Dodaj do ulubionych

deweloper olimp z katowic

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.08, 16:48
prosze o opinie na temat tego dewelopera, bo mam bardzo nieprzyjemne
wspomnienia z kontaktu z nimi
Obserwuj wątek
    • Gość: Marek Re: deweloper olimp z katowic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.08, 13:30
      skorzystałem z oferty zakupu domu na osiedlu konwaliowym u dewelopera
      www.olimp-domy.pl i jak na razie wszystko jest w porządku. Firma błyskawicznie
      załatwiła ze mną wszystkie formalności, a ponieważ to nie moja pierwsza
      inwestycja na Śląsku, więc mogę szczerze napisać, że byłoby super jakby tak
      było u wszystkich. Przykładowo pod Krakowem męczę się już z jednym deweloperem 3
      miech jeśli chodzi o załatwienie wszystkich spraw! Więc tutaj było naprawdę dobrze.
      • Gość: autor Re: deweloper olimp z katowic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.08, 22:25
        Drogi Kolego Marku !!!
        Na osiedlu konwaliowym nie mieszka ani jeden, ani pół Marka !!!
        Wiem na pewno, znam tu wszystkich mieszkańców :-]
        Sami oceńcie posty Marka i Madzi. Może oni nawet nie wiedzą że ONI
        za nich posty piszą ... żenada Pani Małgosiu. My też o wielu rzeczach
        dowiedzieliśmy się dużo za późno.
    • Gość: misia Re: deweloper olimp z katowic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.08, 12:58
      i tak niech zostanie, nie polecam kolejnego kontaktu a tym bardziej
      zakupu!!!
    • Gość: P.P.H.U OLIMP postanowienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.08, 14:58
      Firma OLIMP wnosi o zaprzestanie podawania oszczerczych informacji
      dotyczących jej dzialalnosci. Wobec faktu, że informację te są nie
      prawdziwe i naruszaja jej dobra osobiste, właściciel Firmy wystąpił
      do właściciela Gazeta.pl o wycofanie i zabezpieczenie adresów
      komputerowych i pozostałych danych, jako dowodów w sprawie przeciwko
      autorowi: dzika, leon, misia, zostaje wszczęte postępowanie sądowe.
      • Gość: hmmm Re: postanowienia IP: 193.30.160.* 04.09.08, 13:49
        P.P.H.U Olimp - baaardzo ciekawe!!!! a coz takiego oni napisali, co jest oszczercze? ze nie polecaja kontaktu?, maja prawo, to ich zdanie.
        Oj cos tu smierdzi, zwlaszcza po tej Waszej wypowiedzi......
        A z wszczeciem postepowania to juz jest rozbrajajace :) - gratuluje poczucia humoru.
    • Gość: Ivo Re: deweloper olimp z katowic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.08, 20:02
      Witajcie.
      Znalazłem bardzo ciekawą inwestycję w... Chorwacji. Czy ktoś z was
      słyszał jaka jest stopa zwrotu w Chorwacji z wynajmu, a może ktoś z
      was zna tę inwestycję, lub ma apartament w Chorwacji?
      www.apartments-rogoznica.eu

Proszę o komentarze.
    • Gość: madzia&marek Re: deweloper olimp z katowic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.08, 11:57
      Kupiliśmy apartament w Konwaliowej Dolinie. Mój tata jest inspektorem budowlanym
      w rzeszowskim i kilkukrotnie przyjeżdżał i sprawdzał jak jest budowane. Zawsze
      był zadowolony i tłumaczył nam, że wszystko jest ok. Materiały z górnej półki
      jak mówił. Jesteśmy już po formalnościach notarialnych i w trakcie
      wykończeniówki. Dzisiaj mamy montowany upragniony kominek. Jest pięknie!
      • Gość: autor Re: deweloper olimp z katowic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.08, 00:32
        przyjedź proszę na swoje osiedle jesienią i zimą wieczorową porą, zobaczysz jak
        jest pięknie ...
        cała dolina zamienia się w zakopconą dolinę, jak wszyscy zapalą w podlesiu w
        piecach. Polecam, dym z komina + ruch przy Armii Krajowej - lepiej niż w
        Londynie :-]
        za taką lokalizację tyle kasy - gratulacje
        • Gość: tez katowice Re: deweloper olimp z katowic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 19:35
          Heh, to nie wiedziales, ze samo Podlesie jest w dolinie i jest tam znaczna niska
          emisja z piecow c.o.?
    • Gość: ewelinka Re: deweloper olimp z katowic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.08, 12:39
      Kupiłam mały apartament w Konwaliowej Dolinie w firmie Państwa Legierskich Olimp
      i wszystko było po mojej myśli. Ufff nie ukrywam, że dla mnie było dużo
      załatwiania, bo dużo pracuje i nie mam czasu, ale deweloper szedł mi na rękę i z
      wieloma sprawami czekał na mnie albo do późnego popołudnia (dodatkowe
      wyposażenie wewnątrz) albo załatwiał terminy na sobotę (notariusz). Tak naprawdę
      to finalnie ujęli mnie informacją, że garaż dla mojej malutkiej micry dostaję
      gratis! Rozmawiałam też z sąsiadami i oni też prócz drobnych usterek jakie
      zgłosili, odebrali już swoje mieszkanie. Żeby teraz tylko z wykończeniówką
      zdążyć do świąt, bo teraz wszędzie się słyszy, że najgorsi są ekipy-gwiazdorzy
      od wykończenia, bo kto dobry to albo zajęty albo już dawno w Anglii siedzi.
      • Gość: autor Re: deweloper olimp z katowic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.08, 22:28
        czysta reklama ... porażające
        we wrześniu to nawet jeszcze okien nie wstawili, a TY już odbiór miałaś ? czego,
        murów ?
    • Gość: Rony Re: deweloper olimp z katowic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.09, 17:56
      Faktycznie smieszne posty...wszystkie pozytywne od jednej osoby,
      sadze ze wlasciciela firmy tylko po co, co trzeba ukryc???
      • Gość: www Re: deweloper olimp z katowic IP: *.chello.pl 29.03.09, 19:43
        dokładnie, jeden adres, jedna skladnia... żenada
        i ten bezpodstawny pozew, kompromitacja.
      • Gość: ccc Re: deweloper olimp z katowic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 10:16
        szkoda, że nie zauważyłeś że negatywne też są od jednej osoby...
        I to ta osoba jest chyba żenująca
        • Gość: Leo Re: deweloper olimp z katowic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 23:40
          Patrzcie jaką nam Olim razem z miastem drogę zafundowali. Od kanalarzystów się
          dowidziałem, że mój licznik gazu stoi na działce pod drogę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka