Dodaj do ulubionych

sieć - co wybrać

12.07.17, 23:26
Witam.
Kończy mi się umowa na telefon w sieci T-mobile. Nic ciekawego mi nie zaproponowali- ceny wyższe niż w innych sieciach.Chciałabym przejść do sieci Plus lub Play. W sumie Plus oferuje najlepsze warunki- cena abonamentu i inne warunki. Zastanawiam się nad zasięgiem w tych sieciach i prędkością internetu - którą wybrać. Co radzicie, od zawsze byłam w T-mobile dlatego nie mam rozeznania jak to wygląda gdzie indziej. Proszę o podpowiedzi.
Czy telefon wziąć w abonamencie czy lepiej kupić samemu. Podpowiedzcie proszę.
Obserwuj wątek
    • Gość: niro Re: sieć - co wybrać IP: *.dynamic-ww-12.vectranet.pl 14.07.17, 11:32
      Sprawdź ofertę sieci LAJT- Mobile. Abonament już od 15 zł. Zasięg tak jak w Plusie . Ja mam w LAJ-cie i nie narzekam . Poprzednio miałem w T-mobile i też było OK. Wszystkie sieci mają zbliżone stawki , więc zmiana to tylko kwestia wyboru .
    • intro_91 Re: sieć - co wybrać 27.07.17, 20:56
      Ja mam w virgin mobile za 19 zł abonament na czas nie określony darmowo do wszystkich sieci dzwoneinei i smsowanie oraz 3 gb internetu
    • marnelo Re: sieć - co wybrać 03.08.17, 09:47
      Co sadzicie o sieci nju mobile?
      Abonament miałem płacić do 38 zł a przyszedł rachunek na 51 zł.
      • Gość: niro Re: sieć - co wybrać IP: *.dynamic-ww-12.vectranet.pl 03.08.17, 15:45
        Widocznie zamówiłeś inny abonament aniżeli myślałeś , lub SMS- y PREMIUM wysyłałeś , lub warunków umowy nie doczytałeś ..... Przyczyn może być wiele , a na pewno operator Cię nie oszukał . Sporadycznie zdarzają się pomyłki , sprawdź więc biling to będziesz wiedział za co Ci policzyli .
        • marnelo Re: sieć - co wybrać 06.08.17, 07:59
          Nie sądzę że operator mnie oszukał ale jestem pewien że ja sam się oszukałem dlatego złożyłem rezygnację z sieci Nju.
          • moleno Re: sieć - Tylko nie Nju 21.08.17, 18:48
            Nju najgorsza sieć.
    • budlek Re: sieć - co wybrać 17.05.18, 09:52
      Ja polecam. Tą sieć mi pokazał Komórkomat i nie żałuje. Mam co miesiąc darmowe 30 minut, 30 sms i 300 mb internetu a jak zabraknie to za 3 zł mam kolejne 60 minut. I jak dla mnie zamykam się w 10 zł na cały miesiąc.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka