Dodaj do ulubionych

Ile czekamy na prawo jazdy w Kielcach?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 15:41
Czy to prawda ze trzeba czekac do 6 tygodni? ktos wymienial? ja musze ze
wzgledu na zmiane danych
Obserwuj wątek
    • Gość: kika Re: Ile czekamy na prawo jazdy w Kielcach? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 18:35
      wczoraj czyli 26 złożyłam - pewny termin to 31.08.br - mówiła przyjmująca aby
      się pytać już 20 .08.br bo prawdopodobnie już będzie
      Prawda jak na spowiedzi , a ludzi wogóle nie było
      • Gość: abibaba Re: Ile czekamy na prawo jazdy w Kielcach? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.06, 09:09
        Ja prawko oplacilem 13.07 termin mam na 22.08, narazie minelo 2
        tyg ,sprawdzalem na stronie i moje dane jeszcze nie zostaly wprowadzone, czyli
        moja teczka lezy gdzies miedzy pokojojem 24-26:) a panie urzedniczki siedza na
        forach internetowych:)
        • Gość: bułkowski Re: Ile czekamy na prawo jazdy w Kielcach? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.06, 11:41
          Ja składałem koło 26.06 a odbiór mam dziś tj. 28.07. Więc wychodzi ponad 30 dni.
          • Gość: abi Re: Ile czekamy na prawo jazdy w Kielcach? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.06, 13:24
            zapytam z ciekawosci, orientujesz sie po jakm czasie wprowadzili twoje dane do
            system?
            • Gość: bułkowski Re: Ile czekamy na prawo jazdy w Kielcach? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.06, 13:35
              Nie mam najmniejszego pojecia. Dzwonilem co tydzien po uplywie 2 tyg od zlozenia
              wniosku i dopiero we wtorek(25.07)dowiedzialem sie ze moj dokument bedzie do
              odbioru wlasnie dzis.
    • Gość: Aśka Re: Ile czekamy na prawo jazdy w Kielcach? IP: *.futuro.kielce.msk.pl 28.07.06, 13:07
      Mam stare prawo jazdy. Będę wymieniać. Co trzeba zrobic ,żeby to było
      międzynarodowe prawo jazdy? Ile by to kosztowało?
      • Gość: mickey Re: Ile czekamy na prawo jazdy w Kielcach? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.06, 11:20
        W kielcach na prawo jazdy czekamy 30 dni, spowodowaly to osoby ktore w
        ostatniej chwili zdecydowaly sie na wymiane starych praw jazdy.Zwykly
        smiertelnik wiec czeka miesiac ale mozna to zalatwic w 5 dni, jesli ladnie
        poprosi sie pania z wydzialu...
      • Gość: as Re: Ile czekamy na prawo jazdy w Kielcach? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 31.07.06, 11:30
        Miedzynarodowe prawo jazdy kosztuje bodajze 35zl, plus znaczki itp. Tyle, ze jest ono dodatkowym dokumentem, nie zastepuje standartowego. Dodatkowo w wiekszosci krajow UE wystarczy ci "zwykle" prawko, najczesciej nie ma wiec potrzeby robienia dodatkowego prawa jazdy.
        • Gość: zidane Re: Ile czekamy na prawo jazdy w Kielcach? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.06, 12:16
          ja skladalem wniosek w czerwcu - czekałem 35 dni
    • Gość: lalka Re: Ile czekamy na prawo jazdy w Kielcach? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.06, 13:25
      proszę podać stronę żebym sprawdziła czy już wprowadzono moje dane i kiedy odbiór
      • Gość: abby Re: Ile czekamy na prawo jazdy w Kielcach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 22:12
        to ta strona:
        www.kierowca.pwpw.pl

a tak w ogóle stare prawo jazdy jest ważne!! kto nie wiezy niech poczyta trochę.
        zajął się tym chyba sam rzecznik praw obywatelskich.
    • Gość: qwerty Re: Ile czekamy na prawo jazdy w Kielcach? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.06, 08:41
      czy prawo jazdy jest do odbioru można sprawdzić na stronie internrtowej wytwórni
      papierów wartościowych. panie wwydziale komunikacji niestety o tym nie
      informują. ja złożyłem wniosek 23.06 i miałem odebrac 27.07 jak sobie
      sprawdzilem w internecie to moje prawko już 11.06 było do odbioru. to jest
      draństwo, bo gdybym sobie nie sprawdził to przez 2 tygodnie jeździłbym na starym
      dokumeńcie choć nowy był już gotowy tylko nikomu w UM nie chciało sie o tym mnie
      poinformoewać.
      • Gość: Polak Re: Ile czekamy na prawo jazdy w Kielcach? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.06, 21:29
        Ja poszedłem do Urzedu 6.07 a termin odioru mam 22.08!!!Ileż można czekać na
        świstek?!W dodatku nie jest nawet w PWPW tylko leży gdzieś na biureczku w
        Kielcach.7 tygodni to stawnowczo za długo.Pozarawiam.
        • Gość: mali Re: Ile czekamy na prawo jazdy w Kielcach? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.06, 21:43
          Sprawdz sobie juz na stronie powinno byc, i daj znac porownamy terminy..
          • Gość: Polak Re: Ile czekamy na prawo jazdy w Kielcach? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.06, 22:22
            No sprawdzałem i nie ma.A kiedy ty składałeś?
    • Gość: kika Re: Ile czekamy na prawo jazdy w Kielcach? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.06, 08:08
      dopiero po mojej interwencji ( cichej i po znajomości) ukazał się wpis w
      internecie moich danych - było to po tygodniu "leżakowania" dokumentów w Kielcach
      • Gość: wqed Re: Ile czekamy na prawo jazdy w Kielcach? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.06, 23:17
        po tygodniu? heh kochana ludzie tu czekaj i po 3 tyg.gdzie ci sie tak
        spieszylo, trzeba bylo wymienci wczesniej ..
    • Gość: Bari Ile czekamy na prawo jazdy w Kielcach? IP: 82.139.11.* 05.08.06, 11:08
      www.kierowca.pwpw.pl
      • Gość: Polak Re: Ile czekamy na prawo jazdy w Kielcach? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.06, 00:18
        Wczoraj odebrałem prawo jazdy.Czekałem 34 dni(!).Jeśli na stronie pojawi sie
        komunikat, ze jest postepowanie administacyjne to lada dzień bedzie można je
        odebrać.Pozdrawiam zniecierpliwionych.
    • Gość: mula Re: Ile czekamy na prawo jazdy w Kielcach? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.06, 13:36
      wysłano 9 a 14 było do odbioru
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka