Gość: szukajacy m IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.10, 14:21 bylem na targach i mam pozytywna wiadomosc bylo bardzo duzo znizek i promocji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xxx Rozpoczyna się nowy sezon w deweloperce IP: *.chello.pl 07.09.10, 22:05 a co to są mieszkania bezczynszowe?? Przecież czynsz to nic innego jak składka na ogrzewanie czy oświetlenie klatek schodowych, generalnie na utrzymanie powierzchni wspólnych. Czyżby przy mieszkaniach bezczynszowych za prąd używany na klatce będą płaciły krasnoludki? Wygląda na to, że Dolcan wprowadza "nowość" zmieniając tylko nazwę tego świadczenia na np. "składka".... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: badboy hit ronsona IP: *.chello.pl 08.09.10, 08:13 hit ronsona: służew przemysłowy, blok o nazwie sakura, dziura w ziemi w cenie 9000zł/m2. przemiła kobieta na stanowisku ronsona przekonywała, że jak już rozpoczną budowę to ceny będą jeszcze wyższe. uśmiałem się do łez na targach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyzio Re: hit ronsona IP: *.tpnet.pl 08.09.10, 11:32 biegnijta kupować bo zabraknie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: palę paszport Re: hit ronsona IP: *.aster.pl 06.05.11, 16:29 Polacy to idioci i tak będzie. Chory kraj, głupi naród, najwyższe ceny do zarobków w europie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Rozpoczyna się nowy sezon w deweloperce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.11, 15:10 No i cóż- sprawdziło się. Ceny rzeczywiście spadają. Ale przy obecnej konkurencji nie ma innej możliwości. A na, kupującym , pozostaje tylko się cieszyć :) Ja sam niedawno znalazłem ofertę dewelopera, który akurat wprowadził promocję na kupno domu na swoim nowym osiedlu. Jak, że oferta jest jeszcze aktualna, podaję link, może komuś się przyda: www.osiedle-dabrowa.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mondry Re: Rozpoczyna się nowy sezon w deweloperce IP: *.home.aster.pl 06.05.11, 12:04 Tomasz ty pseudodeweloperze, Wyszukujesz różne watki o spadku cen, mówisz ludziom tak tak spadło, później naciągasz na jakieśmieszkania podając link. Widzę już twój kolejny watek. To nie jest gazeta reklamowa. Cieniasie. Oj cieniutkie czasy przyszły dla deweloperków,pośredniczków i innych naganiaczy...oj cieniutko.. Odpowiedz Link Zgłoś