kinia1987 05.03.06, 17:58 super szkola, super ludzie !! :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ssachell Re: LI Liceum Ogólnokształcące 05.03.06, 18:05 polecam tą szkołę...jak każda ma swoje wady i zalety ale w tej "budzie" jest milusio i fajnie do niej chodzic :):):):):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta s. IIIA Re: LI Liceum Ogólnokształcące IP: *.com 05.03.06, 19:58 jak w kazdej szkole sa niepowodzenia ale tez i dobre chwile.kocham moja szkola za wspanialy klimat jaki w niej panuje.goraco polecam innym zwlaszcza ze w tym mozecie trafic na moja wychowczynie KZ :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciałopedagog:) Re: LI Liceum Ogólnokształcące IP: *.pai.net.pl 07.03.06, 19:25 Dla mnie jako nauczyciela to trzecia z kolei szkoła, w której pracuję, ale mogę powiedzieć, że chyba pierwsza, gdzie idę naprawdę z przyjemnością: atmosfera jest fajna nie tylko miedzy uczniami, ale także w pokoju nauczycielskim, chętnie spotykamy się po pracy:)i może dzięki temu też powstają różne ciekawe pomysły.Nie zajmujemy pierwszych miejsc w rankingach, ale miarą sukcesu nie zawsze są medale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek.M Re: LI Liceum Ogólnokształcące IP: *.astral.lodz.pl 07.03.06, 21:54 Właśnie tak ostatnio siedziałem i sobie o tym myślałem.Jak sie zapisałem do tejk szkoły miałem mieszane uczucia,wszyscy mi nagadali że to dno bla,bla,bla.Jednak po bardzo niedługim czasie zorientowałem się,że to bardzo fajna szkoła,która nie odstaje od pozostałych,a myślę,że zła opinia wynika z pozostałości po szkole samochodowej,cóż...Nie będę przedłużać - Lubię swoją szkołą i nauczycieli,i jestem pewien,że zawsze będę to miejsce miło wspominać. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teacher :) Re: LI Liceum Ogólnokształcące IP: *.lodz.mm.pl 07.03.06, 22:14 jestem nauczycielem w LILO i szczerze mówiąc baaaardzo lubię tę szkołę. Mamy sympatyczną, młodą i bardzo zgraną kadrę, co moim zdaniem wpływa na kontakty z uczniami. Uważam, ze potrafimy porozumieć się z młodzieżą, więc w naszej szkole rzadko występuje konflikt 'uczeń - nauczyciel'. Polecam tę szkołę. a w imieniu uczniów i nauczycieli LILO zapraszam na 'Drzwi Otwarte', które będą 24 marca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klaudia 2 b Re: LI Liceum Ogólnokształcące IP: *.toya.net.pl 08.03.06, 21:29 LI LO to jest najlepsza szkola pod sloncem. Fajnji i bardzo wyrozmuiali nauczyciele bardzo wyspaniali uczniowie ktorzy moga sie stac waszymi przyjacilmi. Przychodcie do nas do LI LO > nasza szkola stoi przed wami otworem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maturzystka Re: LI Liceum Ogólnokształcące IP: *.lodz.mm.pl 09.03.06, 23:07 szkola, ktora bede wspominac do konca zycia, wspaniala, przyjazna atmosfera, swietne relacje nauczyciel-uczen, ma to co sprawia, ze az chce mi sie do niej chodzic i nie marudze, ze trzeba rano wstac p.s. pozdrowienia dla pani prof A.S. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rodzic Re: LI Liceum Ogólnokształcące IP: *.com 10.03.06, 09:35 Na początku miałem trochę obiekcji. Ale okazało się że jest miła atmosfera i nauczyciele w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOCHA Re: LI Liceum Ogólnokształcące IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 17.03.06, 16:28 do Wszystkich!!! którzy nie znają LI LO w Łodzi!!...OBIEKTYWNA OPINIA ABSOLWENTKI LICEUM..szkoła o której mało słychać, a w której dużo się dzieje:)..po 4 latach wciąż miło powracam, do chwil spędzonych w Tej szkole!!..to ludzie nadają klimat tej placówce,przychylni choć wymagający wykładowcy...-to dzięki nim każdy znalazł dla siebie miejsce na Wyższych Uczelniach-z całą pewnością były to nasze trafne wybory!!!...:) Odpowiedz Link Zgłoś
llucciolla Re: LI Liceum Ogólnokształcące 17.03.06, 20:43 odkad tylko przekroczylam prog tej szkoly w celu zlozenia dokumentow, wiedzialam, ze to byl najlepszy wybor w moim zyciu, bo jeden z pierwszych w pelni swiadomych szkola rzeczywiscie nieznana, kiedy opowiadam znajomym z gim gdzie chodze wszyscy robia wielkie oczy ze zdziwienia, bo w zyciu o niej nie slyszeli, a ja kocham te szkole i ludzi, ktorzy do niej chodza i ktorzy w niej pracuja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arturo =) Re: LI Liceum Ogólnokształcące IP: *.pai.net.pl 31.05.06, 17:19 Na poczatku bylem zmartwiony gdy dostalem sie do tej szkoly, bardzo zawiedziony zlozylem tu dokumenty.Po pierwszym spotkaniu z klasa z wychowawca zmienilem zdanie.Jest to szkola do ktorej lubie wpadac.Bede tesknic gdy przyjdzie czas opuscic te mury :) i jak wiadomo 51LO - 99% WIDZEW :) Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roxy19 Re: LI Liceum Ogólnokształcące IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 11:14 a jak stoi poziom nauczania? miła atmosfera to nie wszystko.. szkoła ma służyć przede wszystkim nauce, prawda?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: LI Liceum Ogólnokształcące IP: *.pai.net.pl 15.10.06, 03:48 A ma ktoś zdjęcia z różnych imprez szkolnych? Na stronie szkoły są tylko najnowsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczeń Re: LI Liceum Ogólnokształcące IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 21:50 Jakiś jaja sobie roicie, albo to dyrekcja pisała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewe Re: LI Liceum Ogólnokształcące IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 18:42 www.mojamatura.pl/5,matura.html Odpowiedz Link Zgłoś