Gość: joujoujou IP: *.lanet.wroc.pl 25.01.04, 01:58 chcialem sie dowiedziec jak sie nazywa ta piekna dziewczyna co spiewa w tym numerze? cos o niej ciekawego moze?;p Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zambii Re: Black Eyed Peas - Shut up IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.04, 02:16 co ty taki niewyżyty kolego? Odpowiedz Link Zgłoś
irokezik Re: Black Eyed Peas - Shut up 25.01.04, 09:12 Jakby się rozbierała i nie śpiewała (bo nie umie) to byłoby ciekawie. Trudno ten chłam nazwać muzyką. Odpowiedz Link Zgłoś
irokezik Re: Black Eyed Peas - Shut up 25.01.04, 09:12 Gość portalu: joujoujou napisał(a): > chcialem sie dowiedziec jak sie nazywa ta piekna dziewczyna co spiewa w tym > numerze? cos o niej ciekawego moze?;p Dobrze robi lody ludziom z branży muzycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
rzekawspomnien Re: Black Eyed Peas - Shut up 25.01.04, 11:16 Irokezik, ale Ty wulgarny jestes. Jak masz tak glupio i bez sensu chrzanic,to lepiej nic nie pisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jony Re: Black Eyed Peas - Shut up IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.04, 13:24 Coz Rzeko, nasz Irokezik ma pewnie ze 12 lat i chcialby swoje fantazje wprowadzic w zycie. A uwazam, ze spiewajaca pani ma naprawde niezly glos i w ogole jest....niezla. Odpowiedz Link Zgłoś
rzekawspomnien Re: Black Eyed Peas - Shut up 25.01.04, 14:37 Ah, no tak. 12 to ten wiek, kiedy zaczyna sie fantazjowac.Zeby mu tylko mama majtki zdolala doprac, bo jak zobaczy 'shut up' to moze byc ciezko. Odpowiedz Link Zgłoś
irokezik Re: Black Eyed Peas - Shut up 29.01.04, 23:11 Ile WY macie lat jak podoba się wam taka gówniana piosenka. I może czerpiecie podniety zteledysku. Ja go na szczęscie nie widziałem. Może się da oglądać ale bez fonii. Odpowiedz Link Zgłoś