Dodaj do ulubionych

Hortus musicus - hortus electronicus

IP: *.ds2.uw.edu.pl 01.03.02, 21:14
Na audycję pod takim właśnie tytułem trafiłem wczoraj przypadkowo biegając po skali. Nadała ją Dwójka i były w niej prezentowane utwory z, cytując program Dwójki, "VIII Międzynarodowej Trybuny Muzyki Elektroakustycznej Madryt 2000"...
Jestem zauroczony tym, co usłyszałem i dlatego proszę - jeśli przez przypadek jest na tym forum ktoś, kto słucha tej audycji (czy jest to audycja cykliczna?) bądź po prostu interesuje się tego rodzaju muzykę - o pomoc/poradą - gdzie można zdobyć/usłyszeć/kupić takie nagrania; adresy do stron w internecie traktujących o tego typu muzyce... i tak dalej.
Wiem, że szanse są zapewne niewielkie, ale a nuż...
Obserwuj wątek
    • Gość: alcybiades Re: Hortus musicus - hortus electronicus IP: 93.154.182.* 19.07.13, 17:31
      Odkopuje.

Audycja była cykliczna, przynajmniej do czerwca 2013 roku, ale teraz nie moge jej znalezc w ramowce, moze urlop, nie mam pojecia - moz ektos ma jakies inne informacje...?

Co do samej muzyki, jest tego niewiele w sieci, ale mozna znalezc.
      • Gość: Nemo Re: Hortus musicus - hortus electronicus IP: *.legnica.vectranet.pl 26.09.13, 21:40
        Ta wspaniała audycja powróciła po letniej przerwie - hasło nadrzędne - Nocturn.
        Najłatwiej śledzić za pomocą ramówki na oficjalnej stronie:
        www.polskieradio.pl/Portal/Schedule/Schedule.aspx
        Pozdrawiam!
    • Gość: Meloman Re: Hortus musicus - hortus electronicus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.13, 23:39
      To jest audycja muzyczna? Ja myślałem, że to jakaś przerwa w programie, a te wszystkie dziwne dźwięki to testowanie czy sprzęt dobrze działa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka