polonez09 14.02.11, 12:37 Witam. Miał ktoś wesele w remizie w Podleszanach? Co myślicie ogólnie o tym miejscu? Jak wyobrażacie sobie tam wesele? Wesele typu wiejskiego wiem, wiem... Ale ja właśnie tak lubię Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aaneta7 Re: Wesele w Podleszanach 01.03.11, 08:42 Ja miałam wesele w Podleszanach. Przede wszystkim to remiza która posiada wszystkie rzeczy potrzebne do wesela i moze smiało zastąpić inne restuaracje: ma klimatyzacje, mozna pożyczyć cały komplet sprzętu AGD, posiadają ławki lub krzesła co kto woli, duża jest chłodnia, kuchnia przystosowana do do pracy w większej ilosci osób. Ja byłam zadowolona i świetnie sie wszyscy bawilismy w przygotowaniu zabawy... Odpowiedz Link Zgłoś
hopsa2 Re: Wesele w Podleszanach 19.09.11, 13:52 a w którym miejscu jest ta remiza? i na ile osób? Odpowiedz Link Zgłoś
polonez09 Re: Wesele w Podleszanach 20.09.11, 07:55 Remiza kawałek za szkołą podstawową jest. A na ile osób..to zależy ile się komu wymarzy. Ale 200 to spokojnie tam wejdzie, tak myślę. A nie wiecie czy jest tam jakiś remont, albo czy planują? Odpowiedz Link Zgłoś
hopsa2 Re: Wesele w Podleszanach 22.09.11, 09:29 A czy ktoś widział ją od środka? jest typowo "drewniana"? i jak Wam się podobała? to dobrze że jest duże zaplecze kuchenne a co ozn. wypożyczenie sprzętu AGD i ile to wszystko mniej więcej kosztuje, a może ktoś wie z kim się kontaktować żeby zobaczyć tą remizę? z sołtysem? Odpowiedz Link Zgłoś
polonez09 Re: Wesele w Podleszanach 23.09.11, 12:57 W środku jest trochę drewna, a dokładnie to podłoga jest drewniana na sali gdzie są stoły i tam, gdzie się tańczy. Ja ją widziałam w tym roku, bo w przyszłym mam tam wesele. Ogólnie wszystko w porządku, kuchnia jak kuchnia, żadnej kucharce nie dogodzisz. Ponoć ta jest trochę mała, ale skoro cały czas tam są wesela, to widocznie jakoś da się w niej pracować. Chłodnia jedna, dość duża. Naczynia są, trzeba tylko powiedzieć czy się je bierze czy nie, bo one są w osobnym, takim małym grajdołku. Krzesła też są, ale nie wiem ile ich mają, bo jak rozmawialiśmy jeszcze z poprzednią babką, to mówiła, że jak wesele do 130 ludzi to wystarczą krzesła, a tak to dokładają ławki. Ale być może się coś zmieni/zmieniło, bo teraz jest inna Pani od remizy. Sama muszę jeszcze tam się wybrać w tym roku żeby zobaczyć to, czego nie zdążyłam wcześniej Jeśli chcesz numer telefonu do Pani która się tą remizą opiekuje, napisz do mnie na adres polonez09@gazeta.pl. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś