waldi123 29.12.01, 19:35 ciekawe czy sa tutaj milosnicy strego porzadnego rocka w wykonaniu Led Zeppelin. Zwlaszcza ich pierwsze 4 plyty byly chyba kamieniami milowymi w historii hard rocka. Kto jescze dzisiaj ich lubi i slucha !? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sunrise Re: Led Zeppelin...... 29.12.01, 19:50 myślę, że są, choć więcej ich w Gorzowie (b.G., Klin) ja też słucham ich czasem w przerwach między płytami pewnego pana ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b.G. Re: Led Zeppelin...... IP: *.arcor-ip.net 29.12.01, 21:15 Jestem !!! Naturalnie, ze slucham. Dla mnie najlepsza plyta jednak jest "The song remains the same" - Soundtrack do filmu. Byc moze dlatego, ze zawsze bardzo lubilem muzyke Live. Dla mnie wazna (lubiana) jest atmosfera w jakiej jest muzyka grana. A poza tym duzo zespolow, zwlaszcza Led Zeppelin jest na zywo jakby troszeczke innym zespolem, co nie znaczy, ze gorszym. Pozdrowienia od gorzowskiego emigranta. Niestety juz od paru latek nie mieszkam w Gorzowie. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
irekarkady No wlasnie :-))))))) 29.12.01, 22:33 Od ilu latek??? :)))))))) Bo tu tesknimy :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b.G. Re: No wlasnie :-))))))) IP: *.arcor-ip.net 05.01.02, 14:20 irekarkady napisał(a): > Od ilu latek??? :)))))))) > Bo tu tesknimy :)))))))))) Witam juz w nowym (czy tez juz starym) roku. ;) Czas sobie leci i to sam, nie potrzeba mu pomagac. ;) Minelo juz kilkanascie latek a teskno wciaz jest. Dlatego tez chetnie powracam na "stare smieci", albo tez chetnie nasluchuje nowych wiesci. Pozdrawiam (b.G.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b.G. Rick Wakeman ... IP: *.ipt.aol.com 29.01.02, 20:29 ...znalem tego "goscia" juz od dawna, jednak ostatnio odkrylem na nowo jego muzyke. "Podroz do wnetrza ziemi", "legenda o krole Arturze i rycerzach okraglego stolu" i ... Dla mnie bajka. Musialem cos i u Was cos wpisac, bo widze, ze niewiele sie dzieje. Pozdrowienia. b.G. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kota7 Re: Led Zeppelin...... IP: *.zgora.dialog.net.pl 02.02.02, 18:29 czy ktoś słyszał o grupie Pink Martini; czy wydali coś wiecej niż Sympathique; niesamowite klimaty; polecam wyszystkim miłośnikom niesztampowej muzyki Odpowiedz Link Zgłoś