Gość: s IP: 193.201.167.* 18.04.07, 12:57 jakieś informacje? doświadczenia?z góry dzięki za wszelkie info Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jj Re: galadom -LUBLIN IP: *.pronet.lublin.pl 19.04.07, 20:59 Budowali na ul Startowej w Lublinie. Mam w tym budynku znajomych i strasznie nażekali na olewanie ich.Ciągle zmieniali coś w planach nikogo nie informując a z tego osiedla co budowali zrobili betonową pustynie i upchali 2 x wiecej mieszkań niż miało być. Ale firma w miare wiarygodna i z terminami robót też nie było problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zapluty karzeł Re: galadom -LUBLIN IP: *.pronet.lublin.pl 22.11.07, 20:27 Witam! A wiadomo cos o inwestycji na Bielskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tazor Re: galadom -LUBLIN IP: *.lublin.enterpol.pl 22.11.07, 22:28 Zapraszam na forum www.bazylianowka.fora.pl - tam jest miejsce również dla "Osiedla Promenada" GalaDomu przy Bielskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaa Re: galadom -LUBLIN IP: *.lublin.mm.pl 17.01.08, 00:30 Zaręczam, że ta firma to jeden z większych syfów w Lublinie. Terminów nie dotrzymuja prawie nigdy, klienci są po to tylko aby płacić, wykonanie jest średnie na jeża, a sam prezes to MEGACHAM, który nie szanyje ani klientów ani pracowników. Jeśli tylko ważna jest lokalizacja, polecam pójście do Oriona, Ksdevelopment bądź do innych budujących na bielskiego - a bedzie tego wiecej. Naprawdę szkoda nerwów Odpowiedz Link Zgłoś
ro_m_ek Re: galadom -LUBLIN 21.01.08, 15:55 Nie miałem do czynienia z kredytami z Gala dom więc nie mam pojęcia jak idą ich budowy. Komentarze na forum są mało dla nich korzystne... Może jednak znajdzie sie ktoś zadowolony z ich usług???????? Odpowiedz Link Zgłoś