Gość: EWA IP: *.proxy.aol.com 11.02.04, 19:23 Naprawde fajna,sluchaliscie??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ospjankiel Re: NOWA PLYTA N:KUKULSKIEJ 11.02.04, 20:59 oczywiscie! fantastyczna plyta(: Odpowiedz Link Zgłoś
pani_baworowska Re: NOWA PLYTA N:KUKULSKIEJ 11.02.04, 22:44 oj jak dobrze! Bendem mogla kupic prezent mojej wnusi. A nowe smerfne hity tez juz wyszly? bo bym od razu dwie plyty wziela. Zimno i nie chce mi siem dwa razy na ten stadion chodzic Jadwiga Baworowska gospodyni domowa Odpowiedz Link Zgłoś
natalka.kukulska BUUUUUUUUUUU!!! 11.02.04, 23:07 Znowu się wszyscy ze mnie śmieją, a ja tak się starałam!!! Nawet nagrałam duet z Tede i obcięłam włosy, żeby wszyscy widzieli jaka jestem autentyczna, a płyty nikt nie chce kupić, buuuuuu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kaja_paschalska hahaha 11.02.04, 23:09 Bo jesteś cienka! Jakbyś była metalówą, tak jak ja, to byś nagrała polskie Evanescence, a nie bawiła się w jakieś badziewie. Odpowiedz Link Zgłoś
blond_czupiradlo Re: hahaha 11.02.04, 23:18 kaja_paschalska napisała: > Bo jesteś cienka! Jakbyś była metalówą, tak jak ja, to byś nagrała polskie > Evanescence, a nie bawiła się w jakieś badziewie. Kaju ty się tu nie wyśmiewaj bo twoja druga płyta sprzedała się w jeszcze mniejszym nakładzie niż pierwsza)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: hahaha IP: *.proxy.aol.com 12.02.04, 10:33 E,tam....Nie wierze wam,ze nie sluchacie Puszka Okruszka!!! Naprawde ??? Odpowiedz Link Zgłoś