cubic 28.03.02, 20:47 Którą on zgubił, a ja znalazłem!!! Gwarantuje, że jest orginalna!!!!!!! Do kupienia na stronach aukcji www.allegro.pl w dziale muzyka hip-hop, lub bezpośrednio przez skrzykę!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cubic Re: SPRZEDAM CZAPKĘ WUJKA SAMO ZŁO!!!!! 29.03.02, 13:20 No co jest, nie ma tu fanów hip-hopu!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warwin Re: SPRZEDAM CZAPKĘ WUJKA SAMO ZŁO!!!!! IP: *.metronet.pl 29.03.02, 18:29 cubic napisał(a): > Którą on zgubił, a ja znalazłem!!! > Gwarantuje, że jest orginalna!!!!!!! > Do kupienia na stronach aukcji www.allegro.pl w dziale muzyka hip-hop, lub > bezpośrednio przez skrzykę!!!!! Oddaj czapke Wujkowi, bo se czajnik przeziębi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hip Re: SPRZEDAM CZAPKĘ WUJKA SAMO ZŁO!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.03.02, 18:37 Ja tam bym nie chcial czapki jakiegos lysego buraka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marlesz Re: SPRZEDAM CZAPKĘ WUJKA SAMO ZŁO!!!!! IP: 192.168.4.* 31.03.02, 23:29 A ile chcesz za tą czapkę? (pytam z ciekawości) Odpowiedz Link Zgłoś