Gość: BAJU (WKS) IP: *.swidnica.mm.pl 25.04.11, 20:57 Zagłebie przejebie jednym slowem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: WZL Zagłębie - Śląsk IP: *.dynamic.chello.pl 27.04.11, 09:25 Cała Polska j.... śląska!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WKS Śląsk Re: Zagłębie - Śląsk IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.05.11, 22:34 cała Polska w cieniu Śląska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wks Re: Zagłębie - Śląsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.11, 20:54 WZL = wieś za Legnicą :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek (śląsk) Zagłębie - Śląsk IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.05.11, 22:29 Śląsk wygra i utrzyma się na wysokim miejscu w tabeli. Pozdr - jacek z wrocka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Do boju WKS! IP: *.hsd1.nj.comcast.net 10.05.11, 03:49 Gramy o trzy punkty. I o powrot Slaska do Europy. Do ktorej nasz klub i nasze miasto naleza. Panie trenerze prowadz! Cala Polska w cieniu Slaska!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciu Dogadajcie sie IP: 69.166.20.* 10.05.11, 20:53 Panie trenerze , niechze sie pan dogada z tymi dwoma. Mam prawie tyle lat co pan i wiem ze zawsze mozna znalezc wspolny jezyk w imie wyzszego dobra. Mam wielki szacunek dla pana ale rozum podpowiada ze emocje biora gorte nad zdrowym rozsadkiem. Mam nadzieje ze razem doprowadzicie Slask do Europy. Do boju wiec ale razem. Slask jest wielki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fleamaster Zagłębie - Śląsk IP: *.tktelekom.pl 10.05.11, 20:54 Śląsk powinien wygrać, jeszcze pare tygodni temu nie byłoby tematu, ale Urban poukładał trochę Zagłębie i moga w takim meczu zaskoczyć. Mam nadzieję( chyba naiwnie ) że "świrbice" nie zepsują widowiska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Oj dzieci, dzieci... IP: *.dynamic.chello.pl 10.05.11, 21:20 Ci co tak tu psioczą na Lubin. Ile Wy macie dzieci lat,...15?19? Nie podniecajcie się tak pozycją Sląska w lidze. Lenczyk wyleci, morale piłkarzy spadnie...znowu powitacie dolne rejony tabeli :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ślązak Re: Oj dzieci, dzieci... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.11, 21:28 Odezwał się starszy... Zobaczymy raczej dolne rejony to ujrzą Krety. Razem spadną z tą Gdynia wiejskie psy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Śląsk WYGRA Re: Oj dzieci, dzieci... IP: *.dynamic.chello.pl 10.05.11, 21:41 GŁUPI JESTEŚ LEŃCZYK NIE WYLECI ZARAZ TY WYLECISZ NA ZBITY PYSK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milo COYS! Re: Oj dzieci, dzieci... IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.05.11, 21:51 Powala mnie Twoja elokwencja. Podobnie jak znajomość gramatyki i ortografii języka polskiego Twojego kolegi z Wrocławia, który wpisał się przed Tobą. Zabrakło mi słów, by wyrazić zachwyt elegancją i szykiem panów z wielkiego miasta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZAGŁĘBIAK Zagłębie - Śląsk IP: *.tktelekom.pl 10.05.11, 21:34 Śląsk schowajcie dupy bo dzisiaj są derby dla ZAGŁĘBIA !Buda,buda łańcuch pies śląska ku... wks!!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xXx Re: Zagłębie - Śląsk IP: *.centertel.pl 10.05.11, 21:52 Ileż głębi i sensu było w twojej "przyśpiewce". Współczuję rodzicom ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jkibic Re: Zagłębie - Śląsk IP: *.finemedia.pl 10.05.11, 23:00 Zagłębiaku co kompleks małego miasta wychodzi.Znowu w du... biedacy zal mi was.Macie ciągle pod górkę.Tyle lat nie wygrać.Potraficie tylko wyc cała Polska j... tylko tyle.Popatrz na tabele kto kogo je... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hej Śląsk Re: Zagłębie - Śląsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.11, 23:45 Zagłebiak dupsko skopane kreta boli ??? Cała Polska w Cieniu Śląska :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Kibole Śląska rozrabiają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.11, 22:08 ciekawe czy Tusk będzie miał jaja i każe teraz zamknąć stadion drużynki swojego qmpla Grzesia Sch. ? Odpowiedz Link Zgłoś
ludendorf Re: Kibole Śląska rozrabiają 10.05.11, 22:57 Tuskaszenka może zamykać Oporowską jak chce i tak za moment Śląsk przenosi się na nowy stadion Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dominiqs Re: Kibole Śląska rozrabiają IP: *.chello.pl 11.05.11, 09:33 a dlaczego mają stadion zamykać? Przecież nikt z "ślązaków" na murwaę nie wbiegł, awnatury na stadionie też nie było...za środki pirotechniczne zapewne klub zapłaci, bez zamykania stadionu Odpowiedz Link Zgłoś
robertwagner Zagłębie - Śląsk 10.05.11, 22:17 i niewiele przyjdzie Zagłębiu z kasy KGHM. Na Dolnym Śląsku rządzi ŚLĄSK:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aramamana Zagłębie - Śląsk IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.05.11, 22:38 tylko 5 minut doliczył? szkoda, że nie pół godziny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Heeeejjja Re: Zagłębie - Śląsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.11, 22:51 Cała Polska w Cieniu Śląska !!!! Orest Lenczyk !!! Hej Śląsk !!! Paluszek i Waśniewski pakować graty i wyjazd z WROCKA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŚLĄSKOWY Zagłębie - Śląsk IP: 81.219.45.* 10.05.11, 22:53 I co? u nas dostajecie, u siebie dostajecie, a dalej gadacie, że "niby jesteście lepsi od Śląska"... BRAWO ŚLĄSK!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atuskr Kto napisał ten komentarz do meczu? IP: *.opera-mini.net 10.05.11, 22:54 Śląsk Wrocław pobił swój rekord dziewięciu meczów bez porażki Co za j...na c..ta pisała ten komentarz do meczu. Brak jakiegokolwiek pojęcia o lidze i tego co się w niej dzieje. Wyborcza zatrudniajcie ludzi kompetentnych, bo przestaje wierzyć w jakiekolwiek Wasze artykuły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cwiara Re: Kto napisał ten komentarz do meczu? IP: *.internetunion.pl 10.05.11, 23:04 ciota to ty ,tylko czytac nie umiesz ze zrozumieniem !!! 9 meczów na wyjeździe !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atuskr Re: Kto napisał ten komentarz do meczu? IP: *.opera-mini.net 10.05.11, 23:26 Dobra jestem pijany:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emu Zagłębie - Śląsk IP: *.internetia.net.pl 10.05.11, 23:03 wyborcza-koszerna jak zwykle miesza ,problemy w ŚLĄSKU a ja nie widziałem tak zdeterminowanej drużyny jak WKS.lubin cienki. szechtar wal się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lubinianin Po meczu IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.05.11, 23:16 Jestem z Lubina i niestety trzeba przyznac ze wygrywa lepszy. Poza tym pozycje obydwu drożyn w tabeli mowia wszystko wiec wiadomo ktora drozyna jest lepsza. I niestety piłkarzom z lubina chyba za bardzo w dupach sie przewraca gdyz dostaja latwa kase i jak widac nic nie robia. Pozdrawiam wszystkich kibicow z Lubina i Wrocławia i zycze wiecej zdrowego rozsądku - to tylko pilka a bicie po mordach nic do tego nie ma kto jest lepszy - pokazuje kto jest glupszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wroclawianin Re: Po meczu IP: *.adsl.inetia.pl 14.05.11, 14:12 zgadzam sie z kolega. debilom bijacym sie i niszczacym mowie dosc Odpowiedz Link Zgłoś
xyzgw Zagłębie - Śląsk 10.05.11, 23:16 WKS WKS WKS. Zawsze nad wami zagrzebanymi kretami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wks Zagłębie - Śląsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.11, 09:43 by tak dalejo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: man CO to za liga... IP: *.bb.online.no 11.05.11, 11:31 w której antyfutbol daje miejsce w europejskich pucharach. Na pewno pięknie nas będzie reprezentować Śląsk:/ Wisła, Legia, mój Lech czy Jaga - spoko, Lechia czy nawet Zagłębie ładniej gra... no ale 89 minut defens plus jedna kontra i Wrocław pęka z dumy. Gratulacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Zagłębie - Śląsk IP: *.simset.net 11.05.11, 22:16 Mam do sprzedania: - 4 bilety, I kategoria , mecz otwarcia, Polska-A3, Warszawa - 4 bilety, III kategoria, ćwierćfinał , Donieck Odsprzedam konto uefa- od ręki 7 tyś. Grzegorz znajdz klienta te. 721 134 028 Odpowiedz Link Zgłoś