Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Arsenal - FC Barcelona

IP: 213.172.173.* 16.02.11, 06:23
    ale bedzie mecz walk oba z zespolow beda chcieli wygrac
    Obserwuj wątek
      • Gość: Maciek Re: Arsenal - FC Barcelona IP: *.dynamic.chello.pl 16.02.11, 09:52
        m my mu mu mu muwiłem ci ć yyy tobie, że jest impreza u Oli.
      • Gość: kolnk Arsenal - FC Barcelona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.11, 22:33
        Piękny gol Van Persiego
        • Gość: sdasd Re: Arsenal - FC Barcelona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.11, 22:40
          jestem kibicem arsenalu ciesze sie z tego zwyciestwa ale coz z tego jak na camp nou pojedziemy tylko po to aby nie dostac 5 goli niestety mielismy niesamowite szczescie
      • Gość: ARSENAŁ JĄDROWY !! Fabregas is a Cunt !!!!!! Zagrywał dla Barcy IP: *.adsl.inetia.pl 16.02.11, 22:44
        Wielokrotnie zagrywał tak, aby barca mogła łatwiej przejąć piłkę. Powinni jak najszybciej sprzedać tego śmierdzącego fra.jera. Zarabia miliony a takie chamskie zachowanie ? Nie miejsca dla niego w Londynie!
        • Gość: pawel123 Re: Fabregas is a Cunt !!!!!! Zagrywał dla Barcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.11, 22:47
          zapraszamy na camp nou po piateczke
          • Gość: antyfarsa Re: Fabregas is a Cunt !!!!!! Zagrywał dla Barcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.11, 23:41
            "my"? a ty kim tam jestes? pilnujesz klopa?
      • pytadokolan nareszcie ktoś kopie piłę 16.02.11, 22:48
        nie jestem ani fanem AL ani FCB ale mecz był wyborny i piękny - żeby nie powiedzieć najlepszy od kilku lat - bo od tychże kilku lat LM to rzygi, kupa i siki... czyli nuda, sraczka i bieda.... kolesie od Żoze Murinio nie pilnowali bramki tylko pieniędzy które miał inter zdobyć dla przykładu i tylko głupek myślał inaczej... Arsenal dzisiaj zagrał to co chce widzieć na boisku Wenger - udało się!
        • Gość: krzysiu Re: nareszcie ktoś kopie piłę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.11, 23:54
          dla pocieszenia to jedna z tych pięknie grających drużyn niestety odpadnie :P
      • Gość: rgfvsd Arsenal - FC Barcelona IP: *.radzionkow.net 16.02.11, 22:48
        Arsenal rzadzi !
      • Gość: kibic Arsenal - FC Barcelona IP: *.opera-mini.net 16.02.11, 22:52
        sędzia barce oszukał w ostatnich sekundach była ręką w polu karnym rosjanina karny się im należał ale cóż sędziowie są ślepcami
        • Gość: Q Re: Arsenal - FC Barcelona IP: 178.73.48.* 17.02.11, 00:37
          Nie top-pierdl, Barçę oszukał Messi nie trafiając po minięciu ~Szczęsnego i Valdes puszczając piłkę w krótki róg. Arsenal zagrał dobrze i zasłużył na remis+. Ciekawie będzie w rewanżu.
      • Gość: ohah Arsenal - FC Barcelona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.11, 22:54
        wynik jest mi obojetny chcialem obejzec fajny mecz i go obejzalem :) sa dwie rzeczy ktory mnei denerwuja po piewsze faworyzacja szczesnego po drugie kibicowanie polakow arsenalowi tylko dlatego ze jest tam szczesny i fabianski ogolem mecz naprawde dobry dawno nie widzialem tak fajnego meczu pozdro
      • Gość: Arsenal Dobry mecz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.11, 23:03
        Ja nie jestem fanem Arsenalu tylko dlatego, że grają tam Polacy. Kibicuje im od dziecka. Dobry mecz i co ważniejsze wynik :P.
      • Gość: roger analiza: dlaczego barca przegrała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.11, 23:23
        trudną się z nią nie zgodzić: pilkarskiekomentarze.com/?p=4293
      • akkj Arsenal - FC Barcelona 16.02.11, 23:25
        Dla mnie jedynym ojcem tego epokowego zwycięstwa był bez wątpienia ukochany przez wszystkich prawdziwych patriotów polskich Artur Boruc.
        • Gość: Q Re: Arsenal - FC Barcelona IP: 178.73.48.* 17.02.11, 00:38
          Nie sposób się z Tobą nie zgodzić, ale jako że każdy sukces ma wielu ojców, zaliczyłbym do nich jeszcze oczywiście Wojtka Kowalczyka, ex-napastnika Betisu Sewilla.
      • Gość: Majki srajki Spalony czy nie spalony? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.11, 23:32
        Ludzie, którzy uważają, że Barcy nie uznali prawidłowej bramki, niech obejrzą jeszcze raz powtórkę i raczą zauważyć, że Villa (?) strzelił w Szczęsnego, piłka odbiła się od bramkarza i ponownie trafiła strzelającego, dopiero wtedy potoczyła się do Messiego...a przy tym drugim kontakcie Villi (?) spalony już był...dobra decyzja sędziego.
        • Gość: dgdg Re: Spalony czy nie spalony? IP: 78.133.220.* 17.02.11, 06:22
          3 sekundy wcześniej song ewidentnie zagrał ręką zwalniając piłkę do Villi który byłby w lepszej sytuacji a pod koniec reką zagrał Arshavin
        • Gość: zzz Re: Spalony czy nie spalony? IP: *.cable.mindspring.com 17.02.11, 08:23
          No właśnie wydaje mi się że Messi był także wtedy na równi z piłką - dość szczęśliwa ta decyzja dla Arsenalu. Chociaż dostali 2 żółte kartki za bzdury, widać że sędziowie nie mylili się w jedną stronę.
      • citimen_1 jak błąd popełnił pep guardiola ? ...... 16.02.11, 23:33

..... otóż podstawowy ! zmienił napastnika F (ville) na defensywnego pomocnika DM (keita) i bronił wyniku co się srodze zemściło.. wytrawny manager jak wenger miał nosa...

oby polsat puścił rewanż z camp nou.. słowem bardzo ciekawy mecz się odbył..

.. jak i odbędzie.. !

pzdr dla LMfanów :D
      • Gość: wtfhax Arsenal - FC Barcelona IP: *.adsl.inetia.pl 17.02.11, 00:35
        Arsenal troche szczesliwie zdobyl swoja 1 bramke. Blad Valdesa i trzezwosc umyslu v.Persiego zaowocowaly. Barcelona lepiej grala, tworzyla grozniejsze akcje, ale taka jest juz pilka nozna.

Nie jestem zwiazany z zadna z druzyn, dlatego cieszy mnei ten wynik, poniewaz w 2 meczu barcelona bedzie grala ofensywnie, bedzie starala sie od razu strzelic cos i mysle, ze mecz moze ciekawie wygladac..

Teraz tylko czekam, az Szczesny bedzie mowil w mediach jaki to byl fenomenalny i ze na poczatku spotkania messi nie strzelil, poniewaz on wplynal na niego psychicznie...
      • Gość: FCB Arsenal - FC Barcelona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.11, 00:36
        mecz był wspaniały!! to jest piłka nożna!! brawa dla obu drużyn!!
      • Gość: E Arsenal - FC Barcelona IP: *.dynamic.chello.pl 17.02.11, 13:07
        Najważniejsze, że Barcelona dostała zasłużenie 2 do 1. Nie emocjonuję się szczęsnym, zagrał poprawnie i dobrze, a Bracelona może odpadnie. choć będzie trudno. Wole już Angoli niż tych Katalończyków, anty Hiszpanów. Viva Real!!!!
      • Gość: zzzzzzzzz Arsenal - FC Barcelona IP: *.adsl.inetia.pl 17.02.11, 13:15
        chyba ostatnim tak dobrym meczem był Getafe - Bayern, mam nadzieję , że rewanż będzie równie emocjonujący :D
        A Barca została skarcona za pewność siebie, jak widać nawet najlepszych można pokonać...
      • Gość: cynio Arsenal - FC Barcelona IP: *.siedlce.domtel.com.pl 17.02.11, 21:20
        Wina guardioli po co zmienił ville idiota ale i tak mam nadzieje ze barca wygra na camp nou 2:0

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka