Gość: tom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.04, 12:31 Tytuł ja zwykle przedni. hej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lulka Re: Coldplay wspomógł R.E.M. IP: 212.203.4.* 16.09.04, 14:42 To byl pierwszy koncert R.E.M. od bodajze pazdziernika ubieglego roku, REM wydaje nowa plyte ze swietnym krazkiem promujacym i o tym ani slowa tylko, ze coldplay tez tam byl? Dziwi mnie punkt widzenia redaktora na wczorajszy koncert. P.S. REM jest w swietnej formie, album zapowiada sie super, juz nie moge sie doczekac. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Coldplay wspomógł R.E.M. 16.09.04, 15:05 Uprzejmie proszę grupę Coldplay o odwalenie się od moich ulubionych zespołów R.E.M. oraz Oasis i niewykonywanie ich piosenek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ssss Re: Coldplay wspomógł R.E.M. IP: *.retsat1.com.pl 16.09.04, 22:48 Uprzejmie proszę o odwalenie się od mojego ulubionego zespołu Coldplay. Naprawde wam się dziwię ludzie, że tak naskakujecie na C., widać, że nigdy Chyba nie słuchaliście ich płyt ze ŚWIETNĄ MUZYKĄ Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Coldplay wspomógł R.E.M. 16.09.04, 23:12 Gość portalu: Ssss napisał(a): > Uprzejmie proszę o odwalenie się od mojego ulubionego zespołu Coldplay. > Naprawde wam się dziwię ludzie, że tak naskakujecie na C., widać, że nigdy > Chyba nie słuchaliście ich płyt ze ŚWIETNĄ MUZYKĄ Słuchaliśmy, ale uważamy, że liczba mnoga jest w tym wypadku grubą przesadą, jako że wszystkie piosenki zespołu Coldplay po roku 2000 mogłyby równie dobrze nie istnieć. PS. Słuchaliśmy też np. "świetnego" coveru "Songbird" Oasis. No palce lizać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JF Re: Coldplay wspomógł R.E.M. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.04, 23:40 zyczymy Coldplay jak najlepiej np. niech za 20lat bedzie w takiej formie jak REM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pszemcio Re: Coldplay wspomógł R.E.M. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.04, 17:44 też mi powód do dumy.......bycie fanem oasis.......phi Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Coldplay wspomógł R.E.M. 18.09.04, 10:54 Gość portalu: pszemcio napisał(a): > też mi powód do dumy.......bycie fanem oasis.......phi A powiem Ci, że fajnie jest być fanem Oasis - wiesz jakie ilości capów ciągle się do mnie z tego powodu przyczepiają? Weselej mam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pszemcio Re: Coldplay wspomógł R.E.M. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.04, 09:33 jak dla mnie możesz sobie być fanem kogo chcesz tylko że: 1. jeśli dajesz pogardliwe sądy o jakichś zespołach (np. coldplay) to nie wymagaj żeby nie gardzono twoimi ulubieńcami 2.nie zauważyłem żebym ci ubliżał więc określenie cap zostaw komu innemu Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Coldplay wspomógł R.E.M. 19.09.04, 14:29 Sam rzucasz zaczepne posty, a potem wielkie oburzenie. Czekam aż wniesiesz jakąś konstruktywną opinię do dyskusji na temat Coldplay lub R.E.M., bo zupełnie nie wiem po co odzywasz się w kwestii Oasis - rozumiem że słyszałeś "Songbird" w wykonaniu Coldplay i byłeś zachwycony? Hm, chyba dziękujemy Panu za głos w dyskusji? Odpowiedz Link Zgłoś
kkrzysiekk Re: Coldplay wspomógł R.E.M. 17.09.04, 20:06 Ilhanku, czemu Ty lubisz tylko Spadochrony a aRoBttH nie ? przecież to całkiem fajna płytka jest ? a ten kower to rzeczywiście im nie wyszedł Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Coldplay wspomógł R.E.M. 18.09.04, 10:57 kkrzysiekk napisał: > Ilhanku, czemu Ty lubisz tylko Spadochrony a aRoBttH nie ? przecież to > całkiem fajna płytka jest ? Cóż, AROBTTH jest dla mnie albumem pozbawionym tej magii, klimatu jaki niósł ze sobą debiut Coldplay. "Parachutes" to była dla mnie muzyka osobista, wzruszająca, czarująca. Follow-up wydał mi się na jej tle płytą pozbawioną emocji, wykalkulowaną, a przede wszystkim nudziarską (choć lubiłem z niej bardzo "Warning Sign" i do pewnego momentu "The Scientist"). Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JF Re: Coldplay wspomógł R.E.M. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.04, 18:55 w rzeczy samej-tytuł powinien brzemieć - Coldplay podpina sie pod REM Odpowiedz Link Zgłoś