urbanchaos 20.04.04, 23:20 czy ktoś o nich słyszał ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
h8red Owszem, ja 21.04.04, 08:02 Nawet całą płytkę słyszałem. Bardzo miłe i sympatyczne pop-rockowe granie. Jak na jankesów to całkiem kul Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aasiek I ja też IP: 212.33.74.* 21.04.04, 10:43 I całą płytę również.Rzeczywiście,bardzo fajna,komu mogę,to polecam.Ale u nas raczej szans nie ma,chociaż,kto wie..? Odpowiedz Link Zgłoś
emilly_soerenson Re: Maroon 5 21.04.04, 12:21 Jak nie ma szans na zdobycie? W katalogu BMG Polska juz jest, Niebawem w slepach. Maroon 5 "Songs About Jane" BMG Poland, 2004, Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: Maroon 5 23.04.04, 14:30 Miałam na mysli raczej to,że płyta nie ma szans na jakąś popularność...Jeśli coś jest promowane(ze Stanów)to zwykle rap albo r'n'b.Szkoda,bo "Songs About Jane" to naprawdę fajna płyta. Odpowiedz Link Zgłoś
paula53 Re: Maroon 5 21.04.04, 13:27 Ja !!!! Mam już nawet calusieńką płytkę "Songs about Jane" i muszę powiedzieć,ze jest całkiem fajna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sasza Re: Maroon 5 IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 03.05.04, 11:31 Tak, rzeczywiście ich pierwsza płyta jest świetna.Wewnątrz okładki małą czcionką napisane jest:"Pozdrowienia dla wszystkich głuchych". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziunia Re: Maroon 5 IP: 213.195.141.* 02.06.04, 15:00 Płytka bardzo mi się podoba, kolo ma ciekawy głos Płytkę mam już chyba z pół roku i jestem nią cały czas oczarowana! Szkoda, że w Polsce Maroon jest ciągle nie popularny (chociaż ostatnio This Love puszczają w radiu). A słyszeliście może ich poprzednią płytę, tylko, że pod nazwą zespołu Kara's Flowers? Płyta chyba sprzed 5 lat (?). trochę inne klimaty, ale też się miło słucha Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
martynka_arc hmm 02.06.04, 22:16 cd byla u nas wydana 26 kwietnia wiec ciekawe jak masz ja od 6mcy =) plyta troche droga jest no nie hehe jedna z drozszych plyt jaka kupilam i sie zastanaiwam co spowodowalo ze cena jest wyzsza od ceny przecietnej cd bo przeciez zespol nie jest u nas znany i praktycznie nawet w Stanach dopiero zaczyna zdobywac jakas renome jako MV a nie KF. a co do KF to powiem szczerze ze bardziej podoba mi sie ich tworczosc jako MV niz KF choc jaki KF tez mieli klika spoko kawalkow. wiesz co, mi sie wydaje ze nawet dobrze ze u nas nie sa zbyt popularne zespoly pokroju Maroon czy Matchbox Twenty ja sie do tego przyzwyczailam bedac fanka MBT juz od jakichs hm 6 lat i nawet mi sie to podoba ze nie ma szalu na moich ulubiencow =) zle tylko ze na koncerty trzeba dosc dalego jezdzic eh i ciezko jest znalezc jakies fajne info na ich temat w naszej tv czy tez prasie pozdrawiam =) Odpowiedz Link Zgłoś
martynka_arc bylam na ich koncercie =) 02.06.04, 21:59 Maroon V znam od jakiegos roku, kiedy sie tu wypytywalam kilka miesiecy temu o ten band nikt mi nie odpisywal hehe a teraz prosze prosze, coraz wiecej sympatykow tego zespolu i prawidlowo! :o) moja miloscia jest Matchbox Twenty Maroon V byli ich supporetem podczas europejskeij trasy koncertowej. chlopcy swietnie dali sobie rade w nawiazaniu dobrego kontaktu z publicznoscia i ludzie chociaz nie znali ich piosenek bawili sie wysmienicie bo atmosfera byla wspaniala =) (mam kilka fotek =) ) teraz Maroon tez ma koncert-ponownie w Berlinie 5.VI(mam exam nie moge jechac) a zapowiada sie fajna impra bo wraz z MV bedzie wystepowal Lenny Kravitz i Stereophonics. ogolnie pozytywnie oceniam zespol, hmm takie amerykanskie granie ktore moze nie wszystkim sie podoba ale mi odpowiada =) pzdr, ~M~ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziunia Re: bylam na ich koncercie =) IP: *.chello.pl 02.06.04, 22:16 > Maroon V znam od jakiegos roku, kiedy sie tu wypytywalam kilka miesiecy temu o > ten band nikt mi nie odpisywal pamiętam, czytałam Twoje posty > a zapowiada sie fajna impra bo wraz z MV bedzie wystepowal Lenny Kravitz i > Stereophonics. no to niezły koncert się szykuje! Szkoda tylko, że w Berlinie, a nie np. gdzieś w Polsce... martynka_arc - powodzenia na egzaminie Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martynka_ARC Re: bylam na ich koncercie =) IP: *.babimost.sdi.tpnet.pl 03.06.04, 00:11 ja mam blizej do Berlina niz Wawy hihi bo tylko z jakies 3godziny drogi a do Wawy z 5 ale chyba wygodniej jak koncert jest u nas w kraju =) co do examow to nie dziekuje =) i rowniez powodzenia zycze =) ~M~ Odpowiedz Link Zgłoś