jestem_plus 16.07.03, 14:17 Serio! pierwszy koncert 24 lipca w Lubiazu, na SLOT art FESTIWAL: www.slot.org.pl Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
h8red Re: FLAPJACK wraca! 16.07.03, 16:57 No i baaardzo dobrze. YOU CAN DO IT JUST LIKE COMEROOOOOOON!!! Odpowiedz Link
rockowiec Re: FLAPJACK wraca! 17.07.03, 00:56 A mozesz mi przyblizyc troche charakterystyke tego zespolu? Nazwa jest mi znana ale nie bardzo wiem jaki rodzaj muzyki oni graja. Odpowiedz Link
jestem_plus Re: FLAPJACK wraca! 17.07.03, 11:18 rockowiec: > A mozesz mi przyblizyc troche charakterystyke tego zespolu? Kapela, która zalozyli Litza i Slimak (obaj wówczas Acid Drinkers) oraz Guzik. Przeszli ciekawa droge od crossover/ news school hardcore do ... post hc, emo czy jak tam nazwac, w zasadzie brak jednego dobrego slowa. Podobnie dzis gra chocby Queens of a Stone Age. Wpadnij, Braciszku na: www.flapjack.art.pl/ {uwaga, menu znajduje sie na zóltej czesci odcisku buta :) Odpowiedz Link
ugo Re: FLAPJACK wraca! 22.02.04, 00:50 Nie jestem ich wielkim fanem ale widziałem ich raz na żywo - grali przed Faith No More w katowickim spodku. Sprzęt im nawalił, he he he. Zdążyli zagrać 1,5 piosenki. Odpowiedz Link