Dodaj do ulubionych

One-step, kupiłam przez sms!

19.09.09, 09:41
sms narzedziem kupna? A jednak!
zetkneliscie sie juz z ta uslugą? ja tak, nawet jestem zadowolona. kupilam juz
ksiazke i perfumy, dostarczyli ma na drugi dzien i bez zadnych problemow.
podobno to nowosc wymyslona przez polakow. napiszcie czy mieliscie juz z nimi
jakies doswiadczenia? ciekawosc mnie zzera ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: Koralina Re: One-step, kupiłam przez sms! IP: *.159.32.100.static.crowley.pl 01.10.09, 09:47
      też byłam zaskoczona czytając Glamour,że mam możliwość kupna przez smsa! I idea
      jak najbardziej trafiona! Zamówiłam sobie 101 pomysłów na romantyczny weekend :)
      Raz, dwa - i następnego dnia przesyłka była już u mnie w domu. Także polecam
      polecam i jeszcze raz polecam.. :)
      • Gość: x Re: One-step, kupiłam przez sms! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.09, 14:27
        No dobrze, pospamowałaś już sobie. a teraz zjazd.
        • Gość: Slowfood Re: One-step, kupiłam przez sms! IP: *.159.32.100.static.crowley.pl 01.10.09, 15:35
          bardzo niemila osoba :( sam jestes jak ten SPAM. szkoda ze tak odbierasz opisanie przez kogos swoich doswiadczen. Szkoda. na przekór Tobie Gościu x tez napisze troche swoich doswidczen. Przede wszystkim i co najwazniejsze jestem zadowolona ze taka usluga w koncu zostala przez kogos wymyslona... mi bardzo odpowiada bo zamowic cos przez onestep moge nawet w pracy (mam nadzieje ze moj szef tu nie zaglada ;p) bo jednak allegro mam zablokowane, a komorke mam przy sobie prawie zawsze... super!
          • Gość: x Re: One-step, kupiłam przez sms! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.09, 14:09
            spamspamspam

wypad

a to:
            forum.gazeta.pl/forum/w,75,100461141,101026768,Re_One_step_kupilam_przez_sms_.html

to niby nie ty, nie? Wiesz, widzimy twoje IP, o ile w ogóle wiesz co
            to jest
            • Gość: Slowfoog Re: One-step, kupiłam przez sms! IP: *.centertel.pl 02.10.09, 15:52
              haha cierpie na rozdwojenie jaźni, schizofrenie. Nic na to nie poradze. Tak juz
              mam. ja czy nie ja?
    • Gość: ilona Re: One-step, kupiłam przez sms! IP: *.159.32.100.static.crowley.pl 02.10.09, 10:09
      hej
      ja tez juz zamawialam przez OneStep, bardzo fajna usluga,jak widac wszystko zostalo opracowane z mysla o kliencie, co jest bardzo wazne aby ta usluga przypadla do gustu...
      ja swoja ksiazke dostalam w bardzo ktotkim czasie, bo po zaledwie okolo 24h juz mialam przesyslke w domu...
      szybko, latwo i przede wszystkim tanio, wiec wszystkim polecam
    • czarnulka_29best Re: One-step, kupiłam przez sms! 02.10.09, 19:12
      o rany! ludzie! przestańcie na siebie tak najeżdźać, przeciez ja tylko zapytałam
      o czyjes doswiadczenia z ta firmą, moze ktos sie normalnie wypowiedziec?!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka