Dodaj do ulubionych

Jaka sieć komórkowa?

27.02.18, 11:43
Potrzebuję porady jaka sieć komórkowa się teraz opłaca, żeby się tam z numerem swoim przenieść. Nie chcę płacić majątku i na stronie to każdy kusi, a porównać to wszystko ze sobą jak się w tym nie siedzi to wcale nie tak łatwo. Doradzicie coś?
Obserwuj wątek
    • Gość: Igor Re: Jaka sieć komórkowa? IP: *.dynamic.chello.pl 27.02.18, 11:47
      Ja jestem zadowolony z Orange
      • adziaak Re: Jaka sieć komórkowa? 27.02.18, 11:52
        Gość portalu: Igor napisał(a):

> Ja jestem zadowolony z Orange

Wiesz tylko cały szkopuł w tym u mnie, że ja się właśnie od nich przenoszę ;) Byłam długo, na początku bardzo zadowolona, ale później coraz słabiej mnie traktowali, z opcji dla nowych klientów skorzystać nie mogę no i tym sposobem wolę gdzieś pojawić się jako nowy klient bo tutaj mam wrażenie, że już nic sensownego mi nie przedstawią
        • Gość: Igor Re: Jaka sieć komórkowa? IP: *.dynamic.chello.pl 27.02.18, 12:06
          No ja przeszedłem niedawno, to fakt, ale wszystko działa tak jak należy, mam abonament 88 zł niecałe, w tym rata za telefon mate 10 więc moim zdaniem korzystnie to wypada
          • adziaak Re: Jaka sieć komórkowa? 27.02.18, 12:07
            Bardzo drogo jak dla mnie, ja jednak chcę ofertę na kartę najlepiej, a jak abonament to też nie duży bo wolę sobie telefon sama kupić niż potem spłacać go u operatora, który zawsze musi wyjść na tym do przodu
    • mamaweronka Re: Jaka sieć komórkowa? 27.02.18, 12:09
      U mnie Virgin Mobile, na kartę, za 29 zł - całkowicie wystarcza ;)
      • adziaak Re: Jaka sieć komórkowa? 27.02.18, 12:19
        a co tam masz w tej ofercie dokładnie? powiesz coś więcej?
        • mamaweronka Re: Jaka sieć komórkowa? 02.03.18, 10:41
          Hej :) Mam za te 29 zł połączenia bez limitu zarówno na stacjonarne jak i na komórki do różnych sieci tak samo z smsami :)
          • mamaweronka Re: Jaka sieć komórkowa? 02.03.18, 10:42
            a no i jeszcze Internetu jest 10 GB, a te wszystkie aplikacje ja FB czy tam Messenger nie zjadają transferu
          • adziaak Re: Jaka sieć komórkowa? 02.03.18, 10:44
            o dzięki, dzięki za informację to nieźle to wygląda
            • adziaak Re: Jaka sieć komórkowa? 02.03.18, 10:45
              a to na ileś masz określoną tą umowę na kartę? np. ileś doładowań musisz zrobić? bo ja tak kiedyś w Plus miałam z kolei, że było tak jakby na kartę, ale miałam umowę na konkretną liczbę doładowań
              • mamaweronka Re: Jaka sieć komórkowa? 02.03.18, 10:55
                Nieeeeee to jest zwykła na kartę opcja, mam a jak mi się znudzi to po prostu można zrezygnować i tyle, tamto o czym mówisz to te mixy były, też kiedyś takie miałam :)
                • mamaweronka Re: Jaka sieć komórkowa? 02.03.18, 10:56
                  ja tą ofertę którą mam, to mam jakoś od roku już no i póki co nie zanosi mi się, żeby się przenosić bo nie mam na co narzekać
                  • adziaak Re: Jaka sieć komórkowa? 02.03.18, 10:57
                    Jasne, dzięki za informację, no powiem Ci, że pomyślę o nich bo fajnie to brzmi
                    • adziaak Re: Jaka sieć komórkowa? 02.03.18, 11:06
                      a jeszcze mam w sumie jedno pytanie, na czyim zasięgu oni działają? bo o chyba też ma znaczenie...
                      • mamaweronka Re: Jaka sieć komórkowa? 02.03.18, 12:07
                        wiesz co raz czytałam, że Play, raz, że T Mobile... nie mam 100% pewności :( nie mniej jednak, chociaż wiadomo, że mogę mówić tylko za siebie, to problemy z zasięgiem mnie się nie zdarzały
                        • mamaweronka Re: Jaka sieć komórkowa? 02.03.18, 12:07
                          A oni tam na stronce mają mapy zasięgu, to też możesz sprawdzić to pod kątem swoim miejsca gdzie mieszkasz, bo pewnie w różnych miejscach jest troszkę inna sytuacja
                          • adziaak Re: Jaka sieć komórkowa? 02.03.18, 12:14
                            ok ok spojrzę sobie
    • leszekmarc Re: Jaka sieć komórkowa? 02.03.18, 10:59
      folx ten nowy spoko wygląda
      • leszekmarc Re: Jaka sieć komórkowa? 02.03.18, 11:00
        myślałem czy się nie przenieść nawet bo teraz już mi 2 lata w Orange stuknęły no i nie jest źle, ale też nie mam parcia żeby cały czas u nich siedzieć
      • mamaweronka Re: Jaka sieć komórkowa? 02.03.18, 11:03
        oni cenowo jak Virgin chociażby wychodzą więc ja jestem trochę zdziwiona, że utworzyli nową sieć i tylko tym ludzi przyciągają, że mają aplikację mobilną, jak ma się stałe zlecenie na koncie to też nie ma kłopotu :)
        • mamaweronka Re: Jaka sieć komórkowa? 02.03.18, 11:04
          jak dla mnie byliby fajni, ale jakby jakieś progi byli a tam nic poza tą opcją za 30 zł czy tam 29 nie ma :(
          • leszekmarc Re: Jaka sieć komórkowa? 02.03.18, 11:05
            tak na to nie patrzałem szczerze mówiąc, ale trafna uwaga, mimo wszystko warto śledzić jak to się będzie rozwijać
      • adziaak Re: Jaka sieć komórkowa? 02.03.18, 11:07
        ja to się jednak aż takich nowości boje, lepiej poczekać, aż coś się większej ilości osób sprawdzi i będą mogły doradzić
    • piotrekzabecki Re: Jaka sieć komórkowa? 02.03.18, 11:39
      Plush najlepszy teraz jest
      • adziaak Re: Jaka sieć komórkowa? 02.03.18, 12:13
        A jaką masz ofertę? To sprawdzę sobie :)
        • piotrekzabecki Re: Jaka sieć komórkowa? 02.03.18, 12:18
          Ja mam 25 zł abonamentu, tam wszystko bez limitu i 15 GB Internetu a do tego jeszcze telefon samsung to tam z ratą za telefon mi 47 zł
          • piotrekzabecki Re: Jaka sieć komórkowa? 02.03.18, 12:20
            ale bez tel też się ofertę da wziąć to sobie na stronie najlepiej sprawdź ;)
            • adziaak Re: Jaka sieć komórkowa? 02.03.18, 12:23
              ok dzięki, na pewno zerknę, chociaż nie ukrywam, że do tego Virgin się skłaniam jak się tam wczytałam, tym bardziej, że ten Tidal w gratisie mnie kusi
              • adziaak Re: Jaka sieć komórkowa? 02.03.18, 12:24
                z telefonem to na pewno oferta u mnie nie wchodzi w grę ;) wolę sobie jednak sama sprzęt kupić
                • piotrekzabecki Re: Jaka sieć komórkowa? 02.03.18, 12:27
                  hahaha mnie by się nie chciało, za dużo zachodu z szukaniem, wybieraniem... a tak to mam wszystko podane na tacy
                  • adziaak Re: Jaka sieć komórkowa? 02.03.18, 12:27
                    jasne, rozumiem
                  • mamaweronka Re: Jaka sieć komórkowa? 02.03.18, 12:28
                    tyle tylko, że jak się to przeliczy to się nie bardzo te telefony u operatorów opłaca brać niestety :(
                    • adziaak Re: Jaka sieć komórkowa? 02.03.18, 12:29
                      no właśnie też mam takie podejście :)
    • bozenka19781 Re: Jaka sieć komórkowa? 25.03.18, 18:49
      ja mam w Novum S.A i spokojnie polecam. Zerknij: t-novum.pl/telefonia-komorkowa/
      • spicyspy Re: Jaka sieć komórkowa? 25.03.18, 22:45
        Hej, to nowa oferta, ale ja też już ją mam. Czytałam na blogu o niej i stwierdziłam, że taniej niż w Novum S.A. się nie da:)
        • Gość: klarcia Re: Jaka sieć komórkowa? IP: *.atman-isp.hrk.pl 26.03.18, 08:44
          właśnie przepatruję Internety za ofertami na komórkę i czytam o ofercie od Novum SA. Nigdy o nich nie słyszałam, ale wymiatają, przebijają innych o głowę
          • Gość: cezik Re: Jaka sieć komórkowa? IP: *.centertel.pl 02.04.18, 20:14
            nie tylko oferta na komórki jest dobra - widziałeś tę na Internet?
        • spicyspy Re: Jaka sieć komórkowa? 02.04.18, 18:55
          tak, póki co Novum SA górą. Czekamy na ruch konkurencji:)
          • spicyspy Re: Jaka sieć komórkowa? 08.04.18, 13:06
            świetna oferta tylko szkoda, że taka chowana. Novum SA miałoby dużo klientów, gdyby klienci wiedzieli, że tak tanio można mieć u nich gadanie przez telefon
            • Gość: Brabra Re: Jaka sieć komórkowa? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.04.18, 19:31
              15 zł to coś dla mojego brata, który nie lubi SMS pisaćB-)
              • Gość: Zojka Re: Jaka sieć komórkowa? IP: *.centertel.pl 22.04.18, 16:47
                ciekawa ta oferta od Novum, nie gorsza od tej dużych operatorów, którzy są na rynku od zawsze
            • tele.pop Re: Jaka sieć komórkowa? 22.04.18, 23:25
              Novum nie ma takiej kasy na reklamy jak pozostali gracze, ale i tak da rade. Wystarczy dobra oferta
              • Gość: Alwaro Re: Jaka sieć komórkowa? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.04.18, 07:47
                tak, to ciekawe. Novum ma lepszą ofertę od dużych graczy abonamentowych...
    • mirki27 Re: Jaka sieć komórkowa? 24.04.18, 13:46
      Gdyby nie zasięg to pewnie Play, zależy też gdzie mieszkasz.
    • bozenka19781 Re: Jaka sieć komórkowa? 13.05.18, 18:23
      Ja cały czas w Novum S.A i nadal będę polecać bo mała kasa a wszystko ok.Ostatnio moja koleżanka się skusiła i też jak dotąd ok.
      • budlek Re: Jaka sieć komórkowa? 17.05.18, 09:51
        A czy ktoś korzysta może z Komórkomatu? To porównywarka ofert sieci komórkowych, ja obecnie szukam nowego telefonu i oferty prepaid i patrze w ten komórkomat, ale mam wrażenie, ze każda sieć ma to samo.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka