Dodaj do ulubionych

Samsung S8500 Wave vs. Samsung Galaxy Ace

IP: *.connected.pl 04.12.11, 12:55
Oczy mi już na wierzch wychodzą kiedy czytam po raz setny komentarze innych, oceny, opinie, komentarze, przeglądam specyfikacje, będąc przy tym kobietą i 80% rzeczy nie rozumiejąc. Także jak już dokonałam eliminacji pewnych zostały dwa modele: Samsung S8500 Wave i Samsung Galaxy Ace. Co mam wybrać? Bo szczerze, poza wizualną kwestią różnicy jak dla mnie nie ma. Ale zakładam, że jakieś są, dlatego proszę pomóżcie ;)
Obserwuj wątek
    • wicehrabia.julian Re: Samsung S8500 Wave vs. Samsung Galaxy Ace 04.12.11, 19:53
      Gość portalu: iga napisał(a):

> Ale zakładam, że jakieś są, dla
      > tego proszę pomóżcie ;)

użyj tej porównywarki telefonów i wybierz sobie oba koło siebie, zobaczysz różnice, bo jest ich wiele od systemu poczynając
      telepolis.pl/porownanie.php?akcja=porownaj
      • Gość: inga Re: Samsung S8500 Wave vs. Samsung Galaxy Ace IP: *.connected.pl 04.12.11, 21:21
        No niby racja. Ale powiedzmy że ja jako totalny laik się na tym nie znam i chcę sobie wybrać telefon lepszy. Wygodniejszy. Szybszy? (jeśli o te całe systemy chodzi?)
        • wicehrabia.julian Re: Samsung S8500 Wave vs. Samsung Galaxy Ace 04.12.11, 21:33
          Gość portalu: inga napisał(a):

> No niby racja. Ale powiedzmy że ja jako totalny laik się na tym nie znam i chcę
          > sobie wybrać telefon lepszy. Wygodniejszy. Szybszy? (jeśli o te całe systemy c
          > hodzi?)

Ace ma zwykłego Androida, Wave Badę - to zupełnie różne systemy - jeśli lepszy pod różnymi względami (mocy, wyświetlacza, parametrów i tak dalej) to zdecydowanie Wave - poczytaj sobie komentarze pod oboma opisami telefonów

Ace
          telepolis.pl/telefony.php?id=1818

Wave
          telepolis.pl/telefony.php?id=1693&limit=1000
          • Gość: iga Re: Samsung S8500 Wave vs. Samsung Galaxy Ace IP: *.connected.pl 04.12.11, 22:31
            dzięki ;-)
            • sorger Re: Samsung S8500 Wave vs. Samsung Galaxy Ace 08.12.11, 12:45
              Ja bym wziął Samsung S8500 Wave. Ciekawiej wygląda - to na pewno.
    • Gość: GOŚĆ Re: Samsung S8500 Wave vs. Samsung Galaxy Ace IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.12.11, 20:02
      Akurat posiadam galaxy ace a mój przyjaciel wave s8500 i jako osoba zainteresowana nowymi technologiami zdecydowanie polecam samsunga wave , ponieważ bebeszki ma dużo lepsze oraz co najważniejsze S8500 ma boski wyświetlacz. Jednym słowem SAMSUNG WAVE ! ;-)
      • Gość: tuszer Tylko Wave ! IP: *.bsi.3s.pl 16.12.11, 00:54
        zdecydowanie wave, zakochasz się w wyświetlaczu. obraz jak żywy, bardzo ładna budowa, jest smukły i przyjemnie ciężki. Idealnie też dobrana wielkość wyświetlacza, do tego jak korzystasz z parkingów gdzie to instalujesz mobilne płatności mPay i śmigasz dziewczyno z polotem. Nie zastanawiaj się, tylko Samsung Wave 1 !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka