markoniec 09.08.03, 08:38 można swobodnie rzucić mięsem i napisać coś z jajem ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tezgucio Re: jaja na boczku 09.08.03, 10:54 markoniec napisał: > facet leżący twarzą do ściany Markońca portret własny? Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: jaja na boczku 09.08.03, 13:04 markoniec napisał: > para nasycona oparami piwa Trudno mi się dzisiaj oderwać od ziemi, trochę odpocznę i spróbuję lepiej wczuć się w temat. Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: jaja na boczku 09.08.03, 13:02 wp15 napisał: > Bez jaj, a i mięso wątpliwej jakości. nie ulega najmniejszej wąptpliwości Odpowiedz Link Zgłoś
wp15 Re: jaja na boczku 09.08.03, 12:53 Import z forum Warszawa: Firma BMW przygotowuje specjalnie na polski rynek model z przeszklonymi drzwiami, aby było widać całe dresy. Odpowiedz Link Zgłoś
brornba Re: jaja na boczku 09.08.03, 14:17 To dieta Atkinsa (jeśli bez chleba). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: jaja na boczku 09.08.03, 14:24 brornba napisała: > To dieta Atkinsa (jeśli bez chleba). > Pozdrawiam popijając cipłym smalcem zamiast piwem Odpowiedz Link Zgłoś
brornba Re: jaja na boczku 09.08.03, 14:29 tezgucio napisał: > popijając cipłym smalcem zamiast piwem Pogryzając goloneczką pod pod parówki z serem pełnotłustym typu "gołda". Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: jaja na boczku 09.08.03, 14:32 dlaczego to co przyjemne jest niezdrowe? Odpowiedz Link Zgłoś
brornba Re: jaja na boczku 09.08.03, 14:38 To pytanie z bezodpowiedziowej serii, jednak w kontekście Atkinsa niestosowne. Dieta ta jest zdrowa, mimo iż bardziej na wiarę to przyjmuję niż na rozum. Zakorzenione przyzwyczajenia przeszkadzaja. No i w sumie można postawić to pytanie (bo Atkins cieżki do zastosowania). www.atkins.com (chyba) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: jaja na boczku 11.08.03, 09:49 brornba napisała: > To pytanie z bezodpowiedziowej serii, jednak w kontekście Atkinsa niestosowne. > Dieta ta jest zdrowa, mimo iż bardziej na wiarę to przyjmuję niż na rozum. > Zakorzenione przyzwyczajenia przeszkadzaja. > No i w sumie można postawić to pytanie (bo Atkins cieżki do zastosowania). > www.atkins.com (chyba) weglowodany są przyjemne Odpowiedz Link Zgłoś
brornba Re: jaja na boczku 16.08.03, 22:40 tezgucio napisał: > weglowodany są przyjemne nadmiarowe kilogramy mniej:( Odpowiedz Link Zgłoś
markoniec Re: jaja na boczku 10.08.03, 11:14 mam nadzieję, że jeszcze z rok i dresiarstwo przestanie być w modzie. Gorzej z napompowanymi, to tak łatwo nie przechodzi. Na szczęście nie jest jeszcze dziedziczne. Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: jaja na boczku 11.08.03, 09:58 markoniec napisał: > mam nadzieję, że jeszcze z rok i dresiarstwo przestanie być w modzie. Zmiana stroju niewiele zmieni, dresiarz w eleganckim garniturze dalej jest dresiarzem > Gorzej z napompowanymi, to tak łatwo nie przechodzi. Na szczęście nie jest > jeszcze dziedziczne. Jeśli sobie pomagają w pompowaniu to i tak gatunek ten ma niewielkie szanse na potomstwo. Rozsądne ćwiczenia i terning jeszcze nikomu nie zaszkodziły. Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: jaja na boczku 11.08.03, 10:00 wp15 napisał: > Import z forum Warszawa: > Firma BMW przygotowuje specjalnie na polski rynek model z > przeszklonymi drzwiami, aby było widać całe dresy. Śliczne, domyślam się, że szkło atermiczne? Nie pisali czegoś o modelach dla elit politycznych? Odpowiedz Link Zgłoś
wp15 Re: jaja na boczku 11.08.03, 16:22 Nic nie pisali. Ale od czego fantazja. Poniżej kilka propozycji. Model prezydencki: Kabriolet, pojemnik z opodeldokiem na prezydenckie kolana, termos z zupką odchudzającą, półka na kapelusze pani prezydentowej i dla upamiętnienia niezapomnianych wyczynów rajdowych ministra S., płyta z piosenką „Nas nie dogoniat”. Model dla Samoobrony: Szybko otwierający się bagażnik z kolczatką, pojemnik na owies i specjalne lustro powiększające, do sprawdzania zawartości oka. Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: jaja na boczku 11.08.03, 16:33 zapowiada się ciekawie, prosimy o jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
wp15 Re: jaja na boczku 12.08.03, 13:05 Praca konstruktora to ciężki, aczkolwiek dający wielką satysfakcję kawałek chleba, a zadowolone elity będą pracować ze zwielokrotnioną energią dla dobra nas wszystkich. Dlatego radością przyjąłem zamówienie i z satysfakcją przedstawiam wyniki swojej pracy. Model dla PO: Podręczna toaletka z żelem do włosów i pastą polerską do zębów, obok lustra tabela wzorów uśmiechów na każdą okoliczność. Dwa komputery sprzężone na stałe jeden z portalem Giełdy Papierów Wartościowych, drugi z portalem OBOP, pod nim szuflada z deklaracjami partyjnymi in blanco. Dla miłośników rocka zestaw płyt kompaktowych: Quinn „We are the champions” T. Turner „You’re simply the best” J. Cocker “You are so beautiful” ABBA “Money money” Model dla PSL: Silnik wysokoprężny na olej rzepakowy, dwa zbiorniki paliwa, przedzbionik wyposażony w detektor pochodzenia oleju, wykrywa on olej wyprodukowany z niepolskiego rzepaku i otwiera zawór spustowy, w przypadku oleju spełniającego wymagania PSL, jest on przepompowany do zbiornika zasadniczego. Obok rury wydechowej zestaw dezodorujący do neutralizowania zapachu smażonych placków. Elegancji przydaje kierownica w kształcie czterolistnej koniczynki i gustowna deska rozdzielcza z nieheblowanego drewna, co dodatkowo umacnia poczucie przynależności klasowej. Model dla Pis: Dwuosobowy, dwie sprzężone ze sobą kierownice jak również pedały sprzęgła i gazu. Bez hamulca. Obszerny bagażnik z zainstalowaną gilotyną. Łączność zapewnia nowoczesny telegraf bezprzewodowy firmy Art B. Model dla LPR: Oprócz mini ołtarza, superszybka niszczarka prezerwatyw, wykrywacz tabletek wczesnoporonnych, radioodbiornik przystosowany do odbioru tylko jednej stacji, opcjonalnie spluwaczka w kształcie głowy Urbana z rogami. Dla imiennika Archanioła G., dodatkowo zbiornik z gazem rozweselającym. Model dla SLD: Bogato wyposażony w zestawy wykrywające podsłuchy, szyfratory i deszyfratory rozmów telefonicznych. Pod siedzeniem schowek na zamek szyfrowy gdzie ukryty jest „Kapitał”, niestety producent zamka nie podał szyfru. Model dla premiera: Jak dla SLD, z dodatkowo zainstalowanym przy tylnym siedzeniu jojstickiem, do sterowania ruchami kierowcy (i nie tylko kierowcy), oraz telefon (tzw. gorąca linia) połączony z Episkopatem. Aby VIPy rosły w siłę i żyło Im się dostatniej. Inż. WP15 Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: jaja na boczku 13.08.03, 17:47 Pozostaje tylko trochę dopracować i opatentować. Nie masz ochoty zastąpić M.S. w UM na stanowisku rzecznika (inne stanowiska też wchodzą w grę)? Od tego lepiej ani rzeczowiej pewnie nie będzie (bo cóż może rzecznik), ale na pewno mniej bezpłciowo, na luzie. Ale gorąco... Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: jaja na boczku 19.08.03, 22:53 wp15 napisał: > Właśnie szukam jakiejś roboty. Dorywczej czy na stałe? Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: jaja na boczku 19.08.03, 23:02 Nie mam wpływów ni koneksji ale popieram Cię w dążeniach. Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: jaja na boczku 19.08.03, 23:07 wp15 napisał: > Dzięki choć za to :-) Kto chce się Ciebie pozbyć? Klawiatury nie mogłeś opanować czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: jaja na boczku 19.08.03, 23:23 wp15 napisał: > Za dużo umiem. Jeśli to subiektywne to nie wiem jakiej pracy szukasz, jeśli obiektywne to za mało umiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
wp15 Re: jaja na boczku 22.08.03, 19:01 tezgucio napisał: > Jeśli to subiektywne to nie wiem jakiej pracy szukasz, Takiej, żebym mógł pisywać na Forum > jeśli obiektywne to za mało umiesz. To by się zgadzało, żona często mówi do mnie: ty idioto! Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: jaja na boczku 22.08.03, 19:19 wp15 napisał: > tezgucio napisał: > > Jeśli to subiektywne to nie wiem jakiej pracy szukasz, > Takiej, żebym mógł pisywać na Forum Komórki ABW do monitorowania e-maili u operatorów telkom. > > jeśli obiektywne to za mało umiesz. > To by się zgadzało, żona często mówi do mnie: ty idioto! Moja używa mniej drastycznych słów ale sens ten sam. Odpowiedz Link Zgłoś
wp15 Re: jaja na boczku 24.08.03, 11:46 tezgucio napisał: > Komórki ABW do monitorowania e-maili u operatorów telkom. Nie przeceniaj ich możliwości, oni dostają wydruki. > Moja używa mniej drastycznych słów ale sens ten sam. Skoro to tak powszechne, to może się tym nie przejmować? Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: jaja na boczku 26.08.03, 12:47 wp15 napisał: > Skoro to tak powszechne, to może się tym nie przejmować? próbowałem ale bez powodzenia. I kto tu słaba płeć? Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: jaja na boczku 18.08.03, 22:31 A Wy piszecie, że forum jest nudne? Dawno tak mnie nie ubawiło :-)))))))) Proszę o więcej Odpowiedz Link Zgłoś
markoniec Re: jaja na boczku 19.08.03, 10:56 teoria względności : co mieć lepiej - worki pod oczami, czy oczy pod workami ? Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: jaja na boczku 19.08.03, 17:34 markoniec napisał: >co mieć lepiej - worki pod oczami, czy oczy pod workami ? To zależy od zawartości worków Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: jaja na boczku 19.08.03, 21:08 afe-lek napisała: > markoniec napisał: > >co mieć lepiej - worki pod oczami, czy oczy pod workami ? > To zależy od zawartości worków Oczy, oczy kolego są najważniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: jaja na boczku 20.08.03, 20:55 To fakt, a jkie są bardziejsze błekit czy brąz? Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: jaja na boczku 22.08.03, 13:13 afe-lek napisała: > To fakt, a jkie są bardziejsze błekit czy brąz? piwne Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: jaja na boczku 22.08.03, 19:16 wp15 napisał: > Bezalkoholowe? Patrz i upajaj się. Odpowiedz Link Zgłoś
brornba Re: jaja na boczku 23.08.03, 13:29 tezgucio napisał: > Patrz i upajaj się. Upoję się prawdą. In vino veritas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klepka Re: jaja na boczku IP: *.zgora.dialog.net.pl 23.08.03, 17:58 czytajcie także www.klepka.blog.pl/ niezłe jaja - z boczku Odpowiedz Link Zgłoś
wp15 Re: jaja na boczku 24.08.03, 11:53 brornba napisała: > Upoję się prawdą. In vino veritas. > Czy to prawda, że jest ona naga? Odpowiedz Link Zgłoś
wp15 Re: jaja na boczku 24.08.03, 11:48 tezgucio napisał: > Patrz i upajaj się. Jak długo trzeba patrzyć żeby się upoić? Odpowiedz Link Zgłoś
wp15 Do założyciela won-tku 24.08.03, 11:51 markoniec napisał: > teoria względności : > co mieć lepiej - worki pod oczami, czy oczy pod workami ? Ten post powinien być oznaczony czerwonym kwadratem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uwis Re: gombrowiczowska pupa w cieście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.03, 00:46 upupiona pupa pasuje jak pularda do pawilonowatego pugilaresu Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: jaja na boczku 25.08.03, 19:03 markoniec napisał: > facet ma przykrótkie szelki albo spodnie zbyt długie Odpowiedz Link Zgłoś