aniss1 13.12.07, 19:14 Witam. Mam pytanie. Ile kosztuje poród w sali płatnej w Zielonej Górze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: b Re: Poród w Zielonej? IP: *.uz.zgora.pl 14.12.07, 11:20 1. musi byc wolna kiedy przyjdzie czas i niestety nie mozna sobie jej zarezerwowac 2. maja 3 sale - do porodu wodnego, aktywnego (pionowego) i taka zwykla + porodowka z 3ma boksami (te darmowe) 3. z tego co pamietam sale platne to 300 ale nie jestem pewien, potem jeszcze dochodzi platny pokoj na roomingu (jesli chcesz), najlepiej przejdx sie do szpitala i o wszystko azpytaj 4. my przed porodem bylismy na wycieczce w szpitalu - takie wyjscia organizuje np szkola rodzenia Ksenia (www.szkolarodzenia.info/) - nota bene p. Joasia byla pomocna we wszystkich innych rzeczach rowniez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inga Re: Poród w Zielonej? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.07, 13:35 a jeśli ma byc prywatna położna to jeszcze 500 zł. jeśli nie liczysz się z kosztami to bierz salę porodów rodzinnych, położną prywatną, prywatną sale na roomingu. ja miałam to wszystko i powiem ci z doświadczenia, że gdybym musiała ż czegoś rezygnować to z sali porodów rodzinnych, bo na ogólnej mąż też może być, potem z prywatnej położnej (te z "dyżuru" były wspaniałe, więc potem żałowałam że przeinwestowałam), a na końcu z prywatnej sali na roomingu. wieli komfort miałam będąc sama na sali, nikogo się nie krępowałam, mąż przychodził kiedy chciał. szczęśliwego rozwiązania. Odpowiedz Link Zgłoś
lucybis Re: Poród w Zielonej? 14.12.07, 13:38 150 za osobną salę do porodu, za salę do porodów wodnych 200. Pojedyncza sala na roomingu to 150. Milego dnia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zasieki1 Re: Poród w Zielonej? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.07, 12:47 pojedyncza sala na roomingu to 200 zl przy normalnym porodzie i 250 przy cesarskim cieciu. jestesmy swiezo po porodzie i jesli mialbym cos doradzic, to jesli z zadnych przyczyn nie jestes zwiazana z zielonogorskim szpitalem, to czym predzej decyduj sie na sulechow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamusia Re: Poród w Zielonej? IP: *.zgora.dialog.net.pl 15.12.07, 17:32 Ja też, jestem świeżo po porodzie w zielonogórskim szpitalu. Poród nie należał do najłatwiejszych, ale nie twierdzę, że był to koszmar. Nie miałam osobnej sali do porodu, był ze mną mąż, który mnie wspierał. Położne będące na dyżurze bardzo miłe i kompetentne, służyły pomocą cały czas (choć była to noc). Nie byłam też jedyną pacjentką w tym czasie na porodówce, a mimo to nie czułam się pozostawiona bez opieki. Po porodzie roming ogólny, trzy kobiety ze mną. Nie było rewelacji ale da się przeżyć. Miałam możliwość pojechać gdzie indziej rodzić, jak sugerowały koleżanki. Wybrałam Zieloną Górę i nie żałuję. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zychu Re: Poród w Zielonej? IP: *.adsl.inetia.pl 15.12.07, 19:17 Ja ma taki problem, mój owczarek dzisiaj w czasie zabawy uderzył mnie głową w jaja. Gdzie mogę iść do lekarza (bardzo boli) Odpowiedz Link Zgłoś
be_em Re: Poród w Zielonej? 16.12.07, 19:13 rodziłam w sierpniu, bez opłaconej położnej (ta co była przy mnie i tak byla świetna) :) lekarze bez zarzutu, poród cięzki ale do przejścia, sala z prysznicem do dyspozycji, rooming bezpłatny, 2 doby i do domu:) polecam zieloną górę każdemu:) Odpowiedz Link Zgłoś