Gość: Amber IP: *.hou.moc.com 21.03.03, 21:49 Ludzie! Toc to juz prawie roczek okragly mija, a nic nowego nie pokazujecie :( Czyzby tylko jedna stronka zbieraczy pocztowek znajdowala sie w waszej bazie danych? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sebo Re: Zbieracze pocztówek IP: *.jasien.sdi.tpnet.pl 16.07.03, 20:11 jak to nic coraz wiecej informacji, coraz ciekawsze, wiecej zdjec, tak trzymac. Ja sam postanowilem tez cos pokazac swiatu na www.galeria.lubsko.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arturo Re: Zbieracze pocztówek IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 12.09.03, 13:05 witam! Mi ta strona sie bardzo podoba, nowe zdjecia nowe informacje-poprostu super!!! Ja niestety nie zbieram pocztowek przed wojennych, tylko po wojenne-mam juz ich duza kolekcje a moja strona jest juz w przygotowaniu. Karki z Zieloną Górą też sie znajdą-i to nie mało. Pozdrawiam!!! muzyka8@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Zbieracze pocztówek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.03, 15:46 Gówno macie na tej stronie poszukuje widokówki Remigiusza Jankowskiego i nie mogę znależć . POMÓŻCIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wlodek Z. Re: Zbieracze pocztówek IP: *.proxy.aol.com 21.10.03, 09:55 Czy ktos z waszej grupy jest z Zar? Is there anyone in your group from Zary? I am calling from Sydney, Australia and my e- mail address is: wzilber@aol.com. Any reply will be welcome. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zkolasinski Re: Zbieracze pocztówek IP: *.gorzow.mm.pl 10.01.04, 23:15 brakuje mi wyobrazni prawdziwych zielonogorzan-Zenek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pies Re: Zbieracze pocztówek IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 11.01.04, 08:36 przeprowadź sie do nasz Odpowiedz Link Zgłoś