elza66 09.12.07, 13:22 na Drzewnej. Ktoś był? czy warto tam się wybrać na romantyczną kolacyjkę z nowym narzeczonym?:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nowy narzeczony kolacyjka? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.07, 15:10 nowemu zafunduj romantyczna kolacje z prozaicznym sniadaniem nazajutrz do tego niepotrzebna jest restauracja :)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomala Re: kolacyjka? IP: *.ztpnet.pl 18.12.07, 13:02 Byłem i powiem ze są lepsze miejsca na kolacyjkę,w karcie jak pytasz to nie ma wszystkich potraw,ceny raczej wysokie ,wystrój bez większych starań.Dla mało wymagających Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Parasol Re: kolacyjka? IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.12.07, 17:14 Wystrój rzeczywiście nie najwyższych lotów. Wzajemnie zwalczające się faktury. Niby nastrojowo a jednak kiczowato. Do wnętrza nie wystarczy nawsadzać modnych detali. Kolory i faktury oddziaływują. Poczatkujący projektant lub "utalentowany" właściciel tam nabroili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edek Re: kolacyjka? IP: *.ztpnet.pl 19.05.08, 13:56 byłem atmosfera jest wspaniała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Nowa restauracja Impresja.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.07, 02:46 Mam podobne odczucia jak wy. Wystrój totalnie dziwny. Dla estety siedzenie tam to gehenna. Zastanawia fakt ,dlaczego ludzie pakują kupę szmalu w interes i robią go na tak marnym poziome. Aż mi zal tych inwestorów. Nie wierzę,że to robota projektanta. A jeśli to powinien zmienić zawód!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzenka Re: Nowa restauracja Impresja.. IP: *.ztpnet.pl 18.03.08, 12:04 Czy tam już dopracowali kartę czy dalej jak zamawiasz to więcej nie ma jak jest???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Esteta Re: Nowa restauracja Impresja.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.08, 14:22 trudno powiedziec. Byłem tam raz i już nie pójdę. że żarcie co najmniej słabe to jedno ale ten klimatttt... taki specyficzny:))))nie dla mnie... więc nie pomogę:) Pójdz sprawdz i napisz nam tu:) ja już nie mam odwagi tam iść:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kornelia Re: Nowa restauracja Impresja.. IP: 213.199.233.* 18.03.08, 14:56 Byłam na obiedzie z rodziną którejs niedzieli. We wszystkich restauracjach oblężenie a tam pusto. Jedzenie bardzo kiepskie. Długo musięlismy czekać podano mi zimną zapiekankę która z powrotem zabrano do odgrzania. Kelner pytał nas czy odpowiada nam temperatura podanych napoi a potem podał dania ale bez sztućcy, trzeba było go o nie prosic kilkakrotnie. Bylismy w tym czasie jedynymi klientami a podanie posiłków trwało godzinę. Nie wiem jak ta obsługa poradziła by soebie z większą ilością klientów. NIE POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielee Re: Nowa restauracja Impresja.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.08, 21:19 ale Wy jestescie, ktos otworzyl sobie restauracyjke, mial nadzieje ze wyrwie sie z bezrobocia a Wy tak po nim jedziecie .... wspomozcie biednego czlowieka i idzcie tam cos zjesc :) a ze wystruj Wam sie nie podoba, moze wlasciciel ma inny gust ;)) a o gustach sie przeciez nie dyskutuje :))) P.S. na prawde jest tam jedzenie takie nie dobre? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ptaszek Re: Nowa restauracja Impresja.. IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.03.08, 21:53 byłam w Impresji na obiedzie dania byly smaczne a do tego ładnie podane, wnetrze jest inne (bardziej odwazne) niz powszechnie stosowane w lokalach (bezpieczne standardy), ad. ....dokładnie kwestia gustu i juz, powstal nowy lokal i tylko mamy wiekszy wybor :)+++ Odpowiedz Link Zgłoś
ratuj-chynow Re: Nowa restauracja Impresja.. 21.03.08, 00:51 Noi to smacznego in gratuluję esteto :)) gustu:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rocco Re: Nowa restauracja Impresja.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.08, 00:22 Z tego co słyszałem to ci ludzie co to otworzyli owszem mają kasę ale zero wyobrazni. Dlatego tak beznadziejnie wystartowali. Nie będę,się wdawac w szczegóły bo to siara ..ale podsumuję że tak to jest jak się zielonogórska "ylita zielonogórska"bierze za biznes:). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzenka Re: Nowa restauracja Impresja.. IP: *.ztpnet.pl 19.03.08, 01:11 Szkoda że tam nie projektował ktoś kto się profesjonalnie tym zajmuje (bo chyba nie projektował?)Remont trwał bardzo długo z tego co widziałam.Nie wiem dlaczego tak wyszło.Mam takie dziwne przeczucie ze tam nikt nie zapanował nad sytuacją a szkoda bo miejsce idealne na taką działalność a konkurencja w Zielonej duża.Totalny bałagan.Z jedzeniem jak wystrojem.Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lens Re: Nowa restauracja Impresja.. IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.03.08, 02:16 Jedzenie słabe, bez polotu. Kelner uprzejmy ale zamotany. Jak sie zamwia przystawke to sie nie przynosi jej razem z daniem głownym. Wystrój dziwny, umiejscowienie stolikow nie dajace zadnej intymnosc. Ktos zrobil to bardzo nieprofesjnoalnie. Radze pomyslec czy chce sie byc kawiarnia czy restauracja czy pubem i przede wszystki poprawic kuchnie. Jak jedzenie bedzie dobre to reszta sie obroni. Na teraz - zdecydowanie nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kUCHTA Re: Nowa restauracja Impresja.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.08, 00:41 Tam kto zacznie prace to zaraz sie zwalnia. Nie płacą i nie mają profdesjonalnego podejścia do interesu.(właściciele). No i klapa..... podobno jak otwierali to mieli wystój sali ale zapomnieli o wyposażeniu kuchni:).. No i kucharzowi szczęka opadła jak to zobaczył:) prosił żeby mu choć parę garów kupili i łyżek. zadziwiające prawda??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witak Re: Nowa restauracja Impresja.. IP: *.ztpnet.pl 28.04.08, 12:09 Ludzie omijajcie z daleka.Właściciel to chyba jakiś z choinki .Zero pojęcia o prowadzeniu knajpy.Myśał szybko się dorobi.Szkoda kasy.zero profesjonalizmu.Juz tam moja noga nie stanie. Odpowiedz Link Zgłoś
v.t.s Re: Nowa restauracja Impresja.. 28.04.08, 19:56 na przepysznego kiebaba na kasprowicz........ a zatem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Nowa restauracja Impresja.. IP: *.centertel.pl 12.05.08, 19:37 Witam miejsce powiem szczerze kiczowate na maxa!!!! jedzenie jest smaczne. Miejsca nie polecam. Tak na marginesie wlasciciele to zlodzieje i niemogl bym jesc w tam,wiedzac ze Ci ludzie pracuja tam prawie za darmo i dla tego rotacja jest tam bardzo duza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: była pracownica Re: Nowa restauracja Impresja.. IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.05.08, 21:31 co ty człowieku wypisujesz ale to w internecie bo bezkarnie!!! Ja tam pracowałam i wiem, ze zawsze wypłacali pieniadze i nikt sie nie rozstawał z tego powodu a jak ktos im sie upił to na co mieli czekac?. Jedzenie jest naprawde smaczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ko Re: Nowa restauracja Impresja.. IP: *.ztpnet.pl 21.05.08, 21:04 To dlaczego tam już nie pracujesz????? Wszyscy co tam pracowali to odchodzili ,bo właściciele mają węża w kieszeni,wymagania z kosmosu.Dodatkowo sami są mało profesjonalni w tym co robią.Wnioskuję,że albo jesteś włascicielem impresji ,albo znajomym tych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Nowa restauracja Impresja.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.08, 09:00 chyba trochę przesadzacie. Byłam tam na obiedzie w tamtym tygodniu i nic takiego nie zauważyłam. A co do wystroju, to...kwestia gustu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cypisek Re: Nowa restauracja Impresja.. IP: *.uz.zgora.pl 21.05.08, 08:43 Miejsce śliczne, romantyczne, wszystko ładnie podane. Uważam, że jest to wyjątkowy lokalik, jakich mało w Zielonej Górze. Na pewno jakość posiłków się poprawi. Początki są zawsze trudne. Odpowiedz Link Zgłoś