orka22 14.02.07, 12:40 Czy ktoś wie gdzie przyjmuje dr Berliński? Do niedawna przyjmował na kase chorych w Aldemedzie, ale nie ma go już tam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: inga Re: Dr Berliński - ginekolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.07, 08:15 wywalili go z aldemedu, to wyciągnij wnioski i może lepiej go nie szukaj. Odpowiedz Link Zgłoś
orka22 Re: Dr Berliński - ginekolog 15.02.07, 09:07 Skąd taki wniosek, że go wywalili? Znasz go, że się wypowiadasz? Mi pomógł, jest bardzo dobrym lekarzem. A nie ma go w aldemedzie, bo może się komuś nie podobało, że zleca wykonywanie badań, za które NFZ musi za dużo płacić, a są to podstawowe badania. Nie znasz nie wypowiadaj się. Byle co każdy umie napisać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrrrrrrrrrr Re: Dr Berliński - ginekolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.07, 14:01 Też słyszałam, że go wywalili bo zlecał za dużo badań. Absurd-chciał dobrze leczyć a został zwolniony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaa Re: Dr Berliński - ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 22:15 Doktor Berliński przyjmuje teraz na Jedności w POL-ESie. Nie wiem czy prywatnie czy na NFZ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inga Re: Dr Berliński - ginekolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.07, 08:40 wywalili go nie za zlecanie badań, przyjrzyjcie się jego psyche, wnikliwie!!!! a poles strzelił sobie gola zatrudniając go. Odpowiedz Link Zgłoś