calama 12.02.08, 09:57 ... robię kawę. Czas na malutką przerwę. :) Już pamiętam jaką kto pije - także gotowe czekają. Ciast, ciasteczek, pączków nie mam. Zmieniłam priorytety. ;) Miłego dnia! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
login_tymczasowy Re: Tradycyjnie ... 12.02.08, 10:01 Ja juz po pierwszej kawie i porannej konwersacji z kolega Wiesiem. Dzisiejszym tematem byly ostre psy. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Tradycyjnie ... 12.02.08, 10:05 login_tymczasowy napisał: > Ja juz po pierwszej kawie i porannej konwersacji z kolega Wiesiem. > Dzisiejszym tematem byly ostre psy. to piszesz się na drugą? a co z psami? moi sąsiedzi mają amstafa ... oczywiście biega bez smyczy i kagańca... to nie żarty... ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Tradycyjnie ... 12.02.08, 10:16 redcloud napisał: > zalapie sie jeszcze??? > howgh oczywiście! kawa czeka, nie zdążyła wystygnąć, i kompres nawet też czeka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Tradycyjnie ... 12.02.08, 10:17 WIem! Zamiast pączków i łakoci będę serwowała muzykę. :) i atak: login - oczywiście "pożegnanie Liverpoolu" redcloud - "kamikadze" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: emsiziomal Re: Tradycyjnie ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.08, 10:19 Zabije mnie ciśnienie ale niech tam...JESTEM obecny! Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: Tradycyjnie ... 12.02.08, 10:23 Gość portalu: emsiziomal napisał(a): > Zabije mnie ciśnienie ale niech tam...JESTEM obecny! To zamiast z cisnieniowwego pij z przelewowego. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Tradycyjnie ... 12.02.08, 10:25 login_tymczasowy napisał: > To zamiast z cisnieniowwego pij z przelewowego. nie zabijaj emsiziomala! z ciśnieniowego kawa ma mniej kofeiny! Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Tradycyjnie ... 12.02.08, 10:35 "... z ciśnieniowego kawa ma mniej kofeiny..." .... jestes pewna? Myślę że odwrotnie. No i kawę pije dlatego że zawiera kofeinę! A wszelkie miksy kawopodobne to zabawy ze smakiem pozbawione jadra - czyli kofeiny! I o to w kawie chodzi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Tradycyjnie ... 12.02.08, 10:38 e_werty napisał: > "... z ciśnieniowego kawa ma mniej kofeiny..." > > .... jestes pewna? Myślę że odwrotnie. wczoraj gdzieś to czytałam, muszę poszukać > No i kawę pije dlatego że > zawiera kofeinę! A wszelkie miksy kawopodobne to zabawy ze smakiem > pozbawione jadra - czyli kofeiny! I o to w kawie chodzi!!! oki - Ty dlatego pijesz kawę, i ja dlatego piję kawę, ale emsiziomala ciśnienie by rozwaliło, a tego nie chcemy, prawda? tylko dla niego kawa bez kofeiny :) dla Ciebie mocno czarna, z kofeiną! i z Nigelem Kennedym. :) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Tradycyjnie ... 12.02.08, 10:44 e_werty napisał: > + Kroke oki, choć to Ty powinieneś nam puścić :) Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: Tradycyjnie ... 12.02.08, 11:00 Nigel z Kroke to najpopularniejsza polska plyta w UK. Kiedys: Trebunie Tutki i Twinkle Brothers. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Tradycyjnie ... 12.02.08, 11:02 login_tymczasowy napisał: > Nigel z Kroke to najpopularniejsza polska plyta w UK. super :) > Kiedys: Trebunie Tutki i Twinkle Brothers. kiedyś słuchałam :) nawet ostatnio przypomniałam sobie i ... z miłą chęcia powróciłam :) Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Tradycyjnie ... 12.02.08, 11:03 "Nigel z Kroke ..." ... mam nadzieje że latem znowu na Placu Nowym zgraja na dachu "endziora"? Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Tradycyjnie ... 12.02.08, 11:07 www.muzycznaowczarnia.pl/ ... tutaj sie wybieram wiosna... Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: Tradycyjnie ... 12.02.08, 11:05 e_werty napisał: > ... mam nadzieje że latem znowu na Placu Nowym zgraja na > dachu "endziora"? Tym razem na Placu Zydowskim z dachu Taniej Jatki Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Tradycyjnie ... 12.02.08, 16:45 e_werty napisał: > "... z ciśnieniowego kawa ma mniej kofeiny..." > wprawdzie nie tu czytałam,ale tu znalazłam teraz: kobieta.interia.pl/news/kawa-dla-smakoszy,994454 "Espresso to mała, mocna, czarna kawa o konkretnym, intensywnym smaku. Przyrządza się ją z mieszanki kilku, a czasami nawet kilkunastu rodzajów czystej arabiki w specjalnym ekspresie, przez przepuszczenie ok. 25 -30 ml gorącej wody pod wysokim ciśnieniem przez bardzo drobno zmielone ziarna kawowca. Mała ilość wody powoduje, że zawartość kofeiny w jednej filiżance jest dużo mniejsza w porównaniu z kawą z ekspresu przelewowego. " Odpowiedz Link Zgłoś
redcloud Re: Tradycyjnie ... 12.02.08, 11:07 login_tymczasowy napisał: > Gość portalu: emsiziomal napisał(a): > > Zabije mnie ciśnienie ale niech tam...JESTEM obecny! > To zamiast z cisnieniowwego pij z przelewowego. A mnie przelewy zabijaja... howgh Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Tradycyjnie ... 12.02.08, 11:12 redcloud napisał: > A mnie przelewy zabijaja... > howgh he! dla Ciebie ciśnieniowy :) a przelewy zalej, olej czy jak tam najlepiej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Tradycyjnie ... 12.02.08, 10:24 Gość portalu: emsiziomal napisał(a): > Zabije mnie ciśnienie ale niech tam...JESTEM obecny! dla Ciebie bezkofeinowa :P i do tego ... Ennio Morricone - tak mi się z warsem kojarzy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
calama dla logina 12.02.08, 11:15 dorzucam Katie Melua cobyś miał miły dzień :) calama napisała: > login - oczywiście "pożegnanie Liverpoolu" Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jolka A mi kurcze kawa ostygła IP: *.gorzow.mm.pl 12.02.08, 10:40 Za dużo pracy!Piernicze .Przerwa. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: A mi kurcze kawa ostygła 12.02.08, 10:41 nalewam ciepłej i puszczam ( jako, że mało Cię znam) "Jolka, Jolka, pamiętasz" :))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Danny Re: A mi kurcze kawa ostygła IP: 82.160.26.* 15.02.08, 01:20 Zmiksuj co masz, dorzuć kostkę lodu i poczuj się jak w Grecji :) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna.pan_tera Re: Tradycyjnie ... 12.02.08, 11:43 Nie mam czasu na kawe, o 12.15 mam zebranie, trzeba sie spieszyc ... Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: Tradycyjnie ... 12.02.08, 11:45 No to piwo. Nie musi stygnac. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna.pan_tera Re: Tradycyjnie ... 12.02.08, 11:58 login_tymczasowy napisał: > No to piwo. > Nie musi stygnac. tak, po godzinach Lech ;) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Tradycyjnie ... 12.02.08, 11:48 czarna.pan_tera napisała: > Nie mam czasu na kawe, o 12.15 mam zebranie, trzeba sie spieszyc ... przez pół godziny kawę zdążymy wypić spokojnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna.pan_tera Re: Tradycyjnie ... 12.02.08, 11:57 calama napisała: > czarna.pan_tera napisała: > > > Nie mam czasu na kawe, o 12.15 mam zebranie, trzeba sie > spieszyc ... > > przez pół godziny kawę zdążymy wypić > spokojnie :) > nie zdaze, full roboty, do WC nie mam czasu wyjsc :( Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Tradycyjnie ... 12.02.08, 12:02 czarna.pan_tera napisała: > nie zdaze, full roboty, do WC nie mam czasu wyjsc :( ja bym wybrała wc (w potrzebie), niż forum ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna.pan_tera Re: Tradycyjnie ... 12.02.08, 12:09 calama napisała: > ja bym wybrała wc (w potrzebie), niż forum ;) > tak tez zrobilam zaraz ide na "trucie trutni", a cenny czas mi leci ... Odpowiedz Link Zgłoś
redcloud Zamkniete? 13.02.08, 08:58 Czekam i czekam... Czy dzisiaj cafe calama zamknieta? howgh Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Zamkniete? 13.02.08, 08:58 redcloud napisał: > Czekam i czekam... Czy dzisiaj cafe calama zamknieta? > howgh już nalewam! dziś może być z ciachem :) Odpowiedz Link Zgłoś
redcloud Re: Zamkniete? 13.02.08, 09:01 calama napisała: > już nalewam! > dziś może być z ciachem :) Oczywiscie najlepszy jablecznik prosze... ;) howgh Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Zamkniete? 13.02.08, 09:02 redcloud napisał: > Oczywiscie najlepszy jablecznik prosze... ;) > howgh proszę bardzo! z własnych jabłek, z cynamonem :) Odpowiedz Link Zgłoś
redcloud Re: Zamkniete? 13.02.08, 09:07 calama napisała: > z własnych jabłek, > z cynamonem :) Cieplo cieplo... i jeszcze przypruszone delikatnie cukrem pudrem,aaaaa! :) howgh Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Zamkniete? 13.02.08, 09:46 redcloud napisał: > Cieplo cieplo... i jeszcze przypruszone delikatnie cukrem > pudrem,aaaaa! :) > howgh może być nawet na ciepło :) i przyprÓszony też może być :P Odpowiedz Link Zgłoś
redcloud Re: Zamkniete? 13.02.08, 09:48 calama napisała: > i przyprÓszony też może być :P ups :P Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Zamkniete? 13.02.08, 09:51 redcloud napisał: > ups O nie! ups-em Ci nie wyślę! :P dhl-em też nie! Odpowiedz Link Zgłoś
calama otwarte! 13.02.08, 09:01 a dla Ciebie podwójna kawa ( po zestawie wino-kobieta-śpiew ) :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
calama no to nalewam :) 14.02.08, 09:55 i do każdej kawy dokładam muffinkę w kształcie serca :) Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: no to nalewam :) 14.02.08, 10:09 calama napisała: > i do każdej kawy dokładam muffinkę w kształcie serca :) Uwazaj, bo zjawi sie jednoczesnie 18 tys. forumowcow. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: no to nalewam :) 14.02.08, 10:26 login_tymczasowy napisał: > Uwazaj, bo zjawi sie jednoczesnie 18 tys. forumowcow. Wirtualnych muffinek mogę upiec i 180 tys. :) Mało kto, natomiast, się załapie na najprawdziwszy jabłecznik. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
redcloud Re: no to nalewam :) 14.02.08, 10:27 calama napisała: > i do każdej kawy dokładam muffinkę w kształcie serca :) ale sobe smaka narobilem - do kawy poprosze w ksztalcie serca... stek z mendozy ;) howgh Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: no to nalewam :) 14.02.08, 10:37 redcloud napisał: > ale sobe smaka narobilem - do kawy poprosze w ksztalcie serca... > stek z mendozy ;) > howgh mówisz i masz: www.katsuyoshi.org/blog/?p=203 Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: no to nalewam :) 14.02.08, 10:43 calama napisała: > mówisz i masz: > www.katsuyoshi.org/blog/?p=203 Moze RC wolalby jednak serce samo w sobie swiezo wyrwane wolu albo bizonu... Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: no to nalewam :) 14.02.08, 10:50 login_tymczasowy napisał: > Moze RC wolalby jednak serce samo w sobie swiezo wyrwane wolu albo > bizonu... może... ja wyrywac nie będę :) ani nawet łamać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
redcloud Re: no to nalewam :) 14.02.08, 10:56 calama napisała: > mówisz i masz: Do steka jeszcze wino od „argentynczyka” herr vinerta - najlepsze z debowych beczek ktore z rzeszy statkami przytargal. letttko schlodzone howgh tu mnie masz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: no to nalewam :) 14.02.08, 11:01 Nie wierze, renskie targal do Argentyny? Ale skoro w UK sa Polacy, ktorzy kupuja polskie kostki Knorra, to wszystko mozliwe... Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: no to nalewam :) 14.02.08, 11:07 login_tymczasowy napisał: > Nie wierze, renskie targal do Argentyny? bewnie beczki dębowe, nie wino :P > Ale skoro w UK sa Polacy, ktorzy kupuja polskie kostki Knorra, to > wszystko mozliwe... fuj! knorr do kosza! Odpowiedz Link Zgłoś
redcloud Re: no to nalewam :) 14.02.08, 11:17 login_tymczasowy napisał: > Nie wierze, renskie targal do Argentyny? Nie wino login, nie wino! Puste beczki w 1942 r statkami w konwojach. Pewnie hitlerkom za to odwzajemnil sie... stekami howgh Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: no to nalewam :) 14.02.08, 11:10 redcloud napisał: > Do steka jeszcze wino od „argentynczyka” herr vinerta - najlepsze z debowych beczek ktore z rzeszy statkami przytargal. > letttko schlodzone > howgh ciężko znaleźć, masz inne: www.prestigewinegroup.com/brands/conquista.aspx > tu mnie masz ;) znam Twoje smaki i czułe punkty :) a Ty moich nie! :P Odpowiedz Link Zgłoś
redcloud Re: no to nalewam :) 14.02.08, 11:13 calama napisała: > znam Twoje smaki i czułe punkty :) > a Ty moich nie! :P nie prowokuj mnie ;) howgh Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: no to nalewam :) 14.02.08, 11:20 redcloud napisał: > nie prowokuj mnie ;) > howgh hehehe nie boję się! :P Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: no to nalewam :) 14.02.08, 11:29 oki, po namyśle ... poddaję się lepiej nie szukaj, bo jeszcze znajdziesz moje czułe punkty zostawmy to :) Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: no to nalewam :) 14.02.08, 11:29 calama napisała: > > nie prowokuj mnie ;) > > howgh > > hehehe > nie boję się! :P Sprowokuj go, Calama, bo juz nie wytrzymam tego napiecia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: no to nalewam :) 14.02.08, 11:37 login_tymczasowy napisał: > Sprowokuj go, Calama, bo juz nie wytrzymam tego > napiecia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hehe jednak się boję... jeszcze pozna moje najgłębsze tajemnice moje smaki i pragnienia marzenia i sny odkryje co mam w sercu i w głowie ... wolę nie ryzykować. :) no i by się jeszcze zakochał chłopak - szkoda gościa ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: no to nalewam :) 14.02.08, 12:56 no proszę - jak wspomniałam o zakochaniu to chłopaki pozwiewali... to przyrzekam uroczyście, że w żadnym z Was się nie zakocham :))) wracajcie! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: no to nalewam :) 14.02.08, 12:59 calama napisała: > no proszę - jak wspomniałam o zakochaniu to chłopaki pozwiewali... > to przyrzekam uroczyście, że w żadnym z Was się nie zakocham :))) A w dziewczynie? Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: no to nalewam :) 14.02.08, 13:01 login_tymczasowy napisał: > A w dziewczynie? w dziewczynie tym bardziej! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Danny Re: Tradycyjnie ... IP: 82.160.26.* 14.02.08, 11:32 Tylko frappe. Reszta bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Tradycyjnie ... 14.02.08, 11:37 Gość portalu: Danny napisał(a): > Tylko frappe. Reszta bez sensu. spoko - przepis mam to dla Ciebie frappe i reszta bez sensu też. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Tradycyjnie ... 18.02.08, 08:28 Czujecie już tę przyjemną woń kawy? A do kawy ... bezy. Dobrze, że tylko wirtualne - można objadać się do woli. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: emsiziomal Re: Tradycyjnie ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.08, 08:46 ...tradycyjnie zmierzyłem ciśnienie..jest!!!! Zatem garnek z kawą w dłoni mam. Bez beza...zebym talii osy nie stracił!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Tradycyjnie ... 18.02.08, 08:49 Gość portalu: emsiziomal napisał(a): > Bez beza...zebym talii osy nie stracił!!!!!!!! Spokojnie! Bezy wirtualne - nic a nic kalorii nie mają. Najważniejsze, że kawę możesz pić. :) Z nami. :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: emsiziomal Re: Tradycyjnie ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.08, 08:54 Spokojnie! > Bezy wirtualne - nic a nic kalorii nie mają. > Najważniejsze, że kawę możesz pić. :) > Z nami. :) _____________________________________________________ Pić z Wami to lubię i to nie tylko kawę:) Ale wiem co na to powie mój osobisty konował :) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Tradycyjnie ... 18.02.08, 08:59 Gość portalu: emsiziomal napisał(a): > Pić z Wami to lubię i to nie tylko kawę:) > Ale wiem co na to powie mój osobisty konował :) Na wszystko znajdzie się rada. ;) Skoro napoje wyskokowe Tobie nie słuzą - trzeba poszukać innych środków odurzających. ;))) WIem, wiem, jesteś konserwatystą. ;) ps. zmień lekarza ;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: emsiziomal Re: Tradycyjnie ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.08, 09:01 inne środki odurzające...hmmmmm MIŁOŚĆ!!!!! i owszem :) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Tradycyjnie ... 18.02.08, 09:03 Gość portalu: emsiziomal napisał(a): > inne środki odurzające...hmmmmm > MIŁOŚĆ!!!!! i owszem > :) masz tyle kobiet do kochania, że powinno wystarczyć na wieeeeelkie odurzenie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: Tradycyjnie ... 18.02.08, 09:02 A ja dzisiaj jeszcze nie pilem kawy i w sumie fizycznie nie czuje roznicy. Sympatyczny kolezka od kawy w realu wyjechal na tydzien z wizyta do Lepszego Kraju, konsumpcja stracila smak. Ma przywiezc The Suna, pewnie piewsze kawy poswiecimy na omowienie fotografii ze Strony 3. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Tradycyjnie ... 18.02.08, 09:04 login_tymczasowy napisał: > A ja dzisiaj jeszcze nie pilem kawy i w sumie fizycznie nie czuje > roznicy. I tak Ci naleję. Byś z nami się napił. Nie dlatego, by postawiła Cię na nogi. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna.pan_tera Re: Tradycyjnie ... 18.02.08, 08:46 pije kawe i nie czuje efektu, dlaczego? opcja - za slaba odpada ;( zasypiam na siedzaco, a o 9.00 poranne nudne zebranko. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Tradycyjnie ... 18.02.08, 08:50 czarna.pan_tera napisała: > pije kawe i nie czuje efektu, dlaczego? opcja - za slaba odpada ;( może ... bezkofeinowa? ;) > zasypiam na siedzaco, a o 9.00 poranne nudne zebranko. zdrzemniesz się na zebraniu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
redcloud Re: Tradycyjnie ... 18.02.08, 09:07 calama napisała: > Czujecie już tę przyjemną woń kawy? Zasypiam w nocy ze swiadomoscia przyjmniosci obcowania z kawa o poranku... goraca kawke mocna prosze calama... dzsiaj w duzym kubku, zeby lapki rozgrzac przy okazji ;) howgh Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Tradycyjnie ... 18.02.08, 09:45 redcloud napisał: > goraca kawke mocna prosze calama... No to się naczekałeś.... Jeśli jeszcze chcesz to nalewam. :) > dzsiaj w duzym kubku, > zeby lapki rozgrzac przy okazji ;) w zamrażarce trzymałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Tradycyjnie ... 18.02.08, 09:48 chociaz zimno zdrowe jest. ;) Po saunie pływałam w zimnym basenie. Weekend spędziłam wSPAniale. :) Odpowiedz Link Zgłoś
redcloud Re: Tradycyjnie ... 18.02.08, 10:02 calama napisała: > Weekend spędziłam wSPAniale. :) wySPAwalas sie na caly tydzien ;) howgh Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Tradycyjnie ... 18.02.08, 10:07 redcloud napisał: > wySPAwalas sie na caly tydzien ;) > howgh spawać to po serbsko-chorwacku - spać. to ja się nie wySPAwałam. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
redcloud Re: Tradycyjnie ... 18.02.08, 10:26 calama napisała: > spawać to po serbsko-chorwacku - spać. > to ja się nie wySPAwałam. ;) W poniedzialek bez kawy kazdy troszke oSPAły jest... howgh Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Tradycyjnie ... 18.02.08, 10:28 redcloud napisał: > W poniedzialek bez kawy kazdy troszke oSPAły jest... > howgh i dlatego nalewam! tylko jakoś zimno się mi zrobiło strasznie... i słońce pali w twarz... i brak słów... Odpowiedz Link Zgłoś
redcloud Re: Tradycyjnie ... 18.02.08, 10:35 calama napisała: > i brak słów... eeeeee... :*) howgh Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Tradycyjnie ... 18.02.08, 11:06 redcloud napisał: > eeeeee... :*) > howgh i znów brak mi słów :P nie zawstydzaj mnie... W pióropuszu nie wyskoczyłeś, na wyspie nei byłeś, a buziaki rozdajesz? nie ładnie! Odpowiedz Link Zgłoś
calama dziś od bladego świtu ;) 19.02.08, 07:17 Kawa już jest! Komu nalać? ;) z ciasteczkiem cynamonowym :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: emsiziomal Re: dziś od bladego świtu ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.08, 08:20 Rano to chleb z pasztetem lub szmalcem sie je a nie ciasteczka, bezy i inne łakocie! :) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: dziś od bladego świtu ;) 19.02.08, 08:23 Gość portalu: emsiziomal napisał(a): > Rano to chleb z pasztetem lub szmalcem sie je a nie ciasteczka, bezy i inne łak > ocie! > :) do kawy ciacha pasują :) a na śniadanie to twarożek, albo jajówa - nie smalec :P przyznam się, że śniadanie jem po 9, kawę piję później, bez słodkości... to chociaż tutaj puszcze wodze fantazji ;) Odpowiedz Link Zgłoś
redcloud Re: dziś od bladego świtu ;) 19.02.08, 11:03 co tak wczesnie dzisiaj? zdazylem? Kawcia raz - nie z lodowki, ale goraca jak serce calamy prosze ;) Milego dnia kawoszom i herbatnikom howgh Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: dziś od bladego świtu ;) 19.02.08, 11:16 redcloud napisał: > co tak wczesnie dzisiaj? zdazylem? jasne! dla Ciebie zawsze jest ;) > Kawcia raz - nie z lodowki, ale > goraca jak serce calamy prosze ;) ufff, bo już czułam się zamrożona... lodówki mam dość! Kawa dla Ciebie - najlepsza na świecie BM - w temperaturze ... odpowiedniej. :) > Milego dnia kawoszom i herbatnikom nawzajem :) Odpowiedz Link Zgłoś
info-tw Re: dziś od bladego świtu ;) 19.02.08, 11:24 To ja poproszę z pączusiem :) Wprawdzie ani kawy nie pije ani słodkości nie jadam ale jak fantazjujemy to też się skuszę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: dziś od bladego świtu ;) 19.02.08, 11:28 info-tw napisała: > To ja poproszę z pączusiem :) > Wprawdzie ani kawy nie pije ani słodkości nie jadam ale jak fantazjujemy to też się skuszę ;) Już się robi! I pyszny pączuś, domowy, z konfiturą z róży. A kawa pachnie tak cudnie... Tu można wszystko wciągać bezkarnie, bo wirtualnie - a równie dobrze smakuje. :) Miłego dnia! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: marycha Re: dziś od bladego świtu ;) IP: *.gorzow.agora.pl 19.02.08, 12:09 A ja tez mogę? Zapach taki, że grzech nie spróbować :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: dziś od bladego świtu ;) 19.02.08, 12:13 Gość portalu: marycha napisał(a): > A ja tez mogę? > Zapach taki, że grzech nie spróbować :-)) Jasne! dla Ciebie rozpuszczalna z mlekiem :) i mój jabłecznik ( co to tylko dla wyjątkowych ) no i ... zaloguj się :P Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: dziś od bladego świtu ;) 19.02.08, 12:14 calama napisała: > dla Ciebie rozpuszczalna z mlekiem :) Chcesz wytruc gosci? Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: dziś od bladego świtu ;) 19.02.08, 12:15 login_tymczasowy napisał: > Chcesz wytruc gosci? alez skąd! Marycha lubi. :) jak zamówi inną - dostanie inną. :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: marycha Re: dziś od bladego świtu ;) IP: *.gorzow.agora.pl 19.02.08, 12:22 Nie chcę innej! Login, nie wiesz co dobre! Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: dziś od bladego świtu ;) 19.02.08, 12:23 Gość portalu: marycha napisał(a): > Nie chcę innej! > Login, nie wiesz co dobre! on tak z zazdrości, że się na jabłecznik dziś nie załapał ;) Odpowiedz Link Zgłoś
marycha_18 Re: dziś od bladego świtu ;) 19.02.08, 12:26 A jabłecznik niczego sobie.... paluszki lizać (własne, nie calamy) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: dziś od bladego świtu ;) 19.02.08, 12:28 marycha_18 napisała: > A jabłecznik niczego sobie.... paluszki lizać (własne, nie calamy) hehe, dzięki za reklamę Droga Osiemnastko :) stęskniłam się za Wami! Odpowiedz Link Zgłoś
calama ufff, wreszcie nadszedł czas ... 20.02.08, 14:14 ... na kawę. :) Wymęczyli mnie dziś mocno. :) Ale za to ... juz mam wszystko zrobione na dziś! Komuś nalać kawy? o tej porze to chyba z kotletem i surówką ;) Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: ufff, wreszcie nadszedł czas ... 20.02.08, 14:17 calama napisała: > o tej porze to chyba z kotletem i surówką ;) A po co surowka? Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: ufff, wreszcie nadszedł czas ... 20.02.08, 14:20 login_tymczasowy napisał: > A po co surowka? surówka nie jest obowiązkowa ;) możesz dostać kotletem bez surówki ;) albo rybę :P Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: dziś kawa od samego rana 21.02.08, 08:09 calama napisała: > kawa i może ... śniadanko :) Krłasanta ał szokolad? Czy moze raczej brytyjskie smaki? rocksnsucks.wordpress.com/2007/03/08/heaven-on-a-plate/ Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: dziś kawa od samego rana 21.02.08, 08:14 login_tymczasowy napisał: > Krłasanta ał szokolad? do kawy mógłby być > > Czy moze raczej brytyjskie smaki? fuj! z brytyjskich jedynie tost z gorzkim dżemem z pomarańczy :) A najlepiej twarożek, albo jajecznica ze szczypiorkiem. Raczej sery niż wędliny. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: dziś kawa od samego rana 21.02.08, 08:27 mogę jeść śniadanie powolutku, potem pić kawę pół dnia - dziś mam plażę :) jutro nie będę wiedziała jak się nazywam tak będę zapieprzać ;) wot - uroki mojej pracy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: dziś kawa od samego rana 21.02.08, 09:03 A ja dzisiaj nie wiem od czego zaczac. KAwa juz byla, teraz telefony. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: emsiziomal Re: dziś kawa od samego rana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.08, 09:06 A ja po kawce idę na prelekcje do szkoły :) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: dziś kawa od samego rana 21.02.08, 09:39 Gość portalu: emsiziomal napisał(a): > A ja po kawce idę na prelekcje do szkoły :) łał, powiesz coś więcej? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: emsiziomal Re: dziś kawa od samego rana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.08, 11:59 Nie mogę...tajemnica! Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: dziś kawa od samego rana 21.02.08, 12:11 Gość portalu: emsiziomal napisał(a): > Nie mogę...tajemnica! > jak tajemnica to tajemnica :) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: dziś kawa od samego rana 21.02.08, 09:39 login_tymczasowy napisał: > A ja dzisiaj nie wiem od czego zaczac. > KAwa juz byla, teraz telefony. kolejność już masz :) to pracuj dzielnie! Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: dziś kawa od samego rana 21.02.08, 15:17 calama napisała: > dziś mam > plażę :) a mówią, by nie chwalić dnia przed zachodem ;) plaży nie było :) ale przynajmniej z jutrzejszych zadań dałam radę kilka zrobić dziś i to mnie cieszy :) teraz czas na latte macciatto :))) Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: dziś kawa od samego rana 21.02.08, 15:53 calama napisała: > teraz czas na latte macciatto :))) Chyba late... Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: dziś kawa od samego rana 21.02.08, 15:56 login_tymczasowy napisał: > Chyba late... wcale się nie spóźniłam! zajęcia mam dopiero na 19 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna.pan_tera Re: dziś kawa od samego rana 21.02.08, 18:00 calama napisała: > calama napisała: > > > dziś mam > > plażę :) > > a mówią, by nie chwalić dnia przed zachodem ;) > plaży nie było :) > ale przynajmniej z jutrzejszych zadań dałam radę kilka zrobić dziś i > to mnie cieszy :) > > teraz czas na latte macciatto :))) > Hmmm, ale dobrze Ci sie powodzi ... ja dzisiaj konczylam zadania z wczoraj, a nie wiem kiedy skoncze zadania z dzisiaj i jutra co mam na jutro . Nawet nie mam tajmu, zeby luknac na forum. Ledwo zdazylam obejrzec zdjecia kolezanki z USA i obgadac jej pobyt w kraju grubasow w adidasach. Z gory zaznaczam, ze bylo to spotkanie ekspresowe - 15 min. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: dziś kawa od samego rana 22.02.08, 07:31 czarna.pan_tera napisała: > Hmmm, ale dobrze Ci sie powodzi ... taki mam charakter pracy zawsze znajdę kilka minut na forum pomiędzy zmianą programu albo w czasie drukowania :) a na odwiedziny staram się wygospodarować więcej czasu - właśnie dzis jadę do Szczecina na weekend :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Tradycyjnie ... 22.02.08, 07:26 nalewam kawę póki mogę :) jeszcze mam ciszę ... burza nadciąga ;) może nawet jakiś cyklon ;) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Tradycyjnie ... 25.02.08, 08:11 hm... w piętek chętnych na kawę nie było ... jeszcze kilka dni i zbankrutuję! nalewam pachnącą, czarną kawę do kawy ciasteczka kruche o różnych kształtach :) dla każdego inny ;) Odpowiedz Link Zgłoś
redcloud Re: Tradycyjnie ... 25.02.08, 08:20 calama napisała: > nalewam pachnącą, czarną kawę Doplywam do Twojego portu nieprzytomny... wiadro kawy prosze howgh Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Tradycyjnie ... 25.02.08, 08:25 redcloud napisał: > Doplywam do Twojego portu nieprzytomny... > wiadro kawy prosze > howgh Męczący weekend - dobry weekend. Nalewam do kubka, co się sam ręki trzyma. Twoje ciacho w kształcie gór jest. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Tradycyjnie ... 26.02.08, 11:09 kawy? herbaty? piję zieloną z opuncją :) któtka przerwa musi być! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: Tradycyjnie ... 26.02.08, 11:15 Byle nie za krotka. Zielona bez dodatkow, jakakolwiek. Poprosze. Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: Tradycyjnie ... 26.02.08, 11:18 Byle nie za krótka. Poprosze zielona bez dodatkow. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Tradycyjnie ... 26.02.08, 11:19 login_tymczasowy napisał: > Byle nie za krótka. na herbatę jak znalazł :) > > Poprosze zielona bez dodatkow. zieloną mam sypaną, przywiezioną przez kumpla z Chin. Już zaparzam. co do herbatki? Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: Tradycyjnie ... 26.02.08, 11:20 calama napisała: > co do herbatki? Do zielonej najbardziej pasuje sledzik chyba...? Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Tradycyjnie ... 26.02.08, 11:25 login_tymczasowy napisał: > Do zielonej najbardziej pasuje sledzik chyba...? wedle zyczenia :) wolisz z buraczkami, z zielonym groszkiem, czy tylko ze śmietaną i cebulą? kurde! śledzia to Ci nie dam :P to był podstęp? cukinia z grilla może być? Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: Tradycyjnie ... 26.02.08, 11:30 calama napisała: > cukinia z grilla może być? Cukinia z grilla, i pieczarki. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Tradycyjnie ... 26.02.08, 11:32 login_tymczasowy napisał: > Cukinia z grilla, i pieczarki. ale cukinię robię z czosnkiem, a pieczarki z pieprzem :) nie każdy lubi ;) ja uwielbiam, wczoraj jadłam taką cukinię :) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Tradycyjnie ... 27.02.08, 07:43 dziś z uśmiechem nalewam ciepłą pachnąca kawę :) wiosna idzie! Odpowiedz Link Zgłoś
czarna.pan_tera Re: Tradycyjnie ... 27.02.08, 08:39 To niech sie wiosna pospieszy, mam dosc kozakow! A kawa mocna? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Tradycyjnie ... 27.02.08, 08:43 czarna.pan_tera napisała: > To niech sie wiosna pospieszy, mam dosc kozakow! to ściągaj! nie lubię kozaków :) > A kawa mocna? ;) dla Ciebie mocna :) sama piję słabą, bo się wyspałam jak smok :) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna.pan_tera Re: Tradycyjnie ... 27.02.08, 08:46 calama napisała: > to ściągaj! nie lubię kozaków :) W pracy kozaki zamieniam na eleganckie klapki, nienawidze tych sluzbowo przydzielanych bialych ortopedycznych butow. I nie wazne, co powie Sanepid! Przepisy sa po to by je lamac ;) > > A kawa mocna? ;) > dla Ciebie mocna :) Oooo to dobrze, bo tradycyjnie lece z nog - niskocisnieniowiec ze mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: Tradycyjnie ... 27.02.08, 08:49 czarna.pan_tera napisała: > W pracy kozaki zamieniam na eleganckie klapki, Z szlafroczek? Odpowiedz Link Zgłoś
czarna.pan_tera Re: Tradycyjnie ... 27.02.08, 08:50 Szlafrok na bialy plaszcz kapielowy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: Tradycyjnie ... 27.02.08, 08:47 No to sie przylacze. Pierwsza kawa dzisiaj. Rewolucja w moim zyciu - pierwsza kawa z 2 godziny po obudzeniu. Od tygodnia. I jakos zyje. Jak tak dalej pojdzie - przejde na vege. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Tradycyjnie ... 27.02.08, 08:55 pretty01 napisała: > Miłego dnia :) > Nawzajem! Odpowiedz Link Zgłoś
czarna.pan_tera Re: Tradycyjnie ... 27.02.08, 08:52 login_tymczasowy napisał: > No to sie przylacze. > > Pierwsza kawa dzisiaj. > Rewolucja w moim zyciu - pierwsza kawa z 2 godziny po obudzeniu. > Od tygodnia. I jakos zyje. > > Jak tak dalej pojdzie - przejde na vege. jestem pod wrazeniem Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Tradycyjnie ... 27.02.08, 08:54 login_tymczasowy napisał: > No to sie przylacze. zapraszam :) > Pierwsza kawa dzisiaj. > Rewolucja w moim zyciu - pierwsza kawa z 2 godziny po obudzeniu. > Od tygodnia. I jakos zyje. taaak, ale nie jestem pewna, czy kontaktujesz :P > > Jak tak dalej pojdzie - przejde na vege. możesz sobie nawet jakieś korzonki czy liście do zaparzania u mnie zamawiać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: Tradycyjnie ... 27.02.08, 09:05 calama napisała: > taaak, ale nie jestem pewna, czy kontaktujesz :P Jak sie kto nie wyspi i liter kofeiny nie pomoze. Moze amfeczka? Podajesz? Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Tradycyjnie ... 27.02.08, 09:08 login_tymczasowy napisał: > Jak sie kto nie wyspi i liter kofeiny nie pomoze. trzeba było spać, a nie śpiewać po nocach ;) > > > Moze amfeczka? > Podajesz? alez skąd! te korzonki do do vege ;) ewentualnie ... guaranę ... chcesz? Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: Tradycyjnie ... 27.02.08, 09:13 calama napisała: > trzeba było spać, a nie śpiewać po nocach ;) Kiedy musze. lecz gdy spłynie mrok wieczorny, typem staje się upiornym Twarz mi blednie, włos mi rzednie, Psują mi się zęby przednie i musze spiewac. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Tradycyjnie ... 27.02.08, 09:52 login_tymczasowy napisał: > i musze spiewac. śpiewaj, śpiewaj! uwielbiam Cię (słuchać) ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Tradycyjnie ... 27.02.08, 09:51 login_tymczasowy napisał: > Moze amfeczka? > Podajesz? kiedy ja nawet marychy nigdy nie paliłam... Odpowiedz Link Zgłoś