Dodaj do ulubionych

Internet w Ceron

18.05.09, 17:00
Witam jestem zaciekawiony promocją internetu w Ceron.Internet jest w moim
zasięgu więc nie ma problemu.Ale mam do was pytanie co mają w nim:
1Jest stabilny internet?
2.Ile około się ściąga z internetu 4mb?
3.Wasza ocena tego dostawcy
Obserwuj wątek
    • Gość: z.g-owicz Re: Internet w Ceron IP: *.lss.net.pl 19.05.09, 13:43
      jezeli chodzi o internet to nie polecam od tego dostawcy.
      ja czekam do wygasniecia umowy i kończe przygode z tą firmą
      - w weekend mozna zapomniec o zgłaszaniu usterek, i ewentualncyh naprawach.
      - netu nie ma nawet kilka dni dopiero pojawia sie informacja przykeljona na drzwiach wejsciowych ze go nie bedzie(zeby przypadkiem nie odliczyc od abonamentu)
      - transfer niby ok ale w momencie kiedy w godzinach duzego natezenia zasiada sporo uzytkowników - zamula.
      • Gość: adziomen1994 Re: Internet w Ceron IP: *.aster.pl 19.05.09, 15:36
        Chyba mnie przekonałeś, żeby nie brać co to dopiero będzie jak jest teraz
        "promocja wiosenna" to ładnie ludzi się do nich przyłączy i dopiero będzie mulić
        • Gość: aaa Re: Internet w Ceron IP: *.aster.pl 20.05.09, 17:39
          Absolutnie odradzam Ceron!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Chodził beznadziejnie, raz przez 2 tygodnie byla taka awaria i
          pseudofachowcy nie potrafili jej naprawić!!!! A dodzwonic sie do
          kogoś to by jakis cud. Ceron to zero komfortu, ze w kazdej chwili
          masz dostep do neta. Umowę zerwalam od razu, podobie wiele osób z
          mojego osiedla.

Teraz mam aster, niewiele droższy ale chodzi super i nie mialam
          jeszcze nigdy zadnego problemu z łączem.
          • Gość: mmm Re: Internet w Ceron IP: *.tpn.ceron.pl 08.07.13, 10:26
            macie racje to najgorsza firma internetowa jaka moze byc .co chwila ucieka zasieg ,muli a jak sie zglasza to zaczynaja naprawiac dopiero po kilku godzinach a wikendy to fakt nie robia wogole.takze czekam na koniec umowy i zegnam sie z nimi.
            • Gość: MaR Re: Internet w Ceron IP: *.tpn.ceron.pl 20.11.13, 23:54
              Potwierdzam. Pani z biura obsługi, o ile odbierze telefon, nie posiada jakichkolwiek kompetencji. Jest niemiła i grubiańska. Wykupiłem pakiet 60/3 za 75 PLN/m-c, a transfer waha się w granicach 30 Mb/s. Po wielu nieskutecznych interwencjach i oczekiwaniu na serwisanta 3 miesiące (trzy!) kieruję sprawę do UKE. Stanowczo odradzam tego dostawcę!
      • Gość: Oksylia Re: Internet w Ceron IP: *.tpn.ceron.pl 13.01.14, 18:47
        Również nie polecam internetu od tego dostawcy........ja osobiście dałam się nabrać.......... ciągle internet nie ma siły pod koniec roku 2013 wykonałam ( nie pamiętam już ile sms _ ów w tyg ale nie będzie wielką przesadą jak powiem że około 8) z informacja że mój internet równa się prawie Zeru na co na drugi dzień dostaje odpowiedź iż usterka zostanie usunięta w 48 godz ............... naprawdę trzeba się dobrze zastanowić i popytać wśród korzystających haha wielkie słowo" KORZYSTAJĄCYCH" zanim się ktokolwiek zdecyduje na podpisanie umowy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka