandydował i z jakiego miejsca należy do władz krajowych. Przeczytałem też fragment wywiadu z Ciemnoczołowskim z 2. czerwca. Wywiad ten jest na stronie regionu lubuskiego. Może wkleję fragment (wg mnie najciekawsza część):

"- Jesienią są wybory. W statucie pojawił się zapis, że regiony mogą wskazywać kandydatów na listy w wyborach samorządowych. Wskazywać. Natomiast o kolejności, ostatecznym kształcie listy decydują władze krajowe.

Do sejmików?

- Głównie sejmików, ale też chodzi o duże, strategiczne miasta. Tyle że przepis jest na tyle elastyczny, że można go stosować wszędzie.

Listy ustawiacie w Lubuskiem, a Donald Tusk mówi: ten z pierwszego miejsca pójdzie na dziesiąte?

- Albo odwrotnie.

Trochę to rozumiem. Szef świeci za wybryki kolegów z terenu, którym inni koledzy nie dadzą zrobić krzywdy. Typowa metoda z SLD. Albo zostawić wolną rękę z listami wyborczymi, skończy się kłótnią. Np. w Zielonej Górze do Rady Miasta wystawimy przedsiębiorców.

- Co w tym złego?

To, że reszta będzie dekoracją.

- Taki sam zarzut przypisać można władzom krajowym układającym listy do sejmu. Zawsze istnieje podejrzenie, że ułoży listy według swojego przekonania. Moim zdaniem, decentralizacja, także w partii, ma się opierać na zaufaniu do ludzi. Jeśli się tego nie nauczymy, to nie zbudujemy społeczeństwa obywatelskiego. Liberalizm nie wiąże się tylko z gospodarką, ale z możliwością swobodnego podejmowania decyzji."

Czyli jeszcze nic straconego :)
                          • Gość: alek Re: PO to sam Gorzow IP: *.ztpnet.pl 24.09.06, 17:41
                            > . Jak w Gorzowie wygra Bachalski to zwolni się miejsce przewodniczącego w regio
                            > nie, które wg mnie trafi do Fiedorowicza.

Nic sie nie zwolni macin.
                            Sam Bachal w ost. z udzielanych wywiadow mowil ze nawet gdy wygra nie odda
                            funkcji przewodniczacego w regionie.
                            Oburzyl sie nawet tym pytaniem troche :)

Dalej bedzie rzadil jako jedyny sluszny przywodca i obsadzal platrofme samymi
                            gorozwianami.
                            • Gość: Marika Alek to istne kopiuj wklej nasłane od pisu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.06, 17:47
                              co tu pisać, ciągle atakujesz PO, a mówiłeś, że już nie będeziesz i znowy z gęby
                              cholewa jak PIS.
                              • Gość: alek Re: Alek to istne kopiuj wklej nasłane od pisu... IP: *.ztpnet.pl 24.09.06, 18:15
                                Co atakuje????/

Jaki przewrazliwiony
                                Nie wolno nic napisac.

Mam w dupie ciebie i twoje PO
                                Dla mnie ZG jet najwazniejsza i jak ktos bedzie robil z radnych samych
                                milosiernie lubuiacych nas gorzowian to bede dar morde na cale miasto!!!

Tak w ogoel to odpisywalem marcinowi nie tobie.
                                Co cenzura jakas????????/

Nie wpierprzaj sie w rozmowe albo wypowiedz sie na temat twoich ulubiencow
                                Bachala i ciemnocozolw....

• Gość: nicpoń Re: PO to ulicznica głosuj na PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 01:49
                        No weź już nie bądź tak ostry wobec siebie! To co piszesz, a przynajmniej nie
                        wszystko, jest żałosne :) Więcej pewności siebie kolego!!! Jak Ty nie będziesz
                        szanować siebie, to inni też nie będą.
                        Tusk nie krowa, zdanie może zmienić. W końcu to polityk.
                        Poza tym, co mnie obchodzi zdanie Tuska nt. byłej już koalicji PiS -
                        Samoobrona. Obchodzi mnie Polska. A niestety pozytywnych efektów obecnych
                        rządów jak na razie nie widać :|
                        • Gość: alek Re: PO to ulicznica głosuj na PiS IP: *.ztpnet.pl 23.09.06, 10:01
                          Polska cie obchodzi i chcesz rzadu z samoobrona?

Ps. nie obrazaj krów.
                          • Gość: Drużyna Bkiewicz hahaha alek to pis zawarł koalicje z samoobroną... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 10:29
                            a teraz jak tracisz władzę to ci sie nie podoba i jedziesz na PO, i skopiowałeś
                            odemnie ,,słowo pis to ulicznica''
                            Nie obrażaj PO ty ,gamoniu kopiuj wklej' już tak ludzie na ciebie piszą, więc
                            coś w tym musi być.
                            Robisz ciągle z gęby cholewę więc jesteś właśnie taka populistyczna ulicznica.
                            PIS już rady nie daje, a ty jesteś tego przykładem, że mają takich ludzi po
                            podstawówce.
                            • Gość: alek Re: hahaha alek to pis zawarł koalicje z samoobro IP: *.ztpnet.pl 23.09.06, 13:06
                              Bez takich wyzwisk prosze bo znowu ktos uzna ze ja to robie.

Jak nie jestes w stanie zrozumiec tego co pisze o PO i samoobrnoie to juz nie
                              moje zmrartwienie.
                              Wladze trace heheeh czlowieku doprawdy pekam ze smiechu.

Forum zdominowane przez czlonkow i sympatykow PO zawsze bylko ciezkim polem do
                              pogawedki.
                              Juz wole sobie pogadac o miescie niz udzielac sie na te zalosne polityczne tematy.
                              Wyjdz na ulice i pogadaj z ludzmi to zobaczysz jak ci latwo pojdzie :)

• Gość: DUDE alek przestań ty siedzisz na necie 24h nie wisz co IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 20:44
                                to Maisto. Robisz populizm dla pis. Nie jestem w stanie cie zrozumieć bo głupoty
                                piszesz i kłamastwa. Platforma to zgrana formacja, a PIS co ??? niedawo premier
                                był z Gorzowa i to znaczy, że PO miało pisać na PIS, że jest z Gorzowa. Baran z
                                ciebie i idz lepeij do pisakownicy bo tu sie nie nadajesz. I cie obrażam bo
                                jesteś kłamcaaa. Następna kwestia taka, że to PIS zawarł koalicje z Samoobroną i
                                LPR, a teraz ci to juz nie pasuje. głupi jesteś i tyle.
                          • Gość: odpowiadam :) Re: PO to ulicznica głosuj na PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 13:43
                            Dziwisz się, że obchodzi mnie Polska? i czy ja piszę, że chcę rządów z
                            Samoobroną? nota bene, to PiS miał rządy z Samoobroną, więc o co chodzi? znowu
                            podwójna moralność a la PiS?
                            To krowę można obrazić? I co wtedy, jak się ją przeprasza?
                            • Gość: alek Re: PO to ulicznica głosuj na PiS IP: *.ztpnet.pl 23.09.06, 14:07
                              "i czy ja piszę, że chcę rządów z
                              Samoobroną? "

A czy ja pisalem ze sie ciesze ze PiS jest w rzadzie z samoobrnona???????

• Gość: :> Re: PO to ulicznica głosuj na PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 14:11
                                nie piszesz, ale masz klapki na oczach i stosujesz podwójną moralność,
                                krytykując PO po jakiejś tam wypowiedzi Tuska, zapominając o czynach PiSu :)

• Gość: alek Re: PO to ulicznica głosuj na PiS IP: *.ztpnet.pl 23.09.06, 14:36
                                  Nie zapominam.
                                  Pamientam nawet ze PiS byl juz dawno za przedwczesniejszymi wyborami ale nie
                                  uzyskal ten wniosek wiekszosci i musial powstac rzad.
                                  Co moze znowu klamie?????

Pamietam jak tusk rokita byli zaszkowowani iz samoobrnona jest w rzadzie.
                                  To tez klamstwo z mojej strony?
                                  • Gość: dociekliwy Re: PO to ulicznica głosuj na PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 15:03
                                    Sorry, ale żaden rząd PiSu nie musiał powstać, nikt nad nikim nie stał z
                                    karabinem :)
                                    W ostateczności, art. Art. 155.ust.2 stanowi, że "w razie nieudzielenia Radzie
                                    Ministrów wotum zaufania w trybie określonym w ust. 1, Prezydent
                                    Rzeczypospolitej skraca kadencję Sejmu i zarządza wybory" (Konstytucja RP z
                                    1997r., Dz.U. 1997, NR 78 poz. 483).
                                    Jak widzisz, mogły być wcześniejsze wybory. Rząd z Samoobroną i LPRem nie
                                    musiał wcale powstać.
                                    Nie twierdzę, że kłamiesz. Po prostu nie znasz Konstytucji swojego kraju.
                                    • Gość: alek Re: PO to ulicznica głosuj na PiS IP: *.ztpnet.pl 23.09.06, 15:30
                                      Oczywyscie ze nie znam i co z tego???
                                      99% spoleczenstwa nie zna.

Wiem tylko ze jescze niedawno PO nie chciala przedterminowych wyborow (nawet
                                      padaly z ich strony zdania ze wola poczekac az sadarze sie poprawia i wtedy dopiero)

• Gość: ehh Re:(...) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 15:46
                                        To do książek dzieciaku, a nie polityką się zajmujesz! Jak możesz się
                                        wypowiadać w kwestiach, o których nie masz żadnego pojęcia?! Potrafisz jedynie
                                        zacytować, czy przytoczyć wypowiedzi lubianych przez siebie polityków, które to
                                        nie zawsze są zgodne z prawdą i na które, jak widać dajesz się złapać przez
                                        swoją ignorancję.
                                        W swoich wypowiedziach przejawia się typowa polska przypadłość: krzyczeć nie
                                        ważne co, byle głośno.
                                        Poza tym, nie wiem skąd i jakim prawem powołujesz się na to, że 99%
                                        społeczeństwa nie zna Konstytucji. To, że Ty nie znasz, i najwyraźniej nie
                                        chcesz znać, nie oznacza zaraz, że pozostali są tacy jak TY.
                                        • Gość: alek Re:(...) IP: *.ztpnet.pl 23.09.06, 16:17
                                          Troche szczerosci na forum sie przyda.
                                          • Gość: alek Re:(...) IP: *.ztpnet.pl 23.09.06, 16:18
                                            Ps. pisz pod jednym nickiem ok???????
                                          • Gość: cd Re:(...) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 16:19
                                            oj przydałoby się raczej pokory :)
                                            • Gość: alek Re: Pokory tak to by sie wszystkim przydalo IP: *.ztpnet.pl 23.09.06, 16:43
                                              Szczegolnie wam z PO gdy piszecie ze Bukiewicz prowadzi w sondazach i napewno
                                              wygra :)

Koniec dyskusji cd,echh,dociekliwy,odpowiadam, Drużyna Bukiewicz czy jak tam sie
                                              jeszcze wpisujesz pod roznymi nicami :p

Ps. i zrobcie pozadek z tymi listami do sejmiku.
                                              Jakim cudem macie gorzowian w okregu wyborczym ZG Pana ciemnoczolowskiego ??
                                              • Gość: cd,echh,dociekliwy Re: Pokory tak to by sie wszystkim przydalo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 16:47
                                                gwoli ścisłości, to daleko mi od bycia sympatykiem wspomnianej parti; a nie
                                                chcąc być identyfikowany z żadnym nikiem, takowego tu nie używam, pozdr i lać
                                                croolicka ;)
                                                • Gość: Drużyna Bkiewicz Ktoś mie wzywał?? Jestm gotów do pomocy:)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 20:59
                                                  Dyskusja nt. rzeczy, których inni nie widzą, a słyszą tylko to, co chcą słyszeć.
                                                  Sebastaian Ciemnoczołowski założył koło w Zielonej Górze i był jej członkiem
                                                  przez kilka lat i nie urodził sie w Gorzowie. Wiec co w tym dziwnego, że
                                                  startuje tu do sejmiku ??
                                                  Platforma ma plan uzdrowienia Zielonej Góry ujawni go Bożenna w swoim czasie.
                                                  Pozdrawiam
                                                  44
                                                  • Gość: alek Re: Ktoś mie wzywał?? Jestm gotów do pomocy:)) IP: *.ztpnet.pl 23.09.06, 21:28
                                                    Nie wkrecaj nam tu kitu.
                                                    Opinia o ciemnoczolowskim jest znana.
                                                    Od kiedy to on mieszka w ZG?? 3 czy 5 lat???

Zreszta nie trzeba wiedziec co i jak.
                                                    Wystarczy gazety poczytac aby sie dowiedziec ze zielonogorskie kolo PO nie
                                                    chcalo go wystawic ale Bachal kazal.

Co moze tez klam?

Ja wierze mimo wszystko ze zielonogorskie struktury PO sa lojalnie wobec swojego
                                                    miasta i mieszkancow i nie pozwola na taki szfindel.
                                                    Ty chyb ado nich nie nalezysz, ciekawe ilu jeszcze Bachal dokoptowal do ZG
                                                    konikow trojanskich ???

• Gość: Drużyna Bukiewicz Ktoś mie wzywał?? Jestm gotów do pomocy:)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 21:59
                                                    Zajmij się swoim pisem i wara od PO.
                                                    Kto ty jesteś, że ciągle Paltforę obrażasz?? Napisz coś pożytecznego, a nie
                                                    jakieś głupoty i kłamstwa.
                                                    PIS cię zatrudnił do kreowania takiego wizerunku?? to się napewno grubo pomylił,
                                                    bo ty zamiast pisać o programie czy naprawie czegoś tylko szkalujesz innych w
                                                    tym najbardziej liderów Bożennę Bukiewicz i jej zielonogórskie PO, obrażając
                                                    ludzi wartościowych, którzy chcą zrobić coś dla miasta.
                                                    Żal mi takich jak ty stołkowiczów karierowiczów chcących za wszelką cenę dostać
                                                    się do władzy.
                                                    Platforma gdyby chciała władzy to by zrobiła koalicje z PISem, ale niestety
                                                    wolała poczekać do następnych wyborów ponieważ wiedziała, że PIS nie nadaje się
                                                    do władzy. Teraz to wychodzi te obietnice...
                                                    44
                                                  • Gość: alek Re: Ktoś mie wzywał?? Jestm gotów do pomocy:)) IP: *.ztpnet.pl 23.09.06, 22:17
                                                    Nikt mnie nie zatrudnial ty kre..........

I nie pisz pod roznymi nickami.
                                                    Juz widze ze ogarnela cie mania jakas na moim punkcie.
                                                    Ludzie sie wpisuja a ty uwazasz ze to ja robie pod innym nickiem.
                                                    IP sie nie zgadza matolku!!!

Nie obrazam PO
                                                    Poprostu sie nie zgadzam z jej polityka
                                                    A PO w ZG lubie zawsze pisalem ze PIS powinien z PO isc w koalicje lae nie z
                                                    gorzowianiami !!

• jarii1 Re: Ktoś mie wzywał?? Jestm gotów do pomocy:)) 23.09.06, 22:38
                                                    Ale ty alek zmieniasz też IP tu juz ktoś pisał na tym forum że IIIks wiecznie
                                                    żywy Jesteś nacjonalistą -faszyzującym i ok 70% wpisów na tematy polityczne
                                                    należy do ciebie inni tego nie wiedzą ale mnie nie oszukasz.
                                                  • Gość: alek Re: Ktoś mie wzywał?? Jestm gotów do pomocy:)) IP: *.ztpnet.pl 23.09.06, 22:43
                                                    Tak szczegolnie jak IP i nick zmieniaja sie w 5 min.

Wiesz jak to robie.
                                                    tu wpisuje jako alek a potem lece do sasiada i jestem juz kims innym.

• Gość: rotfl Re: Ktoś mie wzywał?? Jestm gotów do pomocy:)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.06, 10:44
                                                    alek jak ty to robisz, że nie śpisz?? ciągle na tym necie,
                                                    może dostałeś paczkę od SLD??
    • Gość: Pisarka Re: Zielonogórski PiS się rozpędza i wypuszcza je IP: *.ztpnet.pl 23.09.06, 23:08
      Czekam na konkretny program PiSu.
      • Gość: rotfl Re: Zielonogórski PiS się rozpędza i wypuszcza je IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.06, 10:46
        konkretny był (teraz jest), ale zrealizowany będzie dopiero za parę lat, bo to
        wymaga czasu. Taką odpowiedź usłyszysz jak PIS wygra wybory.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka