Dodaj do ulubionych

MUWEN S.C. - czy ktoś zna tego dewelopera?

• Gość: gosc Re: MUWEN S.C. - czy ktoś zna tego dewelopera? IP: 81.219.92.* 19.04.10, 00:15
      ZGODNIE Z USTALENIAMI KOSZTY WYKONANIA POSZLEGÓLNYCH ELEMENTÓW OSIEDLA:

1) Wykonanie Drogi Wewnątrz Osiedlowej 2500 zł za Jeden Budynek
      2) Wykonanie podjazdu Do Budynku 120 zł za 1m2
      3) Wykonanie Balkonu i Balustrady 1600 zł za Jeden Budynek
      4) Montaż Rynien 1000 zł za Jeden Budynek
      5) Wykonanie Ogrodzenia 1600 zł za Jeden Budynek
      6) Plantowanie terenu 600 zł za jeden budynek

zarzad firmy MUWEN
      • Gość: Zaopusta 3 Re: MUWEN S.C. - czy ktoś zna tego dewelopera? IP: 94.254.154.* 20.04.10, 15:40
        Czy ktoś z podwykonawców jest wstanie potwierdzić te ceny?

Np. "Montaż Rynien 1000 zł za Jeden Budynek" - to jest cena na
        robocizne plus materiał ?
      • Gość: gość Re: MUWEN S.C. - czy ktoś zna tego dewelopera? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.10, 09:04
        O to faktycznie p.Murek znalazł "dużo tańsze firmy". Jeżeli dobrze
        pamiętam to np.120zł/m2 za podjazdu taką ofertę to już mieliśmy od
        poprzednich firm, a podobno miało być taniej........??????
        • Gość: mieszkańcy Re: MUWEN S.C. - czy ktoś zna tego dewelopera? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.04.10, 15:35
          Od pn. na budowie nie dzieje sie nic,mamy czekać kolejne
          dni,tygodnie,miesiace,lata? az ktoś coś zrobi.Czy mamy zakładac kolejne
          sprawy w Sądzie? Czy potrzeba jest nam telewizja,prasa do nagłośnienia
          problemów i zrobienia odpowiedniej reklamy firmie "Muwen" czy musimy
          uciekać sie do takich srodków? Niech pan sie dobrze zastanowi p.Grzegorzu
          czy takich rozwiązań pan potrzebuje? bo my już nie będziemy dłużej
          czekać. Pozdrawiamy.
          • Gość: zapousta4 Re: MUWEN S.C. - czy ktoś zna tego dewelopera? IP: *.chello.pl 21.04.10, 22:40
            Szanowni "mieszkańcy". Odnieście sie proszę do poniższej propozycji
            cenowej Muwenu zamiast znowu bić pianę i narzekać na coś co stało
            się niestety standardem, czyli na brak ruchu na osiedlu.
            Napisz/napiszcie konkretnie, czy Wam odpowiada taka propozycja czy
            nie. Będziemy wiedzieli na czym stoimy. Ale konkret proszę.
            Moja prośba nie dotyczy osób, które zapłaciły już Murkowi wszystko
            zgodnie z ich aktami notarialnymi. Ich irytacja, że nic się nie
            dzieje na osieldlu jest bardziej uzasadniona w świetle ustaleń po
            spotkaniu, że za nich wypłaca Murek.
            Pozostałych proszę o konkretne ustosunkowanie się do propozycji.
            Moim zdaniem gra na czas nic nie da osobom które już nie długo
            chcą/muszą zamieszkać na Zaopusta.
            Rynny, balustrady, wybrukowanie podjazdów każdy moze zrobić we
            własnym zakresie. Drogi, płot i wyrównanie terenu to sprawa wspólna.
            Jeśli tu nie dojdziemy do porozumienia to albo czeka nas rejestracja
            kilku wspólnot na jednym osiedlu, albo brodzenie w błocie na
            otwartym, niezabezpieczonym terenie.
            Wyrównanie terenu możemy zrobić ostatecznie w czynie społecznym :-))
            • Gość: Zaopusta1 MUWEN S.C. - czy ktoś zna tego dewelopera? IP: 212.160.172.* 22.04.10, 08:41
              Dla nas propozycja jest ok. Przyjmujemy ją i chcemy realizować. Nie
              mamy też problemu aby np zaliczkowac materiał. Tzn np rynny zostają
              przywiezione na budowę więc od razu za nie płacimy, elementy do
              balkonów tak samo, kostka dla podjazdu etc. I analogicznie z
              robocizną. Rynny zostają zamontowane- od razu płacimy itd. CO do
              drogi i ogrodznia to rzecz wspólna- my jesteśmy otwarci.
              • Gość: gość Re: MUWEN S.C. - czy ktoś zna tego dewelopera? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.10, 17:28
                Witam.Oferta na podjazdy przy budynkach gdzie są już położone obrzeża.
                Kostka brukowa Semmelrock
                1.Kostka CLASSICO liść jesieni
                2.Kliniec
                3.Ułożenie
                cena netto m2 100 zł
                Dla zainteresowanych nr tel.798 549 531.Pozdrawiam
                • Gość: zaopusta1 właściciel domku 33 IP: 212.160.172.* 29.04.10, 09:21
                  Dzień Dobry, bardzo Państwa proszę o kontakt.
                  adres e mail: jowiszxy@interia.pl
                  pozdrawiam
                  • Gość: zaopusta1 poszukujemy kontaktu z właścicielem domku 33 IP: 212.160.172.* 29.04.10, 11:46
                    prosimy właścicieli domku nr. 33 o kontakt: adres e mail
                    jowiszxy@interia.pl
    • Gość: gleba Re: MUWEN S.C. - czy ktoś zna tego dewelopera? IP: *.chello.pl 03.05.10, 10:29
      ZACZYNA SIE DRAMAT NA REZEDOWEJ Pan Murek nie umie dokończyć drugiego
      etapu...chyba bedziemy musieli sie zebrać i sami wspólnie dokończyc...wzywam do
      jedności i spotkasnia na Rezedowej
      • Gość: gleba Re: MUWEN S.C. - czy ktoś zna tego dewelopera? IP: *.chello.pl 03.05.10, 10:32
        liczyłem na odruchy ludzkie...niestety.CZŁOWIEK CZŁOWIEKOWI TAKI SMUTNY LOS
        GOTUJE...PAN MUREK JAK TEN NASZ DZIWISZ...KŁAMIE?....
      • rezedowa2 Re: MUWEN S.C. - czy ktoś zna tego dewelopera? 13.05.10, 22:18
        jestem za spotkaniem na Rezedowej II. Patrząc na doświadczenia
        mieszkańców Zaopusta - obawiam się, iż nas czeka dokładnie to samo...
        zatem - przyszli mieszkańcy ustalmy spotkanie
    • Gość: gleba56 Re: MUWEN S.C. - czy ktoś zna tego dewelopera? IP: *.chello.pl 03.05.10, 10:34
      smutny czas nastał na rezedowej taka cisza...brak ruchów to zgroza w
      oczach...nie chce misie jechac i oglądac te gołe sciany bez prądu,okien itd
      • Gość: adam Re: MUWEN S.C. - czy ktoś zna tego dewelopera? IP: *.trans.net.pl 04.05.10, 11:41
        W jednym z domów na Rezedowej II ostatnio pojawiły się okna. I ekipa od dachów
        też działa solidnie cały czas. Może coś się ruszy?
    • 3mariola Re: MUWEN S.C. spotkanie na budowie 05.05.10, 13:20
      Witam
      wczoraj rozmawiałam z Panem Murkiem i poinformował mnie, że będzie na budowie na
      Zaopusta w poniedziałek o 17.30.
      Myślę, że dobrze, abyśmy tam wszyscy byli.

Pozdrawiam wszystkich
      • Gość: Mam dość Po co? IP: *.sunnet.3s.pl 07.05.10, 21:49
        Pozostaje tylko jedno pytanie: po co? Czy mamy znowu wysłuchiwać
        gadania Murka o tym ile płaci za kontener na śmieci? Czy mam słuchać
        o poblemach Pani Obrończyni Murka, która ubolewa, że nie ma kostki
        na podjeździe (krawężniki i utwardzenie ma), kiedy inni nie mają
        instalacji, bram, drzwi.... Czy mam wysłuchiwać, że to moja wina że
        na osiedlu nic się nie dzieje, bo nie zapłaciłem z góry całości
        kwoty Murkowi (za wykonane etapy zapłaciłem w 100%, żeby nie było
        niedomówień)? Szkoda czasu. Pozdrawiam realistów. Sąsiad
        • Gość: Mariola Centralne ogrzewanie, wylewki IP: 81.137.228.* 11.05.10, 09:47
          Witam serdecznie,
          Czy macie moze numer telefonow do firm, ktore robily centralne ogrzewania oraz
          wylewki na naszym osiedlu. Bardzo bym byla wdzieczna za informacje.
          • 3mariola Re: Centralne ogrzewanie, wylewki 11.05.10, 12:51
            Witam,
            mam numer do Pana Michała z firmy SOLTECH, który robił nam centralne ogrzewanie:
            507 42 22 88,
            natomiast wylewki robiło chyba kilka firm, my nie mamy do żadnej z nich telefonu
            Pozdrawiam
            • Gość: Mariola Re: Centralne ogrzewanie, wylewki IP: 81.137.228.* 11.05.10, 17:44
              Dziekuje
              • Gość: Marcin balustrada balkon IP: *.ip.netia.com.pl 14.05.10, 09:29
                allegro.pl/item1036133851_balustrada_balkonowa_kuta_katowice.html

My chyba potrzebujemy okolo 4 mb, przykilku domkach byliby na pewno
                w stanie zejsc z ceny, jak Wam sie to podoba?
                pozdrawiam
                • Gość: Paweł Re: balustrada balkon IP: 91.215.228.* 14.05.10, 10:39
                  wczoraj mierzyłem balkon i potrzebne będzie ok. 5,6 mb balustrady.
                  Ta z All jest fajna, tylko z tego co słyszałem w projekcie jest
                  drewniana i nie wiem czy nie będzie kłopotu przy odbiorze domu. A i
                  jeszcz - czy do tej ceny z All trzeba doliczyć transport & montaż?
                  Pozdr
                  Paweł
                  • Gość: Pobłocki Prosimy o kontakt Państwa Macura!! IP: 109.243.98.* 14.05.10, 15:16
                    Jestem mieszkańcem osiedla Zaopusta i bardzo prosze o pilny kontakt
                    Państwo Macura, mój adres mailowy to: poblocki@op.pl
                  • Gość: Ciekawy Jak wyprowadzić Muwen na prostą IP: 188.33.117.* 15.05.10, 19:39
                    Pani Celino, tak jak Pani obiecała, czekamy na plan wyprowadzenie
                    Muwen na prostą.
                    • Gość: gleba Re: Jak wyprowadzić Muwen na prostą IP: *.chello.pl 16.05.10, 21:47
                      Kochani to nie zabawa-czas ucieka...ale coś ruszyło...jakieś
                      zapewnienia..APELUJĘ TYLKO O ZGODĘ NA REZEDOWEJ-I-JUZ SIE WYŁAMUJE...CHCA SIE
                      ODGRODZIĆ-SMUTASY-BRAME ZAMKNELI
                      • Gość: GLEBA Re: Jak wyprowadzić Muwen na prostą IP: *.chello.pl 16.05.10, 21:52
                        TEN DZISIEJSZY DZIEN TAK DALEKO-OD ELEKTRYKA,TYNKÓW -ZAŁOŻENIA OKIEN DACH PO
                        CZĘŚCI ZROBIONY...SZOK...CO MAM Z TYM ZROBIĆ???-PŁACZE,PŁACZE....MMMM-A KASA
                        POSZŁA...
                        • Gość: gleba Re: Jak wyprowadzić Muwen na prostą IP: *.chello.pl 16.05.10, 22:00
                          pytanie?-czy reszta szeregu śpi nikogo nie rusza...? RezedowaII zupełnie
                          niezorganizowana-"MŁODE WILKI" charyzma uśpiona?...
                          • rezedowa2 Re: Jak wyprowadzić Muwen na prostą 17.05.10, 21:10
                            Gość portalu: gleba napisał(a):

> pytanie?-czy reszta szeregu śpi nikogo nie rusza...? RezedowaII
                            zupełnie
                            > niezorganizowana-"MŁODE WILKI" charyzma uśpiona?...

Pan/pani gleba - zawsze musi być ten organizator, więc proszę podać
                            jaki dzień , o której godzinie na Rezedowej II.? Młody wilk
                      • Gość: Fikus Re: Jak wyprowadzić Muwen na prostą IP: 91.207.201.* 17.05.10, 10:33
                        > Kochani to nie zabawa-czas ucieka...ale coś ruszyło...jakieś
                        > zapewnienia..APELUJĘ TYLKO O ZGODĘ NA REZEDOWEJ-I-JUZ SIE
                        > WYŁAMUJE...CHCA SIE ODGRODZIĆ-SMUTASY-BRAME ZAMKNELI

Na Rezedowej I jest zgoda i będzie, wbrew temu co robi Murek, który próbuje
                        wiecznie wszystkich ze sobą skłócać, bo mu to na rękę, żeby nie było
                        porozumienia między mieszkańcami. Stara zasada: dziel i rządź! Nie z nami te
                        numery, panie Murek!!
                        A bramę zamknął Murek na nasze żądanie, żeby nie jeździły po naszej drodze
                        ciężarówki!! Bo nie dość że drogę wybudował źle i już nadaje się do naprawy, to
                        jeszcze jeździły ciężarówki, koparki i Bóg wie co jeszcze. Nie denerwowałbyś się
                        na naszym miejscu?
                        Nie pisz bzdur, tylko przyjdź pogadać, na Rezedowej I też mieszkają ludzie :)
                        • Gość: gość Re: Jak wyprowadzić Muwen na prostą IP: 212.160.172.* 17.05.10, 13:40
                          Z osiedlem na ul. Zaopusta Murek dał sobie spokój. Kończymy sami za
                          własną kasę dlatego uważajcie na Murka i nie dawajcie mu kasy za
                          coś, czego nie zrobił. U nas w najgorszej sytuacji są Ci, którzy
                          zapłacili całość (choć się dziwimy temu zjawisku, ale współczujemy)
                          i są w najgorszej sytuacji. Muwen to jest dramat. MY nie liczymy już
                          na nic i za wszytsko płacimy sami. Głupiej kupy śmieci ze szczurami
                          MUrek nie był w stanie wywieźć, ze nie powiem o drodze nie zrobionej
                          i innych rzeczach. Panie Murek- niedługo podwieziemy panu te stare
                          budy, kioski i garaże i zostawimy Panu pod domem.
                          • Gość: wierzyciel Re: Jak wyprowadzić Muwen na prostą IP: *.adsl.inetia.pl 17.05.10, 15:52
                            Czy ktoś z Państwa wystąpił już na drogę sądową przeciwko Muwen SC ?? Czy prawdą
                            jest fakt, którym tłumaczy się Pan Murek, że część inwestorów z różnych powodów
                            nie rozliczyła się w 100% za wykonane prace ?? Jestem jednym z wierzycieli firmy
                            Muwen i te informacje będą dla mnie bardzo cenne.
                            • Gość: Inwestor Re: Jak wyprowadzić Muwen na prostą IP: 94.254.224.* 17.05.10, 18:48
                              Haaa dobre ;) A o pogodzie nic nie mówił? Nam mówił, że to przez
                              pogodę. W zimie było za zimno a w lecie za ciepło aby budować. A
                              wspominał o przypadkach inwestorów, którzy mu zapłacili wszystko a
                              nie mają nawet drzwi wejściowych? Andersen przy Murku to cienki
                              Bolek, może lepszym biznesem dla Prezesa Murka byłoby pisanie bajek,
                              takich dla bardzo, bardzo małych dzieci? :)
                              • Gość: RezedowiecII Re: Jak wyprowadzić Muwen na prostą IP: *.chello.pl 24.05.10, 18:06
                                Powiedzcie moi mili jaki etap macie w szergówkach naszych w Muwenie...tzn cy
                                przepłacone sa transze a nie wykonane roboty .Zaczynacie coś z tym robić-chyba
                                ze sie wam nie spieszy.Bo mi owszem...-strapiony szeregowiec...ja mam mało ale
                                tez zapłaciłem mało.../na bieżąco/
                                • rezedowa2 Re: Jak wyprowadzić Muwen na prostą 25.05.10, 14:19
                                  Gość portalu: RezedowiecII napisał(a):

> Powiedzcie moi mili jaki etap macie w szergówkach naszych w
                                  Muwenie...tzn cy
                                  > przepłacone sa transze a nie wykonane roboty .Zaczynacie coś z tym
                                  robić-chyba
                                  > ze sie wam nie spieszy.Bo mi owszem...-strapiony szeregowiec...ja
                                  mam mało ale
                                  > tez zapłaciłem mało.../na bieżąco/

W odpowiedzi - ponownie proszę o spotkanie - II etap rezedowa
                                  • Gość: rezedowa 7 Re: Jak wyprowadzić Muwen na prostą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.10, 16:42
                                    Witam również mieliśmy zamieszkać na Rezedowej II
                                    Proponujemy spotkanie w czwartek tj 27.05 o godzinie 18.00 na
                                    ul. Rezedowej
                                    • rezedowa2 Re: Jak wyprowadzić Muwen na prostą 25.05.10, 21:35
                                      jestesmy za - czwartek 18.00
                            • Gość: wierzyciel Re: Jak wyprowadzić Muwen na prostą IP: *.adsl.inetia.pl 19.05.10, 12:24
                              Witam.
                              Zacząłem się zastanawiać nad nagłośnieniem oszustw spółki Muwen w mediach oraz
                              złożeniem kolejnego zawiadomienia do prokuratury. Wszystko wskazuje na to, że
                              działania na naszą szkodę podejmowane były z pełną premedytacją. Czy ktoś z
                              Państwa poszkodowanych przez Muwen SC jest gotów przyłączyć się do moich
                              działań, czy w razie interwencji mediów jesteście Państwo gotowi uczestniczyć w
                              nich. Jestem gotów podjąć się organizacji chciałbym jednak wiedzieć czy ktoś z
                              Państwa będzie gotów mnie "poprzeć" ??
                    • Gość: maria Re: Jak wyprowadzić Muwen na prostą IP: *.katowice.multimetro.pl 17.05.10, 18:57
                      oni zniknęli, zmienili nazwę
                      • Gość: gość Re: Jak wyprowadzić Muwen na prostą IP: *.katowice.multimetro.pl 17.05.10, 20:06
                        Firma MUWEN jest firmą bardzo nieodpowiedzialną, czytając wasze
                        wypowiedzi zastanawiam się gdzie podziały się pieniądze za zapłacone
                        przez was działki. Ja i moi sąsieddzi odsprzedaliśmy Murkowi nasze
                        pola na ul. Rezedowej i Miętowej już dwa lata czekamy na pieniądze,
                        i nic . Wy macie zamkniętą bramę i umowy przedwstępne my nie mam
                        pieniędzy prawie milion złotych, sprawa jest u komornika a Murek się
                        śmieje. Założył nową firmę pod nazwą M&R Inwestycje Spółka z oo. z
                        siedzibą na Łętowskiego 32 na oś. Odrodzenia dane z wpisu z KRS 35
                        22 56 i dalej ma zamiar okradać. Nie odpowiada na telefony, nie ma
                        zamiaru wrócić nam działek. Miał ich nie zagospodarowywać dopuki
                        ich nam nie zapłaci. Ja jestem stratna podwójnie nie mam pola, nie
                        mam pieniędzy, straciłam zdrowie. Mój sąsiad jest przez niego prawie
                        w stanie agonalnym a on z nas kpi. LUDZIE NIE UFAJCIE TEJ FIRMIE.
                        Ktoś pytał o sprawę w sądzie, chętnie się dołączę,do sądu, telewizji
                        i gdzie będzie trzeba tak jestenm zdesperowana. A jego wspólniczka
                        jeździ sobie po SPA i twierdzi, że wszystkie pieniądze to tylko coś
                        wirtualnego. Może pomyliły jej się epoki.Dwudziesty pierwszy wiek to
                        nie świat bajek, królewiczów i czarownic.SZUKAM OSÓB,KTÓRE KUPIŁY
                        DZIAŁKI NA REZEDOWEJ A JESZCZE TAM NIE MIESZKAJĄ LUB MAJĄ UMOWY
                        PRZEDWSTEPNE MÓJ ADRES. macuram@wp.pl
                        • rezedowa2 Re: Jak wyprowadzić Muwen na prostą 17.05.10, 21:52
                          przyszli mieszkańcy REZEDOWEJ II - proszę o kontakt w sprawie
                          spotkania.
                          • Gość: zaopusta Re: Jak wyprowadzić Muwen na prostą IP: *.cdma.centertel.pl 17.05.10, 23:56
                            Była firma MUWEN szuka teraz rozwiazania sytuacji pt."... jak wyjść
                            z długów, tak aby nic nikomu nie płacic, zostawić jak najwiecej dla
                            siebie i dalej ciągnąć to co bylo tylko pod inną nazwą i przede
                            wszystkim jako spółka z o.o... ( z ograniczona odpowiedzialnością!).
                            Oprócz długów mają jeszcze jakiś majątek ( w postaci zakupionej
                            ziemi itp.),myśmy zareagowali jako pierwsi, wiec wyjdziemy na swoje
                            (miejmy nadzieję,...nie licząc stresów, nerwów i poprawek). Nie wiem
                            czy macie jeszcze jakieś szanse, ale poki co to reagujcie, w końcu
                            to Wasz pieniądz, dom, przyszłość.
                            Pozdrawiam i życzę powodzenia.
                            • Gość: wierzyciel TV IP: *.adsl.inetia.pl 19.05.10, 16:25
                              Witam.
                              Zacząłem się zastanawiać nad nagłośnieniem oszustw spółki Muwen w mediach oraz
                              złożeniem kolejnego zawiadomienia do prokuratury. Wszystko wskazuje na to, że
                              działania na naszą szkodę podejmowane były z pełną premedytacją. Czy ktoś z
                              Państwa poszkodowanych przez Muwen SC jest gotów przyłączyć się do moich
                              działań, czy w razie interwencji mediów jesteście Państwo gotowi uczestniczyć w
                              nich. Jestem gotów podjąć się organizacji chciałbym jednak wiedzieć czy ktoś z
                              Państwa będzie gotów mnie "poprzeć" ??
                              • Gość: adam Re: TV IP: *.trans.net.pl 19.05.10, 20:07
                                > Zacząłem się zastanawiać nad nagłośnieniem oszustw spółki Muwen w
                                > mediach oraz złożeniem kolejnego zawiadomienia do prokuratury.

Kolejnego? A ktoś już złożył?
                                Pytam bo skoro Celina relaksuje się w SPA to znaczy, że jeszcze prokuratura jej
                                nie zestresowała.
                                • Gość: wierzyciel Re: TV IP: *.adsl.inetia.pl 19.05.10, 20:16
                                  tak jedno już zostało złożone dobre dwa miesiące temu
                                  • Gość: Zaopusta Re: TV IP: *.cdma.centertel.pl 19.05.10, 20:54
                                    My bardzo chetnie i od razu byśmy się przyłączyli, niestety - stety,
                                    jak juz pisałam wcześniej sprawę załatwiliśmy na naszą korzyść już
                                    na początku dziwnych zachowań MUWENU, dlatego nie mamy podstaw w
                                    postaci form prawnych, terminów, zaległości itp. Dla mnie nie
                                    pojętym był fakt, że następni ludzie po sytuacji z Zaopusta nabrali
                                    się na Rezydową 2. Widocznie informacje w necie nie wystarczyły,
                                    dlatego jak najbardziej nagłośnijcie ludzię tę sprawę w mediach, z
                                    tym nie będzie problemu. Po prostu nic wiecej, nic mniej jak
                                    otworzyć buzię i mówić, racja na całej rozciągłości jest po Waszej
                                    stronie. Nie bójcie się, bo naprawde nie ma czego. A jak już wiadomo
                                    medja maja wielką moc oddziaływania.
                                    Pozdrawiam i zachęcam do działania.
                                    • Gość: Zaopusta Re: TV IP: 94.254.201.* 19.05.10, 21:12
                                      Czy ktos wie gdzie można zastać, "złapać" Pana Murka ?
                                      • Gość: wierzyciel Re: TV IP: *.adsl.inetia.pl 20.05.10, 07:47
                                        Dziękuję za słowa poparcia, gratuluję refleksu w reakcji na postępowanie Muwenu,
                                        przynajmniej Państwo nie ponieśliście strat. Co do prób uchwycenia Pana Murka to
                                        ma nadprzyrodzone zdolności znikania - coś jak kamień w wodę ale proponuję
                                        próbować wieczorem w domu ul.Fredry 29/7. Choć szczerze wątpię by podłączył
                                        domofon. Pozdrawiam
                                        • Gość: Zaopusta Re: TV IP: 109.243.72.* 20.05.10, 13:54
                                          Problem nie jest w tym, że nie chcemy, tylko to nie jest temat na
                                          dyskusje na otwartym forum. Przyjdz na spotkanie, ujawnij jakie masz
                                          materiały, porozmawiaj z nami jak czlowiek
                                          • Gość: wierzyciel Re: TV IP: *.adsl.inetia.pl 20.05.10, 14:26
                                            Bardzo chętnie się z Państwem spotkam, co do terminu i miejsca dostosuję się do
                                            oczekiwań lub możemy u nas w firmie. Zacząłem od napisanie postu na forum by
                                            zorientować się czy jesteście Państwo zainteresowani tego typu interwencją. Mój
                                            numer telefonu to 507-479-652.
                                            • Gość: poszkodowana Re: TVRezedowa IP: *.katowice.multimetro.pl 23.05.10, 11:01
                                              Chętnie dołączę się do wszystkich działań, które pomogą mi odzyskać
                                              pieniądze za zabudowane już terenyna na Rezedowej straciłam cały
                                              majatek polkleń
                                              • Gość: rezedowa 7 Spotkanie: RezedowaII IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.10, 19:39
                                                Witam również mieliśmy zamieszkać na Rezedowej II
                                                Proponujemy spotkanie w czwartek tj 27.05 o godzinie 18.00 na
                                                ul. Rezedowej
                                                • rezedowa2 Re: Spotkanie: RezedowaII 25.05.10, 21:40
                                                  jesteśmy za - będziemy
                                                • rezedowa2 Re: Spotkanie: RezedowaII 25.05.10, 21:50
                                                  jesteśmy za. Będziemy
                                                • Gość: RezedowiecII Re: Spotkanie: RezedowaII IP: *.chello.pl 25.05.10, 22:58
                                                  jasne ze bedziemy-NARESZCIE...!!!
                                                • Gość: RezedowiecII Re: Spotkanie: RezedowaII IP: *.chello.pl 25.05.10, 22:59
                                                  CIEKAWE JAK BEDZIEMY MIELI SPÓJNOSC
                                                  • Gość: RezedowiecII Re: Spotkanie: RezedowaII IP: *.chello.pl 25.05.10, 23:00
                                                    A BEDZIE mOSCI SZEF TEGO BAJZLA...?
                                                  • rezedowa2 Re: Spotkanie: RezedowaII 26.05.10, 09:46
                                                    spotkajmy się sami. potem będziemy zapraszać gości....
                                                  • Gość: Rezedowa_ Re: Spotkanie: RezedowaII IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.10, 11:03
                                                    Witam. Jestem bardzo zainteresowany spotkaniem, niestety termin
                                                    czwartkowy mi nie odpowiada i proponowałbym spotkanie w sobotę 29.
                                                    maja
                                                    o 17:00. Może to być niezależne, drugie spotkanie. Proszę o
                                                    deklarację,
                                                    kto w sobotę może się zjawić. Mam nadzieję, że znajdziemy wspólny
                                                    język
                                                    i bez kłótni typu "Zaopusta" doprowadzimy budowę do końca.

Pozdrawiam wszystkich sąsiadów włączając również Rezedową I.

P.S.
                                                    Wcale się nie dziwię, że brama wjazdowa na budowę od strony osiedla
                                                    Rezedowa I została zamknięta, mam jednak nadzieję, że po skończeniu
                                                    budowy dojdziemy do porozumienia.
                                                • Gość: sąsiad Re: Spotkanie: RezedowaII IP: 213.227.87.* 26.05.10, 11:05
                                                  Czy spotkanie przyszłych mieszkańców Rezedowa II może się odbyć w
                                                  sobotę tj. 29.05.2010r. godz. 15.00.?
                                                  • Gość: Rezedowa_ Re: Spotkanie: RezedowaII IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.10, 11:49
                                                    Dzięki za tak szybki odzew!!!! Może być 15:00 - oby nas było więcej!!!!
                                                  • Gość: rezedowa 7 Re: Spotkanie: RezedowaII IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.10, 11:54
                                                    Witam, proponujemy dwa spotkania niezależne od siebie. Pewnie i tak nie skończy
                                                    się na tych dwóch. Czwartek godzina 18...kto może niech się zjawia i sobota,
                                                    krakowskim targiem, godzina 16.
                                                  • Gość: rezedowa 7 Re: Spotkanie: RezedowaII IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.10, 11:55
                                                    czyli sobota godzina 15. pzdr
                                                  • rezedowa2 Re: Spotkanie: RezedowaII 26.05.10, 15:56
                                                    sobota - ok. godzina 15.00
                                                    na jutrzejszy spotkaniu tez będzimy - godzina 18.00
                                              • Gość: KOMORNIK SĄDOWY Licytacja ruchomości p.. Celiny Wengerek IP: *.adsl.inetia.pl 18.06.10, 19:30
                                                witam
                                                dla zainteresowanych gdzieś za miesiąc odbędzie sie licytacja
                                                ruchomości p. celiny wengerek.
                                                1. wyposażenie domu
                                                2. meble, lampki, obrazy, stół, krzesła
                                                3. sprzęt do zabawy
                                                4. telefon komórkowy
                                                5. kino domowe
                                                6. ruter (fajny)
                                                7. altanka
                                                8. monitor do komputera
                                                9. karcher
                                                10.inne

podam dokłądną date i godzine - będzie sie działo
                                                • Gość: ciekawy Re: Licytacja ruchomości p.. Celiny Wengerek IP: *.147.177.147.nat.umts.dynamic.eranet.pl 20.06.10, 19:41
                                                  uuu... no jeśli tam nie ma już nic innego do sprzedania poza starą altaną i
                                                  kilkoma starymi rupieciami, to bardzo niedobrze wróży spłaceniu długów, który
                                                  komornik prowadzi egzekucję?
                                                  • Gość: wierzyciel Re: Licytacja ruchomości p.. Celiny Wengerek IP: *.adsl.inetia.pl 24.06.10, 11:23
                                                    Jest jeszcze uszkodzony ciągnik siodłowy Scania i motocykl Yamaha, których
                                                    współwłaścicielem jest Pani Celina, które to również zostały już zajęte przez
                                                    komornika. Ponadto został złożony już wniosek o opinię i wycenę biegłego co do
                                                    nieruchomości z ul.Rezedowej. Zostaje jeszcze Grota Roweckiego więc być może nie
                                                    jest tak źle. Pozdrawiam ;)
                                                  • Gość: ciekawy Re: Licytacja ruchomości p.. Celiny Wengerek IP: 91.207.201.* 25.06.10, 12:12
                                                    Która kancelaria komornicza się zajmuje tymi egzekucjami?
                                                  • Gość: wierzyciel Re: Licytacja ruchomości p.. Celiny Wengerek IP: *.adsl.inetia.pl 25.06.10, 12:23
                                                    co do egzekucji z ruchomości nie obowiązuje rejonizacja i każdy z wierzycieli
                                                    może działać za pośrednictwem dowolnego komornika
                                                  • Gość: Marcin P. Proszę o kontakt wierzycieli MUWEN S.C. IP: *.tktelekom.pl 25.06.10, 12:48
                                                    Proszę o kontakt (601 69 49 62) wszystkich wierzycieli MUWEN S.C.
                                                    którym egzekucje prowadzi p. B. Brzóska z Kancelarii komorniczej w
                                                    Katowicach.

M.
                                                  • Gość: ciekawy Re: Licytacja ruchomości p.. Celiny Wengerek IP: 91.207.201.* 25.06.10, 13:05
                                                    Mnie akurat interesuje egzekucja z tych nieruchomości na Rezedowej
                                            • Gość: maciej zaopusta Re: TV IP: *.adsl.inetia.pl 18.06.10, 19:16
                                              Witam
                                              mam dużo materiałów na temat Murka itd.
                                              moj nr 601 30 66 20
                                              pozdrawiam
                                    • Gość: tvp program tv IP: 195.245.213.* 05.10.10, 12:15
                                      witam
                                      Jestem zainteresowana tym tematem. Chętnie porozmawiam z poszkodowanymi ludźmi w tej sprawie. Czekam na kontakt: zofia.skrok@tvp.pl
                                      • Gość: ciekawy Re: program tv IP: 217.96.34.* 05.10.10, 15:52
                                        Byle z tego wyszło coś dobrego dla ludzi a nie tania sensacja, Pani Redaktor..
                                        www.myslowice.pl/aktualnosci.php?id=1968&kat=urzedowe
                              • Gość: Maciej Re: TV IP: *.adsl.inetia.pl 18.06.10, 19:11
                                Ja tak - jestem chetny nr 601 30 66 20
    • Gość: Rezedowa_ Re: MUWEN S.C. - czy ktoś zna tego dewelopera? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.10, 11:41
      Dzięki za tak szybki odzew!!!! Może być 15:00 - oby nas było więcej!!!!
      • Gość: rezedowiecII Re: MUWEN S.C. - czy ktoś zna tego dewelopera? IP: *.chello.pl 26.05.10, 19:25
        No wreszcie tyle zainteresowania-czy ktoś kogoś...sory...mam nadzieje ze kiedys
        sie zacznie ruch ,bo w tym tygodniu...ciszaaaaaaa była...az się kreci ŁZA W OKU
        JAK PRZEJEŻDŻAM KOŁO DOMÓW KTÓRE MIAŁEM KUPIĆ-LUDZIE MIESZKAJA-MNIE OKOLICA
        URZEKŁA-TERAZ MAM JUZ NIESMAK-MOZE CHOCIAZ SASIEDZI MNIE ROZKRĘCA...bo ochota
        odchodzi zupełnie....jak zauważyłem to jedności nie mamy juz---dogadując terminy
        spotkań a dalej...och...wow...pozdrawiam i PEŁNY NADZIEJI PRZYJADE...INNE TEMATY
        MNIEJ WAZNE...
        • Gość: Rezedowa6 Re: MUWEN S.C. - czy ktoś zna tego dewelopera? IP: 188.33.2.* 26.05.10, 21:30
          Proszę Was. Naprawde myslicie ze Muwen z Murkiem na czele cos
          jeszcze zrobi ? Komornicy na Rezedowa wkroczyli juz kilka miesiecy
          temu.
          • Gość: sąsiad Re: MUWEN S.C. - czy ktoś zna tego dewelopera? IP: 213.227.87.* 27.05.10, 09:20
            Czytam forum średnio raz w tygodniu i dochodzę do wniosku, że lepiej
            nie czytać, z powodu "dziwnych" komentarzy. Jedna osoba zarzuca brak
            jedności, czego nie rozumiem, bo jeśli w czwartek jestem na
            delegacji całodniowej, a zależy mi na spotkaniu to proszę o zmianę
            terminu na sobotę-to chyba jest oczywiste. Inna osoba pisze o
            komornikach na Rezedowej, więc co, tylko straszenie się na wzajem?
            Rozumiem, że spotykamy się, po to aby znależć rozwiązania, które
            pomogą nam przybliżyć termin zamieszkania. pozdrawiam.
          • Gość: rezedowiec5 Re: MUWEN S.C. - czy ktoś zna tego dewelopera? IP: 91.207.201.* 27.05.10, 10:01
            > Proszę Was. Naprawde myslicie ze Muwen z Murkiem na czele cos
            > jeszcze zrobi ? Komornicy na Rezedowa wkroczyli juz kilka miesiecy
            > temu.

No dobra, masz jakiś inny pomysł??
            Poza tym co to znaczy że komornicy "wkroczyli na Rezedową"? Mogli wkroczyć do
            Muwenu, ale co mają wspólnego z Rezedową to nie wiem? Pozajmowali budowę??
            • Gość: Senior Re: MUWEN S.C. - czy ktoś zna tego dewelopera? IP: *.chello.pl 02.06.10, 08:09
              Informacja dla RezedowejII...P.Kierownik Staś...ostrzegł że firma montująca okna
              ma przyjechać je WYMONTOWYWAĆ -bo nie sa zapłacone-prosi o kontakt bo nie ma
              nawet odbiorów...ALARM!!!
            • Gość: senior Re: MUWEN S.C. - czy ktoś zna tego dewelopera? IP: *.chello.pl 02.06.10, 08:15
              ALARMUJĘ-REZEDOWAII....MAJA WAM OKNA WYMONTOWAĆ BO NIE MA ODBIORU I NIE SA ZAPŁACONE
    • Gość: SENIOR Re: MUWEN S.C. - czy ktoś zna tego dewelopera? IP: *.chello.pl 02.06.10, 08:12
      ALARMUJĘ REZEDOWCÓWII-P.Stanisław/kierowniok/-informuje że nie ma zapłaconych
      okien i firma chce je wymontować...kontaktujcie sie bo nie ma nawet odbiorów...
    • Gość: Senior Re: MUWEN S.C. - czy ktoś zna tego dewelopera? IP: *.chello.pl 02.06.10, 08:24
      ALARM DLA REZEDOWEJ II...MAJA OKNA WYMONTOWYWAĆ...KONTAKTUJCIE SIE Z
      KIEROWNIKIEM-pozdrawiam
      • Gość: Gość Re: MUWEN S.C. - czy ktoś zna tego dewelopera? IP: 109.243.24.* 02.06.10, 08:51
        Ku pocieszeniu... nikt WAm nie może wymontować okien bo po pierwsze
        domki które mają akty własności nie należą do Murka, stąd firma
        sprzedająca okna nie może ich wymontować. Po drugie te domki które
        nie mają aktów własności również nie należą juz do Murka bo są pod
        kuratelą Komornika i nie można ich tknąć. Zatem alarm jest zbędny.
        Pozdrawiam
        • Gość: senior Re: MUWEN S.C. - czy ktoś zna tego dewelopera? IP: *.chello.pl 02.06.10, 22:13
          mój komunikat wynika z rozmowy z Panem Stasiem-kierownikiem-ja uważam ze nie ma
          nikt prawa wymontowywac-myslę że chodzi tu o ponaglenie ruchów inwestorów i
          tyle-pozdrawiam...to było tylko w dobrych zamiarach....
          • piotrb_3 Zaopusta-spotkanie w/s drogi 12.06.10 godz.11.00 08.06.10, 09:45
            Drodzy Sąsiedzi oraz Panie Grzegorzu! (jeśli w ogóle czyta Pan to
            forum)
            Zapraszam na spotkanie w sprawie drogi na budowie w dniu 12.06.2010
            o godzinie 11.00. Spotkanie to odbędzie się w domku nr 14 (prośba o
            zabranie ze sobą krzesła - tak by móc spokojnie porozmawiać - ja
            również postaram się pare miejsc siedzących zorganizować). Szczegóły
            spotkania na wewnętrznym forum Zaopusta.
            Panie Grzegorzu - proszę to spotkanie potraktować jako chęć pomocy
            Panu i Muwenowi i nie ignorować nas - bo może przyjść czas, kiedy
            Pan będzie chciał z nami rozmawiać, a wtedy nam przejdzie na to
            ochota.
            Pozdrawiam sąsiadów z Zaopusta i zapraszam w sobotę o godzinie 11.
            • rezedowa2 Re: Rezedowa II - spotkanie 08.06.10, 14:13
              spotkanie - jutro 09.06.2010 - godzina 18.00
    • Gość: senior Re: Zaopusta-spotkanie w/s drogi 12.06.10 godz.11 IP: *.chello.pl 12.06.10, 11:44
      Czy wszyscy z REZEDOWEJ-II wiedzą o spotkaniu w restauracji Bażant w Zarzeczu w
      poniedz14.06.2010o godz18-tej???-P.Murek podobno zaprosił wszystkich -tylko czy
      wszystkich?-pozdrawiam w dobrej wierze rozwiazania naszych problemów
    • Gość: SENIOR Re: MUWEN S.C. - czy ktoś zna tego dewelopera? IP: *.chello.pl 12.06.10, 16:59
      Rezedowa-II spotkanie w poniedziałek 18-ta w Zarzeczu -restauracja
      Bażant...zaprasza P.Murek...wszyscy-wiedza???-pozdrawiam
      • Gość: adam MUREK - czy ktoś zna tego dewelopera? Oj, zna, zna IP: *.trans.net.pl 15.06.10, 21:32
        No i jak spotkanie? Rozumiem, że skoro Murek zapraszał to pewnie i postawił, no
        nie? ROTFL!
        No ale co Wam obiecał Murek?? Że dokończy Wasze osiedle? Na razie nie potrafi
        nawet dokończyć tak gó...anej sprawy jak odbiór sieci wod-kan na etapie I.
        Chociaż kosztuje to pewnie kilka groszy, bo nikt jakoś nie chce jeszcze pracować
        za darmo, to Murek chowa łeb w piasek, nie odbiera telefonów (to akurat nie
        nowość). Najgorsze jest to że nikt w wodociągach za bardzo nie wie, jak ten
        temat załatwić z pominięciem tego bałwana.
        Etap II ma być podłączony do sieci etapu I, więc niestety i Wam przyjdzie się
        zmierzyć z tym problemem. Nie mówię już o innych rzeczach, które wypadałoby
        dokończyć czy poprawić w poszczególnych domkach. Szkoda gadać.
        Panie Murek: reklama gratis, za resztę zapłacisz Pan kartą...
        • Gość: senior Re: MUREK - czy ktoś zna tego dewelopera? Oj, zna IP: *.chello.pl 30.06.10, 22:38
          cienias z ciebie gościu...
          • Gość: adam Re: MUREK - czy ktoś zna tego dewelopera? Oj, zna IP: *.147.173.132.nat.umts.dynamic.eranet.pl 01.07.10, 14:28
            Gość portalu: senior napisał(a):
            > cienias z ciebie gościu...

czas pokaże...
            • Gość: Wyrolowany Re: MUREK - czy ktoś zna tego dewelopera? Oj, zna IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.07.10, 18:36
              Witam wszystkich którzy dzięki krętactwom pana Grzegorza M. zostali lub
              mogą zostać oszukani w sprawie sprzedaży ziemi w Podlesiu na ulicy
              Rolniczej że ta ziemia nie jest na sprzedaż gdyż ma juz nowego nabywce
              a pan krętacz Grzegorz poprzez biuro nieruchomości w dalszym ciągu
              oferuje tą nieruchomość do sprzedaży tak więc zanim ktoś się zdecyduje
              na interesy z krętaczem Grzegorzem M to niech dobrze sprawdzi kto jest
              nowym nabywcą bo na pewno nie jest nim zakichany złodziejski Muwen.
              • Gość: Wyrolowany II Re: MUREK - czy ktoś zna tego dewelopera? Oj, zna IP: 109.243.99.* 14.07.10, 00:47
                A mozna wiedziec przez jakie biuro ? Czy to RomRam, ten co
                sprzedawał ludziom szeregi, wiedząc co się dzieje z Muwen ?
                • Gość: wyrolowany III Re: MUREK - czy ktoś zna tego dewelopera? Oj, zna IP: *.adsl.inetia.pl 14.07.10, 12:30
                  polecam:
                  ekw.ms.gov.pl/
                  nr księgi KA1K/00102043
                  pozdrawiam :)
    • Gość: wierzyciel. Re: Licytacja ruchomości p.. Celiny Wengerek IP: *.mmj.pl 24.06.10, 22:38
      Szukamy. Mieszkanie na Gdańskiej należy do żony Pana Murka, Nissan
      Qasqaim, którym jeździ jest zastawem kredytu. Mimo, że pracuje w
      COIG-u aktualnie przebywa na urlopie wychowawczym więc nie zarabia.
      • Gość: gosc Re: Licytacja ruchomości p.. Celiny Wengerek IP: 188.33.235.* 24.06.10, 23:07
        To ciekawe z czego się utrzymuje ;) A mają rozdzielczość
        majątkową ? Może trzeba mężowi wejść na pensje ? Oni nas wszystkich
        robia w .......
        • Gość: wierzyciel Re: Licytacja ruchomości p.. Celiny Wengerek IP: *.adsl.inetia.pl 25.06.10, 11:33
          oj robią robią tyle, że żyjemy w kraju, w którym zdecydowanie łatwiej jest być
          dłużnikiem niż wierzycielem
    • Gość: informator Re: MUWEN S.C. - czy ktoś zna tego dewelopera? IP: *.adsl.inetia.pl 04.08.10, 14:43
      czy ktoś z Państwa wie cokolwiek na temat inwestycji Pana Murka za granicą ??
      będę wdzięczny za kontakt na oszustwa.muwen@poczta.fm również mogę podzielić się
      informacjami.
      pozdrawiam
      • Gość: wierzyciel Re: MUWEN S.C. - czy ktoś zna tego dewelopera? IP: 188.33.182.* 04.08.10, 15:52
        tak, ale niestety to sa inwestycje Murka, a nie firmy Muwen
        • Gość: informator Re: MUWEN S.C. - czy ktoś zna tego dewelopera? IP: *.adsl.inetia.pl 04.08.10, 17:24
          tak wiem, że to inwestycje Murka nie Muwenu, mimo wszystko bardzo proszę o
          kontakt maila
          oszustwa.muwen@poczta.fm
          • Gość: Belzebub Anioł Re: MUWEN S.C. - czy ktoś zna tego dewelopera? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.10, 19:02
            witam, Wasze rozważania są żenujące od ponad półtora roku - w c*ula
            Was zrobili a Wy nadal mędrkujecie. Życzę powodzenia. Z newsów to
            podobno p. Murek dostał po ryju na skrzyżowaniu i mu samochód
            zabrano- podobno byli to Wierzyciele.
            • Gość: czlowiek Re: MUWEN S.C. - czy ktoś zna tego dewelopera? IP: *.adsl.inetia.pl 05.08.10, 19:58
              Podobno to śnieg jest w piekle - co za bzdury ludzie tu wypisują,
              żeby tylko puścić trochę sensacji w eter, na pewno to p.Murkowi
              samochodu nie zabrano ( przynajmniej jeśli chodzi o Volvo), co do
              reszty to się nie wypowiadam, ale ktoś , kto lubi żyć sensacją niech
              się dalej nakręca, i innych też...
            • Gość: mądry Re: MUWEN S.C. - czy ktoś zna tego dewelopera? IP: *.adsl.inetia.pl 06.08.10, 07:34
              Samochód nie należy do Murka, a do banku więc tylko on mógł mu go odebrać. Że po
              ryju dostał - mała rzecz, a cieszy :)
              • Gość: wierzyciel2 roszczenia wobec MUWENU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.10, 11:37
                Witam wszystkich z Zaopusta i Rezedowej.
                Czy komuś udało się wyegzekwować odsetki karne za opóźnienia w budowie
                Jeśli tak, to proszę o poradę jak do tego przystąpić.
                • Gość: wielbiciel Re: roszczenia wobec MUWENU IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.08.10, 19:41
                  Witam jednego z wielu krętaczy, szubrawców odzierających ludzi z ich
                  marzeń, tak tak panie Grzegorzu M. to do pana kieruje te kilka
                  słów,choć wiem ze ma pan to głęboko gdzieś ale pomimo to cieszy mnie
                  fakt że chociaż poprzez to forum mogę powiedzieć co o panu i pańskich
                  poczynaniach sądzę.Dla mnie jest pan zwykłym śmieciem oraz
                  złodziejem.Teraz gdy pana telefon milczy ponieważ zmienił pan numer,
                  pewnie myślisz sobie że nikt już ci dupy nie będzie zawracał?!!!!Otóż
                  jesteś w błędzie!!!!Jesteś bezkarny??????Wątpię!!!Ja wciąż czekam by
                  pan się w końcu pojawił na Rolniczej.Olał mnie pan jak śmiecia a tak
                  się nie postępuje!!!
                  • Gość: zyczliwy Re: roszczenia wobec MUWENU IP: *.adsl.inetia.pl 12.08.10, 21:00
                    Moze ktos jest zainteresowany nowym , tymczasowym numerem telefonu
                    do pana M. ? Bardzo prosze : 517275952
                    • Gość: wdzięczny Re: roszczenia wobec MUWENU IP: *.adsl.inetia.pl 13.08.10, 09:06
                      Ha ! Właśnie niedawno zastanawiałem się kiedy wreszcie pojawi się on na forum.
                      Dziękuję.
                      Zastanawiam się co zrobić by to GM poniósł konsekwencje swoich matactw.
                      Prokuratura wszczęła śledztwo ale konsekwencje grożą jedynie właścicielom
                      spółki, a nie panu pełnomocnikowi.
                      Czapki z głów !! Majstersztyk Panie Grzegorzu !!
                      • kasia22-1 Re: roszczenia wobec MUWENU 17.08.10, 14:30
                        Majstersztyk?? no może rzeczywiście,
                        ale do końca życia pogrążył w długach swoją córkę, wyrodny ojciec. No cóż.
    • Gość: informator ?? Re: roszczenia wobec MUWENU IP: *.adsl.inetia.pl 19.08.10, 07:39
      jakiego apartamentowca na Głogowskiej ??
      można coś bliżej ??
      • Gość: wierzycielXX Re: roszczenia wobec MUWENU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.10, 09:51
        no właśnie można coś bliżej? co rusz człowiek coś nowego się o GM dowiaduje
        • Gość: informator2 Re: roszczenia wobec MUWENU IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.08.10, 11:16
          Apaprtamentowiec na Glogowskiej buduje p. Skałecki, kierownikiem
          budowy jest p. Kulbacki
          • Gość: killer Re: roszczenia wobec MUWENU IP: *.adsl.inetia.pl 19.08.10, 15:10
            czy informacje jakoby muwen był wcześniej inwestorem są potwierdzone ??
            i od kiedy inwestorem jest rom ram
            • Gość: Podlesie Re: roszczenia wobec MUWENU IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.08.10, 18:30
              Pozdrawiam bardzo serdecznie złodzieja i wspaniałego
              biznesszubrawce!!!-Pozbawiony złudzeń na odzyskanie kasy gość z
              Podlesia!!!
              • Gość: Podlesie Re: roszczenia wobec MUWENU IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.08.10, 18:31
                Panie Murek to do pana!!!
                • Gość: Podlesie Re: roszczenia wobec MUWENU IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.08.10, 18:35
                  Niech żyją złodzieje podający się za biznesowych rekinów bo tylko tacy
                  w naszym kraju żyją sobie jak w Irlandi!!!
            • Gość: fajny gość Re: roszczenia wobec MUWENU IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.08.10, 18:38
              Złodziej,szubrawiec kawał mendy!!!Pan panie Grzegorzu wie o kim mowa!!!
            • Gość: don chihot Re: roszczenia wobec MUWENU IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.08.10, 18:43
              Boziu święta toż pan sławny Grzegorz to nieskazitelna postać w
              budownictwie!!!Jaki to porządny gość nikogo nie oszukał,nikogo nie
              naciągnął on tylko jest tym pokrzywdzonym przez los polskim
              biznesmenem,któremu się nie udało więcej wyłudzić od ludzi!!!
              • Gość: inspektor Borewicz Re: roszczenia wobec MUWENU IP: *.asp.katowice.pl 30.08.10, 19:14
                dlaczego te trzy osoby których nazwiska ciągle wymieniacie nie
                oglądają swiata z za krat macie dowody światków jesteście wszyscy
                uczciwymi ludzmi oszukanymi przez bandziorów biznesmenów nie rozumie
                tego może ktoś to wytłumaczy?
                • Gość: don chihot Re: roszczenia wobec MUWENU IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.08.10, 19:24
                  Dlaczego? Dobre pytanie!!!Powiem tak tam gdzie kradnie się miliony tacy
                  jak pan M.G są tylko pacynkami w tym teatrzyku a ci którzy za tym stoją
                  pociągają tymi pacynkami,którzy nic rzekomo nie posiadają poprostu żyją
                  powietrzem aż mi takich "szkoda"-żart.Tak dziś robi się interesy.Bidoki
                  i głupcy zostają z niczym.Jednego mi tylko szkoda że ja należe do tych
                  co dali się nabrać!!!!!
                • Gość: wierzyciel Re: roszczenia wobec MUWENU IP: *.adsl.inetia.pl 31.08.10, 08:07
                  Prokuratura 02.07.2010 na mój wniosek wszczęła śledztwo przeciwko Spółce Muwen.
                  Na jego efekt pewnie poczekamy ale sprawa jest w toku.
    • Gość: wierzyciel Re: Ostrzezenie roszczenia wobec MUWENU IP: *.adsl.inetia.pl 06.09.10, 09:48
      Panie Dominiku proszę o kontakt na adres oszustwa.muwen@poczta.fm
      • Gość: życzliwy anonim Re: Ostrzezenie roszczenia wobec MUWENU IP: *.chello.pl 09.09.10, 08:33
        Uwaga!!!-Nie tylko firma ROM_RAM była naganiaczem jak mi wiadomo również palce wsadził nijaki szef neruchomości imć.Szarejko...nietykalny,cwany lecz bezwzględny smutas...ZAROZUMIAŁY...tak tak opinia negatywna też mu sie należy-szantażuje komornikiem-wiecie o tym?/?...
        • Gość: zyczliwy anonim Re: Ostrzezenie roszczenia wobec MUWENU IP: *.chello.pl 09.09.10, 08:37
          Grzesiu wali do kościoła...kasa u Rydzyka lub w Niemczech...jakieś wizje...tylko rodzina bedzie miała kłopot...a P.Celina wpadła jak sliwka -teraz jest w pozycji szok-wieziennej...och zal kobity...tak sie dała omamić guru oszołoma- Murkowi....CZY NAPRAWDE NIE MA KIJA NA TEGO PSYCHOLA GRZESIA???
        • Gość: zyczliwy Re: Ostrzezenie roszczenia wobec MUWENU IP: *.adsl.inetia.pl 09.09.10, 17:52
          Niestety wiemy, i to w szczegółach... sam jest właścicielem domu w szeregu i zostal wystrychnięty przez p. Murka, więc starszy innych komornikiem, ale nie zmienia to faktu, że źródłem wszystkich problemów jest p. Murek. P. Szarejko chce tylko odzyskać swoje pieniądze, i robi to , niestety , w aradzo chamski sposób. Sam jest właścicielem biura nieruchomości Allianz Bis.
        • Gość: życzliwy anonim Re: Ostrzezenie roszczenia wobec MUWENU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.10, 18:09
          Krótko...jak to jest że jak ide to musze się oglądac za siebie ...bo niewiadomo kto gdzie i kiedy da mi w d..../mówie o imć.Grzesiu-guru Muwenu.../kase sprzeniewierzył a do komunii chodzi...żigolak Rydzyka...wstretna postać-OLIWA SPRAWIEDLIWA KIIEDYŚ GO DOPADNIE-A TAK SWOJA DROGA GDZIE ON TĄ KASE WYWIÓZŁ...naprade do Rydzyka???-bo z czego żyje na dziś...są jeszcze naiwni którzy mu dadza jakąś kasę???
          • Gość: wierzyciel Re: Ostrzezenie roszczenia wobec MUWENU IP: *.adsl.inetia.pl 10.09.10, 14:17
            Chorwacja ??
            Warszawa ??
            Bielsko ??
            :)
            • Gość: anonim życzliwy Re: Ostrzezenie roszczenia wobec MUWENU IP: *.chello.pl 14.09.10, 19:57
              Myslę ze Murek łazi juz smetnie bo nikt go nie traktuje powaznie...czas mu dać znać że jest......oszustem......psychopata....i fanatykiem....pilnuj rodziny gnojku....
              • Gość: wyrąbany Ktoś podobno kupuje długi MUWENU IP: 94.254.190.* 14.09.10, 20:43
                Ktoś podobno kupuje długi MUWENU. Czy macie jakiś kontakt w tej sprawie ?
    • Gość: Wierzyciel MUVEN. Czy coś o tym wiecie ? IP: 188.33.153.* 12.09.10, 22:31
      Podobno ktoś skupuje wierzytelności MUWENU. Czy ktoś coś o tym słyszał ?
      • Gość: oliwa za kraty IP: *.adsl.inetia.pl 14.09.10, 08:08
        a może by tak posadzić Pana M do więzienia ??
        wiem jak to zrobić :D
        satysfakcja gwarantowana

• Gość: oliwa Re: za kraty IP: *.adsl.inetia.pl 14.09.10, 08:13
          mój kontakt
          oszustwa.muwen@poczta.fm
          • Gość: anonim życzliwy Re: za kraty IP: *.chello.pl 15.09.10, 17:25
            ile...pytam ile czasu jeszcze i przekretów i matactw musi Murek zrobić żey go zamknęli...jeszcze policji fiknie za ocean...tyle kasy wyprowadził...gnojek...słyszałam o jakichś procedurach Policji Gospodarczej...ale oco chodzi i komu zaco to już nie ten kościół...
            • Gość: oliwa Re: za kraty IP: *.adsl.inetia.pl 15.09.10, 20:46
              jakich procedurach ?? możesz coś więcej ma mail ??
              i ja chętnie podzielę się swoimi informacjami
              • Gość: smutas Re: za kraty IP: *.chello.pl 25.09.10, 22:26

KRÓTKO DLA PROKURATORA....JAk długo mozna wytrzymac ze ten człowiek wolno chodzi Po Świecie-u premiera jest juz donos na prokuratorów O NONSZALANCJE w podsumowaniunstrat dlapaństwaok.6mld zł.-nikogo to nie interesuje-wybiram sie do tvn-U...ALE POWIEM ZE PO to nie interesuje a pózniej puszcze wici...hęęęęę??????
                • Gość: ciekawy Re: za kraty IP: *.siodemka.com 05.10.10, 11:10
                  witam
                  na Zaopusta jest podobno działka kolo szeregowek ktora zaja komornik firmie Muwen.
                  Wie ktos jaki komornik sie tym zajmuje lub ile chca za ta dzialke?
                  pzdr
                  • Gość: Adaś Miauczyński Re: za kraty IP: *.adsl.inetia.pl 05.10.10, 16:21
                    Sądzę, że Pani Komornik Bernadeta Brzóska. Z mojej wiedzy wynika, e to ona zajmuje się znakomita większością spraw wierzycieli Muwenu.
                    • Gość: anonim życzliwy Re: za kraty IP: *.chello.pl 07.10.10, 12:28
                      A JAK ZYJE SIE RODZINIE mURKA???-czy ktoś wie???---jeżdzi załatwia zyje nie ucieka i udaje ze wszystko jest ok...NIESTETY JAK SIĘ SKOŃCZA ODBIORY TO IMC BEDZIE PISZCZAŁ...LUDZIE JUZ SIĘ ODGRAZAJA....SROGO ŻE UCH....
                      • Gość: anonim życzliwy Re: za kraty IP: *.chello.pl 07.10.10, 22:26
                        NO ISTAŁO SIE POLSAT CHCE ZROBIC AUDYCJE .../INTERENCJA/...W SPRAWIE MURKA...PROSZE O ZGŁOSZENIE SIE ODWAZNYCH DO WYSTAPIENIA PRZED KAMERĄ ABY WIEDZIEĆ NA IE MOGE LICZYĆ...SĄ W KAZDYM RZIE CHETNI...ALE WTEDY WYJDA MACHLOJE INNYCH....???
                        • Gość: Adaś Miauczyński Re: za kraty IP: *.adsl.inetia.pl 08.10.10, 08:23
                          uuuuuu to szykuje się prawdziwa kampania, tvp już poważnie się interesuje, a i tvn pewnie odpowie na sygnał.
                          Szkoda tylko, że dopiero teraz
                        • Gość: anonim życzliwy Re: za kraty IP: *.chello.pl 11.10.10, 19:24
                          podobno murek nie ma juz uprawnień do muwenu...nie ma volvo....ale swobodnie chodzi a powinien sie bać...fizycznie mu nie groże ale psycha mu musi wysiąść...już czas...
        • Gość: Maciej Re: za kraty IP: *.adsl.inetia.pl 23.11.10, 18:51
          jestem zainteresowany

kuligowski@cp-kuligowski.pl
    • Gość: ANONIM ŻYCZLIWY Re: za kraty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.10, 09:00
      Wieść niesie że imć.Grześ "Wielki" sprzeniewierzył 6 mln zł...tak sobie mysle ze spłacił długi z poprzednich nieudanych transakcji a reszte na zabezpieczenie rodziny gdzies schował i się z nas ŚMIEJE....-zdążymy go dorwać---???-Zaopusta cienko-nic nie robią z sadami???
    • Gość: Hehe Re: za kraty IP: 188.33.152.* 13.10.10, 19:24
      Zal? Tak, strasznie zal Celiny, proponuje zatem zrzutkę aby tej biednej kobitce pomóc jakoś. Taka uczciwa i kolejną spółkę tworzy z Panem Grzesiem, naprawde łza sie w oku kreci.
      • Gość: Adaś Miauczyński Re: za kraty IP: *.adsl.inetia.pl 14.10.10, 08:28
        Masz na myśli M&R Inwestycje czy też coś nowego zaczyna się dziać ??
        • Gość: Adaś Miauczyński buhahahahaaa IP: *.adsl.inetia.pl 14.10.10, 11:54
          no com się uśmiał czytając pierwsze posty na forum ;)
          " ... Firma Muwen o której jest mowa,to solidna firma.Korzystam aktualnie
          z ich usług gdyz budują nam nasz domek w Podlesiu przy ul.Rolniczej
          i powiem jedno:więcej takich firm jak w/w, to budowanie staje się
          przyjemnoscią!!!Szczerze to mozna ta firme polecic kazdemu kto chce
          miec dom solidnie i rzetelnie wybudowany!!! ... "
          • Gość: Brzusiaczek Re: buhahahahaaa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.10.10, 20:48
            Zadam ci jedno pytanie-ile frajerze utopiłeś na interesach z Murkiem bo jak sądze to cię wydymał.Pośmiewny ton świadczy żeś popłynął że hej-pędzlu.Więc zamiast szukać sensacji weż się do roboty!!!
            • Gość: Adaś Miauczyński Re: buhahahahaaa IP: *.adsl.inetia.pl 15.10.10, 11:38
              Brzuchaczu, jak chyba większość korzystający z tego forum straciłem na "interesach" z Murkiem i nikt nie robi tutaj z tego faktu tajemnicy. Po prostu rozbawiły mnie posty z czasów początku działalności Muwenu, które w kontekście dzisiejszej sytuacji brzmią absurdalnie. Nie szukam sensacji ba sam tkwię w tej sytuacji od samego początku i żadną sensacją dla mnie nie jest. Do roboty zabierać się nie muszę bo cały czas pracuję na m in straty związane z interesami prowadzonymi z Muwenem.
              A swoją drogą to jak trafiłeś na to forum czyżbyś "popłynął że hej-pędzlu" ?? :D
              • Gość: Brzusiaczek Re: buhahahahaaa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.10.10, 16:57
                Masz pysiaczku pecha!!! Akurat byłem mądrzejszy od ciebie!!!A jeżeli liczysz na to że coś ci wrócą to zapomnij-i zacznij miauuuuczeććććć!!!!
                • Gość: Borewicz Re: buhahahahaaa IP: *.asp.katowice.pl 15.10.10, 23:40
                  Wiekszość tych oszukanych to cwaniaki z lewymi dochodami którzy trafili na mądrzejszego od siebie ,boicie sie barany urzedu skarbowego i policji dlatego Pan Murek moze śmiać sie do łez czytając wasze pisaniny jak sie pierze lewą kase to można dymać takich .... ile wlezie a co do poszkodowanych pseudo budowlańców to wpierw ich rozliczcie z tej partyzantki którą wam odstawili na miejcu muwenu takie firmy jak globus łysy od ociepleń to nadaje sie do ocieplania chlewów po pegieerach a nie do wykończeń nowych domów itd. drodzy sasiedzi wy sami sie wykończycie mieszkając obok siebie stworzyliście mały obóz ,w którym walka miedzy wami trwa życze miłej zabawy w REALU
                  • Gość: lolek Re: buhahahahaaa IP: *.asp.katowice.pl 16.10.10, 00:14
                    do Adasia Miałczyńskiego smiejesz sie z ludzi z Rolniczej to sie smiej tylko że Oni od2 lat mieszkają na swoim mimo drobnych uchybień ze strony Murka gdyby taki gieroj jak ty pilnował swoich interesów w tym prac na budowie i płacił tylko za wykonane usługi to nie miał by dziś kłopotów, pozdrowienia z Rolniczej dla czytelników forum
                  • Gość: Borewicz2 Re: buhahahahaaa IP: 109.243.68.* 16.10.10, 10:19
                    Dokładnie borewicz, brawo za wnikliwosc, osiedla Murka to zagłębie brudnych pieniędzy, pralnia tak jak mówisz. Dlatego Ci przestępcy kupili domki za 400 tys bo nawet lewe pranie kasy im słabo idzie:) Zastanawiam sie skąd wy sie bierzecie biedaczyska, bo jak sie czyta te wpisy to ma się wrażenie ze dokonuja ich mega prostacy tudzież ludzie z problemami psychicznymi.
                    • Gość: Brzusiaczek Re: buhahahahaaa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.10.10, 18:35
                      Nie obrażaj prostych ludzi bo oni mają więcej oleju w głowie niż ci co weszli w interesy z Muwenem za 400tyś. Gdybyś był prostym człekiem to byś przede wszystkim zanim byś wdał się w interesy z Murkiem zastanowił się czy warto takiemu komuś takie oszczędności powierzyć.A jak się myśli że budowa poprzez dewelopera to banał to teraz macie za swoje.Jak się płaci komuś za coś należy tego pilnować że płaci się za swoje a nie za cudze.Ale cóż podobno prostacy to nieudacznicy według ciebie a ja myślę że jest na odwrót bo sam jestem prostym człowiekiem i nie straciłem na interesach z panem Grzegorzem bo dzięki uporowi i trzymaniu ręki na pulsie jestem szczęśliwym w swoim domku i poza drobnymi problemami obyło się bez wielkich strat!!!!!!!!!!!!
                      • Gość: Brzusiaczek Re: buhahahahaaa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.10.10, 18:39
                        Nie należy nigdy ufać bezgranicznie warto być czujnym i słuchać innych a nie bujać w obłokach!!!A to że odsetki komuś lecą nie jest pewnikiem że je dostanie!!!Łatwy szmal nie istnieje chyba że jesteś tym który ma zamiar wyrolować innych!!!!-Prostak który mieszka w swoim domku.
                        • Gość: x Re: buhahahahaaa IP: 188.33.235.* 17.10.10, 22:11
                          A skąd w tobie tyle jadu i nienawiściu do ludzi którzy stracili na interesach z Murkiem Prosty Człowieku? Nieco to chore. Normalni ludzie jeśli są na tyle gruboskórni że nie wykazują odrobiny empatii to zazwyczaj nie obrażają ludzi będących w trudnej sytuacji. Że prosty jestes to czuć z daleka także drugi raz powtarzac nie musisz :) A w swoich domkach szczęsliwie mieszka od jakiegos czasu większośc klientów Murka, także musisz miec nieco przeterminowane informacje.
                      • Gość: oszukana Re: buhahahahaaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.10, 15:19
                        Ty jesteś szczęśliwy a ja nadal i nie tylko ja nie mamy pieniędzy za działki na ktorych stoi twój <domek> a też trzymaliśmy rękę na pulsie.
    • Gość: anonim życzliwy Re: MUWEN S.C. - czy ktoś zna tego dewelopera? IP: *.chello.pl 20.10.10, 15:13
      Witam-podobno...mr.Grześ przymierza sie do RezedoweIII ...-ktoścoś wie na ten temat-kogo znowu chce naciągnąć???
      • Gość: policja ochronę ? Re: MUWEN S.C. - czy ktoś zna tego dewelopera? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.10, 17:21
        Murek teraz z ochroną bedzie chodził bo wielu wlazł za skórę...BOISZ SIE TROCHĘ GRZESIU???
      • Gość: ciekawy Re: MUWEN S.C. - czy ktoś zna tego dewelopera? IP: *.adsl.inetia.pl 21.10.10, 08:19
        wiesz coś bliżej ?? z kim ma to budować ?? bo chyba nie jako muwen ;)
        poza tym słyszałem, że buduje gdzieś w okolicach Rudy Śląskiej jako pełnomocnik jakiejś firmy ale niestety nie jestem w stanie tego sprawdzić
        • Gość: życzliwy anonim Re: MUWEN S.C. - czy ktoś zna tego dewelopera? IP: *.chello.pl 23.10.10, 22:33
          PYTANIE-DALCZEGO ODMÓWILIŚCIE ROZMOWY Z TVN-em...wszyscy narzekaja a póżniej ucieczka przed kamerą...jednak filmowcy zfilmnowali i niedługo pokarza mr.Grzegorza chodzacego bonza majacego kasę naszą -a nas gdzieś...-ZAOPUSTA ZFILMOWANA BEZ ODZEWU...A PRZEZ WAS REZEDOWA II -PADŁA....
          • Gość: o. Re: MUWEN S.C. - czy ktoś zna tego dewelopera? IP: 109.243.190.* 24.10.10, 12:39
            Kosztem inwestorów z Zaopusta, Rezedowej II ma to co ma, bo mogło być dużo, dużo gorzej. Inwestorzy Rezedowej II mogą mieć pretensje tylko do siebie. Wiedzieli doskonale co się stało na Zaopusta, jakie są opóźnienia, jaką firmą jest Muwen i kim jest Murek. Podjęli świadomie ryzyko, podpisali umowy z Muewen, a twierdzenie, że Rezedowa II padła przez Zaopusta jest troszkę nie na miejscu.
            • Gość: anonim życzliwy Re: MUWEN S.C. - czy ktoś zna tego dewelopera? IP: *.chello.pl 24.10.10, 22:04
              NA MIESCU PANIE KOLEGO NA MIEJSCU-MUREK SIE IM PODOBNO TŁUMACZYŁ ZE ZAOPUSTA NIE PŁACI I DLATEGO OPOZNIA.SIE REZEDOWA II A UMOWY WCZESNIEJ PODPISALI NIE WIEDZĄC O ZAOPUSTA...TAKIE MAM INFORMACJE...POZDRAWIAM
              • Gość: xxxx Re: MUWEN S.C. - czy ktoś zna tego dewelopera? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.10, 00:30
                Po pierwsze: Zaopusta i Rezedowa II "rozgrywały" się w tym samym czasie, więc głupotą ludzi z Zaopusta jest wypisywanie że Rezedowa II jest sama sobie winna. Po drugie opowieści dla ludzi z Rezedowej że "to wszystko przez Zaopusta, bo nie płacą" to kolejne manipulacjecw...a murka.
                • Gość: xxx Re: MUWEN S.C. - czy ktoś zna tego dewelopera? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.10, 08:17
                  Moze by tak ktos dal znac, ze nagrywa jakis program. Jak ktos z Rezedowej chce to niech przyjedzie na Zaopusta i pokazemy mu nasze dowody wplat. Ktos niezle probuje namieszac bo my tez zostalismy oszukani.
                  • Gość: Gość. Re: MUWEN S.C. - czy ktoś zna tego dewelopera? IP: 212.160.172.* 25.10.10, 08:51
                    Proponuję sie uspokoic i pomyśleć realnie! Co ma finansowanie ul. Zaopusta z finansowaniem ul. Rezedowa2? Przeciez to dwie osobne budowy, nie powiązane ze sobą. Idąc za takim tokiem rozumowania trzeba by powiedzieć, ze na Zaopusta Murek miał kłopot dokonczyć bo mu Rezedowa 1 nie płaciła. Prestańcie wylewac tu swoje frustracje, a jak macie problemy to rozwiązujcie je F2f z Murkiem. Na prawdę jesteście żałośni.
                    PS
                    Kto pozwolił filmować ul. Zaopusta bez zgody jej mieszkańców?
                    • Gość: x Re: MUWEN S.C. - czy ktoś zna tego dewelopera? IP: 109.243.20.* 25.10.10, 09:45
                      Hmm Zaopusta zaczęła powstawac w 2007 r - nie wydaje mi się aby w tym czasie powstawała Rezedowa II bo wówczas jeszcze I nie była zakonczona. Forum niniejsze powstało gdy Rezedowej II jeszcze nie było - świadczą o tym choćby wpisy zniecierpliwionych przyszłych inwestorów którzy juz juz chcieli podpisac umowy na zakup domków a tymczasem Murek nic nie zaczynał...Więc słusznym jest twierdzenie iz ludzie kupujący domki na Rezedowej II sami sa sobie winni - forum istniało i niosło w swym przesłaniu wyraźne ostrzeżenie - NIE KUPUJ OD MUWEN. Gdy powstawało Zaopusta w sieci nie było słowa ani o Muwen ani o Murku i tym sie te 2 osiedla róznią.
                      • Gość: xxx Re: MUWEN S.C. - czy ktoś zna tego dewelopera? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.10, 15:51
                        No faktycznie o wszelakich datach umów i w ogóle współpracy z murkiem świadczą najlepiej terminy powstawania wpisów na jakimś forum. HA HA HA HA HA HA. Puknijta się w łepetynę. Po takim wpisie to ja faktycznie uważam że te darmozjady z Zaopusta nie płaciły i dlatego nie powstawały Rezydowe...frustracja nam przynajmniej jeszcze mózgu nie odebrała, ale widzę że w przypadku innych to już "po ptokach"
                        • Gość: xxx Re: MUWEN S.C. - czy ktoś zna tego dewelopera? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.10, 15:53
                          a prawda jest taka że zaliczki rezerwacyjne na rezedową II były wpłacane jeszcze 2006 a akty notarialne właśnie w 2007
                          • Gość: ciekawy Re: MUWEN S.C. - czy ktoś zna tego dewelopera? IP: 217.96.34.* 26.10.10, 13:59
                            > a prawda jest taka że zaliczki rezerwacyjne na rezedową II były wpłacane jeszcze
                            > w 2006 a akty notarialne właśnie w 2007

eee... to Rezedowa I miała rezerwacje w 2006 roku podpisywane, RII chyba później?
                        • Gość: x Re: MUWEN S.C. - czy ktoś zna tego dewelopera? IP: 188.33.28.* 25.10.10, 15:57
                          Oj najwyrazniej odebrała nie tylko mózg :)
    • Gość: anonim życzliwy Re: MUWEN S.C. - czy ktoś zna tego dewelopera? IP: *.chello.pl 25.10.10, 18:59
      PROBLEMEM JEST ---NIWINNOŚĆ RZEKOMA MURKA...CZAS GO ZA JAJA CHWYCIC....
    • Gość: anonim Re: MUWEN S.C. - czy ktoś zna tego dewelopera? IP: *.chello.pl 09.11.10, 19:21
      oj cisza a mureksie cieszy ze mu dajemy spokój-NIE LICZ NA TO GBURZE I ŁAZ PO PIOTROWICACH...
      • Gość: anonim Re: MUWEN S.C. - czy ktoś zna tego dewelopera? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.10, 10:05
        Witam, czy to ogłoszenie dotyczy burzliwie opisywanej na tym forum inwestycji Rezedowa II?
        otodom.pl/dom-katowice-podlesie-11720m2-320000-pln-id7598900.html
        Czy zna ktoś więcej szczegółów? Byłem na miejscu i okazuje się, że niektóre dachy kładzione są na więźbę, która stała półtora roku nieprzykryta i robotnicy przed tym ostrzegają.
        • Gość: r Re: MUWEN S.C. - czy ktoś zna tego dewelopera? IP: *.adsl.inetia.pl 20.11.10, 14:27
          dokładnie jest to rezedowa2, ale nie rozumiem przed czym przestrzegają robotnicy?? bo drzewo nawet po 3-5 latach jeśli jest zaimpregnowane nie niszczeje.
        • Gość: anonim Re: MUWEN S.C. - czy ktoś zna tego dewelopera? IP: *.chello.pl 20.11.10, 21:22
          Myślę że nie jest to żaden problem-inna jest prawda że sprzedaje to biuro nie do końca uczciwe!!!
          • Gość: załamana Re: MUWEN S.C. - czy ktoś zna tego dewelopera? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.10, 18:28
            Ludzie czy macie jakieś nowe informacje ?
            Czy cokolwiek się dzieje jeszcze z muwenem ?
            Już totalnie ręce załamaliśmy
            • Gość: ANONIM Re: MUWEN S.C. - czy ktoś zna tego dewelopera? IP: *.adsl.inetia.pl 29.11.10, 18:53
              PANI ZAŁAMANA-W JAKI ZAKRESIE PANIĄ OSZUKAŁ???---BO JUZ ZA JEGO PRZEKRĘTAMI TRUDNO NADĄŻYĆ...
              • Gość: życzliwy anonim Re: MUWEN S.C. - czy ktoś zna tego dewelopera? IP: 89.73.34.* 30.11.10, 11:31
                powinien go bronić Rydzyk bo te4-6 milionów co sprzeniewierzył to tylko chyba jemu oddał bo taki bardzo "ŚWIĘTOJEBLIWY"-TEN NASZ POTWóR-grzesio nic nie umiejący zakończyć...a zawsze urzekająco zaczynał.../niech zgnije w tym więzieniu/-dupek jeden
                • Gość: anonim Re: MUWEN S.C. - czy ktoś zna tego dewelopera? IP: *.dynamic.chello.pl 06.12.10, 21:18
                  NO WIECIE MOI MILI ZAOPUSTA---JUZ FUNKCJONUJE-I KOLEGA SOBIE CHWALI---JA JESZCZE NIE DOKONCZYŁEM ALE MNIE NC NIE GONI....MUREK MI NA KOLANACH ODROBI MORALNE I FINANSOWE STRATY....GNOJEK JEDEN.../ON JAKIŚ PRZEKRECONY-CZY JAK?/-ŻE ZIEMIA TAKIEGO NOSI..../NA RAZIE FACHOWCY SOBIE KRECA ...ROBÓTKI NA PIETRZE.../
    • Gość: ANONIM Re: MUWEN S.C. - czy ktoś zna tego dewelopera? IP: *.adsl.inetia.pl 29.11.10, 18:52
      Pójdzie siedzieć...i BARDZO DOBRZE-JUŻ NIGDY NIKOGO NIE OSZUKA ???-TRZEBA OSTRZEC WIĘZIENNIKÓW BO TAM COS ZACZNIE A NIE SKOŃCZY---PAJAC JEDEN...
    • Gość: lolek Re: MUWEN S.C. - czy ktoś zna tego dewelopera? IP: *.dynamic.chello.pl 10.12.10, 10:24
      Zgadzam się!!!! Myśle że jest to skur.......stwo mieć domek za pół ceny,naliczać sobie odsetki a kończyć inwestycje na zasadzie "zróbmy ściepe"
      • Gość: Wku...ony Re: MUWEN S.C. - czy ktoś zna tego dewelopera? IP: *.trans.net.pl 10.12.10, 11:05
        A kto ma dom za pół ceny i nalicza sobie odsetki i żąda ''ściepy '' by go dokończyć? Chętnie takiego poznam bo ciekawi mnie kto to taki??????
        • Gość: lolek Re: MUWEN S.C. - czy ktoś zna tego dewelopera? IP: *.dynamic.chello.pl 10.12.10, 11:19
          To zapytaj Pan Celiny!!! Murek dał ludziom z Zaopustej akty własności a Ci już zaprzestali płacic.W sumie to dobrze wykombinowali bo i tak taniej im będzie dokończyc na własną kieszen....Oczywiście jestt też paru co zapłaciło wszystko i tak jak Pan śa w czarnej D...ie
          • Gość: Wku...ony Re: MUWEN S.C. - czy ktoś zna tego dewelopera? IP: *.trans.net.pl 10.12.10, 11:35
            Ja zapłaciłem całość i oddałem część drogi za partycypacje w kosztach mediów i drogi i co mam??? Nic!!!!!!!!!!! Prosze się jak tzw. świnia o koryto!!! Ale jestem cierpliwy i dam rade poczekać i się doczekam a cała świta od Muwenowskiego przekrętu pozna co to znaczy oddać co do grosza!!!!!!!!!!!!!!!Obiecuje im to a Ja obietnic dotrzymuje!!!!!Wazne jest by nie rezygnować z działań jakie się podejmuje!!!!
            • Gość: miłosierny Re: MUWEN S.C. - czy ktoś zna tego dewelopera? IP: 188.33.62.* 11.12.10, 19:42
              zal mi takich ludzi jak Ty, poplynales z wlasnej glupoty, dobrze wiesz ze od muwenu murka itd nic nie wyciagniesz nie wiem dlaczego sie oszukujesz, siedzisz boroczku na necie i wyzalasz sie, liczysz na wsparcie? tu go nie znajdziesz, no chyba ze wsrod takich jak TY
              pozdrawiam
              • Gość: Wku...ony Re: MUWEN S.C. - czy ktoś zna tego dewelopera? IP: *.trans.net.pl 11.12.10, 22:37
                Taki ku... cwaniak z ciebie ???!!!! Ja to co trzeba odzyskuje i nie żale się ty ciulu jeden!!! Jak masz problema to wiesz gdzie mnie szukać cioto!!! Nie jestem anonimowy jak ty frajerze!!!
                • Gość: Wku...ony Re: MUWEN S.C. - czy ktoś zna tego dewelopera? IP: *.trans.net.pl 11.12.10, 22:40
                  Panie miłosierny zważaj na to co piszesz,bo jak widze to boroczek jest z ciebie!!!!!
          • Gość: ANONIM ŻYCZLIWY Re: MUWEN S.C. - czy ktoś zna tego dewelopera? IP: *.adsl.inetia.pl 10.12.10, 11:42
            Moi drodzy Murek ile dostał...to kazdy wie---
    • Gość: ciekawy Rolicza to tez osiedle? IP: 217.96.34.* 16.12.10, 13:59
      Rolnicza?? Więc Murek budował jeszcze czwarte osiedle?? Kurna, ma gość tupet... Teraz podobno tez gdzieś coś buduje, poza Katowicami. Pewnie za jakiś czas też do nas tutaj dołączą kolejne ofiary...
      • Gość: anonim Re: Rolicza to tez osiedle? IP: *.dynamic.chello.pl 19.12.10, 19:59
        Z Okazji świat i Nowego roku-Życze wszystkim ........NIE SPOTKANIA NA SWEJ DRODZE LUDZI PODOBNYM...-MURKOWOGRZEGORZOM....smutasom....
        • Gość: ciekawski Re: Rolicza to tez osiedle? IP: *.dynamic.chello.pl 29.12.10, 12:00
          UPRZEJMIE DONOSZĘ ŻE IMĆ.GRZEGORZ ANDRZEJ MUREK założył nowa firmę w Mikołowie ...BAMUG TRADE&Sp.z o.o.ul.Kosciuszki 59/16 wraz z żona Barbara.....OSTRZEGAM WSZYSTKICH PRZED JEGO INWESTYCJAMI !!!
          • Gość: ciekawy Re: Rolicza to tez osiedle? IP: 217.96.34.* 29.12.10, 14:57
            No faktycznie, dokładna nazwa to BAMUG TRADE & SERVICES SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ (KRS 0000373111). A Grzechu prezesem... dobre, dobre... ciekawe kto to kupi?
            • Gość: ciekawy Re: Rolicza to tez osiedle? IP: 81.219.92.* 29.12.10, 17:09
              Wypadałoby OSTRZEC LUDZI BO NASTEPNYCH NABIERZE...szkoda nerwów nastepnych bidnych...
              • Gość: CIEKAWY Re: Rolicza to tez osiedle? IP: *.dynamic.chello.pl 05.01.11, 21:33
                NO...I WYSZŁO SZYDŁO...LUDZI NABRAŁ....ALE INNYCH OSTRZEC NIE MA TU CHETNYCH...TAKA NASZA polska natura -cieszyć sie z nieszczęscia innych....polaczki a fe....
                • Gość: ciekawy Re: Rolicza to tez osiedle? IP: 217.96.34.* 07.01.11, 12:28
                  > NO...I WYSZŁO SZYDŁO...LUDZI NABRAŁ....ALE INNYCH OSTRZEC NIE MA TU CHETNYCH...
                  > TAKA NASZA polska natura -cieszyć sie z nieszczęscia innych....polaczki a fe...

Kolego, nie sztuka gardłować o "polaczkach" może byś podsunął jakiś konkretny pomysł w jaki sposób mamy "ostrzec innych"?? Co, mamy billboard wykupić w Katowicach?? Każdy kto w tej chwili wpisze w googlach hasło Grzegorz M. natychmiast tu trafia i samo może się czegoś dowiedzieć, a właściwie będzie wiedział już wszystko. To mało?? My nie mieliśmy takiej możliwości... kiedy ja podpisywałem umowę to w necie słowa nie było na temat tej firmy.
              • Gość: zaopusta ciekawski Re: Rolicza to tez osiedle? IP: *.dynamic.chello.pl 09.01.11, 20:22
                powiedzmy krótko...GRZEŚ NIECH SIE ROZGLĄDA BO SOBIE WROGÓW NAROBIŁ ŻE OCH....
    • Gość: ciekawski Re: MUWEN S.C. - czy ktoś zna tego dewelopera? IP: *.adsl.inetia.pl 02.02.11, 08:06
      aaaaaaa czy ta SZUJA GRZEGORZ....JESZCZE ZYJE....CZY JUZ TYLKO PEŁZA....???
      • Gość: Sylwia P. Wiadomość dla nowych właścicieli domków Zaopusta IP: 195.248.255.* 08.02.11, 21:38
        Bardzo proszę o pilny kontakt nowych właścicieli domków z szeregu nr 46 (a, b i c). Najlepszym sposobem byłoby zapisanie sie na nasze wewnetrzne forum www.zaopusta.fora.pl. Tam znajdują sie informacje dotyczące bieżących spraw, którymi musimy sie zająć w najbliższym czasie a także data i miejsce spotkania mieszkańców, na którym chcemy uzgodnić najwazniejsze sprawy dot. osiedla.
    • Gość: zawiedziony Re: MUWEN S.C. - czy ktoś zna tego dewelopera? IP: *.dynamic.chello.pl 21.02.11, 12:10
      No i prosze żyja dranie bezkarnie....ale zycie jest wg.zasady oliwa sprawiedliwa tylko poszkodowani nie zawsze satysfakcje maja z tego.TO JEST WINA PRAWA -DEWELOPERZY TO ZŁODZIEJE BEZ KARY...ALE czas ich dosięgnie !!!zapewniam cię osobo w postaci Murka...więzienie bedziesz waćpan zaliczał predzej czy pozniej...szykuje ci sie oj szykuje...odwagi brakło co ???-pogonimy cię do sądu oj oj....
    • u.k.dabrowska Re: MUWEN S.C. - czy ktoś zna tego dewelopera? 24.02.11, 16:20
      Uprzejmie proszę o wypełnienie krótkiej ankiety dotyczącej wpływu reklamy internetowej na zakup mieszkania:
      moje-ankiety.pl/respond-5893.html
      Bardzo serdecznie dziękuję.
      • Gość: ciekawski Re: MUWEN S.C. - czy ktoś zna tego dewelopera? IP: *.adsl.inetia.pl 25.02.11, 17:31
        szanowna ankieterko-my tu mamy problem z Grzeskiem a waćpani w głowiue ankiety---tu prokuratura i komornicy chodza po blogu...!
        • Gość: ciekawy Re: MUWEN S.C. - czy ktoś zna tego dewelopera? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.11, 15:46
          Podobno ktoś skupuje długi Muwenu czy ktoś ma jakieś informacje na ten temat ???
          • Gość: ciekawski Re: MUWEN S.C. - czy ktoś zna tego dewelopera? IP: *.adsl.inetia.pl 12.05.11, 22:18
            Czy wszyscy juz wiedza, ze nasz ulubieniec dalej naciaga ludzi i buduje cos w Paniowkach pod Gliwicami?
            • Gość: oszukany Re: MUWEN S.C. - czy ktoś zna tego dewelopera? IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 18.08.11, 11:12
              To musi wiele wybudować i sprzedać bo właśnie się dowiedziałem od komornika że Murek pozostawił w spadku 6,5 MILIONA długu.Skarbówka,ZUS, tak chyba nic już nie odzyskam;-(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka