gordon113 19.03.07, 08:56 Zna ktoś w Zielonej Górze stację diagnostyczną w której się za bardzo nie czepiają? Mam przegląd do zrobienia i szukam bezpiecznego miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: Stacja diagnostyczna IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.03.07, 09:21 wydaje mi się, że lepiej żeby się czepiali, bo to jest dla Twojego bezpieczeństwa i bezpieczeństwa innych uczestników ruchu drogowego. takie nieczepianie się, to tylko pozorne oszczędności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek Re: Stacja diagnostyczna IP: *.centertel.pl 25.03.07, 23:10 racja, też tak myślę. ludzie szukają pozornych oszczędności, kombinują. czepianiem nazywają kontrolę, która jest dla ich bezpieczeństwa Odpowiedz Link Zgłoś
gordon113 Re: Stacja diagnostyczna 19.03.07, 14:23 Udało się na Sulechowskiej. Bardzo miła obsługa i bezboleśnie. Samochód sprawny, dziękuje za troskę. Chodziło mi tylko o to, ze jak diagności chcą znaleźć za wszelką cenę usterki to i w nowym aucie znajdą... niestety. Mnie chodzilo o stację na której nie będą za wszelką cenę szukać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wq Re: Stacja diagnostyczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.07, 16:10 co ciekawe, Sulechowska słynęła z czepiania się.. Mi dawno temu :) przyczepili się do tego, że mam złe światła (był to VW GOLF II, grill oryginalny GTI - 4 lampy, środkowe - długie); puścili i zalecili zmienić lampy :) Okazało się, że winna była.. żarówka, która jakimś cudem była krzywo wpięta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lordon a gdzie przechodza przeglady policyjne auta? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.07, 19:16 a gdzie przechodza przeglady policyjne auta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Stacja diagnostyczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.07, 20:01 w zeszłym roku byłam na zjednocznia tam z tyłu za Dallasem bardzo miły pan , nie czepia się drobiazgów , mi od razu pomógł wymienić to co trzebabyło i poza tym super napewno do niego w tym roku też idę z autkiem Odpowiedz Link Zgłoś