afekt-ywna 28.10.09, 20:59 Czy ktoś może kojarzy, co to za utwór leci na imprezie, z której Hank "konfiskuje" swoją córkę? Odcinek pilotowy, dostępny np. tu --->> www.ifilmy.net/filmy.php?film_id=40 (ok. 10tej minuty). Googlałam po tekście i nic Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zdenek Re: "Californication" - piosenka w tle - pilot se IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.09, 00:30 www.youtube.com/watch?v=9pcvBFFflEc Odpowiedz Link Zgłoś
afekt-ywna Re: "Californication" - piosenka w tle - pilot se 29.10.09, 06:18 Bardzo, bardzo dziękuję - to jest to! Odpowiedz Link Zgłoś
imbirimbi Re: "Californication" - piosenka w tle - pilot se 29.10.09, 22:11 Cały soundtrack z tego wspaniałego serialu jest doskonały Długi i bardzo urozmaicony, w sumie jest tam z kilkadziesiąt utworów, a wszystkie równie fajne Odpowiedz Link Zgłoś
afekt-ywna Re: "Californication" - piosenka w tle - pilot se 02.11.09, 13:55 Również to zauważyłam i znalazłam nawet małą kompilację ;] http://chomikuj.pl/nika_pl/Soundtracki/Californication+-+Soundtrack Odpowiedz Link Zgłoś