Dodaj do ulubionych

LI Liceum Ogólnokształcące

05.03.06, 17:58
super szkola, super ludzie !! :))
Obserwuj wątek
    • ssachell Re: LI Liceum Ogólnokształcące 05.03.06, 18:05
      polecam tą szkołę...jak każda ma swoje wady i zalety ale w tej "budzie" jest
      milusio i fajnie do niej chodzic :):):):):):):):)
    • Gość: marta s. IIIA Re: LI Liceum Ogólnokształcące IP: *.com 05.03.06, 19:58
      jak w kazdej szkole sa niepowodzenia ale tez i dobre chwile.kocham moja szkola
      za wspanialy klimat jaki w niej panuje.goraco polecam innym zwlaszcza ze w tym
      mozecie trafic na moja wychowczynie KZ :P
    • Gość: ciałopedagog:) Re: LI Liceum Ogólnokształcące IP: *.pai.net.pl 07.03.06, 19:25
      Dla mnie jako nauczyciela to trzecia z kolei szkoła, w której pracuję, ale mogę
      powiedzieć, że chyba pierwsza, gdzie idę naprawdę z przyjemnością: atmosfera
      jest fajna nie tylko miedzy uczniami, ale także w pokoju nauczycielskim, chętnie
      spotykamy się po pracy:)i może dzięki temu też powstają różne ciekawe
      pomysły.Nie zajmujemy pierwszych miejsc w rankingach, ale miarą sukcesu nie
      zawsze są medale.
    • Gość: Bartek.M Re: LI Liceum Ogólnokształcące IP: *.astral.lodz.pl 07.03.06, 21:54
      Właśnie tak ostatnio siedziałem i sobie o tym myślałem.Jak sie zapisałem do
      tejk szkoły miałem mieszane uczucia,wszyscy mi nagadali że to dno
      bla,bla,bla.Jednak po bardzo niedługim czasie zorientowałem się,że to bardzo
      fajna szkoła,która nie odstaje od pozostałych,a myślę,że zła opinia wynika z
      pozostałości po szkole samochodowej,cóż...Nie będę przedłużać - Lubię swoją
      szkołą i nauczycieli,i jestem pewien,że zawsze będę to miejsce miło wspominać.
      Pozdrawiam!
    • Gość: teacher :) Re: LI Liceum Ogólnokształcące IP: *.lodz.mm.pl 07.03.06, 22:14
      jestem nauczycielem w LILO i szczerze mówiąc baaaardzo lubię tę szkołę. Mamy
      sympatyczną, młodą i bardzo zgraną kadrę, co moim zdaniem wpływa na kontakty z
      uczniami. Uważam, ze potrafimy porozumieć się z młodzieżą, więc w naszej szkole
      rzadko występuje konflikt 'uczeń - nauczyciel'. Polecam tę szkołę.

a w imieniu uczniów i nauczycieli LILO zapraszam na 'Drzwi Otwarte', które będą
      24 marca.
    • Gość: Klaudia 2 b Re: LI Liceum Ogólnokształcące IP: *.toya.net.pl 08.03.06, 21:29
      LI LO to jest najlepsza szkola pod sloncem. Fajnji i bardzo wyrozmuiali
      nauczyciele bardzo wyspaniali uczniowie ktorzy moga sie stac waszymi
      przyjacilmi. Przychodcie do nas do LI LO > nasza szkola stoi przed wami otworem.
      • Gość: maturzystka Re: LI Liceum Ogólnokształcące IP: *.lodz.mm.pl 09.03.06, 23:07
        szkola, ktora bede wspominac do konca zycia, wspaniala, przyjazna atmosfera,
        swietne relacje nauczyciel-uczen, ma to co sprawia, ze az chce mi sie do niej
        chodzic i nie marudze, ze trzeba rano wstac
        p.s. pozdrowienia dla pani prof A.S. :)
    • Gość: Rodzic Re: LI Liceum Ogólnokształcące IP: *.com 10.03.06, 09:35
      Na początku miałem trochę obiekcji.
      Ale okazało się że jest miła atmosfera i nauczyciele w porządku.
    • Gość: GOCHA Re: LI Liceum Ogólnokształcące IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 17.03.06, 16:28
      do Wszystkich!!! którzy nie znają LI LO w Łodzi!!...OBIEKTYWNA OPINIA
      ABSOLWENTKI LICEUM..szkoła o której mało słychać, a w której dużo się
      dzieje:)..po 4 latach wciąż miło powracam, do chwil spędzonych w Tej
      szkole!!..to ludzie nadają klimat tej placówce,przychylni choć wymagający
      wykładowcy...-to dzięki nim każdy znalazł dla siebie miejsce na Wyższych
      Uczelniach-z całą pewnością były to nasze trafne wybory!!!...:)
      • llucciolla Re: LI Liceum Ogólnokształcące 17.03.06, 20:43
        odkad tylko przekroczylam prog tej szkoly w celu zlozenia dokumentow,
        wiedzialam, ze to byl najlepszy wybor w moim zyciu, bo jeden z pierwszych w
        pelni swiadomych
        szkola rzeczywiscie nieznana, kiedy opowiadam znajomym z gim gdzie chodze
        wszyscy robia wielkie oczy ze zdziwienia, bo w zyciu o niej nie slyszeli, a ja
        kocham te szkole i ludzi, ktorzy do niej chodza i ktorzy w niej pracuja
    • Gość: Arturo =) Re: LI Liceum Ogólnokształcące IP: *.pai.net.pl 31.05.06, 17:19
      Na poczatku bylem zmartwiony gdy dostalem sie do tej szkoly, bardzo zawiedziony
      zlozylem tu dokumenty.Po pierwszym spotkaniu z klasa z wychowawca zmienilem
      zdanie.Jest to szkola do ktorej lubie wpadac.Bede tesknic gdy przyjdzie czas
      opuscic te mury :)

i jak wiadomo 51LO - 99% WIDZEW :)

Pozdro
    • Gość: roxy19 Re: LI Liceum Ogólnokształcące IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 11:14
      a jak stoi poziom nauczania? miła atmosfera to nie wszystko.. szkoła ma służyć
      przede wszystkim nauce, prawda??
      • Gość: Mariusz Re: LI Liceum Ogólnokształcące IP: *.pai.net.pl 15.10.06, 03:48
        A ma ktoś zdjęcia z różnych imprez szkolnych? Na stronie szkoły są tylko najnowsze.
        • Gość: uczeń Re: LI Liceum Ogólnokształcące IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 21:50
          Jakiś jaja sobie roicie, albo to dyrekcja pisała.
    • Gość: ewe Re: LI Liceum Ogólnokształcące IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 18:42
      www.mojamatura.pl/5,matura.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka