Gość: lingua IP: *.vlan105.corcoran.lubman.net.pl 02.03.09, 07:24 Kto w Lublinie zajmuje się chorobami śluzówek jamy ustnej? może ktoś wie? Nie chodzi mi o stomatologa, ani laryngologa- oni stwierdzili, że to nie ich dziedzina. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorota.be Re: choroby jamy ustnej 02.03.09, 12:03 Mysle,ze pomoze Ci kazdy lekarz rodzinny. Odpowiedz Link Zgłoś
annjen Re: choroby jamy ustnej 02.03.09, 17:36 nie wiem, co ci dolega, ale kiedyś miałam problem z aftami i poza tymi dwiema specjalnościami jeszcze kierowano mnie do dermatologa. faktem jest, że po wielu wędrówkach po lekarzach i wypróbowaniu większości dostępnych specyfików efektu nie było, więc nie mogę ci polecić konkretnej osoby. a lek, który mi pomaga, sama kupiłam bez recepty zupełnie przypadkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: choroby jamy ustnej IP: *.nplay.net.pl 03.03.09, 08:19 Możesz zdradzić jaki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annjen Re: choroby jamy ustnej IP: 213.76.172.* 03.03.09, 13:36 płyn do płukania Corsodyl. zaznaczam, że każdy reaguje indywidualnie, w mojej rodzinie to schorzenie dość często występuje i nie dla wszystkich jest skuteczny. kiedyś trochę mi pomagała też maść Carident, ale przez jakiś czas była niedostępna, nie wiem czy teraz ją produkują. na temat leków na afty to ja mogę długo:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: choroby jamy ustnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.09, 09:04 Lekarz, który zajmuje się chorobami jamy ustnej to stomatolog, który specjalizuje się w chorobach błon śluzowych i przyzębia. Ta specjalizacja to periodontologia i takiego lekarza należy szukać (periodontologa). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: choroby jamy ustnej IP: *.adsl.inetia.pl 07.03.09, 14:10 Mój stomatolog polecił mi panią doktor Kiernicką, przyjmuje tutaj: www.newdent.elekarz.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
l81 Re: choroby jamy ustnej 09.03.09, 08:49 A czy możesz napisać o wrażeaniach po wizycie jakie dolegliwości leczyłaś, ponieważ w Lublinie bardzo trudno o takich specjalistów.Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: choroby jamy ustnej IP: *.adsl.inetia.pl 09.03.09, 14:57 Byłam u niej raz, bo chodziło mi o zdiagnozowanie zmian na dziąsłach, więc trudno powiedzieć coś więcej, ale ufam mojemu lekarzowi, jak on kogoś poleca to musi być ktoś dobry. Odpowiedz Link Zgłoś