Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Zagłębie - Śląsk

IP: *.swidnica.mm.pl 25.04.11, 20:57
    Zagłebie przejebie jednym slowem
    Obserwuj wątek
      • Gość: WZL Zagłębie - Śląsk IP: *.dynamic.chello.pl 27.04.11, 09:25
        Cała Polska j.... śląska!!!
        • Gość: WKS Śląsk Re: Zagłębie - Śląsk IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.05.11, 22:34
          cała Polska w cieniu Śląska
        • Gość: wks Re: Zagłębie - Śląsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.11, 20:54
          WZL = wieś za Legnicą :D
      • Gość: Jacek (śląsk) Zagłębie - Śląsk IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.05.11, 22:29
        Śląsk wygra i utrzyma się na wysokim miejscu w tabeli. Pozdr - jacek z wrocka:)
        • Gość: Chris Do boju WKS! IP: *.hsd1.nj.comcast.net 10.05.11, 03:49
          Gramy o trzy punkty. I o powrot Slaska do Europy. Do ktorej nasz klub i nasze miasto naleza. Panie trenerze prowadz! Cala Polska w cieniu Slaska!!!!!!
      • Gość: Maciu Dogadajcie sie IP: 69.166.20.* 10.05.11, 20:53
        Panie trenerze , niechze sie pan dogada z tymi dwoma. Mam prawie tyle lat co pan i wiem ze zawsze mozna znalezc wspolny jezyk w imie wyzszego dobra. Mam wielki szacunek dla pana ale rozum podpowiada ze emocje biora gorte nad zdrowym rozsadkiem. Mam nadzieje ze razem doprowadzicie Slask do Europy. Do boju wiec ale razem. Slask jest wielki.
      • Gość: fleamaster Zagłębie - Śląsk IP: *.tktelekom.pl 10.05.11, 20:54
        Śląsk powinien wygrać, jeszcze pare tygodni temu nie byłoby tematu, ale Urban poukładał trochę Zagłębie i moga w takim meczu zaskoczyć. Mam nadzieję( chyba naiwnie ) że "świrbice" nie zepsują widowiska.
        • Gość: xxx WKS - Wiejski Klub Śląski IP: *.internetia.net.pl 10.05.11, 21:20
          jw.
        • Gość: jurek Oj dzieci, dzieci... IP: *.dynamic.chello.pl 10.05.11, 21:20
          Ci co tak tu psioczą na Lubin. Ile Wy macie dzieci lat,...15?19?
          Nie podniecajcie się tak pozycją Sląska w lidze. Lenczyk wyleci, morale piłkarzy spadnie...znowu powitacie dolne rejony tabeli :D
          • Gość: Ślązak Re: Oj dzieci, dzieci... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.11, 21:28
            Odezwał się starszy... Zobaczymy raczej dolne rejony to ujrzą Krety. Razem spadną z tą Gdynia wiejskie psy
          • Gość: Śląsk WYGRA Re: Oj dzieci, dzieci... IP: *.dynamic.chello.pl 10.05.11, 21:41
            GŁUPI JESTEŚ LEŃCZYK NIE WYLECI ZARAZ TY WYLECISZ NA ZBITY PYSK
            • Gość: Milo COYS! Re: Oj dzieci, dzieci... IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.05.11, 21:51
              Powala mnie Twoja elokwencja. Podobnie jak znajomość gramatyki i ortografii języka polskiego Twojego kolegi z Wrocławia, który wpisał się przed Tobą. Zabrakło mi słów, by wyrazić zachwyt elegancją i szykiem panów z wielkiego miasta...
      • Gość: ZAGŁĘBIAK Zagłębie - Śląsk IP: *.tktelekom.pl 10.05.11, 21:34
        Śląsk schowajcie dupy bo dzisiaj są derby dla ZAGŁĘBIA !Buda,buda łańcuch pies śląska ku... wks!!!!!!!!!!!!!!!1
        • Gość: xXx Re: Zagłębie - Śląsk IP: *.centertel.pl 10.05.11, 21:52
          Ileż głębi i sensu było w twojej "przyśpiewce". Współczuję rodzicom ;/
        • Gość: jkibic Re: Zagłębie - Śląsk IP: *.finemedia.pl 10.05.11, 23:00
          Zagłębiaku co kompleks małego miasta wychodzi.Znowu w du... biedacy zal mi was.Macie ciągle pod górkę.Tyle lat nie wygrać.Potraficie tylko wyc cała Polska j... tylko tyle.Popatrz na tabele kto kogo je...
        • Gość: Hej Śląsk Re: Zagłębie - Śląsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.11, 23:45
          Zagłebiak dupsko skopane kreta boli ??? Cała Polska w Cieniu Śląska :)
      • Gość: gosc Kibole Śląska rozrabiają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.11, 22:08
        ciekawe czy Tusk będzie miał jaja i każe teraz zamknąć stadion drużynki swojego qmpla Grzesia Sch. ?
        • Gość: lolek gdzie? IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.05.11, 22:42
          ???
        • ludendorf Re: Kibole Śląska rozrabiają 10.05.11, 22:57
          Tuskaszenka może zamykać Oporowską jak chce i tak za moment Śląsk przenosi się na nowy stadion
        • Gość: dominiqs Re: Kibole Śląska rozrabiają IP: *.chello.pl 11.05.11, 09:33
          a dlaczego mają stadion zamykać? Przecież nikt z "ślązaków" na murwaę nie wbiegł, awnatury na stadionie też nie było...za środki pirotechniczne zapewne klub zapłaci, bez zamykania stadionu
      • robertwagner Zagłębie - Śląsk 10.05.11, 22:17
        i niewiele przyjdzie Zagłębiu z kasy KGHM. Na Dolnym Śląsku rządzi ŚLĄSK:):):)
      • Gość: aramamana Zagłębie - Śląsk IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.05.11, 22:38
        tylko 5 minut doliczył? szkoda, że nie pół godziny
        • Gość: Heeeejjja Re: Zagłębie - Śląsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.11, 22:51
          Cała Polska w Cieniu Śląska !!!! Orest Lenczyk !!! Hej Śląsk !!!
          Paluszek i Waśniewski pakować graty i wyjazd z WROCKA !!!
      • Gość: ŚLĄSKOWY Zagłębie - Śląsk IP: 81.219.45.* 10.05.11, 22:53
        I co? u nas dostajecie, u siebie dostajecie, a dalej gadacie, że "niby jesteście lepsi od Śląska"...
        BRAWO ŚLĄSK!!
      • Gość: atuskr Kto napisał ten komentarz do meczu? IP: *.opera-mini.net 10.05.11, 22:54
        Śląsk Wrocław pobił swój rekord dziewięciu meczów bez porażki

Co za j...na c..ta pisała ten komentarz do meczu. Brak jakiegokolwiek pojęcia o lidze i tego co się w niej dzieje. Wyborcza zatrudniajcie ludzi kompetentnych, bo przestaje wierzyć w jakiekolwiek Wasze artykuły.
        • Gość: cwiara Re: Kto napisał ten komentarz do meczu? IP: *.internetunion.pl 10.05.11, 23:04
          ciota to ty ,tylko czytac nie umiesz ze zrozumieniem !!! 9 meczów na wyjeździe !!!
          • Gość: atuskr Re: Kto napisał ten komentarz do meczu? IP: *.opera-mini.net 10.05.11, 23:26
            Dobra jestem pijany:P
      • Gość: emu Zagłębie - Śląsk IP: *.internetia.net.pl 10.05.11, 23:03
        wyborcza-koszerna jak zwykle miesza ,problemy w ŚLĄSKU a ja nie widziałem tak zdeterminowanej drużyny jak WKS.lubin cienki. szechtar wal się.
      • Gość: Lubinianin Po meczu IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.05.11, 23:16
        Jestem z Lubina i niestety trzeba przyznac ze wygrywa lepszy. Poza tym pozycje obydwu drożyn w tabeli mowia wszystko wiec wiadomo ktora drozyna jest lepsza. I niestety piłkarzom z lubina chyba za bardzo w dupach sie przewraca gdyz dostaja latwa kase i jak widac nic nie robia. Pozdrawiam wszystkich kibicow z Lubina i Wrocławia i zycze wiecej zdrowego rozsądku - to tylko pilka a bicie po mordach nic do tego nie ma kto jest lepszy - pokazuje kto jest glupszy.
        • Gość: Wroclawianin Re: Po meczu IP: *.adsl.inetia.pl 14.05.11, 14:12
          zgadzam sie z kolega. debilom bijacym sie i niszczacym mowie dosc
      • xyzgw Zagłębie - Śląsk 10.05.11, 23:16
        WKS WKS WKS. Zawsze nad wami zagrzebanymi kretami...
      • Gość: wks Zagłębie - Śląsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.11, 09:43
        by tak dalejo
      • Gość: man CO to za liga... IP: *.bb.online.no 11.05.11, 11:31
        w której antyfutbol daje miejsce w europejskich pucharach. Na pewno pięknie nas będzie reprezentować Śląsk:/ Wisła, Legia, mój Lech czy Jaga - spoko, Lechia czy nawet Zagłębie ładniej gra... no ale 89 minut defens plus jedna kontra i Wrocław pęka z dumy. Gratulacje
      • Gość: d Zagłębie - Śląsk IP: *.simset.net 11.05.11, 22:16
        Mam do sprzedania:
        - 4 bilety, I kategoria , mecz otwarcia, Polska-A3, Warszawa
        - 4 bilety, III kategoria, ćwierćfinał , Donieck
        Odsprzedam konto uefa- od ręki
        7 tyś. Grzegorz znajdz klienta
        te. 721 134 028

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka