facess 05.02.06, 10:34 CZEŚĆ POWIEDZCIE MI - JEST SENS PCHAĆ SIĘ W TEN TELEFON ???? 1. WYŚWIETLACZ JEST FAJNY - 256TYS ?? 2. CZY GUBI ZASIĘG ?? 3. CZY SMSY DOCHODZĄ I WYCHODZĄ POPRAWNIE ?? 4. JAK BATERIA ?? PROZĘ O POMOC !! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
poconick wieszalnosc v3 05.02.06, 13:24 ja sie dolacze do twojego postu z pytaniem: czy to prawda ze motorlka ta sie czesto wiesza i ciagle trzeba jej robic reset? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: wieszalnosc v3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 13:40 Tak to prawda a na dodatek straszy mnie w nocy i wypija wodę mojemu psu z miski. Odpowiedz Link Zgłoś
blq Re: DO POIADACZY MOTOROLI V3 !!!!! 05.02.06, 13:58 Odpowiadając na Wasze pytania: 1. wyświetlacz troche "sztucznie powiększony" ala Siemens (rozdzielczość jak w każdej takiej Motoroli, a ekran fizycznie większy) ale mimo to prezentuje się dobrze, choć np w v360 jest lepszy. 2. Nie gubi, chyba że jest uszkodzony (to się rzadko zdarza). 3. Tak 4. Bateria trzyma 3-4 dni, czasem 5. 5. Nie wiesza się. Ogolnie telefon jest dobry, tyle że prosty a wciąż jeszcze dość drogi. Ja bym go kupił tylko w abonamencie, na pewno nie na wolnym rynku. Choć już da się kupić za 600, a nie 700-750 jak jeszcze niedawno, to wciąż za dużo za to, co sobą reprezentuje. No chyba że ktoś potrzebuje taki "design" i płaci za wygląd. Odpowiedz Link Zgłoś
poconick Re: DO POIADACZY MOTOROLI V3 !!!!! 05.02.06, 14:03 design mi sie nie podoba bardziej ciekawi mnie to ze na 5 osob ktore znam i maja ten telefon 4 z nich strasznie na niego narzekaja ze musza go wciaz restartowac. potuptalam sobie po forum by poszukac czegos o tym i okazalo sie ze nie tylko oni narzekaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem miałem go 2 dni IP: *.orange.pl 05.02.06, 20:24 podstawowa zaleta: BARDZO szybki procesor co unaocznia korzystanie z aparatu cyfrowego. bardzo szybki i jakosc obrazków rewelacyjna. niezwykle szybko i płynnie działa powiekszenie. fotki lepsze jak z E1000 z pseudo 1,3mpx marzy mi sie w zwiazku z tym v3i 5040 Odpowiedz Link Zgłoś