Gość: ruthel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.04, 12:11 tak sobie słucham jej Fallin' i myślę sobie, że to bardzo fajna muzyka czy może ktoś mógłby mi podać tytuły podobne do tego byłabym na prawde b. wdzięczna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ... Re: Alicia Keys i ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.04, 14:14 to może kup sobie jej płytę? będzie mnóstwo podobnych utworów a nawet takich samych Odpowiedz Link Zgłoś
laviola Re: Alicia Keys i ? 05.02.04, 15:17 Nowa piosenka Alicji jest cudowna, i teledysk tez slodziutki. Nie pamietam tytulu ale jak spytasz to ci ktos na pewno powie. Odpowiedz Link Zgłoś
laviola Re: You don't know my name (n/t) 05.02.04, 15:36 Dziekuje, o to mi chodzilo. Bardzo ladna piosenka , o wiele lepsza niz jakies szarpidruty w podartych ubraniach. Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Re: You don't know my name (n/t) 05.02.04, 15:49 laviola napisała: > Dziekuje, o to mi chodzilo. Bardzo ladna piosenka , o wiele lepsza niz jakies > szarpidruty w podartych ubraniach. Jaja sobie robisz. Wątpię czy Alicja jest lepsza chociażby od Muse (dopier się zapoznaje z ich twórczością). A już zupełnie wymieka przy Henry Rollinsie. Zresztą to są zupełnie różne rodzje muzyki. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture hejt... 05.02.04, 16:04 Poczytaj sobie inne wpisy tej pani i zastanów się, czy warto prowadzić dyskusję. Odpowiedz Link Zgłoś
h8red vul... 05.02.04, 18:07 To też zakończyłem dyskusje w tym wątku w temacie Alicji z tą panią. Odpowiedz Link Zgłoś