2joanna 02.03.09, 21:40 Witam, którą kosmetyczkę polecacie na makijaż ślubny lub do zdobienia paznokci? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
only-asia26 Re: kosmetyczka 07.03.09, 19:57 zapisałam się do Nefretete na Puławskiego-koło dyskoteki studio-poleciła mi koleżanka,teraz chodzę tam co tydzień na różne małe zabiegi-bo mam cerę trądzikową i ona doprowadza ją do porządku.Naprawdę fajna i miła pani i zna się na tym co robi.Ja się zapisałam na makijaż do szefowej-do góry po schodkach bo jest to samo też na dole i paznokcie tam też robią dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
edimao Re: kosmetyczka 18.03.09, 21:23 nie polecam na pasazu na gorze.na probny makijaz laska sie spoznila godzine,nie zapisala sobie ktorych cieni,podkladu itd uzywala i w dzien slubu robila proby na nowo!!!makijaz wytrzymal do momentu wejscia do restauracji a po obiedzie jak jechalismy na zdjecia pan fotograf powiedzial do mnie:to niech tylko pani sobie makijaz poprawi i zaczynamy.jak zobaczylam sie w lusterku to zdebialam!z podkladu zrobily sie grudki,cieni na powiekach juz nie bylo!!masakra!sama uzywam kosmetykow lepszej jakosci.ale za to moge powiedziec ze paznokcie pani beatka zrobila mi rewelacynje.a makijaz robila mi jakas mloda koza. Odpowiedz Link Zgłoś
aaneta7 Re: kosmetyczka 22.09.09, 12:31 Ja polecam kosmetyczkę Panią Kasie Bik. Jej zakład mieści się na ulicy Żeromskiego 19 nazywa się "ORCHIDEA", podam numer telefonu 7881070. Bardzo ładnie maluję twarz na wesele, a przy tym powiem szczerze przy rozsądnych cenach... Odpowiedz Link Zgłoś